-
Καλησπέρα στην παρέα και απο εμένα, θέλω και εγώ να μπώ στην οικογένεια των 4Χ4 και ψάχνω εδώ και καιρό πιο με συμφέρει να πάρω, φυσικά μιλάω για μεταχειρισμένο απο 2004-2006 .Μου αρέσουν αυτά τα 2!660 τέλη και τα δύο, τετρακίνηση αυτόματη το ένα κατ' επιλογή το άλλο, η τιμή που δίνω είναι μέχρι 6000.Θέλω αυτό με τα λιγότερα προβλήματα,να παει και βουνό π.χ. Καστοριά Κλεισούρα, Πτολεμαίδα Κλεισούρα, Κλεισούρα Βλάστη μεσα απο το βούνο, τετοια πράγματα δηλαδή!
Η βοηθειά σας πολύτιμη, η γνώμη σας αξιοσέβαστη! -
Καλησπέρα στην παρέα και απο εμένα, θέλω και εγώ να μπώ στην οικογένεια των 4Χ4 και ψάχνω εδώ και καιρό πιο με συμφέρει να πάρω, φυσικά μιλάω για μεταχειρισμένο απο 2004-2006 .Μου αρέσουν αυτά τα 2!660 τέλη και τα δύο, τετρακίνηση αυτόματη το ένα κατ' επιλογή το άλλο, η τιμή που δίνω είναι μέχρι 6000.Θέλω αυτό με τα λιγότερα προβλήματα,να παει και βουνό π.χ. Καστοριά Κλεισούρα, Πτολεμαίδα Κλεισούρα, Κλεισούρα Βλάστη μεσα απο το βούνο, τετοια πράγματα δηλαδή!
H τερακινηση του ΚΙΑ ειναι σαφως καλυτερη.Στο FORD ουτε καν κλειδωνει στο 50-50 εμπρος και πισω αξωνα.Επιπλεον το ΚΙΑ νομιζω οτι ειναι και περισσοτερο αξιοπιστο.
-
προσοπικά θα απεφευγα sorento με TOD....
επεισεις καλο ειναι να αποφευφχθει σορεντο του 2003-2004 πανω κατω καθοτι καποια ειχαν σοβαρο θεμα ανεξηγητης καταναλωσης λαδιου που εφτανε την εποχη εκεινη μεχρι ολοκληρωτική αλλαγη κινητηρα...
-
fokion ακόμα και με την πλακέτα του παναγιώτη ;δηλαδή πoια χρονιά να ψάξω;πως θα ξέρω πoιο έχει TOD;
-
δε ξερεις τι ζημια ισως εχει παθει ηδη....
αφου ξερεις περι πλακετας του Παναγιωτη σημαινει οτι ξερεις τι λεω...
νομιζω ερχόταν αναμικτα -
Εδώ Πτολεμαίδα έχουμε αρκετά ford αλλά λίγα sorento προσπαθώ τώρα να μιλήσω με κάποιον ιδιοκτήτη να μου πεί εντυπώσεις
-
κάποιος που να έχει ίδια πείρα δεν υπάρχει;
-
Το ford δυστυχως καπου στα 170-180Κ χιλιομετρα αρχιζει να χει θεματα με τα ζωτικα εξαρτηματα του κινητηρα του.Για μενα τζαμπα λεφτα θα δωσεις να παρεις αυτοκινητα που καινε 15 λιτρα για πλακα με την τιμη της βενζινης στα 1.75.Το ιδιο μπορεις να διασκεδασεις κ μ ενα jimny ή ενα 1600αρι βιταρα.Συγγνωμη που τα λεω ετσι,αλλα το maverick (το 2λιτρο) του 2004 το ειχαμε μεχρι περυσι και πραγματικα καις τρελα νουμερα κ σερνεται απο επιδοσεις και το δικο μας τουλαχιστον εβγαλε θεμα με κρεμαγιερα στον πρωτο χρονο και ζητησε ρεκτιφιε στα 170000 χιλιομετρα(τα 10.000 με υγραεριο βεβαια,αλλα ειχε θεματακια κ απο πριν).Οπως και να χει στο μαβερικ εκτος απο τα τυπικα τσεκαρε για σκουριες.Καλη επιλογη οτι κ αν αποφασισεις
-
Με το 2.3 δεν εχω ακουσει θεματα αλλα πραγματικα θα τα απεφευγα κ τα δυο.
