-
Παιδία τπάρχει κάποιος με σημειώσεις για τις βασικές αρχές της μηχανικής και αν ναι να μου τις στείλει με mail? Please, τις χρειάζομαι!!!!!
-
Παιδία τπάρχει κάποιος με σημειώσεις για τις βασικές αρχές της μηχανικής και αν ναι να μου τις στείλει με mail? Please, τις χρειάζομαι!!!!!
-
-
Ο χρήστης Γεωργία έγραψε:
Παιδία τπάρχει κάποιος με σημειώσεις για τις βασικές **αρχές της μηχανικής **και αν ναι να μου τις στείλει με mail? Please, τις χρειάζομαι!!!!!Τι εννοείς?
Αν θες αλλάζεις τον τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσεπευτικό?
Σχεδόν όλοι βοήθεια ζητάμε! -
Δεν σε εννοώ.Τι δεν καταλαβαίνεις.Κάνω προετημασία φυσική κατεύθυνσης Γ' λυκείου στο φροντιστήριο,η οποία έχει σχέση με την μηχανική. Ταλαντώσεις, Θ.Μ.Κ.Ε Α.Δ.Ε, καμπυλόγραμμες-κυκλικές κινήσεις. Επειδή με τον καθηγητή που κάνω φέτος δεν καταλαβαίινω Χριστό, ψάχνω για σημειώσεις
-
Ο χρήστης Γεωργία έγραψε:
Δεν σε εννοώ.Τι δεν καταλαβαίνεις.Κάνω προετημασία φυσική κατεύθυνσης Γ' λυκείου στο φροντιστήριο,η οποία έχει σχέση με την μηχανική. Ταλαντώσεις, Θ.Μ.Κ.Ε Α.Δ.Ε, καμπυλόγραμμες-κυκλικές κινήσεις. Επειδή με τον καθηγητή που κάνω φέτος δεν καταλαβαίινω Χριστό, ψάχνω για σημειώσειςΒασικές αρχές της μηχανικής υπάρχουν στο γυμνάσιο, στο λύκειο, στο πανεπιστήμιο.
Αυτό εννοώ!
Απλά δεν ήσουν σαφής.Λόγω επαγγέλματος μπορώ να σου πω ότι αν θες (και καλά κάνεις) να ασχοληθείς μόνη σου με την Φυσική υπάρχουν πάρα πολλά καλά βιβλία στα βιβλιοπωλεία (τα γνωστά βοηθήματα) για την Φυσική.
Όμως πάντα χρειάζεται και κάποιος για βοήθεια σε περίπτωση απορίας.
Ρώτα τον καθηγητή σου και νομίζω ότι θα σε βοηθήσει.Αν έχεις απορίες στείλε μου e-mail !!
-
Οταν δεν καταλαβαινεις στο σχολειο που ειναι δωρεαν, λες 'δεν βαριεσαι, δεν πληρωνω' (μεγα λαθος)
Αλλα το να πληρωνεις ενα καρο λεφτα σε φροντιστηρια και να μην καταλαβαινεις ειναι εγκλημα. Η αλλαξε, η πηγαινε στον καθηγητη και κανε παραπονα... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Οταν δεν καταλαβαινεις στο σχολειο που ειναι δωρεαν, λες 'δεν βαριεσαι, δεν πληρωνω' (μεγα λαθος)Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο τα παιδιά να θεωρούν ότι θα μάθουν μόνο από φροντιστήριο.
Θεωρούν δεδομένο ότι από δημόσιο σχολείο δεν μαθαίνεις...
Αλλά όταν δεν μαθαίνεις και από το φροντ. τότε....μακριά! -
παντού τα ίδια σκ@τ@ είναι. δε φταίνε ούτε τα δημόσια ούτε τα φροντιστήρια. Το Δημόσιο φταίει που δεν περνάει από εξονυχιστικό ψυχολογικό έλεγχο τους εκάστοτε υποψήφιους καθηγητές.
Τι εννοώ: ο καθηγητής πρέπει να προσαρμόζεται στο ανάλογο περιβάλλον και να είναι ικανός να μεταφέρει τη γνώση στο συνεχώς μεταβαλλόμενο αυτό δυναμικό πεδίο. Να μπορεί δηλαδή να τους φέρνει όλους στα μέτρα του, είτε αλητάμπουρες, είτε ήσυχα παιδιά, είτε γκάγκα είτε οτιδήποτε.
