-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
by the way GoForPole εξαιρετικη δουλεια μεχρι τωρα μακαρι και κυριος σχολιαστης στoυς αγωνες F1 και οχι μονο practice και GP2.nGP2 θα εχουμε και φετος ετσι?Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τον καλό λόγο. Για περισσότερα δύσκολο γιατί πέρα από το ότι η F1 είναι πιο απαιτητική για πολλούς λόγους, υπάρχει και το γεγονός ότι καλώς ή κακώς ο σχολιασμός και τα υπόλοιπα που κάνω στον μηχανοκίνητο είναι δεύτερη απασχόληση (χόμπι πιθανότατα θα ήταν ο πιο σωστός όρος) οπότε όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν όρια. Αλλά όπως και να έχει είναι κάτι πολύ δύσκολο μεν αλλά και πολύ ενδιαφέρον.
Σχετικά με το GP2 από ότι φαίνεται θα συνεχίσει γιατί από τον Γιάννη Μάριο ζητήθηκαν οι ώρες των αγώνων της Μαλαισίας για τον προγραμματισμό. Οριστικά δεν ξέρουν ούτε τα παιδιά κάτι αλλά θα έλεγα ότι είναι μια ασφαλής ένδειξη. Σαν προϊόν δεν το συζητάω, μερικές φορές έχουμε πιάσει και ποδοσφαιρικούς σχολιαστές να έχουν κολλήσει όμως ο κυριότερος εχθρός ειδικά αυτή την περίοδο είναι το στρίμωγμα με το ποδόσφαιρο το Σάββατο. Φέτος με τέσσερα αθλητικά κανάλια θέλω να ελπίζω ότι θα είναι κάπως καλύτερα και ίσως να χωρέσει και το GP3. Να δούμε.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σχετικά με το GP2 από ότι φαίνεται θα συνεχίσει γιατί από τον Γιάννη Μάριο ζητήθηκαν οι ώρες των αγώνων της Μαλαισίας για τον προγραμματισμό. Οριστικά δεν ξέρουν ούτε τα παιδιά κάτι αλλά θα έλεγα ότι είναι μια ασφαλής ένδειξη. Σαν προϊόν δεν το συζητάω, μερικές φορές έχουμε πιάσει και ποδοσφαιρικούς σχολιαστές να έχουν κολλήσει όμως ο κυριότερος εχθρός ειδικά αυτή την περίοδο είναι το στρίμωγμα με το ποδόσφαιρο το Σάββατο. Φέτος με τέσσερα αθλητικά κανάλια θέλω να ελπίζω ότι θα είναι κάπως καλύτερα και ίσως να χωρέσει και το GP3. Να δούμε.
Καλα το προβλημα θα προκυψει απο Αυγουστο που μπαινει στο παιχνιδι και η Premier Leage και κυριως τα Σαββατα. Μαλλον θα χρειαστει κι'αλλο sport HD καναλι ο ΟΤΕ αλλιως βλεπω τα δοκιμαστικα να πηγαινουν σε SD καναλι
-
Ακόμα ελπίζω ότι θα έρθει μια χρονιά που τέτοια εποχή θα ξέρω ποιος θα μεταδόσει ΣΙΓΟΥΡΑ την F1 στην Ελληνική τηλεόραση και δεν θα χρειάζεται να διαβάζω τα απείρως ακαταλαβίστικα περί δορυφορικών πιάτων, εξοπλισμών, συχνοτήτων, αλαμπουρνέζικων καναλιών, καλωδιακών, αποκωδικοποιητών, streams, sites, torrents, invites, links, νόμιμα, παράνομα, συνδρομές, ευρώ, πάγια ουφφφ...
Δηλαδή..μπράβο στα παιδιά που μπαίνουν στον κόπο να τα εξηγήσουν για όσους την ψάχνουν, αλλά ειλικρινά, γίνεται απλώς να πατάω ένα κουμπί και να βλέπω F1; Μιλάμε για 2013.
-
Επειδή είναι η Ελλάδα του 2013 τα βιώνεις αυτά όλα. Το 1993 βλέπαμε ζωντανά τον Προστ να σκίζει τον ανταγωνισμό. Τότε βέβαια είχαμε Μητσοτάκη μετά την Οικουμενική και ΕΡΤ1-2 και Mega-ANT1. Τώρα έχουμε 42 κανάλια και Τρόικα...
