-
Φοβερά γραφικά το MGS Rising αλλά δε μου άρεσε καθόλου η αντικΑτάσταση του Snake και κυρίως η αντικΑτάσταση των όπλων από σπαθί.
Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
το 1.98 ειναι η ram που βλεπει (η οποια δεν ειναι και πολλη εδω που τα λεμε)
απλα ρωταω αν οταν εστησες το pc πριν απο 5 χρονια εβαλες παραπανω απο τα 2 GB που βλεπει και δε στα βλεπει τελικα επειδη εχεις 32 bit λειτουργικο
και οχι αυτη δεν ειναι η ταχυτητα της μνημης, αυτο το βλεπεις με αλλο προγραμμα και δεν εχει καμια σημασια
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Φοβερά γραφικά το MGS Rising αλλά δε μου άρεσε καθόλου η αντικΑτάσταση του Snake και κυρίως η αντικΑτάσταση των όπλων από σπαθί.Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ειναι αλλο ειδος παιχνιδιου που απλα βασιζεται στο συμπαν του mgs
επισης αυτος ο τυπος ηταν ο πρωταγωνιστης του mgs2 οταν ηταν ακομα ανθρωπος
-
Ωπα μισό γιατί τα μπερδέψαμε.Η ram που έχω είναι 3GB και τη βλέπει κανονικά.Απλά στη δεύτερη σειρά κάτω από τον επεξεργαστή γράφει 1.98Ghz, 3,00 GB RAM.
-
ναι σορρυ χαζεψα..
κατι θα εχει πειραχτει στις ρυθμισεις των bios τοτε και υποχρονιστηκε ο επεξεργαστης , δεν ειναι φθορα του καιρου δηλαδη
απλα πρεπει να μπεις στα Bios και να το φτιαξεις
-
Γιωργο δεν πηρα χειριστηριο, μην ηταν καμια φολα το 2k13 και τελικα το αγοραζα τζαμπα.
Επαιξα κουτσα στραβα με πληκτρα για να δω περισσοτερο κινησεις κι αληθοφανεια και μ'αρεσε!
Θα παω να τσιμπησω χειριστηριο τις επομενες μερες λοιπον. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Φοβερά γραφικά το MGS Rising αλλά δε μου άρεσε καθόλου η αντικΑτάσταση του Snake και κυρίως η αντικΑτάσταση των όπλων από σπαθί.Στάλθηκε από το ST21i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
το MGS είναι απλά ένα side story, το πραγματικό sequel είναι στα σκαριά..
-
Θα σκίσω τα ρούχα μου μόλις βγει αυτό
Και το καλύτερο είναι ότι θα βγει για pc!
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
'δεν θα πεθάνω ποτε κουφάλα νεκροθάφτη'
solid snake
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
'δεν θα πεθάνω ποτε κουφάλα νεκροθάφτη'solid snake
sure thing bro
-
κανεις δεν κλανει μια στον snake
-
@cabala
τι να μας πει ο φλώρος για την ζωή του
-
aliens?
ΓΑΤΑΚΙΑ
-
δεν εχει aliens το metal gear , εχει πιο γαματα πραγματα
-
Το WRC3 που προαναφερατε το βαλα και εγω πριν κανενα μηνα. Δυο φορες το τρεξα μεχρι τωρα για κανενα 15λεπτο. Πρωτη με πληκτρολογιο και δευτερη με τιμονι οπου ξενερωσα και καλυτερα να εμενα με τα πληκτρα. Θα προσπαθησω να το παλεψω παραπανω. Δεν δοκιμασα με joypad στυλ Colin McRae 2.
Δεν ξερω σε που μπορει να υστερει το RBR-RSRBR-mods π.χ γραφικα-ειδικες-gameplay με wrc-dirt ή αν γενικα θεωρειται απαρχαιωμενο πια αλλα σαν την αισθηση του χειρισμου του δεν εχει. Καταντησαμε κλισε πια.
+1 στα NBA2K. Στο 12 ειμαι εγω ακομα, το θεμα ειναι θελει χρονο-αφοσιωση για να το χειριστεις καλα-να κανεις διαφορες κινησεις. Υπαρχει τροπος για lock σε ενα παικτη σε exhibition π.χ Durant, Paul εκτος απο my player/career mode?
-
ενταξει εχει τα μειονεκτηματα του, αλλα απο την αλλη αν δουμε τι racing βγαινουν γενικα στα pc και τι προμοταρονται (dirt, nfs..) , τοτε θα πρεπε να λεμε και ευχαριστω που συνεχιζουν και βγαινουν παιχνιδια σαν το wrc
εγω γενικα δεν παιζω ιδιαιτερα παιχνιδια αγωνων, απλα το συγκεκριμενο παρατηρω οτι εφαγε θαψιμο απο τους κριτικους, παρολα αυτα ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο του ειδους που βγηκε το τελευταιο διαστημα
το rbr πλεον μετα απο τοσο καιρο ειναι για πιο σκληροπυρηνικους, το αλλο ειναι περισσοτερο 'παιχνιδακι' , απλα ειναι πολυ αξιοπρεπες και κανει σωστα αυτα που υποσχεται
-
star citizen
he game is two years away, and is underpinned by CryEngine 3, so needless to say the minimum system requirements are far from puny, with only cutting edge tech being able to make the game soar:
Minimum:
Dual core CPU
GTX 460
4GB of system memoryRecommended:
i7 2500, 2600, 2700
GTX **670 **or better -
ενταξει λογικα μου ακουγονται αυτα για cry engine 3 , με εξαιρεση ισως τους επεξεργαστες
ΥΓ ο 2500 ειναι i5
-
ΆΚΥΡΟ
-
Ακόμα περιμένω το κρακ για το crysis 3!
Aυτό το star citizen τι είναι; Space combat simulator τύπου wing commander;(άσχετο: έχει ασχοληθεί κανείς με το nvidia experience; Κάνει δουλειά ή στα χαμηλώνει όλα δίχως να χρειάζεται; Ρωτάω γιατί το κάνανε optimize για crysis 3!)
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)