-
καλά ,μην το παρουσιάζουμε το 'προβλημα' οτι ειμασταν ετοιμοι κατα δεκαδες να παμε να δηλώσουμε συμμετοχή...και μας το κόψανε...
Αν ξαναγίνουν αγώνες θέλει άλλους αγώνες,πιο ελληνικούς και πιο σοβαρούς...
Αγωνες δεν ειναι μονο το ασφαληστικο συμβολαιο,ειναι και διαφήμιση,είναι παροχες κατα τη διαρκεια του αγώνα,είναι και ασφάλεια αγωνιζομένων και θεατών κατα τη διαρκεια του αγώνα(μεσω των καλα εκπαιδευμενων κριτων και των απαραιτητων μεσων,κλπ),είναι και παραλληλες εκδηλώσεις κλπ,κλπ
Αν λειπουν τα χρήματα για το απλο ασφαληστήριο συμβόλαιο,σημαινει οτι δεν υπάρχει δίφραγκο για τα υπόλοιπα.Βεβαια αυτο οι περισσοτεροι το γνωριζατε-με,αφουε ετσι με τα πιο βασικά τρέχαμε(και αν καποια λεσχη εκανε κατι παραπανω λεγαμε γιαχου!βλέπε παροχές και οργάνωση στο σπριντ στα γιαννενα,βλέπε λίγο καλύτερα οργανωμενο το σπριντ της μαυροσουβάλας απο την ΑΛΑ,κλπ)
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
.....................Την ίδια στιγμή πάντως γίνονται αγώνες υπο την ίδια Ομοσπονδία - Λέσχη - Επιτροπή, με 10δες συμμετοχές απο το εξωτερικό, με δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης, με απονομές και διοργάνωση πρωτοφανή, με τζίρο στις πόλεις που ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ σε μια εβδομάδα, με δεκάδες σελίδες σε ξένα περιοδικά, με τηλεοπτική κάλυψη σε κανάλια εξωτερικού με συμμετέχοντες που ταξιδεύουν 7000χλμ για να τρέξουν, με με με με και πάνω απ'όλα με συνεισφορά στο ασφαλιστικό συμβόλαιο μεγάλης αξίας.
Και κυρίως χωρίς καμμία παροχή απο την Ομοσπονδία - Λέσχη - Επιτροπή, ούτε καν ταμπέλες.Αυτά????
-
Ο χρήστης HellasRally έγραψε:
.....................
Την ίδια στιγμή πάντως γίνονται αγώνες υπο την ίδια Ομοσπονδία - Λέσχη - Επιτροπή, με 10δες συμμετοχές απο το εξωτερικό, με δορυφορικά συστήματα παρακολούθησης, με απονομές και διοργάνωση πρωτοφανή, με τζίρο στις πόλεις που ξεπερνάει τα 150.000 ευρώ σε μια εβδομάδα, με δεκάδες σελίδες σε ξένα περιοδικά, με τηλεοπτική κάλυψη σε κανάλια εξωτερικού με συμμετέχοντες που ταξιδεύουν 7000χλμ για να τρέξουν, με με με με και πάνω απ'όλα με συνεισφορά στο ασφαλιστικό συμβόλαιο μεγάλης αξίας.
Και κυρίως χωρίς καμμία παροχή απο την Ομοσπονδία - Λέσχη - Επιτροπή, ούτε καν ταμπέλες.Αυτά????
τι ειναι αυτά?
-
Tα φωτοστεφανα της ελπα ...
-
εγώ απλά ρώτησα με αυτά τι θα γίνει, μαζί με όλα τα άλλα
-
Ειμαστε ...τραγικος λαος τελικα !
Την ιδια στιγμη που αποκαλυπτεται ολη η σιχαμενη κατασταση που επικρατουσε τοσα χρονια μεσα στα σπλαχνα του μοτορσπορ μας και το εχουν καταστρεψει ολοσχερως ........ βγαινουν ημετεροι , και εκθιαζουν για την μοναδικη υπαρξη αυτης της τραγικης αρχης , που ειναι το Ακροπολις ..... ολους εσας -εμας που τρεχετε στους ελληνικους αγωνες !
Δεν υπαρχει σωτηρια , οσο υπαρχουν αυτα τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που ζουν μονον για τις ημερες εκεινες του διεθνους ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειμαστε ...τραγικος λαος τελικα !Την ιδια στιγμη που αποκαλυπτεται ολη η σιχαμενη κατασταση που επικρατουσε τοσα χρονια μεσα στα σπλαχνα του μοτορσπορ μας και το εχουν καταστρεψει ολοσχερως ........ βγαινουν ημετεροι , και εκθιαζουν για την μοναδικη υπαρξη αυτης της τραγικης αρχης , που ειναι το Ακροπολις ..... ολους εσας -εμας που τρεχετε στους ελληνικους αγωνες !
