-
Γεια σας παιδια
Θελω την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα που θελω να κανω ενος jet κρανους (μιας κ αυτο που εχω εκανα βλακεια κ το πηρα σε λαθος μεγεθος)Το budget μου ειναι χαμηλο κ φτανει (μετα βιας) τα 150 euro (μονο αν προτεινετε κατι εξωφρενικα καλο που σας φαινετε τρομερη προσφορα ισως το βαλω ατοκες)
Aν κανουμε στην ακρη το γεγονος οτι πολυ απο εσας ξερω δεν ειστε υπερ αυτου του ειδους, θα ηθελα παρολα αυτα τουλαχιστον την βοηθεια σας αρχικα σε ποια μαρκα να κινηθω
Βρηκα πχ απο αυτο το μαγαζι καμποσα αλλα δεν γνωριζω (εκτος απο την arai που ετσι κ αλλιως δεν φτανω οικονομικα) ποια μαρκα θεωρειτε καλη ετσι ωστε οταν παω στο μαγαζι μην παω εντελως ανετοιμος στις ορεξεις του πωλητη χαχα
http://www.xmoto.gr/gr/Products.aspx?cat=9
Ετσι λοιπον εχουμε grex(το τωρινο μου κρανος),AGV (μου αρεσουν σχεδιαστικα) , Νolan,Caberg,Airoh,Caberg,Givi,Dainese,Diesel,(εχει ενα που μου αρεσε πολυ) Suomy,New max κτλ
Οποιος θελει ας μου γραψει 2 γραμμες θα το εκτιμησω παρα πολυ
Οσο αναφορα το χρωμα λευκο ή μαυρο προτεινετε?? (το μαυρο μηπως με ψηνει το καλοκαιρι??Απ την αλλη εχω ασπρο scooter οποτε λετε με το λευκο κρανος να ειμαι σαν γαλατας?? )
-
Γεια σας παιδια
Θελω την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα που θελω να κανω ενος jet κρανους (μιας κ αυτο που εχω εκανα βλακεια κ το πηρα σε λαθος μεγεθος)Το budget μου ειναι χαμηλο κ φτανει (μετα βιας) τα 150 euro (μονο αν προτεινετε κατι εξωφρενικα καλο που σας φαινετε τρομερη προσφορα ισως το βαλω ατοκες)
Aν κανουμε στην ακρη το γεγονος οτι πολυ απο εσας ξερω δεν ειστε υπερ αυτου του ειδους, θα ηθελα παρολα αυτα τουλαχιστον την βοηθεια σας αρχικα σε ποια μαρκα να κινηθω
Βρηκα πχ απο αυτο το μαγαζι καμποσα αλλα δεν γνωριζω (εκτος απο την arai που ετσι κ αλλιως δεν φτανω οικονομικα) ποια μαρκα θεωρειτε καλη ετσι ωστε οταν παω στο μαγαζι μην παω εντελως ανετοιμος στις ορεξεις του πωλητη χαχα
Ετσι λοιπον εχουμε grex(το τωρινο μου κρανος),AGV (μου αρεσουν σχεδιαστικα) , Νolan,Caberg,Airoh,Caberg,Givi,Dainese,Diesel,(εχει ενα που μου αρεσε πολυ) Suomy,New max κτλ
Οσο αναφορα το χρωμα λευκο ή μαυρο προτεινετε?? (το μαυρο μηπως με ψηνει το καλοκαιρι??Απ την αλλη εχω ασπρο scooter οποτε λετε με το λευκο κρανος να ειμαι σαν γαλατας?? )
-
Γεια σας παιδια
-
Agv Blade Matt Black... my choice...
και μια δευτερη γραμμή για να με εκτιμήσει ο πανος... -
μέχρι τα 200 ευρά καλά είναι τα shark ( αλλά μετά από 2-3 χρόνια μπάζουν αέρα) και τα agv ...
όντα κάτοχος σαρκ και με δεδομένες τις 2 γραμμές που ζητάς ψηφίζω agv -
Ο χρήστης panosm25 έγραψε:
Εγώ έχω τρία jet κρανάκια.
ΗTC http://www.coloriposto.gr/web/?ProductI ... d=9&sub=25
Kορυφαίο σε ηχομόνωση και σε ποιότητα φθοράς από χρήση. Αλλά μεγάλο σε όγκο και αρκετά βαρύ. Όταν το φοράω αισθάνομαι ότι είναι τεράστιο.Πολύ καλό στη βροχή.ACERBIS Sunset
Πολύ καλό σε ποιότητα και σε ηχομόνωση. Δεν είναι μεγάλο σε όγκο και είναι και πολύ ελαφρύ. Η σχεδίαση του είναι κλασσική. Όχι πολύ καλό στη βροχή.KBC OSR
Πολύ καλό σε αίσθηση, αλλά από ηχομόνωση πάσχει λιγάκι. Πολύ καλό στη βροχή. Από ποιότητα απλά καλό και από βάρος ανάμεσα στα άλλα δύο.Από τα παραπάνω χρησιμοποιώ κατά κόρον το KBC για την εργασία.
