-
Την καλησπερα μου παιδια.
Ενας φιλος τρακαρε το yaris mk2 που ειχε μοντελο 2005 με 90.000χλμ.Εφυγε απανω σε μια στροφη σε εναν επαρχιακο αφου μπηκε πολυ γρηγορα, το αμαξι πεταξε μουρη και κοπανησε πανω σε μαντρα στα δεξια του, μετα εφυγε στο αντιθετο ρευμα, καβαλησε πεζοδρομιο και χτυπησε σε αλλη μαντρα.Ο φιλος οπως του ειπε λαμαρινας χρειαζεται γυρω στα 4.000 ευρω για να φτιαξει το αμαξι.Εσπασε καρτερ, πρεπει να τρυπησε το καβουκι στο σασμαν και χαλασε ψαλιδια, αξονες μπροστα και κρεμαγιερα.Οι θολοι οπως λεει δεν εχουν στραβωσει αλλα και αυτοι θελουν αλλαγμα η να ερθουν στα ισια τους.Αεροσακοι δεν ανοιξανε ουτε προενταντηρες χαλασανε.Το θεμα μου ειναι το εξης.Το αμαξι αυτο ο φιλος το εχει απο καινουριο και λεει να το διαγραψει και να το στειλει για διαλυση αφου λεει οτι δε γινεται να το δωσει ανταλακτικα.Τι συμφαιρει παραπανω απο θεμα λογικης αλλα και τσεπης.Να ακουμπησει αυτα τα 4 χιλιαρικα και να το φτιαξει η να αγορασει yaris mk1 πανω κατω στα 5.000 ευρω αφου η αξια να το παει για σκραπ ειναι γυρω στα 1000 ευρω.
Αν γινεται σας παρακαλω απαντηστε μου ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση για αυτον και προσπαθω καπως να τον βοηθησω.
-
Ενας φιλος τρακαρε το yaris mk2 που ειχε μοντελο 2005 με 90.000χλμ.Εφυγε απανω σε μια στροφη σε εναν επαρχιακο αφου μπηκε πολυ γρηγορα, το αμαξι πεταξε μουρη και κοπανησε πανω σε μαντρα στα δεξια του, μετα εφυγε στο αντιθετο ρευμα, καβαλησε πεζοδρομιο και χτυπησε σε αλλη μαντρα.Ο φιλος οπως του ειπε λαμαρινας χρειαζεται γυρω στα 4.000 ευρω για να φτιαξει το αμαξι.Εσπασε καρτερ, πρεπει να τρυπησε το καβουκι στο σασμαν και χαλασε ψαλιδια, αξονες μπροστα και κρεμαγιερα.Οι θολοι οπως λεει δεν εχουν στραβωσει αλλα και αυτοι θελουν αλλαγμα η να ερθουν στα ισια τους.Αεροσακοι δεν ανοιξανε ουτε προενταντηρες χαλασανε.Το θεμα μου ειναι το εξης.Το αμαξι αυτο ο φιλος το εχει απο καινουριο και λεει να το διαγραψει και να το στειλει για διαλυση αφου λεει οτι δε γινεται να το δωσει ανταλακτικα.Τι συμφαιρει παραπανω απο θεμα λογικης αλλα και τσεπης.Να ακουμπησει αυτα τα 4 χιλιαρικα και να το φτιαξει η να αγορασει yaris mk1 πανω κατω στα 5.000 ευρω αφου η αξια να το παει για σκραπ ειναι γυρω στα 1000 ευρω.
Αν γινεται σας παρακαλω απαντηστε μου ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση για αυτον και προσπαθω καπως να τον βοηθησω.
-
-
Αν ηταν δικο μου θα το πεταγα.
4Κ ζημια και δεν ξερεις τι αλλο θα βγαλει μηχανικα για μενα δεν αξιζει. -
Να το πετάξει και να πάρει άλλο σε καλή κατάσταση.
