-
Τα κιτ καρ και τα S1600 δεν τρεχουν φετος στην Α/6. Του Ευσταθιου ηταν S1600 και του Σωτηρχου .... περιπου kit car. Τωρα τι θα γινει με αυτα δεν ξερω ...
-
Ρε παιδια, εδω εχω ακουσει και πιο παλαβα πραγματα σε σχεση με τι επιτρεπεται και τι οχι.
Πχ, αν ενα 206 1.6 grA φορα τη μεταλλικη εισαγωγη peugeot sport, λεει δεν μπορει να τρεξει Α6, θεωρειται kitcarkitcar 167 ιππων θα προσεθετα εγω
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ρε παιδια, εδω εχω ακουσει και πιο παλαβα πραγματα σε σχεση με τι επιτρεπεται και τι οχι.
Πχ, αν ενα 206 1.6 grA φορα τη μεταλλικη εισαγωγη peugeot sport, λεει δεν μπορει να τρεξει Α6, θεωρειται kitcarkitcar 167 ιππων θα προσεθετα εγω
Γιατί απορείς ? Οι κανονισμοί της ομάδας A δεν επιτρέπουν την αντικατάσταση των πολλαπλών εισαγωγής & εξαγωγής, παρά μόνο τη διεύρυνσή τους στα όρια του δελτίου αναγνώρισης. Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσει ένα αυτοκίνητο διαφορετική πολλαπλή εισαγωγής (περιλαμβανομένου και του τετραπετάλουδου) ή εξαγωγής (το 'χταπόδι') είναι να έχουν αναγνωριστεί αυτές οι πολλαπλές σαν kit car (ή S1600 ή WRC αν συνοδεύεται και από Turbo). Οπότε το αυτοκίνητο που τις χρησιμοποιεί αυτομάτως χαρακτηρίζεται σαν Kit car.
Εν ολίγοις για να είναι kit car ένα αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη να είναι 'τέρας' στυλ 306 Maxi, αρκεί να χρησιμοποιεί εξαρτήματα του τέρατος, ανάλογα και με το πως επιτρέπεται η χρήση των εξαρτημάτων αυτών από το δελτίο αναγνώρισης. Πχ. το 206 επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μόνο την πολλαπλή εισαγωγής (μιλάμε για μια μεταλλική (αντί για πλαστική του αρχικού μοντέλου) πολλαπλή εισαγωγής με μεγαλύτερες θυρίδες εισαγωγής και πεταλούδα 60 mm (αντί για 52 mm του αρχικού μοντέλου)). Βέβαια τότε χαρακτηρίζεται αυτόματα σαν kit car.
-
Το σηματάκι του ΚΙΤ(car) λείπει μπροστά μόνο!
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Το σηματάκι του ΚΙΤ λείπει μπροστά μόνο μετά!Δεν γίνεται, διότι δεν είναι 'ομολογκαρισμένο'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν γίνεται, διότι δεν είναι 'ομολογκαρισμένο'Δίκιο έχεις....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΣΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΣΥ ΕΜΕΙΝΑΝ Ν ΦΕΤΟΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ Ν2 ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Α ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Ν ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝΕΚΚΕΝΤΟΦΟΡΩΝ ,ΚΑΠΑΚΙΟΥ ,ΒΟΛΑΝ , ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ ΚΑΙΑΛΛΩΝΜΕΡΩΝΟ ΑΤΖΕΜΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓ'ΑΝΝΑ ΤΟ ΕΞΕΛΗΣΗ ΣΕ WRC;
Η ΠΕΡΑΣΕ ΠΥΘΑΡΧΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΘΗΚΕ;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσει ένα αυτοκίνητο διαφορετική πολλαπλή εισαγωγής (περιλαμβανομένου και του τετραπετάλουδου) ή εξαγωγής (το 'χταπόδι') είναι να έχουν αναγνωριστεί αυτές οι πολλαπλές σαν kit car (ή S1600 ή WRC αν συνοδεύεται και από Turbo). Οπότε το αυτοκίνητο που τις χρησιμοποιεί αυτομάτως χαρακτηρίζεται σαν Kit car.
Κατανοητα ολα αυτα και ομολογω πως δεν ηξερα πολλα απο αυτα που εγραψες, αλλα τοτε συμφωνα με αυτα που γραφεις παραπανω, γιατi τo type R χρησιμοποιει χταποδι και τρεχει Ν3?
