-
-
με το καλο φιλε sinanai... να το χαιρεσαι!
απο χωρους το εχω δει στην αντιπροσωπεια και για αμαξι πολης εχει πολυ καλους χωρους! και καλης ποιοτητας πλαστικα!
και σε βιντερο εχω δει μια χαρα τα παει εκτος δρομου, δεν το σταματαει τιποτα... εχει και ροπη ως diesel...
πολυ καλη επιλογη!!! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγάλη κουβέντα αυτή. Παρεμβάλλεται και το κιβώτιο άλλωστε. Ο μόνος αδέκαστος κριτής είναι το χρονόμετρο. Εκτός δρόμου όμως λογικά θα βολεύει το πετρέλαιο.+1
...η γενικοτερη φιλοσοφια του 4x4 'κουμπωνει' καλυτερα με μπολικη ροπη, παρα με -πιο- μπολικη δυναμη πιστευω...
Σαφως το ιδανικο θα ηταν οπως ειπωθηκε ενας m-jet 95αρης me 6αρι κιβωτιο...Βεβαια και απο την αλλη, εαν τα διανυθεντα χλμ με ενα τετοιο εργαλειακι δεν υπερβαινουν τα 7-10κ το χρονο, και το t-air θα το θεωρουσα ολοκληρωμενη λυση, και επουδενι συμβιβασμο...
@Sinanai
Αντε με το καλο, σε ιδανικους προορισμους να το ευχαριστηθεις!P.S Το λευκο και το κυπαρισσι μεταλλικο, πρεπει να ειναι τα δυο καλυτερα χρωματα για το 4κινητο...
-
Μάγκες ευχαριστώ πολύ.
Αν το έπαιρνα 'αποκλειστικά' εγώ, χτύπαγα άνετα κάνα πορτοκαλί (με το οποίο προωθείται περισσότερο το 2κίνητο trekking). Αλλά δεδομένου ότι οι δικοί μου δεν 'το 'χουν' με τόσο κραυγαλέα χρώματα, είπαμε να κινηθούμε σε πιο δοκιμασμένα μονοπάτια.
Πάντως πράγματι, αν στο απλό 2κίνητο ταιριάζει μια φορά περισσότερο ο multijet απ' τον twinair, στο 4κίνητο θεωρώ ότι είναι - σχεδόν - μονόδρομος.
υ.γ. Πράγματι, στο συγκριτικό του Drive (κινούνταν μαζί, το 'να πίσω απ' το άλλο), στην πόλη το βενζινοκίνητο έκαψε 7.6 και το πετρελαιοκίνητο 5.7.
-
Καλοταξιδο κ απο μενα!Πολυ ομορφο και θα ναι σκετο κατσικι
-
Καλοτάξιδο και καλολάσπωτο Κωστή, ξέχασα να ευχηθώ .
Σε περιμένω για χωμάτινες διαδρομές -
Thanx παίδες! Θωμά, σε ένα τουρ που σκαρώνω είναι και τα Άγραφα στο παιχνίδι, οπότε κάαααατι θα κάνουμε.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Thanx παίδες! Θωμά, σε ένα τουρ που σκαρώνω είναι και τα Άγραφα στο παιχνίδι, οπότε κάαααατι θα κάνουμε.Ποιός νοιάζεται για τα Άγραφα , εγώ είμαι στο Παναιτωλικό
-
Χωριό; Κάπως θα το βολέψουμε ρε... Ένα τσίπρο και λίγη χοληστερίνη επιβάλλονται...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Χωριό; Κάπως θα το βολέψουμε ρε... Ένα τσίπρο και λίγη χοληστερίνη επιβάλλονται...Δεν τα ανακοινώνω δημόσια
-
-
-
-
-
-
Για να δούμε...
-
Άντε, τελείωνε, ανέβαζε καμια φώτο. Θέλω να βάλω σκούπα το σπίτι!
-
Βάλε σκούπα, δεν έβγαλα φωτό.
-
-
Fiat Panda Mk III (Model 169, 2003-2012)