-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Για έξτρα πρόβλεψη εγώ προτείνω το περισσότερες κερδισμένες θέσεις (από την εκκίνηση στον τερματισμό) που είναι δύσκολη πρόβλεψη. Το most laps led με τον νικητή θα ταυτίζονται πολύ συχνά.
ΑΝ θέλουμε έξτρα πρόβλεψη , είμαι και εγώ υπερ των περισσότερων κερδισμένων θέσεων.
Σε περίπτωση που δυο ή περισσότεροι οδηγοί έχουν κερδίσει τις ίδιες θέσεις , το τίτλο του οδηγού με τις περισσότερες κερδισμένες θέσεις θα παίρνει αυτός που έχει ξεκινήσει από την υψηλότερη ( δηλ κέρδισε πιο 'δύσκολες' θέσεις )
-
Μηπως να γινει ενα θεμα με ψηφοφορια γι αυτα τα 2 ζητηματα;
-
Καλησπέρα και απο μένα
Για έξτρα πρόβλεψη προτείνω:
Πρόβλεψη στο qualification, δηλαδή πρόβλεψη της front row (όχι μόνο τον pole man) ή προβλεψη στον αγώνα του ταχύτερου μονοθεσίου (όχι μόνο οδηγού)
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
Καλησπέρα και απο μέναΓια έξτρα πρόβλεψη προτείνω:
Πρόβλεψη στο qualification, δηλαδή πρόβλεψη της front row (όχι μόνο τον pole man) ή προβλεψη στον αγώνα του ταχύτερου μονοθεσίου (όχι μόνο οδηγού)
Η πρωτη σου προταση είναι ενδιαφερουσα
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Καλησπέρα και απο μένα
Για έξτρα πρόβλεψη προτείνω:
Η πρωτη σου προταση είναι ενδιαφερουσα
+12
-
Επίσης +1 για τον πιλότο με τις περισσότερες κερδισμένες θέσεις
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αν βάλουμε στα αποτελέσματα και τον 6ο (ώστε να πάρει το 3άρι όποιος τον έχει βάλει 5ο) τότε δεν θα παίρνει αυτόματα και 1 πόντο όποιος τον έχει βάλει σε μια από τις 4 άλλες θέσεις (που δεν το θέλουμε);
Αν γίνεται πάντως είμαι και εγώ υπέρ της πρότασης.Ουπς, έχεις δίκιο. Με κάποιο τρόπο θα το τροποποιήσω, εφόσον είμαστε όλοι σύμφωνοι.
-
Moυ αρέσει πολύ η πρόβλεψη του Billopoulou για την ψηφοφορία. Δεν είναι απάραιτητο το poll, μπορούμε να κρατάμε σκορ. Αυτό μπορεί να γίνει μαζί με τις εγγραφές.
-
Ρε παιδιά, πολύ 'πάμε στοίχημα' γίνεται το παιχνίδι - γιατί παιχνίδι είναι και όχι οι bookmakers του Manchester - και θα φτάσουμε να ρίχνουμε μονά-ζυγά τα ζάρια στο τέλος για να τζογάρουμε.
Για τις προτάσεις, ότι και να αποφασιστεί είμαι μέσα. -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
-Εγώ είμαι υπέρ του να παραμείνουν όλα τα πρωταθλήματα, γιατί το καθένα στην πορεία της χρονιάς μπορεί να κρατάει το ενδιαφέρον διαφορετικών συμμετοχών. Άλλωστε το ένα δεν στερεί κάτι από το άλλο.
-Αλλαγή δεν βλέπω να χρειάζεται, εκτός αν θέλετε να προσθέσουμε κάποια extra πρόβλεψη.+2013
+1 κι από μένα
Εγω παλι ειμαι της αποψης: Δουλευει ο διαγωνισμος ως εχει εδω και χρονια?
Μην τον πειραζεις καθολου!