Με τη λογικη σου θα επρεπε να τρεχει σαν Α7 kitcar! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Κατανοητα ολα αυτα και ομολογω πως δεν ηξερα πολλα απο αυτα που εγραψες, αλλα τοτε συμφωνα με αυτα που γραφεις παραπανω, γιατi τo type R χρησιμοποιει χταποδι και τρεχει Ν3?
Με τη λογικη σου θα επρεπε να τρεχει σαν Α7 kitcar!Από φέτος δεν χρησιμοποιεί πια χταπόδι
Ναι, το χταπόδι σημαίνει 'kit car' (και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν έχει καν έκδοση kit car, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει καθόλου χταπόδι).
-
Πάντως πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα δουμε πολύ 'ξεβράκωμα' στις αναβάσεις, ιδιαίτερα στα Ν-πρώην GROUP B, καθώς τα περάσματα θα είναι σαφώς πιο αργά...
Ιδιαίτερα τα 1300, θα γεμίζουν με ρυθμούς... άστα...
-
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΧΕΣΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΥΡΟ (SPO+) ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ...
-
Ενα ξερω.Τη N3 θα κερδισει το clio RAGNIOTTI (τουλαχιστον αν η ασφαλτος ειναι στεγνη).
-
Ο χρήστης apolytos έγραψε:
Ενα ξερω.Τη N3 θα κερδισει το clio RAGNIOTTI (τουλαχιστον αν η ασφαλτος ειναι στεγνη).Μ΄αρέσεις γιατι είσαι apolytos
-
Από το rally.gr : ***'Δύο αλλαγές σημειώθηκαν σε ομάδα και κλάση. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή Νο 19 Λευτέρης Σαμψών (Peugeot 106 Rallye) από Ν2 άλλαξε σε Α6 και Νο 63 Στράτος Φωτεινέλης (Suzuki Swift 1.4 GTI) από Ε9 σε Ε10.' ***
-
Τι λεει ο καιρος σημερα εκει?
Ξερετε κανενα νεο, και κυριως τι καιρο θα εχει αυριο? -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Από το rally.gr : ***'Δύο αλλαγές σημειώθηκαν σε ομάδα και κλάση. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή Νο 19 Λευτέρης Σαμψών (Peugeot 106 Rallye) από Ν2 άλλαξε σε Α6 και Νο 63 Στράτος Φωτεινέλης (Suzuki Swift 1.4 GTI) από Ε9 σε Ε10.' ***Ενταξει το γιατι ενα Ν2 αλλαζει σε Α6 μπορει κανεις να το υποψιαστει, αλλα αυτο του ‘Ανω και Κατω Τελεια‘ οδηγει σε διαφορες σκεψεις
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Από το rally.gr : ***'Δύο αλλαγές σημειώθηκαν σε ομάδα και κλάση. Συγκεκριμένα, η συμμετοχή Νο 19 Λευτέρης Σαμψών (Peugeot 106 Rallye) από Ν2 άλλαξε σε Α6 και Νο 63 Στράτος Φωτεινέλης (Suzuki Swift 1.4 GTI) από Ε9 σε Ε10.' ***
Ενταξει το γιατι ενα Ν2 αλλαζει σε Α6 μπορει κανεις να το υποψιαστει, αλλα αυτο του ‘Ανω και Κατω Τελεια‘ οδηγει σε διαφορες σκεψεις
Σώπα ρε Κώστα!
Απλώς επιζητεί περισσότερο ανταγωνισμό!!! -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ενταξει το γιατι ενα Ν2 αλλαζει σε Α6 μπορει κανεις να το υποψιαστει, αλλα αυτο του ‘Ανω και Κατω Τελεια‘ οδηγει σε διαφορες σκεψεις
Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι οι αλλαγές έγιναν στον τεχν.έλεγχο. Δηλαδή όταν δήλωσαν συμμετοχή δεν ήξεραν που ανήκουν ?
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι οι αλλαγές έγιναν στον τεχν.έλεγχο. Δηλαδή όταν δήλωσαν συμμετοχή δεν ήξεραν που ανήκουν ?
Aυτό είναι τουλάχιστον ανέκδοτο!!!!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τι λεει ο καιρος σημερα εκει?
Ξερετε κανενα νεο, και κυριως τι καιρο θα εχει αυριο?Βροχή αλλά και πάρα πολύ κρύο.
Όσοι ανέβουν αύριο ας έχουν αδιάβροχα αλλά και χοντρά ρούχα.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΣΟΥΗΔΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