-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Το αίτημά σας εξετάζεται αρμοδίως [Mod]
Τα αντανακλαστικά του forum είναι πολύ μπροστά
Μωρέ το forum είναι, αλλά για τα δικά μου δεν ξέρω. Μπαίνω μια στο τόσο λόγω προσωπικών μου θεμάτων και το μετανιώνω αυτοστιγμεί. Έχω χάσει επεισόδια μάλλον.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έγραψα εχθές ένα μακρυνάρι αλλά τελικά άλλαξα γνώμη...Το μόνο που θα πω είναι: Όσο βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν, τόσο θα υπάρχουν κάποιοι να χρεώσουν - και - μερικοί γ*μάνε τσάμπα ενώ άλλοι πληρώνουν...
_
έτσι, όσο υπάρχουν κοροιδα σαν τον οτε και το σκαι, ο μπερνι θα χρεώνει.
-
ρε παιδια ενα τετοιο θεαμα θα επρεπε να χτυπιουντε ολα τα καναλια για το πιο θα την παρει... απορω ωρες ωρες... κατα την γνωμη μου παλι ο Α θα την εχει απλα θα μας το πουνε 2 μερες πριν.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έγραψα εχθές ένα μακρυνάρι αλλά τελικά άλλαξα γνώμη...Το μόνο που θα πω είναι: Όσο βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν, τόσο θα υπάρχουν κάποιοι να χρεώσουν - και - μερικοί γ*μάνε τσάμπα ενώ άλλοι πληρώνουν...
Παραχώρησε ο μπέρνι ποτέ δωρεάν τα δικαιώματα της F1 στους πελάτες του;
Υπήρχε καμιά περίοδος που δεν χρέωνε;
Θέλεις να πεις ότι η διοργάνωση του πρωταθλήματος της F1 έχει κόστος;Να σου πω την αλήθεια το σταματάω εδώ, ίσως σε προσθέσω και στο φίλτρο, σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά (παράλογα για εμένα) και θα σε πάρω στο ψιλό, άσε καλύτερα, δεν τσιμπάω...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Έγραψα εχθές ένα μακρυνάρι αλλά τελικά άλλαξα γνώμη...
Το μόνο που θα πω είναι: Όσο βρίσκονται κάποιοι να πληρώσουν, τόσο θα υπάρχουν κάποιοι να χρεώσουν - και - μερικοί γ*μάνε τσάμπα ενώ άλλοι πληρώνουν...
Παραχώρησε ο μπέρνι ποτέ δωρεάν τα δικαιώματα της F1 στους πελάτες του;
Υπήρχε καμιά περίοδος που δεν χρέωνε;
Θέλεις να πεις ότι η διοργάνωση του πρωταθλήματος της F1 έχει κόστος;Να σου πω την αλήθεια το σταματάω εδώ, ίσως σε προσθέσω και στο φίλτρο, σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά (παράλογα για εμένα) και θα σε πάρω στο ψιλό, άσε καλύτερα, δεν τσιμπάω...
Εσύ νομίζεις ότι παρακολουθείς τα κρατικά κανάλια τζάμπα;
μιλαμε για φ1 και μου βάζεις παραδείγματα για γαμ&*σια κλπ. αν δεν καταλαβαίνεισ την διαφορά κοστους/εξοδων και αν συμφέρει να την αγοράσει ελεύθερο κανάλι τότε πρέπει να πας να ζήσεις αλλού. καλά για προσφορά και ζήτηση σίγουρα δεν ξέρεις τίποτα. ο μπέρνι μεγάλε παραχωρεί τα δικαιώματα στην ελλάδα σε συνδρομητικό κανάλι και μετά τα ξαναπαραχωρεί στην ίδια χώρα και σε ελεύθερο και τα παίρνει απο δύο πάντες. και δες ποσο χρέωνε πριν 17 χρόνια και πόσο χρεώνει τώρα. εσύ είσαι το κοροίδο και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι με την λογική σου. κάτσε λοιπόν να το δεις πιξελαρισμένο και με μπαφερινγκ φέτος και να νομίζεις ότι έτσι γάμη&^σες. και μετά βγες έξω και πήγαινε και πλήρωσε πέντε ευρώ για να πιεις καφε ξύπνιε ελληναρά. -
Παραιτηθηκε ο Διευθυνων Συμβουλος Ν. Σιμος, ο οποιος ηταν αυτος που ειχε αντιρρηση για την αναληψη της Φ1 απο το καναλι, και ειχε ανακοινωσει οτι θα κανει αρνητικη εισηγηση στο ΔΣ.