《○ tapatalked ○》
-
Γιατι οχι ενα forester;και υπεραξιοπιστο ειναι και σε χαμηλες τιμες το βρισκεις συν οτι και σαν ατμοσφαιρικο με 125αλογα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις και απο τα 2 που αναφερεις και εχει και αργα.
-
socratesn αυτό το 15αρη με τσάκισε!καλά που έκανα ερώτηση εδώ!πλέον θα αρχίσω να κοιτάω και για άλλα(πάλι).Άν εβγαινε το jimny 4τραπορτο δεν θα το σκεφτόμουν καν!forester δεν έχω ιδέα αλλά βάζω και pajero pinin στο παιχνίδι πλέον οπότε πείτε γνώμες(πάλι)!
-
Ο χρήστης grecospad έγραψε:
socratesn αυτό το 15αρη με τσάκισε!καλά που έκανα ερώτηση εδώ!πλέον θα αρχίσω να κοιτάω και για άλλα(πάλι).Άν εβγαινε το jimny 4τραπορτο δεν θα το σκεφτόμουν καν!forester δεν έχω ιδέα αλλά βάζω και pajero pinin στο παιχνίδι πλέον οπότε πείτε γνώμες(πάλι)!Μα μιλαμε για 1.600 κιλα αυτοκινητο (χωρις επιβατες) 2λιτρο αρχαιας τεχνολογιας με μονο 125 αλογα.Για μενα μονο αν σ αρεσει απο εμφανιση/χωρους/ανεση κ εισαι ετοιμος να θυσιασεις πολλα χρηματα για βενζινες προχωρα.Αλλιως τζαμπα λεφτα θα χαλας γιατι ουτε καμια τρομερη τετρακινηση εχει,ουτε ειναι γρηγορο στην ευθεια και θα θες κ ενα 3χιλιαρο το χρονο μονο για να καθεται (τελη,εισφορα,ασφαλειες) χωρις καν να λαβω υποψιν το τεκμηριο.Καλως κακως μιλαμε για αυτοκινητο μιας αλλης εποχης,τοτε που η βενζινη ειχε 0.68 κ επειδη το περασαμε το λουκι πιστεψε με δε θες να μπλεξεις.Το πινιν δε το χα σκεφτει και μαλλον αποτελει μονοδρομο για τις αναγκες που εχεις θεσει.Θα καις σιγουρα εστω και λιγο λιγοτερο κ με το 1800 εισαι κατω απο το ψυχολογικο οριο των 2.000cc
-
οπότε μιλάς για το 1800αρι με την αυτόματη τετρακίνηση και οχι το 2000 με τον επιλογέα!
-
Προσωπικα και πολλα χρηματα να ειχα δε θα επαιρνα στην πλατη τα βαρη του 2λιτρου για τετοια αυτοκινητα.Αλλο να παρεις κανα cherokee.Aλλα το πινιν γιατι 2λιτρο,να θες 3000 +τεκμηριο χωρια τις βενζινες?
-
και θα μπλεξεις και με τον σαρακακη....
δε νομιζω οτι το φορεστερ ζυγιζει αδειο τοσο πολυ....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
και θα μπλεξεις και με τον σαρακακη....Εχω ακουσει απο παααρα πολλους μακρυα απο αυτη την αντιπροσωπεια αλλα γιατι,τιποτα το συγκεκριμενο.Τι παραπονα εχει ο κοσμος απο αυτον?
-
μικρή διαθεσημοτητα ανταλλακτικών
τιμες φαρμακι
υφος 15 καρδιναλιων στην εξυπηρετησηαυτα εχω ακουσει εγω οχι απο ενα γνωστο μου μονο.
βεβαια προσωπικά ποτε δεν ειχα παρτιδες με την εν λογο αντιπροσωπεια
( να μου πεις για ΚΙΑ....) -
Ναι,γιατι ο Σφακιανακης παει πισω...(απο τοω Δαβαρη εννοω).
ford maverick 2.3 ή kia sorento 2.4