-
Επίσημη ανακοίνωση γιατί δεν υπάρχει ακόμα?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Επίσημη ανακοίνωση γιατί δεν υπάρχει προς ώρας;φιχεδ
-
No Georgie Thompson at Sky Sports F1 in 2013?
VENGAAAAAASSS!!!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Δεν υποτιμώ τίποτα, απλά δεν κερδίζουν κάτι απ' όλα αυτά που αναφέρεις, αντίθετα δημιουργούν δυσαρεστημένους τηλεθεατές, κάτι που γενικότερα είναι σε βάρος τους...Ναι σκοτιστήκανε τώρα Εδώ είχε τους δύο καλύτερους αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και σκεφτόντουσαν εκτός από ήχο να μην βάλουν ούτε εικόνα στον έναν
Αγώνες που πήραν την κάλυψη τους έχοντας προκαλέσει μεγάλο σκάνδαλο το καλοκαίρι με τα παραπανίσια λεφτά (του ελληνικού λαού) που έδωσαν σε σχέση με το Μέγκα πέρσι, και ήταν υπερβολικά πολλά ούτως ή άλλως... Με τις συνεχείς (παράνομες) απεργίες τους η τηλεθέαση της ΝΕΤ από το 7,5% έπεσε μόλις στο 3,5%. Το μόνο που δεν σκέφτονται όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι της Δημόσιας τηλεόρασης, κοντολογίς, είναι αν θα δυσαρεστήσουν τους τηλεθεατές, που έχουν έτσι κι αλλιώς, ακόμα και αν αυτοί δεν έχουν καθόλου τηλεόραση στο σπίτι τους Στη ΔΕΗ ο λογαριασμός πάντως περιέχει για όλους τέλος ΕΡΤ.
-
Αν όντως ισχύει και επίσημα είναι πολύ ευχάριστα νέα. Ας μην είμαστε τόσο προκατειλημένοι με την ΕΡΤ και τους όποιους παρουσιαστές. Τα τελευταία χρόνια ψαχναμε παραμονή του αγώνα τα streams και δεν είχαμε ιδέα για τη συνέχεια. Επομένως είναι ένα ευχάριστο νέο.
Κρίμα αν όντως δεν έχουμε το Σάββατο.
-
Διαφημίσεις να μην έχει και θα ναι μια χαρά. Βέβαια εγώ και πάλι τη λύση του stream θα επιλέξω.
-
Anybody knows?
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ερωτηση κρισεως για οποιον ξερει. Το Sky Sports F1 HD παιζει μονο της ημερες του αγωνα; Τις υπολοιπες δειχνει κατι η απλα ειναι scrambled;
Δειχνει καποιο αλλο καναλι του Sky Sports την F1; (πχ Sky Sports 1 HD ή το 2). -
Anybody knows?Ερωτηση κρισεως για οποιον ξερει. Το Sky Sports F1 HD παιζει μονο της ημερες του αγωνα; Τις υπολοιπες δειχνει κατι η απλα ειναι scrambled;
Δειχνει καποιο αλλο καναλι του Sky Sports την F1; (πχ Sky Sports 1 HD ή το 2).Γιατί δε βλέπεις στα TV listings στο website του Sky? Απ'ό,τι φαίνεται, έχει filler content όταν δεν έχει εκπομπή, και άλλωστε σύμφωνα με τη Wikipedia έχει και πολλές εκπομπές άλλων αγώνων (GP2, GP3, IndyCar όταν δεν συμπίπτει με την F1) κ.λπ. Είμαι σίγουρος ότι στη βδομάδα μετά από αγώνα θα δείχνει αρκετές επαναλήψεις.
Επίσης η ερώτησή σου αν είναι scrambled τις άλλες μέρες μάλλον είναι άτοπη. Κωδικοποιημένο / συνδρομητικό είναι έτσι κι αλλιώς, όλη την ώρα. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Τέλος, πάλι σύμφωνα με τη Wikipedia, θες το Sky TV sports pack για να δεις την F1, και θες το έξτρα HD πακέτο αν το θες HD. ('Subscribers to all of the Sky Sports channels without the HD pack receive a standard definition version').
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Anybody knows?
Ερωτηση κρισεως για οποιον ξερει. Το Sky Sports F1 HD παιζει μονο της ημερες του αγωνα; Τις υπολοιπες δειχνει κατι η απλα ειναι scrambled;
Δειχνει καποιο αλλο καναλι του Sky Sports την F1; (πχ Sky Sports 1 HD ή το 2).Γιατί δε βλέπεις στα TV listings στο website του Sky? Απ'ό,τι φαίνεται, έχει filler content όταν δεν έχει εκπομπή, και άλλωστε σύμφωνα με τη Wikipedia έχει και πολλές εκπομπές άλλων αγώνων (GP2, GP3, IndyCar όταν δεν συμπίπτει με την F1) κ.λπ. Είμαι σίγουρος ότι στη βδομάδα μετά από αγώνα θα δείχνει αρκετές επαναλήψεις.