-
Και με δεδομένο το ότι ακόμα δεν πάρθηκε οριστική απόφαση όλα παίζουν. Φαντάζομαι στενοχωρια που θα πάρουν τα απλοχέρικα τρολζ του φορουμζ μαζ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και με δεδομένο το ότι ακόμα δεν πάρθηκε οριστική απόφαση όλα παίζουν. Φαντάζομαι στενοχωρια που θα πάρουν τα απλοχέρικα τρολζ του φορουμζ μαζΕιρωνεύεσαι τζαμπατζή?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και με δεδομένο το ότι ακόμα δεν πάρθηκε οριστική απόφαση όλα παίζουν. Φαντάζομαι στενοχωρια που θα πάρουν τα απλοχέρικα τρολζ του φορουμζ μαζΟύτε οι υπάλληλοι του ΟΤΕ δε θα έκαναν έτσι...
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
παρατηρησε κανεις πως χθες εβαζε διαφημισεις ο Α καθε 10 γυρους (8, 18, 28, 38, 48)? Τι εχει να γινει σε Μονακο, Καναδα, Βραζιλια...όντως. Δεν περιγραφοταν η ξενερα του Πουρναρακη... Και στην εκκινηση όταν πέρασε ο Button μπροστα, και οταν εγινε το ατυχημα του Grosjean και σε άλλες περιπτώσεις... Αφήστε που ήμουν σίγουρος οτι κατι ετρεχε με τον Κουμπη αφου ο Κατσαρος μας ελεγε ποσο επικαιρο ειναι οτι ο Βρετανος ξερει πολυ καλα να διαχειριζεται τα ελαστικα κτλ κτλ.
Και πρεπει αυτη τη ξενερα να την υποστουμε αλλες 3 φορες...
mikeerfol κάνε με τα μούτρα σου...
Βλέπε στο τζάμπα και μετά έλα να κάνεις και παράπονα εδώ...@takisp
Γιατι δεν εχετε καθαρο προτερο βιο, γι'αυτο. Οταν δειχνετε delay τα δοκιμαστικα ολη τη χρονια και τα βαφτιζεις 'ζωντανα', οταν ΜΟΝΙΜΩΣ οι διαφημισεις ειναι περισσοτερες απο τη συμβαση, οταν προβλεπεις οτι ο Κιμι θα ξαναεχει προβλημα στο τιμονι, οταν μας εχετε διακοψει μεταδοση για να δουμε ενα τζιπ να παρκαρει εξω απο τα δικαστηρια, οταν οταν οταν, ο πελατης σας εχει καθε δικαιωμα να σας κοιταει με καχυποψια.Και ξαναρωταω ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ LIVE;;;;;
Έτσι σε θέλω να βλέπεις τζαμπα και μετα να διαμαρτύρεσαι κιολας.
Και φυσικα ΠΑΛΙ εχουν βαλει στις διαφημισεις των μεταδοσεων τους τη λεξη LIVE!!!!
Δεν κανω πλακα, αλλα αν ακουσω εστω και εναν υπαινιγμο περι ζωντανης μεταδοσης Σαββατο ή Κυριακη, θα στειλω mail στη FIA, και πιθανον και την κασεττα. Η κοροϊδια εχει τα ορια της
Κάνε και συλλαλητηριο!
Θελω να κανω ομως μια προταση στον Τακη και προς το καναλι του Α. Εχετε ποτε σκεφτει να δειχνετε το βραδυ του αγωνα (ή και καποιο αλλο βραδυ), στις 3-5 τη νυχτα φερ'ειπειν ολη την κουρσα χωρις διαφημισεις (ακομα και ας λειπει ο σχολιασμος) ή με τις διαφημισεις σε νεκρο χρονο; Ωστε οποιος θελει, να βλεπει τι εχασε ή ακομα και να το γραφει στο βιντεο.