-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
@Hannibal
Σε έκοψα οτι είσαι άσχετος για αυτό δεν στην είπα ούτε μία φορά.
Δεν γινεται να τα ξερουμε ολα. Και το ειπα απο την αρχη οτι δεν σκαμπαζω απο τετοια μηχανακια. Καλοσυνη σου παντως που δεν μου την ειπες. Αυτος ειναι ο σκοπος των φορουμ αλλωστε... Να την λεμε ο ενας στον αλλοΑπλά ήθελα να σε ενημερώσω που πάνε τα λεφτά σου.
Τα λεφτα μου ξερω πολυ καλα που πανε.
Εμένα δεν με νοιάζει αν αγοράζεις κλεμμένα ρολόγια, απλά θεωρώ καθήκον μου να σε ενημερώσω οτι είναι κλεμμένα. Έτσι, απο βίτσιο μου.
Τα παντα ολα κλεμμενα τα αγοραζω. Αστα να πανε. Κλεπταποδοχος του κερατα ειμαι και γερολαδας. Αλλα πρεπει και εσυ να αλλαξεις βιτσιο. Πολυ kinky πραγματα ειναι αυτα.
Τώρα, αν στον χαρίσανε τον δέκτη και δεν δίνεις διρχάμι, είσαι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο με τα streams. Εκμεταλλεύεσαι παράνομο προϊόν άλλου. Αν πληρώνεις, καταλαβαίνεις οτι ανεβαίνεις επίπεδο. Ηθικό πρόβλημα υπάρχει και με τα δύο όπως λες. Μόνο που αυτοί που βλέπουν stream είναι σαν πρεζάκια...δώσε ρε φιλαράκι λίγη F1, κι ας είναι και 120χ120 πίξελ.
Ο καθένας με τα γούστα του. Για εμένα η F1 είναι απόλαυση/διασκέδαση και όχι 'ανάγκη'. 120χ120 δεν θα δω ποτέ. Τάκη δεν θα δω ποτέ (καλά, εκτός κι αν είναι για χαβαλέ σε μεσημεριανή επανάλληψη).Ελα ρε. Απορω πωσ σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να μου τον χαρισανε τον δεκτη... Δεν ειχα αλλο δεκτη στο σπιτι και δεν πληρωνα ηδη 2 συνδρομες σαν τον μαλακα και σκεφτηκα εχω 200 ευρο για πεταμα. Κατσε να παρω εναν δεκτη ακομα. Για εσενα η F1 ειναι απολαυση / διασκεδαση οπως και για εμενα αλλα ειναι και hobby οπως τα περισσοτερα μηχανοκινητα (αλλοι προτιμανε να βλεπουν τουρκικα και οικογεννειακες ιστοριες η ραδιο αρβυλα εγω προτιμαω να βλεπω οτιδηποτε εχει σχεση με motorsport). Ε ελληνικα καναλια δεν ειχα εδω κατω, το να βλεπω Abu Dhabi Sports, με κλειστη την φωνη ή να ακουω αραβικα μου χαλαγε την διασκεδαση / απολαυση οπως εσενα ο Τακης που λες, τα stream ποτε δουλευανε ποτε δεν δουλευανε κατι επρεπε να κανω. Ε μου χαρισε ενας φιλος που φευγει για Singapore το μηχανακι και voila.
Υγ. υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να κάνω και λάθος και όλα αυτά που σου δώσανε με κάποιο μαγικό τρόπο να γίνονται νόμιμα με τα εύσημα του κράτους του Ντουμπάι. Ίσως έχουν κάνει Χ συμφωνίες γιατί έχουν πάμπολους εισαγόμενους εργαζόμενους. Οπότε γράψε λάθος.
Δεν ξερω με ποιον μαγικο τροπο γινοντε νομιμα αλλα πουλιουντε κανονικα στα μαγαζια απο οσο ξερω. Εχουνε κανει συμφωνιες, αλλα δεν ξερω τι ειδους. Στην καλωδιακη πληρωνω τα μαλλια μου για να εχω τηλεοραση. ΚΑι ορισμενα αγγλικα ή αμερικανικα καναλια τα εχουν στο Ινδικο πακετο, οπου πληρωνω και αυτα εξτρα. Ελληνικα καναλια δεν εχει παρα μονο ενα της ΕΡΤ.
