-
Ειναι μουρλιααα ειναι τρελααα γι' αυτο κι ο Σαββας θα την παρει την κοπελα(C5 για να εξηγουμαστε και να μην παρεξηγουμαστε)
-
Μπααα Χρήστο δεν παρεξηγούμαι γιατί θα την πάρω και την άλλη κοπέλα...κάποτε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ Χρήστο και Θανάση.
Και επειδή το άσπρο ακούγεται πολύ «ελληνικό» προτιμώ το λευκό Βanquise...Kαλημέρα
Αλλά έχουμε γεμίσει και ασημί
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπααα Χρήστο δεν παρεξηγούμαι γιατί θα την πάρω και την άλλη κοπέλα...κάποτε!Σε βαθος χρονου;
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ευχαριστώ Χρήστο και Θανάση.
Και επειδή το άσπρο ακούγεται πολύ «ελληνικό» προτιμώ το λευκό Βanquise...Kαλημέρα
Αλλά έχουμε γεμίσει και ασημί
Καλα γιατι πουλαει ετσι τρελα το ασημι; Μηπως επηρεαζονται ολοι απο τη διαφημιση; Εμενα παντος δε μ'αρεσει την προτιμω ασπρη εεε.. Blanc Banquise ηθελα να πω
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Μπααα Χρήστο δεν παρεξηγούμαι γιατί θα την πάρω και την άλλη κοπέλα...κάποτε!
Σε βαθος χρονου;
+- οο (άπειρο)... ...εξαρτάται αλλά το ότι θα πάρω μεγάλο sedan αποχωρίζοντας το αγαπημένο μου VTS φανερώνει αρκετά...
-
δεν είναι άξιο για ποστ (sorrrry... ) αλλά επειδή εμένα μου έφτιαξε την διάθεση χθες το βράδυ είπα να το μοιραστώ μαζί με τους τρελλαμένους μου φίλους με τα citroen
Γύρναγα από Βόρεια όπου το citroen μετά από καιρό μου έδινε την εντύπωση ότι έχει 'ορεξούλες'.... έτσι σε 2-3 στροφές με άπλα κ γλυστερό οδόστρωμα το δοκίμασα (ο κανίβαλλος δεν σκέφτομε τα 19 του χρόνια ) κ τσουπ..... γύρναγε για πλάκα!
Λέω εδώ είμαστε κ άρχισε το παιχνίδι! πολύ γέλιο!
Μετά βγαίνω στην Εθνική Οδό κ συνήθως πάνω από 110 άντε 120 δεν το πάω, ΑΛΛΑ χθες πήγαινε εξαιρετικά άνετα οπότε δοκίμασα τι θα κάνει απλά ανοίγοντας λίγο γκάζι κ με το πρώτο καρμπυρατερ (είμουν περίεργος αν δεν ανοίξει το 2ο αν θα επιταχύνει...)
Ως εκ του θαύματος το βλέπω κ ανοίγει για πλάκα κ με ένδειξη για χαμηλή κατανάλωση .... το άφησα μέχρι τα 150-155 χλμ/ώρα (5.000+ rpm) κ εκεί το έκοψα γιατί δεν ήθελα να το ζορίσω άλλο!
Βέβαια λίγο παρακάτω δεν άντεξα κ το ξαναδοκίμασα κ πάλι τα ίδια!
Κοίτα να δεις που τελικά με όλα τα Γαλλικά τα ίδια έχουμε.... υπάρχουν μέρες που έχουν τρελλή όρεξη -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Οι υπόλοιποι ειδικοί λένε οτι έχεις τόσο καιρό Citroen και δεν γράφεις στο φόρουμ....
Γιατίιιιι εεε;;; ε;ε; γιατι;;;Ήμαρτον κ.κ.ειδικοί........... αμάρτησα για το αυτοκίνητό μου ............... αλλά πάλι Citroen θα πάρω....
Διάβαζω πολύ συχνά και γράφω ελάχιστα........ αγαπάω το αυτοκίνητό μας αλλά δεν 'πεθαίνω'για εκείνη ΟΣΟ εσείς....
Εκλαμβάνω την μη απάντηση σας σαν......................ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ CITROEN
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εκλαμβάνω την μη απάντηση σας σαν......................ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ CITROEN
Μ' αρεσει που καταλαβενομαστε χωρις ν' ανταλαξουμε κουβεντα
-
Ti έγινε εδώ παιδιά?
παλιά είμασταν στο top10 των posts στο ευρύτερο χώρο των 4Τ αλλά εδώ κ 3 μέρες 'ξεραϊλα'.... βαρεθήκατε όλοι?
ή ήρθα εγώ κ φύγατε? -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ti έγινε εδώ παιδιά?
παλιά είμασταν στο top10 των posts στο ευρύτερο χώρο των 4Τ αλλά εδώ κ 3 μέρες 'ξεραϊλα'.... βαρεθήκατε όλοι?
ή ήρθα εγώ κ φύγατε?Μάλλον έφυγαν όλοι, γιατί εδώ και 2-3 μέρες σκέφτομαι να πάρω ένα C2 Sensodrive ....Λάθος , δεν σκέφτομαι....έχω ξετρελαθεί μαζί του από τότε που το οδήγησα!!