(χρυσος κανονας που δουλευει παντου)
Και παλιά δουλευε, τότε που προβλέπαμε 3αδες και το αλλάξαμε. Και από κει που χτυπούσα πρωτάθλημα κάθε χρόνο, τώρα έπιασα πάτο
έτσι έκαναν και με το Σουμάχερ μέχρι να σταματήσει να τα παίρνει
- Περί βαθμολόγησης της 5ης θέση ΚΑΙ με βάση τον 6ο οδηγό : Ψηφίζω ΥΠΕΡ
+1
- Εάν δεν δέχεστε την κατάργηση του πρωταθλήματος βαθμών , προτείνω την 'απαξίωση' του σε σχέση με τα άλλα 2 πρωταθλήματα . Κύριο πρωτάθλημα να είναι το πρωτάθλημα οδηγών / κατασκευαστών και συν-επικουρικό να είναι το πρωτάθλημα βαθμών. Η φετινή προτεραιότητα στην απόκτηση ομάδων θα προκύψει από το περσινό πρωτάθλημα βαθμών αλλά του χρόνου αυτό που θα δώσει τις προτεραιότητες θα είναι το πρωτάθλημα οδηγών.
-1
Δε συμφωνώ.
Το πρωτάθλημα βαθμών είναι πιο αντιπροσωπευτικό της ικανότητας πρόβλεψης καθώς μαζεύεις 'ρόγες' (βαθμούς) ακόμα και στην περίπτωση που στο οδηγών μαζεύεις κουλούρες. Μπορεί π.χ. να βγαίνεις πάντα 11ος στο πρωτάθλημα οδηγών οπότε στο τέλος θα έχεις 0 βαθμούς και ένας που μια φορά βγήκε 10ος και πήρε 1 βαθμό και όλες τις υπόλοιπες βολόδαιρνε στις τελευταίες θέσεις επειδή έκανε άσχημες προβλέψεις ή επειδή δε συμμετείχε, στο τέλος θα έχει μεγαλύτερο δικαίωμα επιλογής ομάδας για την επόμενη χρονιά -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
-Εγώ είμαι υπέρ του να παραμείνουν όλα τα πρωταθλήματα, γιατί το καθένα στην πορεία της χρονιάς μπορεί να κρατάει το ενδιαφέρον διαφορετικών συμμετοχών. Άλλωστε το ένα δεν στερεί κάτι από το άλλο.
-Αλλαγή δεν βλέπω να χρειάζεται, εκτός αν θέλετε να προσθέσουμε κάποια extra πρόβλεψη.+2013
+1 κι από μένα
+1
- Περί βαθμολόγησης της 5ης θέση ΚΑΙ με βάση τον 6ο οδηγό : Ψηφίζω ΥΠΕΡ
+1
+1
Συμφωνώ με UnicornF1- Εάν δεν δέχεστε την κατάργηση του πρωταθλήματος βαθμών , προτείνω την 'απαξίωση' του σε σχέση με τα άλλα 2 πρωταθλήματα . Κύριο πρωτάθλημα να είναι το πρωτάθλημα οδηγών / κατασκευαστών και συν-επικουρικό να είναι το πρωτάθλημα βαθμών. Η φετινή προτεραιότητα στην απόκτηση ομάδων θα προκύψει από το περσινό πρωτάθλημα βαθμών αλλά του χρόνου αυτό που θα δώσει τις προτεραιότητες θα είναι το πρωτάθλημα οδηγών.
-1
Δε συμφωνώ.
Το πρωτάθλημα βαθμών είναι πιο αντιπροσωπευτικό της ικανότητας πρόβλεψης καθώς μαζεύεις 'ρόγες' (βαθμούς) ακόμα και στην περίπτωση που στο οδηγών μαζεύεις κουλούρες. Μπορεί π.χ. να βγαίνεις πάντα 11ος στο πρωτάθλημα οδηγών οπότε στο τέλος θα έχεις 0 βαθμούς και ένας που μια φορά βγήκε 10ος και πήρε 1 βαθμό και όλες τις υπόλοιπες βολόδαιρνε στις τελευταίες θέσεις επειδή έκανε άσχημες προβλέψεις ή επειδή δε συμμετείχε, στο τέλος θα έχει μεγαλύτερο δικαίωμα επιλογής ομάδας για την επόμενη χρονιά+1
Συμφωνώ με UnicornF1 -
Για την βαθμολογηση του 5ο/ου +1.
