-
Ε καλα, με την ιδια λογικη και οι καταθεσεις στα Κέιμαν δεν κινδυνευουν.
Οι ελληνικες μετοχες που εχουν ανεβει 500% ειχαν προηγουμενως πεσει 5000%.
Εμενα στ' @@ μου απο που θα τα παρουν, βρειτε τα εσεις οι νεοφιλελε μεταξυ σας: αλλα ενας που ειχε 100 χιλιαρικα και τα εκανε σπιτι, ειχε φαει μεχρι σημερα χασουρα 30-40-50% και οσα απεμεναν ειναι δεσμευμενα γιατι δεν μπορει να πουλησει + βαρια φορολογια, ενω ενας που τα εβαλε σε προθεσμιακη στην Προτον ειχε το κεφαλαιο ακεραιο και υψηλα επιτοκια που τα πληρωσε ο ελληνας φορολογουμενος (ανεργος κατα 30%) -
http://www.zougla.gr/kosmos/article/proto-atm
Πανικός στα κυπριακά ΑΤΜ
-
Και θέλεις να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα;
-
Σιγουρα οχι του γειτονα, αν σκεφτεις οτι τα δικα μου λεφτα τα εχω ολα σε CPB και Κυπρου
-
Καλές επιλογές.
Δεν ήσουν όμως αρκετά διορατικός (όπως πολλοί συμπατριώτες μας) για να τα πας κατευθείαν Κύπρο για 100% ασφάλεια. -
Δεν κανω τετοια, ειμαι πατριωτης
Διακρινω ομως ενα μουδιασμα απο μεριας των νεοφιλελε! Αν το εκανε αυτο ο Γλεζος, θα τον βαζατε 90 χρονων ανθρωπο να ξανανεβει με σχοινια στην Ακροπολη για τιμωρια. Τωρα που το εκανε ο Σόιμπλε (ζηταγε, λεει, 40%!), κανετε την παπια -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
http://www.zougla.gr/kosmos/article/proto-atmΠανικός στα κυπριακά ΑΤΜ
Πριν από λίγες μέρες ψηφισαν, προς τί η αγανάκτιση κι ο πανικός? Ούτε ο σύρριζα να βγαινε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Διακρινω ομως ενα μουδιασμα απο μεριας των νεοφιλελε! Αν το εκανε αυτο ο Γλεζος, θα τον βαζατε 90 χρονων ανθρωπο να ξανανεβει με σχοινια στην Ακροπολη για τιμωρια. Τωρα που το εκανε ο Σόιμπλε (ζηταγε, λεει, 40%!), κανετε την παπιαΟυφ, νιώθω μια αγαλλίαση που δεν είμαι ο μόνος που όταν διάβασε την είδηση, σκέφτηκα ότι η Τρόικα κλπ 'έκαναν μεταγραφή' το Γλέζο!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Καλές επιλογές.
Δεν ήσουν όμως αρκετά διορατικός (όπως πολλοί συμπατριώτες μας) για να τα πας κατευθείαν Κύπρο για 100% ασφάλεια.ε ναι, δεν άκουσαν την ΝΔ που τους έλεγε να τα πάνε στην Τσιπρον να γλιτώσουν απ τον Τσίπραν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Διακρινω ομως ενα μουδιασμα απο μεριας των νεοφιλελε! Αν το εκανε αυτο ο Γλεζος, θα τον βαζατε 90 χρονων ανθρωπο να ξανανεβει με σχοινια στην Ακροπολη για τιμωρια. Τωρα που το εκανε ο Σόιμπλε (ζηταγε, λεει, 40%!), κανετε την παπιαΤρίψτα τους στη μούρη!!!
-
Η εδώ Τράπεζα Κύπρου και η Μαρφίν , πρέπει μέχρι την Τρίτη να έχουν αποκοπεί και να έχουν μεταβιβάσει το ενεργητικό τους σε Ελληνικές τράπεζες .
Πως θα γίνει αυτό ? Και σε ποιές ?
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113010635
-
@Asimov
Εγώ είμαι κατά τέτοιων πρακτικών που προκαλούν αναταραχές στο τραπεζικό σύστημα.
Η Κύπρος είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση πάντως. Θέλουν να συρρικνώσουν τον τραπεζικό τομέα γενικότερα (700% του ΑΕΠ, πολύ περισσότερο από το μ.ο. της Ευρώπης ). Να αποδεσμευτούν απο τα ελληνικά παραρτήματα (ποιός θα τα ανακεφαλαιοποιήσει; ), να πουλήσουν τις ρωσικές θυγατρικές. -
Δηλαδή ο Αναστασιάδης έγινε προδότης και άχρηστος μέσα σε λίγες μέρες; Οι προηγούμενοι τι ακριβώς έπραξαν τόσο καιρό ή τι ακριβώς θα έπρατταν; Πού ήταν οι Ρώσσοι και οι πετρελαιάδες για ένα ψωροποσό 10 δισ;
Θα βγει βέβαια και θα πει 'Συμπολίτες, είχα να επιλέξω μεταξύν απόλυτης χρεωκοπίας και μιας μερικής εφάπαξ φορολόγησης'. Και δεν θα έχει άδικο. Απλώς τώρα μιλάει το σοκ. Αν έχεις πχ δουλεμένα 100 χιλιάρικα στην τράπεζα και χάσεις τα 10, σου έρχεται νταμπλάς. Θα ηρεμήσουν σε λίγες μέρες - αν τους αφήσουν.
-
δλδ ούτε ο γλέζος είναι προδότης
-
Ούτε βιαστής είναι.
-
Πού το ξέρεις
-
To xάσανε οι κύπριοι ...
Λεμεσός: Πήγε να εισβάλει στην τράπεζα με... μπουλντόζα!
Πανικός στην Κύπρο - Ουρές έξω από τις τράπεζες, δεν δίνουν λεφτά τα ΑΤΜ
Γνήσιο ελληνικό dna...
-
Αν βγει ο Γλέζος και επικροτήσει την κίνηση της Κύπρου δεν θα το ξανακράξω μέχρι να πεθάνει. (για μετά δεν υπόσχομαι )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πού το ξέρειςΕίναι συγγενής μου.
Αν βγει ο Γλέζος και επικροτήσει την κίνηση της Κύπρου δεν θα το ξανακράξω μέχρι να πεθάνει. (για μετά δεν υπόσχομαι )
ΑΝ λυθεί και δραπετεύσει από το υπόγειο της Κουμουνδουτούρ...
-
Εγώ πάντως βλέπω την Τρίτη που θα ανοίξουν οι τράπεζες να αποσύρονται τα πάντα από τους καταθέτες ειδικά έτσι πούστικα που τους την έφεραν χάθηκε κάθε ίχνος εμπιστοσύνης. Εκεί να τους δω τους ευρωπΕους τι θα κάνουν...
Kύπρος και ΔΝΤ