-
Κοίτα,
σε καταλαβαίνω πως προσπαθείς να την πεις σε όλον τον κόσμο και να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου...
ΑΛΛΑ,
η κουτοπονηριά έχει και όρια.
Κάνεις την διαίρεση με βάση το 9 [μήνες]...
Αν κατάλαβα καλά, τους άλλους τρεις θα μου τους κάνεις δώρο?
Εσύ ή ο οτε?Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις εδώ το link που αναφέρει πως οι πρώτοι 6 μήνες είναι δωρεάν για ΜΗ πελάτες του οτε?
Γιατί
https://www.ote.gr/web/guest/basket?redir=1&lastLayoutId=19&p_p_state=normal&p_p_lifecycle=0&p_p_id=WebProxyPortlet_WAR_oteWebProxyPortlet116&p_l_id=54677&p_p_mode=view&p_v_l_s_g_id=0,
άλλα αναφέρει..
Εκτός και αν ξέρεις καλύτερα.
Άρα, παραμένει το 20 [και κάτι ψιλά] ανα αγώνα.
Συμφωνείς και να το σταματήσουμε εδώ [όσον αφορά εμένα]?Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα, γιατί, είπα πως θα το μετανιώσω που μπλέκομαι σε τέτοια κουβέντα, αλλά όχι και τόσο γρήγορα...
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
@4ΤF απαιτώ να υπάρχει και τεστ iq κατα την εγγραφήΟύτε τα μισά μέλη δε θα μείνουΜε.
-
Ο χρήστης anapophasistos έγραψε:
Κοίτα,
σε καταλαβαίνω πως προσπαθείς να την πεις σε όλον τον κόσμο και να επιβεβαιώσεις τον εαυτό σου...
ΑΛΛΑ,
η κουτοπονηριά έχει και όρια.
Κάνεις την διαίρεση με βάση το 9 [μήνες]...
Αν κατάλαβα καλά, τους άλλους τρεις θα μου τους κάνεις δώρο?
Εσύ ή ο οτε?Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις εδώ το link που αναφέρει πως οι πρώτοι 6 μήνες είναι δωρεάν για ΜΗ πελάτες του οτε?
Γιατί
https://www.ote.gr/web/guest/basket?red ... l_s_g_id=0,
άλλα αναφέρει..
Εκτός και αν ξέρεις καλύτερα.
Άρα, παραμένει το 20 [και κάτι ψιλά] ανα αγώνα.
Συμφωνείς και να το σταματήσουμε εδώ [όσον αφορά εμένα]?Τα υπόλοιπα τα αφήνω ασχολίαστα, γιατί, είπα πως θα το μετανιώσω που μπλέκομαι σε τέτοια κουβέντα, αλλά όχι και τόσο γρήγορα...
Δεν είναι κουτοπονηρια μεγάλε. Εγω ουτε οτε εχω, ούτε οτε τβ. τα γράφω γιατι δεν μπορώ να βλέπω το τζαμπατζιλικη και την κλάψα εδώ μέσα.
19 ευρώ τον μήνα είναι άμα έχει οτε. και στην τελική θες 6 μήνες δωρεάν και άλλους 6 για να κλείσεις την σύμβαση; τότε πάει 19 χ 6 = 114 και 114 δια 20 = 5,7
τώρα πως εσύ τα βγάζεις 20 ευρώ το γραν πρι είναι δικό σου θέμα...
αν δεν είσαι συνδρομητής οτε αλλά θες και τα ακουμπάς στην φορθνετ ή στην χολ τότε τράβα στον οτέ ή αν θες πλήρωνε 25 ευρώ τον μήνα. εγω μίλησα για το πακέτο πόσο βγαίνει.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
@4ΤF απαιτώ να υπάρχει και τεστ iq κατα την εγγραφή
Ούτε τα μισά μέλη δε θα μείνουΜε.
Δεν έχω πολλές απαιτήσεις, αρκεί κάποιος να έχει 1!
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Υποθέτω πως σε αυτά ΔΕΝ περιλαμβάνεται το αυθαίρετο
4 euros / GP, διότι εγώ τα βγάζω 20 [και κάτι ψιλά].Έκανα λάθος στους υπολογισμούς. sorry.
Τελικά είναι ακόμα πιο φθηνά.Αν πάρεις το πακέτο τώρα οι πρώτοι έξι μήνες είναι δωρεαν. Οπότε από τους 9 μήνες της σεζον της φ1 θα πληρώσει κάποιος μόνο τους 3.
Δηλαδή 3 x 19= 57 αρα 57 δια 20 αγώνες πηγαίνει 2,85 ευρώ ανα ανα γραν πρι.7,5 ώρες φ1 = 2,85 ευρώ.
πληρώστε τον φρέντο 3,5 ευρώ τώρα...Μα ποση παπαρολογια πια ???????
Καλώς τον εποικοδομητικό!
Πλάκα κάνεις, ετσι! (?)
