-
Καλησπέρα
παρέλαβα σήμερα ένα μεταχειρισμένο Audi A1 και ενώ γενικά όλα φαίνονται μια χαρά (κατάσταση αυτοκινήτου, παροχές κτλ), ο 'μαντράς' ισχυρίζεται ότι η Audi δίνει ένα μόνο κλειδί με την παράδοση καινούριου αυτοκινήτου, εξού και μου δίνει μόνο ένα και αυτός.Μου φάνηκε πολύ απίθανο τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά το άφησα προς το παρόν (μιας και θα ξαναπεράσω από εκεί για κάποια διαδικαστικά), επιφυλάχθηκα όμως να μάθω και μόνος μου ώστε να μπορώ να του θέσω το ζήτημα αν μάθω κάτι διαφορετικό. Με δουλεύει κανονικά ή ισχύει κάτι τέτοιο;
Μοντέλο 9/2011.
Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα
παρέλαβα σήμερα ένα μεταχειρισμένο Audi A1 και ενώ γενικά όλα φαίνονται μια χαρά (κατάσταση αυτοκινήτου, παροχές κτλ), ο 'μαντράς' ισχυρίζεται ότι η Audi δίνει ένα μόνο κλειδί με την παράδοση καινούριου αυτοκινήτου, εξού και μου δίνει μόνο ένα και αυτός.Μου φάνηκε πολύ απίθανο τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά το άφησα προς το παρόν (μιας και θα ξαναπεράσω από εκεί για κάποια διαδικαστικά), επιφυλάχθηκα όμως να μάθω και μόνος μου ώστε να μπορώ να του θέσω το ζήτημα αν μάθω κάτι διαφορετικό. Με δουλεύει κανονικά ή ισχύει κάτι τέτοιο;
Μοντέλο 9/2011.
Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα
Μοντέλο 9/2011.
Ευχαριστώ!
-
Στη θέση σου θα είχα παγώσει επιτόπου την αγορά του αυτοκινήτου και θα είχα περάσει από την πλησιέστερη αντιπροσωπεία Audi για να ρωτήσω.
Αν το αυτοκίνητο έρχεται κανονικά με δύο κλειδιά τι προτίθεσαι να κάνεις; -
Δεν νομιζω να ερχεται μονο με 1 κλειδι. Σε μας ειχαν δωσει 1 απλο κλειδι, και 2 immobilizer στο audi.
-
Ολοι δίνουν τουλάχιστον 2 κλειδιά ! Τώρα στην περίπτωση σου ή έχει χασει το δεύτερο κλειδί ή το έχει ο μαντρας για να σου το κλέψει το αμάξι κάποια στιγμή!!!
-
Καμία αντιπροσωπεία δεν σου παραδίδει όχημα με 1 κλειδί...
Μπορεί το Δεύτερο για λογους οικονομίας να μην έχει τηλεχειρισμο αλλά υφίσταται , όπως και η κάρτα με τον κωδικό του ιμομπιλαιζερ -
Tα αυτοκινητα παραδιδονται με 2 κλειδια + 1 καρτα ή παλιοτερα 3 κλειδια (2 τηλεχειριζομενα και 1 απλο). Τουλαχιστον αυτα ξερω εγω
Οποτε οπως καταλαβαινες ακυρωσε την αγορα ή καντον να σου δωσει και τα υπολοιπα με καθε τροποΣε αγορα μτχ αν δεν δω μπροστα μου επιτοπου ολα τα κλειδια (+ τα βιβλια του) δεν προχωραω καν σε ελεγχο
-
Κι εγώ ξέρω ότι 2 κλειδιά σύν κάτι ακόμα σίγουρα.
Εμένα έχει 2 κλειδιά με τηλεχειρισμό, ένα valet (που δεν ανοίγει ντουλαπάκι και χώρο ασποκευών για να το δίνεις στον παρκαδόρο) και ένα πλαστικό με μικρό χερούλι που έχει κι ένα καρτελλάκι με κωδικό.
Είναι λόγος υπαναχώρησης. -
Βασικά καλησπέρα σας!!!
Βασικά την ήπιες την πορτοκαλάδα αγαπητέ. 2 ενδεχόμενα. Το δεύτερο κλειδί το κράτησε ο μαντράς ή ο πρώην ιδιοκτήτης ή απλά έχει χαθεί. Αν είναι το δεύτερο ενδεχόμενο να λες δόξα το Θεό!!! Αν είναι το πρώτο, έχεις φύγει σφαίρα στην Audi να παραγείλεις κλειδί το οποίο όταν το παραλάβεις γίνεται νομίζω καινούργιος προγραμματισμός έτσι ώστε αν υπάρχει κάπου άλλο κλειδί να μην μπορεί να 'δουλέψει' στο αμάξι σου. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βασικά καλησπέρα σας!!!