Δεν υπαρχει σωτηρια , οσο υπαρχουν αυτα τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που ζουν μονον για τις ημερες εκεινες του διεθνους !Εγώ πάντως δεν μίλησα για το Ακρόπολις μιλάω για αυτα www.hellasrally.org, www.ihnilatis4x4.gr
To Acropolis δεν συνεισφέρει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο
Δεν είμαι ημετερος, απελπισμένος διοργανωτής είμαι -
[quote='HellasRally'][quote='APR']
To Acropolis δεν συνεισφέρει στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα φιλε.
Συνεισφερει και παρα συνεισφερει !!!Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειμαστε ...τραγικος λαος τελικα !Την ιδια στιγμη που αποκαλυπτεται ολη η σιχαμενη κατασταση που επικρατουσε τοσα χρονια μεσα στα σπλαχνα του μοτορσπορ μας και το εχουν καταστρεψει ολοσχερως ........ βγαινουν ημετεροι , και εκθιαζουν για την μοναδικη υπαρξη αυτης της τραγικης αρχης , που ειναι το Ακροπολις ..... ολους εσας -εμας που τρεχετε στους ελληνικους αγωνες !
Δεν υπαρχει σωτηρια , οσο υπαρχουν αυτα τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που ζουν μονον για τις ημερες εκεινες του διεθνους !Κλασικος APR.
Οτι δεν ειναι Saxorallo και ασφαλτος, ειναι καταδικαστεο !!! Οπως ο Go-For-Pole, οτι δεν ειναι πιστα.
Σφαιρικη αντιληψη του motorsport.
Η Εθνικη υπερηφανια στο μεγαλειο της !!!
Ευγε !!!'el-em'
-
Εδώ που τα λέμε και το παγκόσμιο φουλ μες στη κρίση είναι...30-40 συμμετοχές ανα αγώνα,και φυσικα όλη η αξια του παιχνιδιου ειναι για τα WRC και κλέβουν λίγο από την παράσταση όποιες άλλες κατηγορίες του WRC...τοπικό χαρακτήρα δεν εχει σχεδόν κανένας πια αγώνας,κάτι φινλανδιες ,γαλλιες κλπ αντε να προσπαθήσουν να δείξουν κανένα υπερταλέντο ,που και αυτό πια δεν νομίζω-βλέπω να συμβαίνει..Υπάρχουν άλλοι θεσμοί ολοκληρωμένοι που καλύπτουν τέτοιες 'ανάγκες'(εύρεσης νεων ταλέντων)Τα ουαν σοου οφ έχουν σχεδόν πεθάνει.
Οπότε το ράλλυ ακρόπολις γίνει ,δεν γίνει δεν είναι εκεί το θέμα...
Για όλους εμάς η διαφορά του γίνει -δεν γίνει είναι αν εκείνο το σκ θα βλέπουμε καμία ειδική ή οχι...
Αυτό είναι όλο ΠΛΕΟΝ,δυστυχώς...υγ.τωρα αν 2-3-4 έλληνες καταφέρνουν και το τρέχουν ,σαφως να το ευχαριστηθούν,αλλά δυστυχώς πλέον(επαναλαμβανω) δεν βροντοφωνάζει κανείς 'θα γίνει το ακρόπολις'(όπως δεν βροντοφωνάζει κανείς παιζει παναθηναικος ολυμπιακος,για φορμουλα 1 δεν το συζητω,εκει αλλαζουμε καναλι μετα την εκκινηση χαχαχα)
το μεγαλο ποσοστο των ανθρωπων που σκέφτεται έχει πολυ σοβαροτερα θέματα(όχι απαραίτητα προβλήματα)
βέβαια μπορεί να είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται...τεσπα,απόψεις λέμε εδώ,χάρην συζήτησης,αφού είπαμε από εδώ άκρη δεν βγάζουμε...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα φιλε.
Συνεισφερει και παρα συνεισφερει !!!Μπορείς να μας το εξηγήσεις με αριθμούς αυτό; Γιατί από ότι ακούω όσο υπάρχουν έσοδα υπάρχουν και έξτρα έξοδα.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Την ιδια στιγμη που αποκαλυπτεται ολη η σιχαμενη κατασταση που επικρατουσε τοσα χρονια μεσα στα σπλαχνα του μοτορσπορ μας και το εχουν καταστρεψει ολοσχερως ........ βγαινουν ημετεροι , και εκθιαζουν για την μοναδικη υπαρξη αυτης της τραγικης αρχης , που ειναι το Ακροπολις ..... ολους εσας -εμας που τρεχετε στους ελληνικους αγωνες !
Δεν υπαρχει σωτηρια , οσο υπαρχουν αυτα τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που ζουν μονον για τις ημερες εκεινες του διεθνους !Κλασικος APR.
Οτι δεν ειναι Saxorallo και ασφαλτος, ειναι καταδικαστεο !!! Οπως ο Go-For-Pole, οτι δεν ειναι πιστα.
Ευγε !!!'el-em'
Λιγες ειναι οι μερες , το μαγαζακι κλεινει , και τα ποντικακια σ'αλλη φολιτσααααα ........................
