-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ανα μήνα δεν υπάρχει κανενα στην αττική που να θέλει κάτω από 35 ευρά... στις περιοχές που λες μάλλον το ποσό αυξάνεται εκθετικά...γιατι τι παραπανω προσφερουν σ αυτες τις περιοχες?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
ανα μήνα δεν υπάρχει κανενα στην αττική που να θέλει κάτω από 35 ευρά... στις περιοχές που λες μάλλον το ποσό αυξάνεται εκθετικά...
γιατι τι παραπανω προσφερουν σ αυτες τις περιοχες?
εμένα μην μου το λες , εγώ μένω πολύ πιο δυτικά από τους φλώρους
αλλά έχω φίλους και ξέρω τις ταρίφες ...προσωπικά επειδή θέλω όργανα γυμναστηρίου για πολύ συγκεκριμένα πράγματα και μάλλον επικουρικά πηγαίνω στου δήμου με 5ε το μήνα και αυτά αν τα θυμηθούν/θυμηθώ
κοινώς , οι γυμναστες στα @@ τους , ο χώρος μικρός ,τα όργανα περιορισμένα, ΑΛΛΑ... σπάνια έχει κόσμο και είναι τσαμπα...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
και λαδιλα αφηνει και μυριζει hardcore μπανγκοκ (οι φλωροι λενε οτι βρωμαει ) αλλα ειναι θαυματουργη....η εταιρεια που το φτιαχνει δεν δινει τη συνταγη πουθενα αλλου
συστατικα menthol και methyl salicylate
παραγγελια οπως ειπα ειτε απο ebay ειτε απο online καταστηματα με ειδη muay thaiβγαινει και σε κρεμα επισης για οσους δεν μπορουν τη λαδιλα
εδω για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.nammanmuaydevakam.com/Μόλις την παρέλαβα από ebay σε κρέμα και σε λάδι. Μυρίζει λίγο όπως οι συνηθισμένες κρέμες που βρίσκεις κι εδώ. Πάντως δοκιμάστηκε άμεσα σε στραβοπάτημα, χωρίς ο δέκτης να ξέρει περί τίνος πρόκειται. Θα δείξει.
-
Eτσι μπραβο, καλως ηρθες στον κοσμο της Ταϋλανδης!!
Θα παθεις πλακα με την αποτελεσματικοτητα
Και απο μυρωδια σκιζει ε? Καμια σχεση με αυτες του φαρμακειου...Μονο απομακρυνε τους υπολοιπους απ το σπιτι αν μενεις με αλλους
Ο κολλητος μου που κανουμε μαζι προπονηση αν τυχει και χτυπησει η κοπελα του δεν τον αφηνει να βαλει λογω της μυρωδιας... Μιλαω για το λαδι, η κρεμα δεν ξερω -
Βασικά την παρήγγειλα διαβάζοντας όσα είχες γράψει. Πάντως κι η κρέμα το ίδιο μυρίζει, απλά η μυρωδιά φαίνεται να σπάει κάπως. ο δοκιμαστής πάντως λέει ότι αισθάνεται καλύτερα .
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Για να το θέσω λίγο πιο σφίχτικα ( ), την τσίτα που σου δίνει το μονόζυγο στα χέρια (δικέφαλο, πήχη) δεν την παίρνεις εύκολα στα βάρη.Πιστευω εχεις αρχισει να καταλαβαινεις οτι δεν βγαινει κανενα νοημα απο αυτα που γραφεις...
-
Τίγρη τώρα μιλάμε σφίχτικα, εσύ τι ζόρι τραβάς...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Με την ίδια λογική ας έρθει να κολυμπήσουμε 2 ώρες συνεχόμενες στη θάλασσα. Δε θα μπορεί να κουνηθεί μετά. Ας βαράει 200 κάμψεις και έλξεις. Αυτό δεν τον κάνει ούτε μπούλη, ούτε τυπάκι κλπ κλπ
Κάθε τύπος γυμναστικής έχει απαιτήσεις διαφορετικές. Αλλά να μην λέμε βλακείες και γενικότητες. Σε καμιά περίπτωση έλξεις-μονόζυγο δεν υποκαθιστούν ένα ΠΛΗΡΕΣ πρόγραμμα σε βάρη.