Δε θα δωσουμε και κ***! Χθες εβαζε διαφημισεις καθε 8 γύρους (στον 24, 16, 8 διαδοχικα)! Δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι αυτο προβλεπει η συμβαση! Σε σχεση με το RTL, ηταν σε 1 pitstop παραπανω
Αλλα αν και με τον τακη εχω συγκρουστει εδω μεσα, (γιατι κυριως δειχνει υπερβαλλοντα ζηλο στην υπερασπιση των αφεντικων του) και διαφωνω σε πολλα, εδω ειναι το σαμαρι και οχι ο γάιδαρος.
Ο γάιδαρος ειναι ομως για πολυ ξυλο. Μην ξεχνατε! Μετα το Μουντιαλ και τους Ολυμπιακους ερχεται η F1.Μία από τα ίδια λοιπόν και για σένα.
kubiak για αυτα που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα...
Ρίξτο στα γελάκια με τους παραπάνω... -
Για αυτο παιδακια.Τορεντακια με 3-4 ωρες καθυστερηση και ειμαστε αρχοντες!!
-
@marios
Εγω είμαι ενήλικος πολίτης και απαιτώ, εσύ θα είσαι ανήλικος μια ζωή και θα πληρώνεις όποιον σου το ζητήσει. Εγω γράφω με το ίδιο νικ 9 χρόνια στο φορουμ, εσυ εχεις περισσότερους λογαριασμούς από ποστ. Μην ψαχνεις να βρεις κοινά. Δεν υπάρχουν -
Ο χρήστης greo έγραψε:
@marios
Εγω είμαι ενήλικος πολίτης και απαιτώ, εσύ θα είσαι ανήλικος μια ζωή και θα πληρώνεις όποιον σου το ζητήσει. Εγω γράφω με το ίδιο νικ 9 χρόνια στο φορουμ, εσυ εχεις περισσότερους λογαριασμούς από ποστ. Μην ψαχνεις να βρεις κοινά. Δεν υπάρχουνΆλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε είσαι με το παράπανω κείμενο.
Ευτυχώς που γράφεις τόσα χρόνια με το ίδιο νικ εδώ γιατί έτσι τώρα μπορεί να αποδειχθεί ποσο ανακόλουθος των λεγομένων σου είσαι.
Είσαι ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στ' αλευρι. Είσαι από αυτούς που βγαίνουν έξω και πληρωνουν πεντε ευρω τον καφέ, απο αυτούς που πληρώνουν πενηντα ευρω στην βονταφον παγιο για μεγκαμπαιτς και αλλες βλακειες που δεν χησιμοποιουν ποτέ αλλά όταν σου λένε να δώσεις τεσσερα ευρώ για να παρακολουθήσεις 7,5 ώρες ζωντανο υλικό από φ1 ανα γραν πρι και χωρις διαφημίσεις νομίζεις ότι σε κλέβουν. Συνέχισε λοιπον το τζαμπατζιλίκη και τα παρακάλια να την πάρει ελευθερο κανάλι την φ1 και μετα έλα εδώ να κράζεις τις διαφορες τακτικές του σταθμού.Μην δώσετε 4 ευρω ανα γραν πρι για να δείτε ολα τα σεσσιονσ. Να πάτε σε μια καφετέρια την Κυριακή και πιείτε δυο μπυρες για να δείτε ΜΟΝΟ τον αγώνα και να πληρώσετε κανα 6-ευρω. Ή πάρτε τις μπύρες και πηγαίντε στο σπίτι ενός φίλου που έχει οτε τβ να το δείτε. Αυτά θα κάνετε και μετά θα το παίζετε και έξυπνοι ότι δεν σας έπιασε τον πωπο ο οτε...
Κατα τ'αλλα... ενήλικοι...VHS είναι η κασέτα και αργεί τόσο; ο μπερνι ακόμα περιμένει...
-
Ένας ταλαντούχος οικονομολόγος με ειδίκευση στην Μικροοικονομική αναπτύσσεται εντός του forum, εύγε !
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
@marios
Εγω είμαι ενήλικος πολίτης και απαιτώ, εσύ θα είσαι ανήλικος μια ζωή και θα πληρώνεις όποιον σου το ζητήσει. Εγω γράφω με το ίδιο νικ 9 χρόνια στο φορουμ, εσυ εχεις περισσότερους λογαριασμούς από ποστ. Μην ψαχνεις να βρεις κοινά. Δεν υπάρχουνΆλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε είσαι με το παράπανω κείμενο.
