-
Μπαίνει;
-
Μπαίνει;
-
Μπαίνει;
-
μπαίνει αλλά άντε να βρεις την εταιρεία που τα έβαζε.νομίζω ότι λέγεται diavia.το δικό μου πάντως είχε από τη μάνα του.
-
Ρώτησα την diavia και δεν βάζουν στο συγκεκριμένο.
-
Αφού του dimitrios είχε από τη μάνα του, όλο και κάποιος 'ανταλλακτικάς' θα έχει μεταχειρισμένο, που θα σου έρθει και φτηνότερα...
-
twra pia den vazei kaneis,egw ithela na valw se 1100 mixanh pou tha eperna metaxeirismeni kai eixa psaksei pantoy alla den evaze kaneis.
kai na evaze omws tha eixes provlima me to relanti.
kalitera na pareis ena 1100 me a/c egkatestimeno.h fiat dinei prosfora ta sporting 7400euros.sorry gia ta greeklish-grafw apo to panepistimio
-
Είχαν κλιματισμό τα Σπόρτινγκ;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Είχαν κλιματισμό τα Σπόρτινγκ;Mόνο κατόπιν παραγγελίας,για τα τελευταία μοντέλα δεν γνωρίζω..
-
Είχα cinquecento 900 είναι νομίζω το ίδιο με το δικό σου στον κινητήρα όταν είχα ψάξει για να βάλω όλοι μου έλεγαν βρές το a/c και φέρτο να το βάλουμε οπότε καταλαβαίνεις την 'τεχνογνωσία' που υπάρχει.
Το cinque και το coupe ερχόντουσαν με a/c δεν έμπαινε εδώ.
Μη το ξεκινήσεις είναι η γνώμη μου. -
φιλε,κανε μια βολτα από το http://www.clubcento.gr νομίζω ότι κάποιος πουλάει αιρκοντισιο για 900άρι.
-
Ο χρήστης IBIZA1_0 έγραψε:
Μπαίνει;Φιλε μου λογικα θα πρεπει να μπαινει, αλλα δεν θα σου ελεγα να το βαλεις. Οδηγαω πολυ συχνα το 1100 με A/C. Ακομα και μονος μου να ειμαι, αν το βαλω να δουλευει, κυριολεκτικα το αυτοκινητο με δυσκολια μπορει να περπατησει. Φαντασου να το βαλεις σε 900ακι.
-
Μάλλον βλέπω να φεύγει νύχτα για κανένα matizάκι μεταχειρισμένο...
-
Στο δικό μου Matiz με τα 796κκ το A/C δουλεύει μια χαρά . Αν βέβαια χρειάζεται να προσπεράσω φορτηγό με ρυμούλκα συνήθως το κλείνω και το ανοίγω μετά ξανά.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στο δικό μου Matiz με τα 796κκ το A/C δουλεύει μια χαρά . Αν βέβαια χρειάζεται να προσπεράσω φορτηγό με ρυμούλκα συνήθως το κλείνω και το ανοίγω μετά ξανά.Το δικό σου το Matiz άσ'το...
Έχει συνηθίσει στα γρήγορα...
-
φίλε ότι και να πάρεις κάτω από 1600 κυβικά θα πρέπει να το κλέινεις το αρκούδι στις προσπεράσεις.θέλει ροπή το αυτοκίνητο για προσπεράσεις και ροπή σημαίνει ή κυβικά,ή τούρμπο,ή κοντό κιβώτιο ή όλα μαζί
-
Πήγαινε καλύτερα στους ειδικούς στον κλιματισμό και ιδρυτές σου σωματείου ψηκτικών και κλιματιστικών Ελλάδος:
ή
Και αν δεν σε βολεύει η τοποθεσία πήγαινε κατευθείαν στην σελίδα του σωματείου: http://www.elsekat.gr
A/C ΣΕ SEICENTO 900CC