Στο μόνο που συμφωνώ κάπως είναι ότι ΜΟΝΟ τα βάρη δεν είναι γυμναστική. Αλλά τότε ούτε το μονόζυγο και οι κάμψεις είναι.
Χρειάζεται αερόβια ΚΑΙ αναερόβια.
Επαγγελματικές ομάδες, αθλητές παγκοσμίων επιδόσεων, περνούν ώρες ατελείωτες για ενδυνάμωση στα γυμναστήρια. Αλλιώς θα έκαναν κάμψεις-έλξεις.
Και αν θεωρούμε δεδομένο ότι στο γυμναστήριο θα κλέψει ο ασκούμενος, γιατί να μην κάνει το ίδιο και στο μονόζυγο;;
Αν στα βάρη αρχίσεις το κυνήγι των κιλών, θα χάσεις το παιχνίδι. Και προφανώς και υπάρχουν οι πρηγμένοι-μικροτσούτσουνοι στα γυμναστήρια, αλλά αυτοί δεν αντιπροσωπεύουν το σύνολο των ασκουμένων.
Και στην αυτοκίνιση υπάρχουν τα τουμπανιασμένα εβο με σιδερώστρες και 200 χρώματα. Αλλά δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα έτσιΝομίζω τους ξέρεις
Youtube Videoκαι γενικότερα την μόδα με τα calisthenics....πάντως τα αποτελέσματα φαίνονται εντυπωσιακά, αν και δεν ξέρω κατά πόσο έγιναν χωρίς 'πλάγια' μέσα
-
Τίγρη τώρα μιλάμε σφίχτικα, εσύ τι ζόρι τραβάς...Κοιτα,εχεις γραψει ενα καρο ασυναρτησιες,και επειδη δεν βγαινει κανενα νοημα τις βαφτισες σφικτικη γραφη ή κατι τετοιο
Το επομενο βήμα ειναι το Δαφνί -
Παντως αν ο στόχος σου είναι το να γυμναστείς για να εχεις μια καλή φυσική κατασταση (υγεια, ευεξία, αντοχή και φυσικά ένα όμορφο σωμα), είναι a priori απαραίτητος ο συνδιασμος αεροβικής και ασκήσεων ενδυνάμωσης. Μετά μπαίνει φυσικα και η διατροφή. Οι μεμονωμένες ασκήσεις δεν βοηθούν το physical fitness, αντε ίσως να σου φουσκώσουν λίγο τα μπράτσα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τίγρη τώρα μιλάμε σφίχτικα, εσύ τι ζόρι τραβάς...
Κοιτα,εχεις γραψει ενα καρο ασυναρτησιες,και επειδη δεν βγαινει κανενα νοημα τις βαφτισες σφικτικη γραφη ή κατι τετοιο
Το επομενο βήμα ειναι το ΔαφνίΕκεί τουλάχιστον θα έχουν μονόζυγο.
-
Για να το θέσω λίγο πιο σφίχτικα ( ), την τσίτα που σου δίνει το μονόζυγο στα χέρια (δικέφαλο, πήχη) δεν την παίρνεις εύκολα στα βάρη.Κάνε κάμψεις δικαφάλων με μπάρα και ασκήσεις για την πάπια ΜΕΝΟΝΩΜΕΝΑ, και πες μου μετά για πρήξιμο.
