-
εγω μετα απο 22.000 χιλίομετρα δεν έχω αντιμετωπίσει
κανένα πρόβλημα. η κατανάλωση είναι 6.2 (γενικά το πατάω)
ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
όσο για τους χώρους έχω βγάλει αυτο το πλαστικό απο κάτω που έχει,
και αν χρειαστεί βάζω και εκεί αποσκευές.
και ένα ένα ταξίδι που έκανα με 3 ακόμα φίλους μου Αθήνα πάργα με αρκετά πράγματα χώρεσαν όλα
και δεν είχαμε κανένα πρόβλημα, και οι 2 που κάθονταν πίσω ήταν άνετα.
juke diesel. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Πηγα στο Βολο με το JUKE και ειδα μεγαλη διαφορα στη καταναλωση ... πηγαινοντας εβαλα το CControl στα 140 χλμ.. εκαψε πολλα μαλλον βαλαμε 32 λιτρα.... και σχεδον τα τελειωσε στα 370 χλμ. επιστρεφοντας το εβαλα στα 120 χλμ και εκαψε 25% λιγωτερα... Τωρα πλεον εχει 9600χλμ. και πραγματικα δεν σε κουραζει σε διαδρομες εκτος πολης. θορυβος σχεδον ανυπαρκτος που μερικες φορες πας να βαλεις μιζα ενω ειναι αναμενο. Η λειτουγεια του CC βοηθαει γιατι εχοντας το στα 120 οταν κανεις την προσπεραση με περισσωτερα επανερχεσαι στη λωριδα σου αφηνοντας γκαζι.. ηρεμα...το CC το ειχα ενεργο απο Βαρυμπομπη μεχρι τη διασταυρωση για βολο... και αναποδα... η κυκλοφορεια μια χαρα...μεσημερι Σαββατου και Κυριακη απογευμα επιστροφη διοδια 11+ κατι... σε καθε κατευθυνση...θύμισε μας ποιο μοτέρ έχεις?
-
Red αν θυμαμαι καλα ο 224.v έχει 1.6Τ
-
1.6 βενζίνη απλό έχει.
η καταναλωση που λέει για 140 μωτ δεν είναι τραγική αλλά είναι τσιμπημένη. -
δεν λέει για μ.τ. στα 140 , λέει οτι απλά έβαλε το cc σε αυτά την ταχύτητα όπου ήταν εφικτό... η μ.ω.τ. θα ήταν χαλαρά κάτω από 125κμ/ώρα...
τα 11+ είναι πάρα πολλά... για το μέγεθος και την ταχύτητα του οχήματος...
-
να σου πω τι κατάλαβα εγώ.
32/370 βγαίνει ~8,6 λτ/100km (συγκριτικά το 5 ταχυτο 1,4 φιεστα της αδερφής βγάζει 7,3 λτ/100 με παρόμοιες ταχύτητες)
11+ είναι τα ευρώ σε διόδια σε κάθε κατεύθυνση
140 απο Βαρ/μπη - Βόλο με cc προφανώς δεν θα είναι η τελική μωτ αλλά κάπου κοντά σε αυτη θα είναι. το έβαλα 140 για να το διαχωρίσω απο το ταξίδι επιστροφής.αν το δει ο 224 ας λύσει το γρίφο.
-
γράψε λάθος , είδα βιαστικά το 11+ και νομιζα οτι αναφερόταν σε κατανάλωση ...
τα 8,4 είναι λογικό νούμερο
έχεις δίκιο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τα 8,4 είναι λογικό νούμεροΤο παταμε το γκαζάκι ...
Οριακά αυξημένη θα την έλεγα. Με το βαρυτερο QQ στα 8,0 είμαι. -
JUKE-R παραγωγής ήρθε 500.000$ :Ρ .. Το μοναδικό crossover με τόση δύναμη! 485 άλογα νομίζω όπως το gt-r
-
6θεσιο
-
-
Το νεο Juke Nismo με 200 αλογα... ηρθε Ελλαδα..
http://www.autoblog.gr/2013/03/28/apo-2 ... urce=pubv1
-
http://www.nissan.gr/downloads/Juke_Personalization.pdf
Εξτρα customization με χρώματα στους εξωτερικούς καθρέφτες, ζάντες, προβολείς, χερούλι πορτ-παγκάζ, σκαλοπάτι. -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το νεο Juke Nismo με 200 αλογα... ηρθε Ελλαδα..http://www.autoblog.gr/2013/03/28/apo-2 ... urce=pubv1
25600 to 2wd όταν το αντιστοιχο Juke Techna με 190ps έχει 19850? Για 10 ίππους, λίγο πιο σκληρό στήσιμο και... κόκκινους καθρέφτες??? Imo πρόκειται για ληστεία...
Έχω μια απορία σε ποιους πιστεύουν ότι πρόκειται να πουλήσουν (στην Ελλάδα).... -
μετά απο 30.000 χλμ juke 1.5 d
η κατανάλωση μου είναι 6,2λ
δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα
είμαι πολύ ευχαριστημένος. -
Ούτε τριγμούς που να θέλουν διορθώσεις, ούτε τίποτα? Μπράβο του!
-
Το δικο μας επιασε τα 16000 χλμ εκανε το σερβις (132 ευρω) και ολα καλα.. Το Πασχα του εκανα εγω και οχι η συνηθης οδηγος και ιδιοκτητρια συζυγος μου 900 χλμ. Αθηνα Δερβενι Κορινθιας, Ανεβασμα μεσα απο φοβερη διαδρομη σε Γκουρα Λεβιδι,
Δημητσανα Ζατουνα... (η αληθεια ειναι οτι φορτωμενο με πραγματα και δυο ατομα σε κλειστε ανηφορικες φουρκετες ηθελε 1η μεσα γιατι με 2η ψοφαγε επικυνδυνα.. ) Μετα κατεβηκαμε απο Καλαβρυτα Διακοπτο Πατρα. και στο νησι με επιστροφη Αθηνα.. Οποιος μπηκε μεσα ξετρελαθηκε!! γυναικες και αντρες.. γνωστες και μη. Η καταναλωση δεν ηταν ενδεικτικη γιατι το πλακωσα πολυ στα ορινα για να προλαβουμε φερρυ κ.λ.π. χοντρικα περιπου 2 γεμισματα πληρη.. ακομα και με 3 ατομα οταν κατεβασεις πλατη καθισματος χωραει πολλα πραγματα και χωρις να σου κλεινει την πισω οπτικη δυνατοτητα. Το δε τιμωνι κοβει σε τρομερα βολικο βαθμο.. η μανουβρα και το παρκινγ ειναι παιχνιδι..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Το δε τιμωνι κοβει σε τρομερα βολικο βαθμο.. η μανουβρα και το παρκινγ ειναι παιχνιδι..2μιση χρονια με το QQ δεν το είχα προσέξει. Σήμερα μου το τονισε φίλος που ειδε να κανω αναστροφή σε δυο (και ίσως και μισή) λωρίδες. Δεν της το'χα της Nissan!
-
-
Μια διαδρομη με λιγη κινηση και με οδοστρωμα καλο για παιχνιδι και γενικα εχει ορατοτητα ωστε να βλεπεις μεγαλο μηκος και να παιζεις αναλογα.... σιγουρα θα περασεις καλα εκει..
Nissan Juke