Την ΝΟVA απαγορευεται να την βγαλω απο Ελλαδα (οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ παρολο που ξερω πολλους Ελληνες που φερανε την καρτουλα τους μαζι και παιζει μια χαρα. Αλλα δεν ξερω τι συνεπειες μπορει να εχει σε περιπτωση που το μαθει η ΝOVA. Αλλα πεταμενα λεφτα απο εκει. Πληρωνω ολοκληρο χρονο συνδρομη για τις 10 - 15 μερες που μπορει να ερχομαι Ελλαδα για διακοπες.
Οποτε ασε τις υποθεσεις ή τις κρισεις ή τα βιτσια σου στην ακρη. Ισα ισα που και εσυ λες ησουν ετοιμος να παρανομησεις και να δηλωσεις διευθυνση Αγγλιας για το Sky αλλα στην ουσια να το εχεις Ελλαδα (αληθεια αν σου επετρεπε ΝΟΜΙΜΑ το SKY να το εχεις εκτος Αγγλιας, γιατι πρεπει ντε και καλα να εχεις διευθυνση εκει? ) αλλα δεν το εκανες επειδη λυπηθηκες τα 60 το μηνα. -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Δηλαδή..μπράβο στα παιδιά που μπαίνουν στον κόπο να τα εξηγήσουν για όσους την ψάχνουν, αλλά ειλικρινά, γίνεται απλώς να πατάω ένα κουμπί και να βλέπω F1; Μιλάμε για 2013.
Και οι Αγγλοι 2 κουμπια πατανε για να δουνε. Ενα της τηλεορασης και ενα του αποκοδικοποιητη.
-
Ο χρήστης jousis έγραψε:
...
Ενα μάτσο παπαριές
...Ο κλασσικός ο παπαρας ο νεοέλληνας. Κάνει την παρανομία και επειδή είναι επι πληρωμή η παρανομία του, αισθάνεται άσχημα που ο άλλος την κάνει τζάμπα.
Προφανώς αν ήσουν νόμιμος θα έβαζες τη διευθυνση που μένεις στην Ελλάδα και όχι τη διεύθυνση του ξαδέρφου σου στην Αγγλία. Οπότε τα κηρυγματα περι νομιμότητας να τα κάνεις στη γιαγιά σου
-
τελικα ρε παιδια για να καταλαβω:
που θα δουμε τελικα f1? οπουδηποτε!!!!! γιατι ο καιρος γαρ εγγυς και θα παθω ψυχικο τρα λαλα απο την στερηση -
Ο χρήστης kondorgr έγραψε:
που θα δουμε τελικα f1? οπουδηποτε!!!!! γιατι ο καιρος γαρ εγγυς και θα παθω ψυχικο τρα λαλα απο την στερησηΓια ελευθερη μεταδοση θα πρεπει να περιμενεις μεχρι τελευταια στιγμη (αν θα εχει φετος) για να μαθεις οπως γινεται τα τελευταια χρονια .
Για τις ενναλακτικες λυσεις παρακολουθησης (δορυφορικα ή ιντερνετ) υπαρχουν πολλες αναφορες στο τοπικο για το πως και που θα δεις. Αν θες ριξε μια ματια στις πιο πισω σελιδες. -
Ο χρήστης kondorgr έγραψε:
που θα δουμε τελικα f1? οπουδηποτε!!!!! γιατι ο καιρος γαρ εγγυς και θα παθω ψυχικο τρα λαλα απο την στερησηDubai στο σαλονι του Hannibal ή στριμακια 120x120 στα βραζιλιανικα / ρωσικα. Αλλα ειναι και τα 2 παρανομα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
που θα δουμε τελικα f1? οπουδηποτε!!!!! γιατι ο καιρος γαρ εγγυς και θα παθω ψυχικο τρα λαλα απο την στερησηDubai στο σαλονι του Hannibal ή στριμακια 120x120 στα βραζιλιανικα / ρωσικα. Αλλα ειναι και τα 2 παρανομα.
Ασε γιατι αμα ερθεις εδω κατω τουλαχιστον θα ευτχαριστηθεις εικονα HD (μπορει και 3D) απο το τοπικο δικτυο. Αλλα καλο ειναι να ξεσκονισεις τα αραβικα σου να μας κανεις και μεταφραση καθως δεν εχω καταφερει να κανω το SKY Sports F1 να δουλεψει....