'Σφιχτικά' μιλάμε πάντα..Παντως αν ο στόχος σου είναι το να γυμναστείς για να εχεις μια καλή φυσική κατασταση (υγεια, ευεξία, αντοχή και φυσικά ένα όμορφο σωμα), είναι a priori απαραίτητος ο συνδιασμος αεροβικής και ασκήσεων ενδυνάμωσης. Μετά μπαίνει φυσικα και η διατροφή. Οι μεμονωμένες ασκήσεις δεν βοηθούν το physical fitness, αντε ίσως να σου φουσκώσουν λίγο τα μπράτσα.
70% του οπτικού αποτελέσματος είναι το φαγητό. Οι προπονήσεις με βάρη έχεουν βελτιώση σημαντικά την απόδωσή μου στην αερόβια άσκηση και τούμπαλιν. Και αυτός είναι και ο λόγος που είναι σημαντικά ΚΑΙ τα 2.
Προφανώς ΑΝ έπρεπε να διαλέξω ένα από τα 2, θα διάλεγα αερόβια και συγκεκριμένα το κολύμπι. -
εσύ μένεις και δίπλα στη θάλασσα, δεν έχεις ανάγκη
-
Μακάρι να μπορούσα να κολυμπήσω το καλοκαίρι. Απλά ρίχνω καμιά βουτιά και περίπου 1000μ. Το χειμώνα το κοντέρ γράφει περισσότερα στο κολυμβητήριο . Και είναι και πιο δύσκολα από τη θάλασσα. Βέβαια δεν έχεις να παλέψεις με τα κύματα, αλλά και πάλι η άνωση της θάλασσας βοηθάει πάρα πολυ.
Τεσπα το φετινό χειμερινό πρόγραμμα είναι εξαντλητικό με πολλές εναλλαγές και μου άρεσε πολύ. Συνδυασμός τρεξίματος-ποδηλάτου-κολύμβησης και οργάνων . Κάθε μέρα κάνω και κάτι, και μπορεί και 2 από αυτά. Πρωί - απόγευμα. Μόνο η κολύμβηση πάει μόνη της, γιατί γυρνάω νεκρός στο σπίτι. -
Φάε καλά, γιατί θα μείνεις 45 κιλά με τόση άσκηση...!
-
απορώ τι ψάχνεται... ο μπαρμπαιταλάκια το είπε.. οι μπούλιδες κάνουν βάρη οι λεμέδες αεροβική και οι αδερφές ποδήλατο... άσκηση είναι μονο το μονόζυγο... βαρβατάντρας απρουβ
-
απορώ τι ψάχνεται... ο μπαρμπαιταλάκια το είπε.. οι μπούλιδες κάνουν βάρη οι λεμέδες αεροβική και οι αδερφές ποδήλατο... άσκηση είναι μονο το μονόζυγο... βαρβατάντρας απρουβΤρεξιμο με ενδιαμεσες επιταχυνσεις και οχι μονοτονο τζοκινγκ,ασκησεις με το βαρος του σωματος και κολυμπι ειναι οι καλυτερες ασκησεις.
Εαν θελουμε να μιλαμε για καλη φυσικη και σωματικη κατασταση.Τα βαρη ειναι χρησιμα για αποθεραπεια απο τραυματισμους.
Στα αθληματα κανουν ορισμενες ασκησεις με βαρη,το τονιζω** ορισμενες ** και τιποτα παραπανω, διοτι ειναι ο εχθρος της ταχυτητας.
Ακομα στην αρση βαρων δεν κανουν ασκησεις με βαρη,ουτε στις πολεμικες τεχνες διοτι εκτος απο ταχυτητα ,χανουν και σε ευλυγισιαΑποψη μου παντα και δεν την αλλαζω .
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Στα αθληματα κανουν ορισμενες ασκησεις με βαρη,το τονιζω** ορισμενες ** και τιποτα παραπανω, διοτι ειναι ο εχθρος της ταχυτητας.
Ακομα στην αρση βαρων δεν κανουν ασκησεις με βαρη,ουτε στις πολεμικες τεχνες διοτι εκτος απο ταχυτητα ,χανουν και σε ευλυγισιαΑποψη μου παντα και δεν την αλλαζω .