Για την καταργηση του πρωτ/τος βαθμων, δεν με πειραζει.
Για το most laps led -1, καθως συνηθως ειναι ιδιο με τον νικητη.
Για το most positions gained +1, να εχει και λιγο μπαρμπουτι ακομα.Θα μπορουσαμε να εχουμε για τα δοκιμαστικα προβλεψη των 3ων πρωτων ή της διαφορας του 1ου-2ου ή κατι τετοιο ακομα.
(η προβλεψη διαφορας πολυ μπαρμπουτι ) -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα μπορουσαμε να εχουμε για τα δοκιμαστικα προβλεψη των 3ων πρωτων
+1
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για την βαθμολογηση του 5ο/ου +1.
Για την καταργηση του πρωτ/τος βαθμων, δεν με πειραζει.
Για το most laps led -1, καθως συνηθως ειναι ιδιο με τον νικητη.
Για το most positions gained +1, να εχει και λιγο μπαρμπουτι ακομα.Θα μπορουσαμε να εχουμε για τα δοκιμαστικα προβλεψη των 3ων πρωτων ή της διαφορας του 1ου-2ου ή κατι τετοιο ακομα.
(η προβλεψη διαφορας πολυ μπαρμπουτι )Συμφωνώ σε όλα εκτός από τα δοκιμαστικά οπού μπορουμε να προβλέπουμε poleman (+χρόνο) και 2ο. Επίσης το βαθμών μπορείνα χρειαστεί στις ισοβαθμίες.
-
.... ΠΑΊΔΕς .... μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πληκτρολογούν τις προβλέψεις σας .....
Προτάσεις για προβλέψεις 3αδας δοκιμαστικών κτλ .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πραγματοποιηθούν . Για μας η εισαγωγή δεδομένων δεν μπορει να είναι πάνω από 1 ώρα ανα αγώνα.
Ας περιοριστούμε σε προτάσεις ευρεσης 1 οδηγού με ένα εχτρα χαρακτηριστικό.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... ΠΑΊΔΕς .... μην ξεχνάτε ότι κάποιοι πληκτρολογούν τις προβλέψεις σας .....Προτάσεις για προβλέψεις 3αδας δοκιμαστικών κτλ .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να πραγματοποιηθούν . Για μας η εισαγωγή δεδομένων δεν μπορει να είναι πάνω από 1 ώρα ανα αγώνα.
Ας περιοριστούμε σε προτάσεις ευρεσης 1 οδηγού με ένα εχτρα χαρακτηριστικό.
OK
-
Μπορουμε να δηλωνουμε τον οδηγο που πιστευουμε οτι θα εγκαταλειψει πρωτος σε καθε αγωνα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπορουμε να δηλωνουμε τον οδηγο που πιστευουμε οτι θα εγκαταλειψει πρωτος σε καθε αγωνα.Όλοι το Grosjean θα βάζουμε
-
Ρουλέτα είναι και αυτή η πρόβλεψη. Και δεν μου αρέσουν τέτοιες προβλέψεις που δεν έχουν 'αγωνιστικό' κριτήριο.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Μπορουμε να δηλωνουμε τον οδηγο που πιστευουμε οτι θα εγκαταλειψει πρωτος σε καθε αγωνα.
Όλοι το Grosjean θα βάζουμε
Μετά (και) τα σημερινά μάλλον θα είναι 50/50 ανάμεσα στους οδηγούς της Mercedes
Διαγ. Προβλεψεων 2012 - σχόλια/αποτελέσματα