-
-
Δεν είπα γτπ, απλά ότι του ΜΧ βγάζει κάτι πιο ποιοτικό.
Θα προσποιηθώ βέβαια ότι δεν βλέπω το κουμπί του alarm και το ρολόι ακριβώς δίπλα.
Φλώρος;
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν είπα γτπ, απλά ότι του ΜΧ βγάζει κάτι πιο ποιοτικό.Θα προσποιηθώ βέβαια ότι δεν βλέπω το κουμπί του alarm και το ρολόι ακριβώς δίπλα.
Φλώρος;
λαποθρεμμένος ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Έχω μπει σε καινούριο corolla και μύριζε ταξίλα.Η audi αν θυμάμαι καλά έχει τμήμα που ασχολείται με το πως θα μυρίζουν τα αυτοκίνητά της. Θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο αν η toyota δεν έχει κάτι αντίστοιχο.
-
Κοιτα ...
Μπορει να ειναι προσωπικη μου αποψη - αρα και υποκειμενικη - αλλα επειδη εχω κατσει και στα 2, στο 86αρι καταλαβαινεις οτι δαπανηθηκαν πολυ περισσοτερες ωρες στον σχεδιασμο του ταμπλο. Οι φωτογραφιες δυστυχως δεν ειναι 3d για να καταλαβεις το βαθος και τις αναλογιες. Δες τα 2 πλαστικα που πλαισιωνουν τα χειριστηρια, δες πως το ταμπλο δεν ειναι απλα μια ευθεια γραμμη, αλλα βυθιζεται ή ερχεται προς το μερος σου, δες τα οριζοντια κουμπακια για ac/tc κτλ που κατ εμε ειναι απειρως καυλωτικα, δες τις ξεχωριστες μικρες οθονουλες για τον διζωνικο κλιματισμο, δες ποσο πιο ομορφα και πολεμικα ειναι τα οργανα στο ταμπλο, δες το τιμονι, δες την θεση του χειροφρενου σε σχεση με το αλλο, δες τους κεντρικους αεραγωγους, δες το λεβιεδακι, δες κοτζαμ οθονη τελος παντων ... και μετα πες μου σε παρακαλω οτι μου κανεις πλακα.
-
Ήμουν 100% βέβαιος πως η κουβέντα κάποια στιγμή θα γύριζε στα 'σκληρά πλαστικά'...
Όταν θα τελειώσετε και μ' αυτό, ξυπνήστε με παρακαλώ.
-
το καλόγουστο ρολογάκι ξέχασες...
-
+1
Το εσωτερικό του MX-5 είναι όντως αρκετά άτριζτο (:lol:) αλλά από ποιότητα όπως την εννοούμε με πολυτέλειες κλπ. είναι χάλια. Ίσως εξηγείται και από το γεγονός ότι είναι κάμπριο (βλ. εσωτερικό πρώτης Ζ4), το δικό μου ήταν κλειστό και φαινόταν κάπως πτωχό. Απλώς το GT-86 δείχνει κάπως πανηγυρτζήδικο ειδικά με τις κόκκινες Hyundai Coupe 1996 ενθέσεις.
Δεν με χαλνάει κανένα από τα δύο, αρκεί να μην τρίζουν και να μη διαλύονται. Δεν τα παίρνεις για Jaguar, δεν πληρώνεις για Jaguar, δεν περιμένεις λεπτομέρειες Jaguar. Το GT-86 θα κοίταζα να το πάρω χωρίς κόκκινα ή μπλε στοιχεία πάντως.
-
Συμφωνώ ότι το GT86 είναι αρκετά 'πολεμικό'.
Το ρολογάκι είπαμε δεν το βλέπω.
Αφού μίλησε και ο funky για τις κόκκινες τσόντες (εξίσου μπλιαχ με αυτές που είχε το RX8), νομίζω μπορούμε να ξυπνήσουμε τον Ευριπίδη.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Συμφωνώ ότι το GT86 είναι αρκετά 'πολεμικό'.Το ρολογάκι είπαμε δεν το βλέπω.
Αφού μίλησε και ο funky για τις κόκκινες τσόντες (εξίσου μπλιαχ με αυτές που είχε το RX8), νομίζω μπορούμε να ξυπνήσουμε τον Ευριπίδη.
Από τώρα; Νωρίς είναι!
Μέσα στο Φλεβάρη, δε με βλέπω να ξυπνάω. Έχουμε δρόμο ακόμα...
-
O σκοπός είναι να μάθουμε πότε ο Euripides θα πάρει το GT-86 και κυρίως πόσο θα τιμολογήσει το ΑΕ86.
-
Τι έπεσε και ο Ευριπίδης θύμα της δήθεν αναβίωσης του μύθου??
-
@Panosz45μάστοροικαι60μαθητάδες
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μέσα στο Φλεβάρη, δε με βλέπω να ξυπνάω. Έχουμε δρόμο ακόμα...(Με βολεύει να) ερμηνεύω αυτό το ποστ ως εξής:
Μέσα στο Φλεβάρη, δεν μπορεί να το αγοράσει ο Funkyreverend, παρά το γεγονός ότι το έχω τάξει. Έχει δρόμο ακόμα...
-
Ευλόγησον και ξεβολέψου!
Εγώ πάτερ, ορέγομαι πλέον κάνα αυτόματο, μη σου πώ και ντίζελ, με ηλεκτρουδραυλικά και αεραναρτήσεις.
Για καθημερινό.Πάνος... σωστός! Προσωπικά δεν έχω λόγο τέτοιων σκέψεων. Να είμαι καλά και να κρατήσω την ΑΕ μου.
Βέβαια, πέρα από το μαρκετίστικο του '86' στην ονομασία, είναι καλή η προσπάθειά των Τογιοταίων.Άφεριμ..
Και λίγη υπομονή. -
Μιλώντας για ορέξεις εγώ θα ήθελα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του GT86 σε αυτό το σουλούπι

και αυτό το εσωτερικό

και μετά ξύπνησα.
Δεν ξαναποστάρω τη γνωστή σοπιά της Spider, είμαι ήδη γραφικός.
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Πάνος... σωστός! Προσωπικά δεν έχω λόγο τέτοιων σκέψεων. Να είμαι καλά και να κρατήσω την ΑΕ μου.
Βέβαια, πέρα από το μαρκετίστικο του '86' στην ονομασία, είναι καλή η προσπάθειά των Τογιοταίων.Άφεριμ..
Και λίγη υπομονή.Όχι ρε συ, πλακίζω.
Ολόκληρος ντόρος είχε γίνει γι αυτό το θέμα, ότι και καλά είναι αφελείς αυτοί που θα το πάρουν...
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο. -
ε αυτό έρχεται ...
πλαίσιο από μουξου5 με το αρχοντικό πάτημα μιας τζιτιβι ένα πρόθυμο και οικονομικό μούλτιαιρ κάτω από το καπό ,πασπαλισμένο με μπόλικη ιταλική πουτανιά και μια φιάλη ψυχής -
-
Toyota GT-86 / Subaru BRZ