Καλά εσύ όταν ψηφίζεις οδηγό της χρονιάς τον Ροζμπεργκ, καταλαβαίνει κανείς και το πόσο ειδικό βάρος και σοβαρότητα έχει η άποψη σου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι εσυ δεν χρειαζεται να παρακολουθήσεις φέτος την φ1.
To ποσο εποικοδομητικος ειμαι ασε να το κρινει κανενας αλλος, δεν δεχομαι κριτικη απο ανθρωπους που το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να χλευαζουν..........
-
Κανει και 99 ευρ ο εξοπλισμος νομιζω.Τεσπα.Εγω αν δεν την ειχα καταβρει με τα τορρεντς θα το ειχα βαλει.
Sent from my Galaxy S2 using smoking signals
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε είσαι με το παράπανω κείμενο.Ευτυχώς που γράφεις τόσα χρόνια με το ίδιο νικ εδώ γιατί έτσι τώρα μπορεί να αποδειχθεί ποσο ανακόλουθος των λεγομένων σου είσαι.
Είσαι ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στ' αλευρι. Είσαι από αυτούς που βγαίνουν έξω και πληρωνουν πεντε ευρω τον καφέ, απο αυτούς που πληρώνουν πενηντα ευρω στην βονταφον παγιο για μεγκαμπαιτς και αλλες βλακειες που δεν χησιμοποιουν ποτέ αλλά όταν σου λένε να δώσεις τεσσερα ευρώ για να παρακολουθήσεις 7,5 ώρες ζωντανο υλικό από φ1 ανα γραν πρι και χωρις διαφημίσεις νομίζεις ότι σε κλέβουν. Συνέχισε λοιπον το τζαμπατζιλίκη και τα παρακάλια να την πάρει ελευθερο κανάλι την φ1 και μετα έλα εδώ να κράζεις τις διαφορες τακτικές του σταθμού.Μην δώσετε 4 ευρω ανα γραν πρι για να δείτε ολα τα σεσσιονσ. Να πάτε σε μια καφετέρια την Κυριακή και πιείτε δυο μπυρες για να δείτε ΜΟΝΟ τον αγώνα και να πληρώσετε κανα 6-ευρω. Ή πάρτε τις μπύρες και πηγαίντε στο σπίτι ενός φίλου που έχει οτε τβ να το δείτε. Αυτά θα κάνετε και μετά θα το παίζετε και έξυπνοι ότι δεν σας έπιασε τον πωπο ο οτε...
Κατα τ'αλλα... ενήλικοι...VHS είναι η κασέτα και αργεί τόσο; ο μπερνι ακόμα περιμένει...
Την πήρε ο Μπερνι, λογικά στο είπε, μου είπε ότι τα λέει όλα στο λάγνο ελληνόπουλο που τον γλύφει καθημερινώς.
Ξερεις κάτι; Αυτός που πληρώνει σαν κορόιδο στον ΟΤΕ, πληρώνει σαν κορόιδο τον φραπέ, πληρώνει σαν κορόιδο τη βοδιφον, πληρώνει σαν κορόιδο τα πάντα. Και αισθάνεται λιγότερο κορόιδο λέγοντας τους άλλους τζαμπατζήδες. Αλλά δεν είναι. Το έχεις τερματίσει κοροϊδάραααα
12 μήνες ΟΤΕTV για τους μη συνδρομητές, μας κάνει 25*12/19=15 και κάτι ψιλά. Αν μαζευτούμε 4αδα και ανοίξουμε μπουκάλι σε καφετέρια φτηνοτερα θα μας βγει και θα έχουμε και τον κώλο της γκαρσονας να τουρλώνει (τι σου λέω τωρα - ο ΟΤΕ έχει και τσόντες! πες το ατιμούλικο, για το περδικολάστιχο το πήρες )
-
Πακέτο του οτε 19/μήνα χ 6 μήνες / 20 gp = 5 ευρώ
τράβα τα βυζια σου τώρα γκρεο και λέγε ότι θες...δες εσύ σε ελευθερο και μετά έλα εδώ να κλαίγεσαι και να λες αχ μου είχαν πει ότι είναι λαιβ, αχ ο πουρναρακης δεν αντέχεται, αχ πολλες διαφημίσεις μας βάλανε.
τέσπα, αν κάποιος είναι καβ*(&μένος με την φ1 και δεν έχει περάσει οκτάωρο από την ζωή του χωρίς να μπει στο ιντερνετ για να μάθει νέα και όποιος βγάζει τον χειμώνα μπροστά απο ενα λαιβ ταιμινγκ παρακολουθώντας τις χειμερινές δοκιμές τότε καταλαβαίνει αν είναι καλή η προσφορά ή όχι...
όποιος είναι και φαν του μηχανοκίνητου γενικότερα και θα βλέπει και μοτοgp, gp2 και άλλες 30 κατηγορίες τότε αυτός καταλαβαίνει ακόμα πιο πολύ.
