-
Να διευκρινήσουμε τη διαφορά μεταξύ των JB
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Να διευκρινήσουμε τη διαφορά μεταξύ των JBΠράγματι!
Το JB δε σημαίνει αυτόματα και J Button.
Στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ τον Bianchi τον εισάγω ως JBI. Τουλάχιστον αυτή η διάκριση, ώστε να είμαστε σωστοί.Thanks sigman!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Να διευκρινήσουμε τη διαφορά μεταξύ των JB
Πράγματι!
Το JB δε σημαίνει αυτόματα και J Button.
Στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ τον Bianchi τον εισάγω ως JBI. Τουλάχιστον αυτή η διάκριση, ώστε να είμαστε σωστοί.Thanks sigman!
OK!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
GP AUSTRALIA - OFFICIAL RESULTS
...Το κίτρινο στο κουτάκι δε θα έπρεπε να πάει στην ομάδα που πήρε τη νίκη;
-
.... η ρύθμιση κιτρινίζει την όμαδα με το μεγαλύτερο σκορ ανα αγώνα ....
Θέλετε να αλλαχθεί ? ( εάν είναι εφικτό θα μας το πεί JarnoT )
-
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν θέλετε και μπορείτε, βάλτε 2 χρώματα.
-
Κι αν ειναι η ιδια ομαδα που πηρε νικη και μεγαλυτερη βαθμολογια;
Μια χαρα ειναι οπως ειναι, δειχνει την ομαδα που πηρε το μεγιστο σε καθε αγωνα.
-
Μαύρα χάλια
Ζητώ συγνώμη από τους teammates μου
Στη Μαλαισία θα είμαστε καλύτεροι
-
Συγχαρητηρια Vasilaki πολυ καλος!!
-
θα ήθελα να συμμετάσχω αν και λίγο καθυστερημένα στον διαγωνισμό προβλέψεων...μιας και νομίζω πως έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο πλέον.Δεν έχω πρόβλήμα να μπώ σε οποιαδήποτε ομάδα αν και χρόνια Renaultkias...Χαιρετισμούς στον φίλο μου St.devote
-
Ο χρήστης LotusRenault έγραψε:
θα ήθελα να συμμετάσχω αν και λίγο καθυστερημένα στον διαγωνισμό προβλέψεων...μιας και νομίζω πως έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο πλέον.Δεν έχω πρόβλήμα να μπώ σε οποιαδήποτε ομάδα αν και χρόνια Renaultkias...Χαιρετισμούς στον φίλο μου St.devoteΔεν καθυστέρησες καθόλου.. Έχει παρατηρηθεί ότι το μισό τουλάχιστον grid χάνει τουλάχιστον ένα GP κάθε σεζόν.
Ε λοιπόν, το δικό σου ήταν το 1ο, πειράζει;Στο εξής θα είσαι παρτενέρ του pjathan στην ομάδα της Marussia, όπου και η μοναδική ομάδα με κενές θέσεις. Καλωσήρθες στο Διαγωνισμό και στο Forum εν γένει. Το κάθισμα στα μέτρα σου, ζώνη σφικτά και φύγαμε!
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ 2013 - UPDATE 19/03/2013
-
Ο χρήστης LotusRenault έγραψε:
...Χαιρετισμούς στον φίλο μου St.devoteΜάλιστα .... τελείωσε το μπασκετάκι και θυμηθήκαμε τις παλιές μας αγάπες ....
Καλώς ( ξανά ) όρισες .
-
κανόνισε να δούμε κάποιον αγώνα μαζί...βάζω τους καφέδες η τις μπύρες...
-
Μπραβο στον Nestorllp γιατο 12αρι που φερνει την Γουιλιαμς στην τριτη θεση.
Στο τσακ χασαμε τον ποντο.
Εγω εμεινα 15ος σαν τον Bottas.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Μαύρα χάλιαΖητώ συγνώμη από τους teammates μου
Στη Μαλαισία θα είμαστε καλύτεροι
Don't worry!
...κάτι για καταιγίδες λένε, φαινόμαστε δυνατοί στη βροχή!
Congrats Geo, great job! -
Ο χρήστης Y2J έγραψε:
Μπραβο στον Nestorllp γιατο 12αρι που φερνει την Γουιλιαμς στην τριτη θεση.Στο τσακ χασαμε τον ποντο.
Εγω εμεινα 15ος σαν τον Bottas.
Να πω και ένα ευχαριστώ στον Kimi για το fastest lap στο τέλος γιατί αν δεν το 'κανε το 12αρι θα ήταν 2αρι
Kiitos Kimi!
Καλή συνέχεια στην ομάδα στη βρόχινη Μαλαισία.
-
Μήπως να προτείνω από τον επόμενο αγώνα να υπάρχει η δυνατότητα να δίνουμε προβλέψεις (στους χρόνους του FL & Pole) για βρεγμένο;;;
-
Μπα, ειναι ωραιο να ειμαι ο μονος που ρισκαρει για βρεγμενο
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μήπως να προτείνω από τον επόμενο αγώνα να υπάρχει η δυνατότητα να δίνουμε προβλέψεις (στους χρόνους του FL & Pole) για βρεγμένο;;;Θεωρώ τελείως χαζό να προσπαθείς να δώσεις χρόνο για βρεγμένο. Και ειδικά όταν μιλάμε για +-1 δευτερόλεπτο, οι πιθανότητες να πέσεις μέσα είναι λιγότερες από το να πιάσεις το τζόκερ με δελτίο μιας στήλης.
Πχ στην Αυστραλία 'βρεγμένοι' ήταν οι χρόνοι και στο 1:36,000, 'βρεγμένοι' ήταν και όταν γυρνούσαν στο 1:47,000. Άντε βγάλε άκρη και προσπάθησε να πέσεις μέσα στο δευτερόλεπτο. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Θεωρώ τελείως χαζό να προσπαθείς να δώσεις χρόνο για βρεγμένο. Και ειδικά όταν μιλάμε για +-1 δευτερόλεπτο, οι πιθανότητες να πέσεις μέσα είναι λιγότερες από το να πιάσεις το τζόκερ με δελτίο μιας στήλης.
Πχ στην Αυστραλία 'βρεγμένοι' ήταν οι χρόνοι και στο 1:36,000, 'βρεγμένοι' ήταν και όταν γυρνούσαν στο 1:47,000. Άντε βγάλε άκρη και προσπάθησε να πέσεις μέσα στο δευτερόλεπτο.+00
Και 100% σίγουρος να είμαι για βροχή .... μόνο εκτιμήσεις για στεγνούς χρόνους μπορώ - όσο - να κάνω .
Διαγ. Προβλέψεων 2013 - Κανόνες, Βαθμολογίες & σχόλια