-
Ήρθε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Αύριο μετά τον αγώνα θα σας πω με τι αμάξια κυκλοφορούσε ο Βρύζας και οι σωματοφύλακες του.
-
Η τιμή που αναφέρει η Χ εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων για Χ μέρες είναι η συνολική ή η χρέωση ημέρας?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Η τιμή που αναφέρει η Χ εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων για Χ μέρες είναι η συνολική ή η χρέωση ημέρας?Για ποια κατηγορία αναφέρεσαι και πόσο είναι το ποσό που λες?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Η τιμή που αναφέρει η Χ εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων για Χ μέρες είναι η συνολική ή η χρέωση ημέρας?
Για ποια κατηγορία αναφέρεσαι και πόσο είναι το ποσό που λες?
Κοιτάω την Sixt που είναι η ποιό φθηνή και βλέπω Peugeot 207 για 77€
Περιλαμβάνονται: Απεριόριστα χιλιόμετρα (U.N.L.), Τέλη Κυκλοφορίας, Ασφάλεια έναντι τρίτων (T.P.I.) και Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (C.D.W.)
Δεν περιλαμβάνονται: Φόρος Αεροδρομίου (A.S.C.) και Φ.Π.Α. -
Για ποια κατηγορία αναφέρεσαι και πόσο είναι το ποσό που λες?
Κοιτάω την Sixt που είναι η ποιό φθηνή και βλέπω Peugeot 207 για 77€
Περιλαμβάνονται: Απεριόριστα χιλιόμετρα (U.N.L.), Τέλη Κυκλοφορίας, Ασφάλεια έναντι τρίτων (T.P.I.) και Μερική Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (C.D.W.)
Δεν περιλαμβάνονται: Φόρος Αεροδρομίου (A.S.C.) και Φ.Π.Α.Λογικά είναι τιμή 7ημέρου. Προσοχή στα μικρά γράμματα, ειδικά στη CDW. Αν υπάρχει - που σίγουρα θα υπάρχει - ποσό συνήθως 500 ευρώ τσέκαρε σχολαστικά το αμάξι πριν το πάρεις.
Είναι πολύ καλή τιμή αλλά ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!
-
Ήθελα να νοικιάσω καμιά Μέρκ, αλλά έχει περιορισμό στα χλμ . Δεν πειράζει θα πιώ το αίμα σε όποιο κάτσει , για 3 μέρες το θέλω
-
Ήθελα να νοικιάσω καμιά Μέρκ, αλλά έχει περιορισμό στα χλμ . Δεν πειράζει θα πιώ το αίμα σε όποιο κάτσει , για 3 μέρες το θέλωΕσύ Merc ???Καλά τώρα έφαγα ΤΟ ΣΟΚ της ζωής μου!!! Τί σχέση έχεις εσύ με τη Merc?
Ψάξε το όμως, μπορεί και να μην είναι 7ήμερου, να μη σε πάρω στο λαιμό μου.
-
Ήθελα να νοικιάσω καμιά Μέρκ, αλλά έχει περιορισμό στα χλμ . Δεν πειράζει θα πιώ το αίμα σε όποιο κάτσει , για 3 μέρες το θέλω
Εσύ Merc ???Καλά τώρα έφαγα ΤΟ ΣΟΚ της ζωής μου!!! Τί σχέση έχεις εσύ με τη Merc?
Κανόνισε να με κάψεις θα σου στείλω τον λογαριασμό
Ευχαριστώ πολύ
Κάτι άλλο στο αεροδρόμιο με ρωτάνε τίποτα με το ποιά εταιρεία πετούσα? Γιατί κάτι τέτοιο είδα στην Hertz -
Εσύ Merc ???Καλά τώρα έφαγα ΤΟ ΣΟΚ της ζωής μου!!! Τί σχέση έχεις εσύ με τη Merc?
Ευχαριστώ πολύ
Κάτι άλλο στο αεροδρόμιο με ρωτάνε τίποτα με το ποιά εταιρεία πετούσα? Γιατί κάτι τέτοιο είδα στην HertzΔεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τί παίζει. Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της Aegean και της Hertz είναι ο ίδιος.
Οπότε μπορεί να παίζει κάποια προσφορά ή κάτι άλλο...
-
Ευχαριστώ πολύ
Κάτι άλλο στο αεροδρόμιο με ρωτάνε τίποτα με το ποιά εταιρεία πετούσα? Γιατί κάτι τέτοιο είδα στην HertzΔεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τί παίζει. Το σίγουρο είναι ότι ο ιδιοκτήτης της Aegean και της Hertz είναι ο ίδιος.