Βασικά την ήπιες την πορτοκαλάδα αγαπητέ. 2 ενδεχόμενα. Το δεύτερο κλειδί το κράτησε ο μαντράς ή ο πρώην ιδιοκτήτης ή απλά έχει χαθεί. Αν είναι το δεύτερο ενδεχόμενο να λες δόξα το Θεό!!! Αν είναι το πρώτο, έχεις φύγει σφαίρα στην Audi να παραγείλεις κλειδί το οποίο όταν το παραλάβεις γίνεται νομίζω καινούργιος προγραμματισμός έτσι ώστε αν υπάρχει κάπου άλλο κλειδί να μην μπορεί να 'δουλέψει' στο αμάξι σου.αυτη την γελοια δικαιολογια που κοπανανε οι μαντραδες κυριως δεν μπορω να τη δεχτω...τι παει να πει εχει χαθει? τι ειναι για να χαθει?
εγω μεχρι τωρα στη ζωη μου γιατι δεν εχω χασει ποτε κλειδια ειτε αυτοκινητου ειτε σπιτιου? -
πρεπει να δωσουν και το μαστερ ενα πλαστικο με εναν κωδικο επανω που βασει αυτου μονο μπορεις να ξαναβγαλεις κλειδι η να αλλαξεις κλειδαρια...τουλαχιστον σε ΤΤ του 2004
-
2 κλειδα ειναι το λιγοτερο που εχουν ολα τα αυτοκινητα. + το μικρο καρτελακι για να βγαλεις
και αλλα κλειδια. μπορεις να βγαλεις αλλα κλειδια και χωρις το καρτελακι ομως.
στα καινουρια αυτοκινητα δεν ειμαι σιγουρος αν δινουν καρτελακι. δεν μπορω να καταλαβω,
γιατι οι προηγουμενοι ιδιοκτητες κρατανε το 1 κλειδι απο το αυτοκινητο-μηχανη που πουλανε.
τι να το κανεις το κλειδι οταν δεν εχεις διακοπτη να το βαλεις μεσα? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βασικά καλησπέρα σας!!!
Βασικά την ήπιες την πορτοκαλάδα αγαπητέ. 2 ενδεχόμενα. Το δεύτερο κλειδί το κράτησε ο μαντράς ή ο πρώην ιδιοκτήτης ή απλά έχει χαθεί. Αν είναι το δεύτερο ενδεχόμενο να λες δόξα το Θεό!!! Αν είναι το πρώτο, έχεις φύγει σφαίρα στην Audi να παραγείλεις κλειδί το οποίο όταν το παραλάβεις γίνεται νομίζω καινούργιος προγραμματισμός έτσι ώστε αν υπάρχει κάπου άλλο κλειδί να μην μπορεί να 'δουλέψει' στο αμάξι σου.2τερο κλειδί με κωδικό και τηλ/μο έχει 370+ ευρά
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βασικά καλησπέρα σας!!!
Βασικά την ήπιες την πορτοκαλάδα αγαπητέ. 2 ενδεχόμενα. Το δεύτερο κλειδί το κράτησε ο μαντράς ή ο πρώην ιδιοκτήτης ή απλά έχει χαθεί. Αν είναι το δεύτερο ενδεχόμενο να λες δόξα το Θεό!!! Αν είναι το πρώτο, έχεις φύγει σφαίρα στην Audi να παραγείλεις κλειδί το οποίο όταν το παραλάβεις γίνεται νομίζω καινούργιος προγραμματισμός έτσι ώστε αν υπάρχει κάπου άλλο κλειδί να μην μπορεί να 'δουλέψει' στο αμάξι σου.2τερο κλειδί με κωδικό και τηλ/μο έχει 370+ ευρά
Βάλε χοντρά χοντρά 500 ευρώ για το κλειδί. Το Α1 πόσο κάνει είπαμε? Ρισκάρεις?
-
εννοείται οτι δεν ρισκάρεις , το ανέφερα μόνο και μόνο γιατί δεν αποτελεί αμελητέο ποσό ...
-
Και ακομα να ξερεις πως σε περιπτωση κλοπης (μακρια μακρια....), οχι κατα αναγκη απο τον μαντρα ή τον πωλητη, η ασφαλεια δεν σε καλυπτει αν δεν της παραδωσεις και τα 2 κλειδια του αυτοκινητου!
AUDI A1 - πόσα κλειδιά;