παντού συγκεκρινά πράγματα κάνουν...
στο ποδόσφαιρο κάνουν βάρη?
στο κικ?
στο μπάσκετ?
στο πόλο ? -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Φάε καλά, γιατί θα μείνεις 45 κιλά με τόση άσκηση...!Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουνα +40(ΣΑΡΑΝΤΑ) κιλά από όταν έτρεχα μαραθώνιο. Έχω χάσει τα 20, και αν χάσω άλλα 5-8 κιλά θα είμαι ιδανικά. Όταν έτρεχα ήμουν υπερβολικά αδύνατος(λογικό).
Το χειμώνα που υπάρχει άπειρος χρόνος, η γυμναστική είναι ένας τρόπος να περάσει και η ώρα σου. Ο άλλος ήταν τα τσίπουρα που με οδήγησαν σε ένα χάλι εμφάνισης και υγείας.απορώ τι ψάχνεται... ο μπαρμπαιταλάκια το είπε.. οι μπούλιδες κάνουν βάρη οι λεμέδες αεροβική και οι αδερφές ποδήλατο... άσκηση είναι μονο το μονόζυγο... βαρβατάντρας απρουβ
Τρεξιμο με ενδιαμεσες επιταχυνσεις και οχι μονοτονο τζοκινγκ,ασκησεις με το βαρος του σωματος και κολυμπι ειναι οι καλυτερες ασκησεις.
Εαν θελουμε να μιλαμε για καλη φυσικη και σωματικη κατασταση.Τα βαρη ειναι χρησιμα για αποθεραπεια απο τραυματισμους.
Αν τα βάρη είναι ο εχθρός της ταχύτητας, μάλλον αγνοείς την προπόνηση που κάνουν οι σπριντερ. Τα βάρη προσφέρουν ενδυνάμωση και συμπλήρωμα στην αερόβια. Επειδή ακριβώς απομονώνουν τον κάθε μερος που θέλεις να δυναμώσεις, είναι προτιμώτερα από έλξεις-κάμψεις σε όλα τα αθλήματα. Προφανώς οι έλξεις στο μονόζυγο είναι καλύτερες από την τροχαλία. Εν έτη 2002 έκανα μονόζυγο με ανοιχτή λαβή, κρεμώντας και ένα 10κιλο από τη ζώνη. Γιατί το βάρος του σώματος ΔΕΝ έφτανε να με κουράσει.
-
@σπαρταν
Αρχικά με τρομάζει η ιδέα του ουπα σε τουβλο...Απο 'ουπα σε τουβλο' στηρίζονται άπειρες κατασκευες σε μία οικοδομή, υπάρχει τρόπος να στερεωθεί καλά. Πέρα απο αυτό όμως, πάνω απο κάθε πόρτα, περνάει αυτό που λέμε 'σινάζι' (ή σενάζ) και το οποίο όπως θα ξέρεις είναι μπετόν. Οπότε πετάς 2 βιδάρες μέσα του απο κάθε πλευρά (αν φοβάσαι με τη μία) και... βάζεις τον ελέφαντά σου, να κάνει άφοβα έλξεις με την προβοσκίδα του. Αν ακόμα και μετά απο αυτό φοβάσαι να κάνεις, ε, βίδωσε ενα μονόζυγο στην πόρτα σου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αν τα βάρη είναι ο εχθρός της ταχύτητας, μάλλον αγνοείς την προπόνηση που κάνουν οι σπριντερ. Τα βάρη προσφέρουν ενδυνάμωση και συμπλήρωμα στην αερόβια. Επειδή ακριβώς απομονώνουν τον κάθε μερος που θέλεις να δυναμώσεις, είναι προτιμώτερα από έλξεις-κάμψεις σε όλα τα αθλήματα.
+1
Γυμναστήρια και άλλα