Και δεν έχει ακόμα πτήσεις Γενεύη-Αθήνα να είχα καμιά έκπτωση . Προτιμώ Swiss που έχει και ωραίες αεροσυνοδούς
-
Ευχαριστώ πολύ
Και δεν έχει ακόμα πτήσεις Γενεύη-Αθήνα να είχα καμιά έκπτωση . Προτιμώ Swiss που έχει και ωραίες αεροσυνοδούς
Καλά άμα ανοίξει ο Βασιλάκης κανένα μπουρδέλο πανευρωπαικής εμβέλιας βλέπω να γίνεται αυτομάτως multi εκατομμυριούχος. Όλοι με την ίδια εταιρία θα πετάμε και με την ίδια θα νοικιάζουμε αμάξια έτσι και κάνει 'προσφορές'
-
Σε ρωτάωε την πτήση για να ξέρουν πότε να σε περιμένουν αν έχει καμιά καθυστέρηση κλπ + μερικές εταιρείες έχουν προσφορές όπως έγραψε παραπάνω ο φίλος είτε σου περνάνε μίλια αν είσαι τακτικός επιβάτης και συμετέχεις στο πρόγραμμα είτε έχεις έκπτωση κλπ
-
Να ξέρουν πότε θα έρθεις.
Τυχόν προσφορές και συνεργασίες.
Τυχόν μίλια που θα μαζέψεις ή να σου προτείνουν αναβάθμιση δωρεάν ή με μίλια. -
Από προσωπική εμπειρία θα σου πρότεινα να μη βάλεις στοιχεια πτήσης ή έστω να διπλοτσεκάρεις τις χρεωσεις, ωρες κλπ.
Τον περασμένο Νοέμβριο νοίκιασα μέσω του site της Hertz ένα supermini στην Λαρνακα για μία μέρα.
Παρένθεση: Όταν πήγα κι ενω φανταζόμουν 208, new Polo ή κατι παρεμφερές, με περίμενε ένα λαχταριστό... Suzuki Splash. Αφου τους γκρινιαξα και τους ειπα οτι δεν το παιρνω με καμια δυναμη, μου έδωσαν ένα αυτόματο Fiesta (yesss!), το οποίο ήταν καταπληκτικό οδηγικά, αν και με ταφο κινητηρα και ακομη πιο νεκρα κιβωτιο (4ταχυτο).Τελωσπαντων στο θεμα μας:
Το έκλεισα στα 34 ευρώ (πολυ καλα) και χρεώθηκα... 68! Εκανα ολα τα βηματα στην online διαδικασια και... το email επικυρωσης (την προηγουμενη μερα τα μεσανυχτα) εγραφε 68 ευρώ!
Αυτο που ακολούθησε ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ταλαιπωρηθηκα 1 μηνα, εστειλα απειρα email, πηρα απειρα τηλεφωνα, για να πληρωσω 1 μερα και οχι 2 ενα αυτοκινητο που νοικιασα 1 μερα.
Τελικα πρέπει να εφταιγε ότι ενω δηλωσα επιθυμητη ωρα παραλαβης/παραδοσης, δηλωσα και πτηση. Και καπου εκει εγινε η μ@λ#κια.
Με τη σειρα: 1. Εξηγησα το προβλημα στα γραφεια στη Λαρνακα μου ειπαν δεν μπορουν να κανουν τιποτα, 2. Το ίδιο στη Λευκωσία, 3. Ξανα στη Λαρνακα στον υπευθυνο 2 μερες μετα, 4. Τηλ στη hertz εδω 'καμμια σχεση', 5. email sto hertz.com που μου απαντησαν το Φεβρουάριο!!!, 6. Τηλεφωνο σε συγκεκριμένο ατομο (οχι γενικα εξυπ. πελατων) στην εδω Hertz, 7. Email σε αυτο το ατομο, σκαναρισμα και αποστολη αρκετώωωων χαρτιων και το προβλημα λύθηκε (με πολυ καχυποψία εκ μερους τους) μετά απο 2 ακομη εβδομάδες (1 μηνα σχεδον στο συνολο)!
Απιστευτο? Και μετα απο 2 ακομη μηνες μου ερχεται και η απαντηση απο το Hertz.com! Φυσικά του στυλ, 'μα τι λετε κυριε? Οταν νοικιάζετε ενα αυτοκινητο, το επιστρεφετε στην ωρα του αλλιώς θα χρεωθείτε 1 μερα επιπλέον' Μιλάμε αυτους τους 3 μηνες το εψαξαν πολυυυυ εκει στη Hertz. Τσακάλια.Παρόλα αυτα, αν εξαιρεσουμε αυτο, θα ξανανοικιαζα απο Hertz, μια χαρα ηταν ολα. Οπως και σε Europcar (Ιταλια-Alfa Romeo Crosswagon-1.9 JTD) και Sixt (Γερμανια-AUDI TT Roadster- 2.0 TFSI) που εχει τυχει να νοικιάσω...