Τουλαχιστον δεν θα παει χαμενη η καινουρια TV εν αντιθεση με το home theater αφου θα το βλεπουμε στα μουγγα....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή είναι η Ελλάδα του 2013 τα βιώνεις αυτά όλα. Το 1993 βλέπαμε ζωντανά τον Προστ να σκίζει τον ανταγωνισμό. Τότε βέβαια είχαμε Μητσοτάκη μετά την Οικουμενική και ΕΡΤ1-2 και Mega-ANT1. Τώρα έχουμε 42 κανάλια και Τρόικα...Για τον Πύργο του Ντάουνιγκ και την Ελλη Στάη έχουμε λεφτά. Για την Φ1 μας φαίνονται πολλά. Κράτος του Ντιριντάχτα.
-
Το 93 πόσο έκαναν τα δικαιώματα ζευς;
Όποιος θέλει να βλεπει f1 να πληρώσει 25 ευρώ τον οτε να βλέπει. έχω βαρεθει να σας βλέπω εδω με την κλάψα σας. όλοι με ενα iphone στο χερι να μιλάτε για οικονονική κρίση. οικουμενική κυβερνηση, σταη και κοκκινα μαρουλια. πληρώστε να δείτε. φταίει το κράτος που ειστε τζαμπατζήδες ή μήπως σας στερουν κάποιο συνταγματικό δικαίωμα; στις άλλε χώρες είναι ελευθερη η f1 ή με συνδρομη; 5 χρόνια μέσα στην κλαψα είστε.
-
PMS?
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης mariosf1 έγραψε:
Το 93 πόσο έκαναν τα δικαιώματα ζευς;Όποιος θέλει να βλεπει f1 να πληρώσει 25 ευρώ τον οτε να βλέπει. έχω βαρεθει να σας βλέπω εδω με την κλάψα σας. όλοι με ενα iphone στο χερι να μιλάτε για οικονονική κρίση. οικουμενική κυβερνηση, σταη και κοκκινα μαρουλια. πληρώστε να δείτε. φταίει το κράτος που ειστε τζαμπατζήδες ή μήπως σας στερουν κάποιο συνταγματικό δικαίωμα; στις άλλε χώρες είναι ελευθερη η f1 ή με συνδρομη; 5 χρόνια μέσα στην κλαψα είστε.
Μην μας διαβάζεις. Κι εμείς βαρεθήκαμε τις ειρωνείες σου αλλά σε ανεχόμαστε.
-
Τι άλλο θα έλεγες ρε παραθαλασσιε ελτεο; που τις είδες τις ειρωνείες; κάτσε να μιλάς για την σταη και να κλαιγεσαι ότι δεν σου αγοράζουν την φ1. όποιος είναι κα(*&)_μένος με την φ1 πληρώνει, βλέπει και το χαιρεται κιολας. όσοι την βάζουν μόνο την κυριακή τον αγώνα έτσι για να περάσει η ώρα τότε έρχεται αργότερα έδω και ανακατεύει τα δικαιώματα του, την σταη, την οικονομική κρίση με την φ1. τζαμπατζήδες. και όταν την πάρει κάποιο ελευθερο κανάλι τότε αρχίζει πάλι η κλάψα για τον πουρναρακη και μετα άλλη κλάψα για τις διαφημίσεις.
25 ευρώ τον μήνα, 19 για όσους έχουν το τηλέφωνο στον οτε και βλέπετε όλα τα σεσσιονς χωρίς διαφημίσεις και όλα ζωντανά. συν άλλα 4326892 αθλήματα. αν δεν σας αρέσει τότε ειστε απλα τζαμπατζήδες/αντιδραστικοί και μονίμως στην κλάψα.
-
Nαι είμαι τσαμπατζής. Που είναι το πρόβλημα; Σώνει και καλά να πληρώσω ρε ΟΤΕτζη;
-
Αυτό ακριβώς. Επειδή όμως είσαι συνειδητοποιημένος τζαμπατζής δεν δικαιούσαι να μιλάς για οικονομική κρίση, για την στάη και τους πύργους και να τα ανακατεύεις με την φ1 επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να πληρώσεις. Ούτε πεινάς, ούτε σου λείπει κάτι. Απλά όπως λες είσαι ένας τζαμπατζής και τίποτα παραπάνω.
-
Καλά ότι να ναι. I give up γιατί βαριέμαι να εξηγώ τα αυτονόητα.
-
απλά δεν ξέρεις τι να πεις. και αντε γεια σου. στο καλό. πάλι καλά που δεν τα διαβάζεις μόνο εσύ.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014