-
Έχετε πμ.
-
πηγα να δω ενα τιπο που μου ειπε ο προδρομος στο χαλανδρι και βρηκα αυτα
ειπα να δω και παρατημενα του γαλατσιου (εκει γινεται πραγματικα της πολυ πραγμα !!!! )
οσο για την παρατημενη maserati ...ειναι σε ενα μαγαζι service ζMaserati και φαινεται αστερι
-
Στο κεντρικο δρομο που ειναι η cx εχω δει παρκαρισμενη μαυρη spider zagato που ειναι αλλη απο αυτην με τα ιταλικα νουμερα που αναφερεις..! Δε ξερω αν ειναι σταθερη στη περιοχη. Χαιρομαι επισης που πετυχες την τελευταια γιατι απο το σημειο που την ειχα δει εγω αρχικα τον Ιανουαριο του 2012 ειχε μετακινηθει τον Αυγουστο που ξαναπερασα..
Στα παρατημενα πριν κανα χρονο ειχα ανεβασει και τη κουκλα... Η cx αυτη μου εκανε μεγαλη εντυπωση οταν την αντικρισα.. Το αυτοκινητο αυτο το θυμαμαι σε απιστευτη κατασταση γυρω στο 2000 σε μεγαλο ταπετσερη να του περνανε το σαλονι.. Η καροτσα πρεπει να ναι 1976 αν κρινω απο την πινακιδα που ειχα δει στα παλια τελη στο παρπριζ..Το αμαξι ηταν πολυ καιρο με κουκουλα και εσκασε το χρωμα. ειναι υπερπληρης και εχουν μπει μεχρι και τα φτερα απο σειρα ΙΙ.
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Citroen cx 2500 gti μετατροπη απο πρωτη σειρα..
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
...
οσο για την παρατημενη maserati ...ειναι σε ενα μαγαζι service ζMaserati και φαινεται αστεριΤρεις ερωτήσεις.
- Τελικά το Tipo το βρήκες, γιατί μοιάζει να γύρισες το μισό Χαλάνδρι?
- Με το άλλο που λέγαμε όλα εντάξει?
- Για ποια Maserati μιλάς?
Τελικά πολλά ρωτάω.
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Προδρομε ενδεικτικη τιμη για το Πουμα? Αρχιζουν να μου μπαινουν ιδεες, ας το αγορασει καποιος για να μου φυγουν:Άρη, λογικά δε σου κάνει το 1303... μάλλον πρέπει να θέλεις σούστες μπροστά και χρειάζεσαι παραδοσιακό.
-
Γι αυτην Προδρομε..
-
Ήμουν και εγώ χθες Χαλάνδρι παίρνοντας μέρος στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού...
Σε άλλη πολύ μακρινή περιοχή...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
...
οσο για την παρατημενη maserati ...ειναι σε ενα μαγαζι service ζMaserati και φαινεται αστεριΤρεις ερωτήσεις.
- Τελικά το Tipo το βρήκες, γιατί μοιάζει να γύρισες το μισό Χαλάνδρι?
- Με το άλλο που λέγαμε όλα εντάξει?
- Για ποια Maserati μιλάς?
Τελικά πολλά ρωτάω.
1)Ναι , εκει στα 2cv πηγα για αλλη δουλεια
2)Οχι βρηκα και πηρα εναν με 30 ευρω +μια πιτσα στον ρουμανο που τον εκοψε
3)Εγω μιλαγα για την maserati στο γαλατσι και καταλαηξαμε στην maserati στο χαλανδριΟποτε περιμενω απο σενα να μου βρεις
1)ενα καλο α112
2)ενα τιπο sedicivalvole
3)fiat coupe plus
4)uno turbo μαμα !!!Ολα αυτα μεχρι 500 ευρω
Τελικα και εγω πολλα ζηταω
-
Εξω απο την εκθεση στην παιανια
μεσα στην εκθεση
στο αεροδρομιο
-
Μπορει ο φιλος που ειχε ποσταρει ενα πορτοκαλι renault 16 να το ξαναβαλει γιατι δε μπορω να βρω το ποστ?
ή εστω καποιος που θυμαται που ειναι να μου την υποδειξει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μπορει ο φιλος που ειχε ποσταρει ενα πορτοκαλι renault 16 να το ξαναβαλει γιατι δε μπορω να βρω το ποστ?
ή εστω καποιος που θυμαται που ειναι να μου την υποδειξει.περτικαλη βρε,είσαι και γραμματιζούμενος άνθρωπος.
-
Ενα triymph στην παιανια
-
http://imageshack.us/photo/my-images/189/img116j.jpg/
το fiatακι αυτο το προσεχε ενας παππους πολλα χρονια και ηταν πραγματικα απιστευτο.. τα τελευταια χρονια βλεπω εναν νεαρο σαν εμενα γυρω στα 25 να το κινει και εχει καποια προβληματα. δεν ηταν οπως το ειχε ο πκυριος αυτος.. προβληματα κυριως στην οροφη... σκασμενο πολυ εντονα το χρωμα στον ουρανο.. απο σαπια δεν φαινονται.. -
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ενα triymph στην παιανια
το μπροστα να υποθεσω οτι δεν το αναφερεις γιατι πλεον δεν βρισκεται εκει, αλλα στο γκαραζ σου? (και αυτο)
-
δεν το ειχα προσεξει
-
-
bmw
a112
porsche
-
-
Classic Safari