Επειδή έχω κάνει και σε ιδιωτικό και σε δημόσιο, δε μπορώ να πω ότι υπάρχουν αξιόλογες διαφορές, έχω συναντήσει και κορυφαίους και βλήματα καθηγητές και στα δύο. Οπότε πάει κατευθείαν σε ατομικό επίπεδο (τους καθηγητές εννοώ) και κακώς το γενικεύουμε λέγοντας ότι τα δημόσια είναι γτπ..
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Οταν δεν καταλαβαινεις στο σχολειο που ειναι δωρεαν, λες 'δεν βαριεσαι, δεν πληρωνω' (μεγα λαθος)
Δυστυχώς φτάσαμε στο σημείο τα παιδιά να θεωρούν ότι θα μάθουν μόνο από φροντιστήριο.
Θεωρούν δεδομένο ότι από δημόσιο σχολείο δεν μαθαίνεις...
Αλλά όταν δεν μαθαίνεις και από το φροντ. τότε....μακριά!ακριβως αυτο θελω να πω. Προσωπικα δεν πιστευω οτι εμαθα ποτε κατι παραπανω απο το φροντιστηριο επειδη οι καθηγητες ηταν καλυτεροι... Απλα πιστευω οτι επειδη πληρωναμε, δεν καναμε χαβαλε, οποτε μπορουσε ο καθηγητης να δουλεψει...
-
http://www.howstuffworks.com/
Δεν θα σου μαθει τυπους και θεωριες αλλα εχει ορισμενα χρησιμα πραγματακια... -
Επειδή έκανα μια μεγάλη βλακεία.Θα δείτε ένα δημασίευμα με επικεφαλίδα .......................Είναι η απάντησή μου,για εδώ.Απλά μπερδεύτικα.Πηγαίντε εκεί για να διαβάσετε.
-
Δεν πειραζει και τα λαθη ανθρωπινα ειναι
-
Όταν λες μηχανική, εννοείς αντοχή υλικών; Γιατί αυτό ουσιαστικά είναι το μάθημα 'Μηχανική Ι' σ'εμάς (δεν θυμάμαι αν του αλλάξανε τίτλο και το κάνανε 'Αντοχή Υλικών').
Εδώ πέρα πρέπει κάπου να έχει και τις σημειώσεις σε .doc ή .pdf.
-
Σημειώσεις Γ' Λυκείου θέλει η κοπέλα...
Λοιπόν, θα πάρεις ένα βοήθημα και θα λύσεις ΌΛΕΣ τις ασκήσεις.
Βοηθάει!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σημειώσεις Γ' Λυκείου θέλει η κοπέλα...Λοιπόν, θα πάρεις ένα βοήθημα και θα λύσεις ΌΛΕΣ τις ασκήσεις.
Βοηθάει!
όλες??? Όχι βέβαια!
Θέλει προσεκτική επιλογή. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σημειώσεις Γ' Λυκείου θέλει η κοπέλα...Λοιπόν, θα πάρεις ένα βοήθημα και θα λύσεις ΌΛΕΣ τις ασκήσεις.
Βοηθάει!
Συμφωνώ!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Βοηθάει!
Συμφωνώ!
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Κώστα. Τα βοηθήματα πολλές φορές είναι χάος για έναν αδύναμο μαθητή, και θέλει προσεκτική επιλογή από τον καθηγητή όσον αφορά στις ασκήσεις που πρέπει να λυθούν, αλλά και τη σειρά με την οποία πρέπει να λυθούν.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βοηθάει!
Συμφωνώ!
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Κώστα. Τα βοηθήματα πολλές φορές είναι χάος για έναν αδύναμο μαθητή, και θέλει προσεκτική επιλογή από τον καθηγητή όσον αφορά στις ασκήσεις που πρέπει να λυθούν, αλλά και τη σειρά με την οποία πρέπει να λυθούν.
Σίγουρα..δεν μιλάω για τραβηγμένες ασκήσεις.
-
Εγώ πάντως που τις προσπάθησα όλες (λάθος το αρχικό ρήμα), εκτός από 2-3 που ήταν τραβηγμένες, δεν έχασα τίποτα.
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ PLEASE