Το ACERBIS για γυμναστήριο...
Και το HTC στην αποθήκη γιατί ο όγκος του με χαλάει...Όλα είναι ιδιαίτερα οικονομικά
-
Tα AGV είναι έχουν γενικά καλό value for money. Απο κει και περα θα σε συμβούλευα να αποφύγεις το μαύρο, το ανοιχτόχρωμο κράνος (ή με έντονα χρώματα) βοηθαει πολύ στο να σε βλέπουν οι αλλοι.
Just my two lines.
-
Φίλε μου, αν έχεις πάρει λάθος μέγεθος, βάλε μια αγγελία και πούλα το... Jet κράνος ΜΗΝ πάρεις ούτε κατά διάνοια !
Με περίπου 160 € παίρνεις το Caberg Duke σε λευκό και έχεις ένα ασφαλέστατο και μοντέρνο κράνος, που είναι πιστοποιημένο για χρήση και ως ανοιγόμενο και ως jet (αν θέλεις να το χρησιμοποιείς δηλ. έτσι...) .εντιτ : την επόμενη φορά, απευθύνσου σ' ένα σοβαρό κατάστημα, όπου θα σου μετρήσουν με μεζούρα περίμετρο κεφαλιού και θα σ' αφήσουν να φορέσεις το κράνος για 10 με 15 λεπτά και ΜΕΤΑ θα στο πουλήσουν...
-
Μην παρεις jet κρανος.
-
Παιδια χιλια ευχαριστω για τον χρονο σας
Η αναζητηση ηδη αρχισε αλλα θα περιμενω μεχρι να πουληθει το προηγουμενο κρανος μου
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και το HTC στην αποθήκη γιατί ο όγκος του με χαλάει...Σιγά μην έχεις και Nokia! HJC είναι.
Απο κει και περα θα σε συμβούλευα να αποφύγεις το μαύρο, το ανοιχτόχρωμο κράνος (ή με έντονα χρώματα) βοηθαει πολύ στο να σε βλέπουν οι αλλοι.
+1
Jet κράνος ΜΗΝ πάρεις ούτε κατά διάνοια !
Μην παρεις jet κρανος.
+2
To πρόσωπο και το σαγόνι σου χρειάζονται επίσης προστασία.
-
Ναι, έκανα λάθος. Σόρυ.
HJC είναι το κράνος. -
Γεια σας παιδια
Τελικα το πουλησα το προηγουμεο κρανος
Μπορειτε να μου πειτε που μπορω να βρω μια καλη ''πιατσα'' μαγαζιων για να κοιταξω για το καινουριο??
Πηγα μιχαλακοπουλου αλλα δεν βρηκα κατι το ιδιαιτερο... Καλλιροης ακριβως που εχω ακουσει που εχει μαγαζια??
Επισης χωρις να κανω διαφημιση ειδα και αυτους του δυο που φαινεται οτι εχουν μεγαλη ποικιλια http://www.xmoto.gr/gr/Products.aspx?cat=133 http://www.motoexpert.gr/ κ σκεφτομαι να περασω κ απο αυτους
Επισης αλλη μια ερωτηση
Θελω να ρωτησω αν μπορω να βρω κρανος που να μην ειναι τεραστιο στο κεφαλι μου (ετσι την πατησα με το προηγουμενο που ηταν εντελως αντιαισθητικο κ σαν κουμουτσα στο κεφαλι μου )
Εννοω δηλαδη αν μπορω να βρω ενα κρανος που σαν κελυφος να ειναι συμαζεμενο παρολο που κυμαινομαι σαν μεγεθος απο medium + ως large ... Ισχυει αυτη η λογικη/σκεψη ??
Τhanks -
Νομιζω μονο η Arai εχει διαφορετικα κελυφη για κρανη
Στην Καλλιροης απο Φραντζη μεχρι Βουλιαγμενης εχει μαγαζια και στα 2 ρευματα.
Παντως οτι βρεις να σου κανει σαν μεγεθος, ψαξε το στο ebay, μπορει να εκπλαγης απο την διαφορα τιμης. -
Ευχαριστω πολυ
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Νομιζω μονο η Arai εχει διαφορετικα κελυφη για κρανηΌχι, πολλές εταιρίες έχουν.
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Οριστε το καινουριο μου κρανακιhttp://www.xmoto.gr/gr/ProductView.aspx ... 84&cat=208
Επιλογη jet κρανους