-
Ας πούμε ότι κάποιος νοικιάζει ένα αυτοκίνητο με 'φούλ' ασφάλεια, χωρίς συμμετοχή, αλλά χωρίς ασφάλεια για τα ελαστικά, ζάντες και τα κάτω μέρη, δηλαδή αμορτισέρ, εξατμίσεις κλπ κλπ.
Πάει λοιπόν ο τύπος και ρίχνει το αμάξι πάνω σε κάτι κατσάβραχα, κυριολεκτικά 'ξεσκίζει' το κάρτερ και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι που το αμάξι μένει απο λάδια και ... καιεί τη μηχανή.
Αρνείται ότι στο καντράν άναψε το λαμπάκι του λαδιού και αρνείται να πληρώσει εκτός από το... κάρτερ.Απόψεις??
-
Ας πούμε ότι κάποιος νοικιάζει ένα αυτοκίνητο με 'φούλ' ασφάλεια, χωρίς συμμετοχή, αλλά χωρίς ασφάλεια για τα ελαστικά, ζάντες και τα κάτω μέρη, δηλαδή αμορτισέρ, εξατμίσεις κλπ κλπ.Πάει λοιπόν ο τύπος και ρίχνει το αμάξι πάνω σε κάτι κατσάβραχα, κυριολεκτικά 'ξεσκίζει' το κάρτερ και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι που το αμάξι μένει απο λάδια και ... καιεί τη μηχανή.
Αρνείται ότι στο καντράν άναψε το λαμπάκι του λαδιού και αρνείται να πληρώσει εκτός από το... κάρτερ.Απόψεις??
Είναι ηλίθιος .Τι άλλη απάντηση θες;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ας πούμε ότι κάποιος νοικιάζει ένα αυτοκίνητο με 'φούλ' ασφάλεια, χωρίς συμμετοχή, αλλά χωρίς ασφάλεια για τα ελαστικά, ζάντες και τα κάτω μέρη, δηλαδή αμορτισέρ, εξατμίσεις κλπ κλπ.
Πάει λοιπόν ο τύπος και ρίχνει το αμάξι πάνω σε κάτι κατσάβραχα, κυριολεκτικά 'ξεσκίζει' το κάρτερ και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι που το αμάξι μένει απο λάδια και ... καιεί τη μηχανή.
Είναι ηλίθιος .Τι άλλη απάντηση θες;
Λίγα λόγια και σταράτα!!!
-
Ας πούμε ότι κάποιος νοικιάζει ένα αυτοκίνητο με 'φούλ' ασφάλεια, χωρίς συμμετοχή, αλλά χωρίς ασφάλεια για τα ελαστικά, ζάντες και τα κάτω μέρη, δηλαδή αμορτισέρ, εξατμίσεις κλπ κλπ.Πάει λοιπόν ο τύπος και ρίχνει το αμάξι πάνω σε κάτι κατσάβραχα, κυριολεκτικά 'ξεσκίζει' το κάρτερ και συνεχίζει ακάθεκτος μέχρι που το αμάξι μένει απο λάδια και ... καιεί τη μηχανή.
Δικαστικώς μόνο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δικαστικώς μόνο.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι!!! Τον επισκέφτηκαν στο ξενοδοχείο που έμενε 2 υπάλληλοι. Μετά από τουλάχιστον 3 ώρες συζητήσεων, διαπραγματεύσεων, μετά από φωνές και μετά από απειλές τύπου 'Δεν θα φύγεις από την Κρήτη αν δεν πληρώσεις' και 'θα σε πάμε δικαστικά', δέχτηκε τελικά να πληρώσει 600 ευρώ.
Η ζημιά είναι όπως καταλαβαίνετε πολύ μεγαλύτερη. Δέχτηκε να πληρώσει τα 600 ευρώ για μεταχειρισμένη μηχανή, αλλά από την άλλη μεριά έπαιξε ρόλο και το ότι αν πλήρωνε μεγαλύτερο ποσό θα υπήρχε μεγάλη 'γκρίνια' και από το τουριστικό γραφείο του το οποίο θεωρείται πολύ μεγάλο, οπότε λήφθηκε και αυτό στα υπόψη. Βέβαια, εντελώς τυχαία, υπάρχει στα γραφεία της εταιρίας ένα ίδιο αυτοκίνητο - Gr Punto - το οποίο είχε γίνει 'κουτάλι' μετά από τροχαίο αλλά η μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν σκεφτούμε όμως ότι η εταιρία πλήρωσε μεταφορική να φέρει το αμάξι από το Λουτρό - νότια νομού Χανίων - αν σκεφτούμε τα εργατικά και το διάστημα που το αμάξι μένει ανοίκιαστο, τότε τα 600 ευρώ δεν φτάνουν.
-
Tι εθνικότητας είναι ο... κάφτης?
RENT A CAR