-
....ομοιως να παρει αλλο μονο αν ειναι σιγουρος οτι ειναι καλο το αμαξι που θα βρει διοτι 'μπορει να παει για κουρεμα και να βγει με μαλλια'
-
σουτ
όταν οι μαστοροι σου λενε 4χλρ εννοούνε 4,5-5 -
Και μερικες φωτο απο το αμαξι....
http://www.car.gr/parts/photos/3382855/
Νομιζα πως ηταν σε διαφορετικη κατασταση αλλα τελικα εχουν μεινει καποια πραγματα για πουλημα.
-
Νομίζω με λίγη αλοιφή για γρατζουνιές θα γίνει σαν καινούριο! Καλή η ιδέα σου να το κρατήσει!
Τέτοιος τρακος και δεν άνοιξαν αερόσακοι? Nice.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Νομίζω με λίγη αλοιφή για γρατζουνιές θα γίνει σαν καινούριο! Καλή η ιδέα σου να το κρατήσει!Τέτοιος τρακος και δεν άνοιξαν αερόσακοι? Nice.
Sent from my Neo V using Tapatalk
Ναι ουτε εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και μερικες φωτο απο το αμαξι....http://www.car.gr/parts/photos/3382855/
Νομιζα πως ηταν σε διαφορετικη κατασταση αλλα τελικα εχουν μεινει καποια πραγματα για πουλημα.
με τετοιο στουκι και δεν ανοιξαν οι αεροσακοι;;;;;;;;
αρχιζω να πιστευω πως η παλαι ποτε μεγαλη ΤΟΥΟΤΑ εχει γινει γτπ.......
εννοειται οτι δεν το φτιαχνει και το πουλαει βιδα-βιδα.......και οσα μαζεψει -
Πως είναι δυνατόν να μην ανοίξανε οι αεροσακοι......
-
Τι ακριβώς να φτιάξει;;;;
4 χιλιάρικα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ -
Το αμαξι χτυπησε 2 διαδοχικες φορες και οχι μια μετωπικη π.χ. Για να το πω μπακαλικα, αν τα 2 χτυπηματα 'διαιρεσαν' την ενεργεια προσκρουσης ,τα επιταχυνσιομετρα ειναι δυνατον να μην εδωσαν εντολη ν ανοιξουν..Και με τι γωνιες ειναι τα χτυπηματα εχει σημασια οπως και το οτι μεγαλο χτυπημα φαγαν και τα μηχανικα απο κατω κι αυτο μετραει..τα κουρεψε απο κατω... Γιωργο για κανενα λογο σε θα γινει οπως ηταν και δε θα θελα να το οδηγω..Επισης με 4000e δεν υπαρχει περιπτωση να επισκευαζεται αυτο που βλεπουμε.... Να το πουλησει για ανταλλακτικα οπως ξεκινησε να κανει.
-
Σημερα που εβαλε την αγγελια τον πηρανε τηλεφωνο και του το ζητανε για 2.500€.Καλα ειναι?
-
Να του ανάψει και μια λαμπάδα και να το δώσει χθες
-
Ιδιωτης?
Πιθανα ειδε οτι ειναι το μονο τρακαρισμενο μκ2 χωρις τιμη στο car.gr και εφοσον το φτηνοτερο εχει 2600 εκανε την αμεσως μικροτερη προσφορα..
Αν δεν ειναι απο Αχαια ο τυπος θα του ερθει εκει στα 2600-2700 περιπου αναλογα και που θα μεταφερθει το αμαξι οποτε να το δωσει.. Αν ειναι απο Αχαια ας κανει ενα παζαρακι στα 2700e αν εχει τοση αναγκη αυτα τα 200e.. Νορμαλ προσφορα παντως εκανε, εγω θα το εδινα. -
Δε ξερω τι σοι ζημιες εχουν τα αλλα yaris κιολλας.Μην ξεχναμε οτι αυτο απο σασμαν και απο καρτερ την εχει ακουσει για τα καλα.
-
Επρεπε ηδη να το εχει δωσει τοτε...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Επρεπε ηδη να το εχει δωσει τοτε...Αυριο θα πανε να το δουνε.
Τρακαρισμα