Επίσης η ερώτησή σου αν είναι scrambled τις άλλες μέρες μάλλον είναι άτοπη. Κωδικοποιημένο / συνδρομητικό είναι έτσι κι αλλιώς, όλη την ώρα. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο.
Τέλος, πάλι σύμφωνα με τη Wikipedia, θες το Sky TV sports pack για να δεις την F1, και θες το έξτρα HD πακέτο αν το θες HD. ('Subscribers to all of the Sky Sports channels without the HD pack receive a standard definition version').
Απλα ρωταω γιατι μου φερανε εναν αποκωδικοποιητη που περνει σημα μεσω δορυφορου και λειτουργει μεσω ιντερνετ αντι για καρτα. Εχει ολα τα καναλια (ελληνικα και ξενα) including skysports HD 1 and HD 2 που παιζουν κανονικα ενω το Sky Sport F1 HD μου το δειχνει scrambled. Για αυτο και ρωταω. (και το εχει σε 4-5 διαφορετικες συχνοτητες κιολας).
-
Αχά, είσαι πιο σαφής τώρα... δυστυχώς όμως δεν ξέρω να σου απαντήσω. Είναι περίεργο γιατί η συνδρομή στο Sky Sports περιλαμβάνει την F1.
Σύμφωνα με το TV Guide απόψε στις 6 το απόγευμα ώρα Αγγλίας θα έχει εκπομπή με το τεστ από Barcelona, για δες αν δείχνει τίποτα τότε.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αχά, είσαι πιο σαφής τώρα... δυστυχώς όμως δεν ξέρω να σου απαντήσω. Είναι περίεργο γιατί η συνδρομή στο Sky Sports περιλαμβάνει την F1.Σύμφωνα με το TV Guide απόψε στις 6 το απόγευμα ώρα Αγγλίας θα έχει εκπομπή με το τεστ από Barcelona, για δες αν δείχνει τίποτα τότε.
Θα τσεκαρω και θα ενημερωσω....
-
Εν αναμονή του πρώτου αγώνα, δείτε το σπάνιο σποτάκι του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα πριν από 21!!!! χρόνια.
-
Δυο πράγματα μου έκαναν εντύπωση. Η αναφορά στον Schumi και τα όμορφα κλιπ.
-
τι να κλ@σει αυτη η διαφημισουλα μπροστα στην διαφημηση του Αλφα 'Κοκκινοι Ταυροι ή κοκκινες αγελαδες' σε ενα κλιπακι με εμφανη αναφορα στην Ρεντ Μπουλ. Δεν θυμαμαι ακριβως κ τι ελεγε γιατι ειχα λυθει στα γελια
-
This post is deleted! -
Ο χρήστης jousis έγραψε:
Anybody knows?
Απλα ρωταω γιατι μου φερανε εναν αποκωδικοποιητη που περνει σημα μεσω δορυφορου και λειτουργει μεσω ιντερνετ αντι για καρτα. Εχει ολα τα καναλια (ελληνικα και ξενα) including skysports HD 1 and HD 2 που παιζουν κανονικα ενω το Sky Sport F1 HD μου το δειχνει scrambled. Για αυτο και ρωταω. (και το εχει σε 4-5 διαφορετικες συχνοτητες κιολας).Αυτό που κάνεις διώκεται νομικά και είναι πολύ εύκολο να σε εντοπίσουν αν το θέλουν.
Δεν έχω κάποια ανησυχία για τα διαφυγόντα κέρδη του SKY ή της NOVA, απλά είπα να σε ενημερώσω για τί συσκευή σου δώσανε οι καλοθελητέςΕιμαι εκτος Ευρωπης.
Aν θελει η NOVA, o SKY ή ο παπας βενεδικτος να 8 πλασσιασουν τα κερδη τους ας κανουνε deals να βλεπουν και οι expats.
Αnyway, το καναλι που πιανει ειναι το Ιταλικο Sky Sports F1 και ειναι ακομα scrambled.Y.Γ. Και τα live stream ειναι παρανομα αλλα δεν βλεπω κανεναν απο αυτους (SKY, BBC, ITV κλπ) να τους πιανει καμμια κολοπιλαλα...
-
Μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε Τάκη-Σειτάν στην ΕΤ.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε Τάκη-Σειτάν στην ΕΤ.....Κατι ξερεις κατι ξερεις..... Κερατουκλη.... Εισαι και μαρτυριαρης εεεε?
-
Ειμαι εκτος Ευρωπης.Κωλοφφφ....Τυχερέ
-
ναι, τις ελπιδες του σειτανιδη στα ποστς στο facebook, μαζι με κατι σχολια απο κατι 15χρονα 'εγω με τακη πουρναρακη μεγαλωσα, αυτον θελω να βλεπω'
Μακαρι ο Σειταν να παει ΕΡΤ, την αλλη την πριμαντονα την εχει σιχαθει η ψυχη μας. Ουστ
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014