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Οι υπόλοιποι ειδικοί λένε οτι έχεις τόσο καιρό Citroen και δεν γράφεις στο φόρουμ....
Γιατίιιιι εεε;;; ε;ε; γιατι;;;Ήμαρτον κ.κ.ειδικοί........... αμάρτησα για το αυτοκίνητό μου ............... αλλά πάλι Citroen θα πάρω....
Διάβαζω πολύ συχνά και γράφω ελάχιστα........ αγαπάω το αυτοκίνητό μας αλλά δεν 'πεθαίνω'για εκείνη ΟΣΟ εσείς....
ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ; ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Ti έγινε εδώ παιδιά?
ή ήρθα εγώ κ φύγατε?Εσυ φταις γιατι πιεσες 19 χρονων αυτοκινητο για να κανεις τις ταρζανιες σου απιστευτεεεε Γι' αυτο σου κραταμε ολι μουτρα και δε μιλαει κανεις
-
Μολις επεσε τηλεφωνο απο τον πατερα μου στο Ελλαντα και ειπε οτι μου εβαλε καινουργια αμορτισερ στο 2CVακι, ζητωωω Οταν κατεβω Ελλαδα παω στανταρ για βαρκαδα εεεεει οοοοοοπ
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Ti έγινε εδώ παιδιά?
ή ήρθα εγώ κ φύγατε?Εσυ φταις γιατι πιεσες 19 χρονων αυτοκινητο για να κανεις τις ταρζανιες σου απιστευτεεεε Γι' αυτο σου κραταμε ολι μουτρα και δε μιλαει κανεις
δεν θα το ξανακάνω πιστέψτε με!!!
Αλλά τα ήθελε η 'Γαλλιδούλα' (19 ετώς ίσα που ενηλλικιώθηκε ) κ με προκάλεσε κύριε πρόεδρε! τι να κάμω? να της το αρνηθώ???
Βλέπετε όταν είναι παρέα με τις άλλες δύο Γαλλίδες (clio I k II μάλλον 'τα λενε' κ ζηλεύει που τα άλλα (ειδικά το Ι) πάνε με το πλαϊ κ όχι όπου πάει... κ... είπε γιατί όχι κ αυτήΜεγειά τα νέα αμορτισερ κ καλές βόλτες με το τερατάκι σου!
α! κ δεν γέρνει κ τόσο..... απλά νομίζεις ότι έχει μέχρι 5 μποφόρ... αλλά όχι κ βάρκα! τρένο είναι!
Αλήθεια θυμάσε τις καλόγριες σε όλες τις ταινίες με τον Λουϊ Ντε Φινές??? χεχε!
Καλό ΠΣΚ σε όλους κ αν βρεθείτε Πάτρα (ναι ναι πάλι θα την κοπανήσω) κ έχετε όρεξη για τα άλλα Γαλλικά (βλέπε Renault περάστε το πρωϊ κατά τις 11:30 στο Κολυμνητήριο που θα συναντηθούμε )Φιλικά
Νικόλας -
1100 είναι Νικόλα η gsa??
Ενα 1300 (ή 1200?) που είχε ενας φίλος έβγαζε τρελλά γούστα.
Μάλιστα στο κοντέρ είχε δει παραπάνω από αυτά που είδες εσύ πολλές φορές.
Το πούλησε για ανταλλακτικά όταν κατεβασε με πολλά χιλιόμετρα από 5η>4η και χτυπησε ρουλεμάν στροφάλου.
Τότε μόλις είχα πάρει το ΑΧ και αν και ήθελα δεν μπορούσα να την πάρω.
Μάλιστα εψηνα τον πατέρα μου την πάρει μιας και εψαχνε φτηνό αυτοκίνητο αλλα προτίμησε το σάνυ που έχει τώραΜιας και ειπε ο Νικόλας για συνάντηση δεν βλέπω συμμετοχές για την τσικνοπαρασκευή
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μιας και ειπε ο Νικόλας για συνάντηση δεν βλέπω συμμετοχές για την τσικνοπαρασκευή
Xρήστο θέλεις να μας χωρίσει το έτερον ήμισυ...;
Την έχω που την έχω παραπονεμένη, αν την αφήσω και την Τσικνοπέμπτη θα με στείλει «αδιάβαστο».Χαιρετώ το φόρουμ
*φίλος παρήγγειλε την C4 2,0 VTS...ελπίζω να μου την δώσει για μια βολτίτσα όταν με το καλό την πάρει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την έχω που την έχω παραπονεμένη, αν την αφήσω και την Τσικνοπέμπτη θα με στείλει «αδιάβαστο».Τσικνοπαρασκευή λέμε Σάββα όχι τσικνοπέμπτη
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Την έχω που την έχω παραπονεμένη, αν την αφήσω και την Τσικνοπέμπτη θα με στείλει «αδιάβαστο».Τσικνοπαρασκευή λέμε Σάββα όχι τσικνοπέμπτη
Ουπςςςς...
-
Νικόλα για δες εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=10868
Έχεις τίποτα υπόψιν?
CITROËN FORUM