Ευτυχώς που γράφεις τόσα χρόνια με το ίδιο νικ εδώ γιατί έτσι τώρα μπορεί να αποδειχθεί ποσο ανακόλουθος των λεγομένων σου είσαι.
Είσαι ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στ' αλευρι. Είσαι από αυτούς που βγαίνουν έξω και πληρωνουν πεντε ευρω τον καφέ, απο αυτούς που πληρώνουν πενηντα ευρω στην βονταφον παγιο για μεγκαμπαιτς και αλλες βλακειες που δεν χησιμοποιουν ποτέ αλλά όταν σου λένε να δώσεις τεσσερα ευρώ για να παρακολουθήσεις 7,5 ώρες ζωντανο υλικό από φ1 ανα γραν πρι και χωρις διαφημίσεις νομίζεις ότι σε κλέβουν. Συνέχισε λοιπον το τζαμπατζιλίκη και τα παρακάλια να την πάρει ελευθερο κανάλι την φ1 και μετα έλα εδώ να κράζεις τις διαφορες τακτικές του σταθμού.Μην δώσετε 4 ευρω ανα γραν πρι για να δείτε ολα τα σεσσιονσ. Να πάτε σε μια καφετέρια την Κυριακή και πιείτε δυο μπυρες για να δείτε ΜΟΝΟ τον αγώνα και να πληρώσετε κανα 6-ευρω. Ή πάρτε τις μπύρες και πηγαίντε στο σπίτι ενός φίλου που έχει οτε τβ να το δείτε. Αυτά θα κάνετε και μετά θα το παίζετε και έξυπνοι ότι δεν σας έπιασε τον πωπο ο οτε...
Κατα τ'αλλα... ενήλικοι...VHS είναι η κασέτα και αργεί τόσο; ο μπερνι ακόμα περιμένει...
Μα ποση παπαρολογια πια ???????
-
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια πράγματα έχει πολύυυυυυυυ δίκιο
-
Υποθέτω πως σε αυτά ΔΕΝ περιλαμβάνεται το αυθαίρετο
4 euros / GP, διότι εγώ τα βγάζω 20 [και κάτι ψιλά].Δεν είμαι συνδρομητής του οτε, τους έχω δώσει περισσότερα από όσα θα έπρεπε και όσα άξιζαν, αλλά έμαθα [εδώ και 5 χρόνια] και πάπαλα......και δεν έχω και πιάτο.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια πράγματα έχει πολύυυυυυυυ δίκιοΠλάκα κάνεις, ετσι! (?)
-
Ο χρήστης anapophasistos έγραψε:
Υποθέτω πως σε αυτά ΔΕΝ περιλαμβάνεται το αυθαίρετο
4 euros / GP, διότι εγώ τα βγάζω 20 [και κάτι ψιλά].Έκανα λάθος στους υπολογισμούς. sorry.
Τελικά είναι ακόμα πιο φθηνά.Αν πάρεις το πακέτο τώρα οι πρώτοι έξι μήνες είναι δωρεαν. Οπότε από τους 9 μήνες της σεζον της φ1 θα πληρώσει κάποιος μόνο τους 3.
Δηλαδή 3 x 19= 57 αρα 57 δια 20 αγώνες πηγαίνει 2,85 ευρώ ανα ανα γραν πρι.7,5 ώρες φ1 = 2,85 ευρώ.
πληρώστε τον φρέντο 3,5 ευρώ τώρα...Μα ποση παπαρολογια πια ???????
Καλώς τον εποικοδομητικό!
Πλάκα κάνεις, ετσι! (?)
Καλά εσύ όταν ψηφίζεις οδηγό της χρονιάς τον Ροζμπεργκ, καταλαβαίνει κανείς και το πόσο ειδικό βάρος και σοβαρότητα έχει η άποψη σου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι εσυ δεν χρειαζεται να παρακολουθήσεις φέτος την φ1.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Πλάκα κάνεις, ετσι! (?)Καλά εσύ όταν ψηφίζεις οδηγό της χρονιάς τον Ροζμπεργκ, καταλαβαίνει κανείς και το πόσο ειδικό βάρος και σοβαρότητα έχει η άποψη σου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι εσυ δεν χρειαζεται να παρακολουθήσεις φέτος την φ1.
ΕΤΣΙ ΡΕ! ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ! Είναι και κούκλος το μωρό μου!
@4ΤF απαιτώ να υπάρχει και τεστ iq κατα την εγγραφή
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014