οι υπόλοιποι που απλά θέλουν να βλέπυν μόνο τα 3/5 ενός κυριακάτικου αγώνα και μετα να μπαίνουν εδω μέσα και να το παίζουν ταχα και ειδήμονες τότε αυτοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να γκρινιάζουν καναπεδάτα λες και τους στερούν κάποιο συνταγματικό τους δικαίωμα.tsakni και λίγα σου είπα, για παπαραλογίες και χειρότερα έπρεπε να σου ελεγα κι εγώ.
-
Marie δεν περνάς και μια βόλτα από το τοπικό του gt86? Εκεί να δεις τζαμπατζιλικι.. Έχουμε έναν που το θέλει στα 20 χιλιάρικα
-
Αφού δεν μπορεί να ακολουθήσει την κίνηση
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Marie δεν περνάς και μια βόλτα από το τοπικό του gt86? Εκεί να δεις τζαμπατζιλικι.. Έχουμε έναν που το θέλει στα 20 χιλιάρικα:lol: Αφού δεν μπορεί να ακολουθήσει την κίνηση
Ταιριαζει με το πνευμα του mariosf1 αυτο
-
E ναι τώρα που πάνε οι τζαμπατζήδες να συγκριθούν με τον #1 καβ*(&μένο με τη F1
-
Σπαταλο αγόρι
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Marie δεν περνάς και μια βόλτα από το τοπικό του gt86? Εκεί να δεις τζαμπατζιλικι.. Έχουμε έναν που το θέλει στα 20 χιλιάρικαΕνσταση μονο για το GT86. Λογο φορων σας/μας πιανουνε το κολαρακι οπως ολα τα αυτοκινητα που πουλιουντε σε Ελλαδα και ευρωπη γενικοτερα. Το GT86 στην μεση Ανατολη εχει το full option 21,875 Ευρο. Αυτο το εχω παρατηρησει με ολα τα αυτοκινητα γενικοτερα σε συγκριση με την Ελλαδα. Ειδηκοτερα με τα πιο ακριβα.
Λογικα αυτο που βοηθαει ειναι η ελλειψη φορων (μονο 5% κατα την εισαγωγη ειτε εισαι εμπορος ειτε ιδιωτης) και οτι το νομισμα τους ειναι με κλειδωμενο rate σε σχεση με το δολλαριο.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Marie δεν περνάς και μια βόλτα από το τοπικό του gt86? Εκεί να δεις τζαμπατζιλικι.. Έχουμε έναν που το θέλει στα 20 χιλιάρικα
Ενσταση μονο για το GT86. Λογο φορων σας/μας πιανουνε το κολαρακι οπως ολα τα αυτοκινητα που πουλιουντε σε Ελλαδα και ευρωπη γενικοτερα. Το GT86 στην μεση Ανατολη εχει το full option 21,875 Ευρο. Αυτο το εχω παρατηρησει με ολα τα αυτοκινητα γενικοτερα σε συγκριση με την Ελλαδα. Ειδηκοτερα με τα πιο ακριβα.
Λογικα αυτο που βοηθαει ειναι η ελλειψη φορων (μονο 5% κατα την εισαγωγη ειτε εισαι εμπορος ειτε ιδιωτης) και οτι το νομισμα τους ειναι με κλειδωμενο rate σε σχεση με το δολλαριο.
Άστα αυτά. Αν είσαι καβ*(&μένος με τα αυτοκίνητα θα δώσεις 38000 για να πάρεις το GT86.
Και για την ιστορία ο χρόνος έχει 12 μήνες δηλαδή 38000/12 δηλαδή 3166.66 ευρώ ανά μήνα.
Γεμίσαμε τζαμπατζήδες -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Ενσταση μονο για το GT86. Λογο φορων σας/μας πιανουνε το κολαρακι οπως ολα τα αυτοκινητα που πουλιουντε σε Ελλαδα και ευρωπη γενικοτερα. Το GT86 στην μεση Ανατολη εχει το full option 21,875 Ευρο. Αυτο το εχω παρατηρησει με ολα τα αυτοκινητα γενικοτερα σε συγκριση με την Ελλαδα. Ειδηκοτερα με τα πιο ακριβα.
Άστα αυτά. Αν είσαι καβ*(&μενος με τα αυτοκίνητα θα δώσεις 38000 για να πάρεις το GT86.
Και για την ιστορία ο χρόνος έχει 12 μήνες δηλαδή 38000/12 δηλαδή 3166.66 ευρώ ανά μήνα.
Γεμίσαμε τζαμπατζήδεςΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΒ*(&ΜΕΝΟΥΣ
-
Το έχεις παρατραβήξει στις επί προσωπικού επιθέσεις [Mod]
-
Πρωτα πρωτα
-
Kostas_Psarras Φέτος 5 αγώνες θα μεταδοθούν αποκλειστικά ζωντανά από τον OTE TV. Οι τρεις πρώτοι (Αυστραλία, Μαλαισία, Κίνα) και... fb.me/ByD4UToO
Την Ινδία ξεχάσανε
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014