**Edit mod **
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ευγε !!!'el-em'
Λιγες ειναι οι μερες , το μαγαζακι κλεινει , και τα ποντικακια σ'αλλη φολιτσααααα ........................
**edit mod **
edit mod
Καθολου προσωπικα δεν το πηρα. Για τους φιλους μου ζηταω σεβασμο.'el-em
-
Έχω θέσει παραπάνω ένα ερώτημα, δηλαδή μια εκτίμηση για το πότε είναι το νωρίτερο εφικτό που μπορεί να υπάρξουν ξανά αγώνες. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τα τεκτενόμενα, τα σχέδια ή ό,τι άλλο και μπορεί να απαντήσει;
Η οποιαδήποτε απάντηση δε θα θεωρηθεί δεσμευτική. Θα ήθελα απλώς να γίνει γνωστή μια εικόνα της κατάστασης γιατί η ως τώρα παραμονή της 'μάζας' στο σκοτάδι δεν τιμά καθόλου αυτούς που την επέλεξαν. (Είμαι ιδιαίτερα επιεικής) -
Ο Φωτεινελης και ο Τσαδαρης στην εκπομπη τους τωρα, πως και δεν ασχολουνται με την αναστολη των αγωνων?
Ειναι πιο σοβαρο θεμα οι κοντρες στην Βουτα? -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Έχω θέσει παραπάνω ένα ερώτημα, δηλαδή μια εκτίμηση για το πότε είναι το νωρίτερο εφικτό που μπορεί να υπάρξουν ξανά αγώνες. Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τα τεκτενόμενα, τα σχέδια ή ό,τι άλλο και μπορεί να απαντήσει;
Η οποιαδήποτε απάντηση δε θα θεωρηθεί δεσμευτική. Θα ήθελα απλώς να γίνει γνωστή μια εικόνα της κατάστασης γιατί η ως τώρα παραμονή της 'μάζας' στο σκοτάδι δεν τιμά καθόλου αυτούς που την επέλεξαν. (Είμαι ιδιαίτερα επιεικής)Προσωπικα εκτιμω οτι λιγο πριν ή λιγο μετα την συνελευση της ΟΜΑΕ (11 Μαρτιου?) τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν. Επιμενω δε στην εκτιμηση οτι τωρα ειναι ο 'υπερ παντων αγων' εναντιον της ΕΛΠΑ. Και με τις βλακειες που αυτη κανει, μαζι με το προσφατο Προεδρικο ρεζιλικι, δεν μου κανει καθολου εντυπωση, ουτε και με στεναχωρει. Αλλωστε τη -δικαιη νομιζω-θεση μου την εγραψα. * Μ αυτο απαντω και στον VAN προσθετοντας οτι δεν συζητησα καθολου το θεμα των ευθυνων. Μακαρι να στοιχειοθετειται αδικημα, και μακαρι ο υπαιτιος της κακοδιαχειρισης να τιμωρηθει παραδειγματικα. Αλλά οπως εχω ξαναπει, στο δικο μου μυαλο (οσο μου εχει μεινει) υπαρχει πρωτα το αυριο.
Οσο για την ουσια, θα μπορουσα -απο την πειρα μου- να αναφερω ακομα και τους εμπνευστες της καταστασης, αλλά δεν γουσταρω τα δικαστηρια εστω κι αν εχω δικηο. Μυαλο ομως εχετε πιο πολυ απο εμενα, καντε τους συνδυασμους σας, εκτιμειστε τις διανοητικες και αλλες δυνατοτητες του 'καθενα' και δεν θα πεσετε εξω.- Εδω σκοτωνονται ποιος θα ειναι στην οργανωτικη του ιστορικου, οταν το Ακροπολις θα φυγει απο την ΕΛΠΑ δεν θα γινει εμφυλιος? Ρε παιδια, 30-50-100 ειμαστε ολοι κι ολοι, ακομα δεν μαθατε τι καπνο φουμαρει ο καθενας?
-
Mιά προσωρινή λύση ασφάλισης............ (μοιάζει και με την προηγούμενη )
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Προσωπικα εκτιμω οτι λιγο πριν ή λιγο μετα την συνελευση της ΟΜΑΕ (11 Μαρτιου?) τα πραγματα θα ξεκαθαρισουν.
Εννοείς ότι τότε μπορεί να βρεθεί ασφαλιστήριο ή ότι τότε θα δρομολογηθεί η πορεία προκειμένου στο μέλλον να υπάρξει ασφαλιστήριο; Αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
-
Εκτιμά ότι τότε θα λυγίσει η ΕΛΠΑ και η ΓΓΑ στον εκβιασμό της ΟΜΑΕ
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ο Φωτεινελης και ο Τσαδαρης στην εκπομπη τους τωρα, πως και δεν ασχολουνται με την αναστολη των αγωνων?
Ειναι πιο σοβαρο θεμα οι κοντρες στην Βουτα?
Αγωνες 2013