-
Ο χρήστης Dagoth έγραψε:
Όπως και να έχει, αν είναι εγκέφαλος και θέλει αλλάγή τελικά, είναι στην εγγύηση, θα γλυτώσω το πακέτο φαντάζομαι!!Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, πώς είναι δυνατόν με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο να βρίσκουμε τον κωδικό σφάλματος P1120 που αντιστοιχεί στη θέση του γκαζιού, και η Οπελ να λέει ότι δεν είναι το γκάζι, αλλά ο εγκέφαλος...εκτός κι αν έιχαν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις και ξέρουν ότι δεν έιναι αυτό? περίεργο μου φαίνεται...
Αφού είναι το γκάζι συνδεδεμένο με την ECU και ελέγχεται από αυτήν, που είναι το παράξενο ? Η θέση της πεταλούδας δίνεται μέσω του δρομέα του ποτενσιόμετρου που είναι στην άκρη του κινητήρα της, στον εγκέφαλο δεν καταλήγει η εντολή ?
Πολλοί αλλάζουν το πεντάλ του γκαζιού αλλά το πρόβλημα παραμένει, ψάξε την καλωδίωση από το πεντάλ στο σώμα της πεταλούδας, μην δεχτείς να πληρώσεις εγκέφαλο αν δεν βεβαιωθείς ότι η καλωδίωση από το πεντάλ μέχρι την πεταλούδα είναι ΟΚ. Ακόμα να ελέγξεις και τον σένσορα του πεντάλ.
Βρές ένα καλό ηλεκτρολόγο με δικό του μαγαζί που να έχει και όργανα,( όχι μέσα από την αντιπροσωπεία ή σε κάποιο συνεργείο ), να το ελέγξει.
-
Δε πιστευω οτι ειναι εγκεφαλος. Αρχικοποιηση πεταλουδας εγινε?
-
Ο χρήστης Dagoth έγραψε:
Όπως και να έχει, αν είναι εγκέφαλος και θέλει αλλάγή τελικά, είναι στην εγγύηση, θα γλυτώσω το πακέτο φαντάζομαι!!Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, πώς είναι δυνατόν με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο να βρίσκουμε τον κωδικό σφάλματος P1120 που αντιστοιχεί στη θέση του γκαζιού, και η Οπελ να λέει ότι δεν είναι το γκάζι, αλλά ο εγκέφαλος...εκτός κι αν έιχαν κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις και ξέρουν ότι δεν έιναι αυτό? περίεργο μου φαίνεται...
το κακο ειναι οτι η αντιπρωσοπεια αλλαζει οτι πιστευει αυτη και οχι οτι πιστευει ο πελατης. αντε πιστους τωρα οτι δεν ειναι η ασφαλειοθηκη και ειναι κατι αλλο και ζητα αλλαγη θα σου πουν ''ξερεται εσεις καλυτερα?'' τωρα δε ξερω αν η οpel κανει χαρη στους πελατες της.
-
Το παράξενο για μένα Quadra είναι ότι μου λένε για εκγέφαλο που είναι στην εγγύηση, επομένως δεν θα πληρώσω κάτι, και δεν μπαίνουν στην διαδικασία να τσεκάρουν όλα τα υπόλοιπα όπως λες κι εσύ, μήπως και βρούνε κάτι άλλο και μου το χρεώσουν...προτιμούν δηλαδή να χρεωθούν αυτόι τον εγκέφαλο εξαρχής? αυτό μου φάινεται λίγο παράξενο...
Πάντως, ώς άσχετος ο ίδιος πριν ξεκινήσω αυτό το θέμα, θα δεχόμουν οτιδήποτε μου έλεγαν στην όπελ γιατί δεν είχα ιδέα..όχι ότι τώρα έμαθα και πολλά, αλλά η βοήθειά σας είναι σημαντική...τουλάχιστον, υπάρχουν εναλλακτικές που δεν θα μπορούσα να σκεφτώ μόνος λόγω άγνοιας...
Αρχικοποίηση πεταλούδας δεν έγινε, όπως και τίποτα άλλο ακόμη στο αμάξι...θα το πάω και σε έναν ηλεκτρολόγο να το τσεκάρουμε όπως λέει κι ο Quadra, και μετά βλέπουμε...πάντως, δεν μου έχει ανάψει από την Τετάρτη, κι έχω κάνει κοντά στα 350 χλμ...για να δούμε!
SOS!! Προβληματα με Opel!!