-
Να δω με 75% ποιο είναι το 'κοντά στις συνθήκες λειτουργίας' του.....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κατοπιν αδείας που πηρα απο τον κύριο Κούκο την προηγουμενη εβδομαδα, θα είμαι και εγώ εκει
Να τα πουμε και απο κοντά μετά απο καιρόδιατηρεις γεματο προγραμμα, ε ?
χαχα..Τελικα μια μέρα δεν μου μένει κενη. Καιρο προσπαθω να βω μια μέρα αλλά μαζι με τις υποχρεώσεις (εκτος αυτοκινητου) ερχονται και διαφοροι πειρασμοι
Κατοπιν αδείας που πηρα απο τον κύριο Κούκο την προηγουμενη εβδομαδα, θα είμαι και εγώ εκει
Να τα πουμε και απο κοντά μετά απο καιρόΜη λές τέτοια βρε Νίκο!Θα μου κρεμάσουνε κουδούνια!!!
Εσενα?? Αλίμονο! Εισαι παντα ευγενέστατος, και δε νομιζω οτι περνάει απο το μυαλο καποιου κατι τέτοιο (θα κανονισεις να κανω 1 γυρο παραπανω?)
σαν θεατης ή σαν αγωνιζομενος?
Αν εχω κανει τιποτα με τα παλιοφρενα, θα συμμετασχω. Αλλιως σαν θεατής
Να δω με 75% ποιο είναι το 'κοντά στις συνθήκες λειτουργίας' του.....
Το μπλοκε δουλευει στο 75% ??
-
Έχεις ΡΜ....
-
Μόλις 'ξύπνησα' και είδα το σχετικό θέμα για το TD.
Aν και τρέχω πανικόβλητος με σοβαρότατο θέμα υγείας του πατέρα μου, θα προσπαθήσω να έρθω ...γιατί το έχω ανάγκη για πολλούς λόγους.
Θα τα πούμε στην πίστα.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Μόλις 'ξύπνησα' και είδα το σχετικό θέμα για το TD.Aν και τρέχω πανικόβλητος με σοβαρότατο θέμα υγείας του πατέρα μου, θα προσπαθήσω να έρθω ...γιατί το έχω ανάγκη για πολλούς λόγους.
Θα τα πούμε στην πίστα.
Εσύ χρωστάς επίσκεψη καί στίς Σέρρες άν θυμάμαι καλά.
-
Μόλις 'ξύπνησα' και είδα το σχετικό θέμα για το TD.Aν και τρέχω πανικόβλητος με σοβαρότατο θέμα υγείας του πατέρα μου, θα προσπαθήσω να έρθω ...γιατί το έχω ανάγκη για πολλούς λόγους.
Θα τα πούμε στην πίστα.
Για το θέμα που αναφέρεις σου εύχομαι περαστικά, και ό,τι καλύτερο!
Όσο για τα Μέγαρα, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω ότι είναι μια ανεκτίμηση βαλβίδα ανακούφισης για πολλούς από εμάς...
-
Aν και τρέχω πανικόβλητος με σοβαρότατο θέμα υγείας του πατέρα μου, θα προσπαθήσω να έρθω ...γιατί το έχω ανάγκη για πολλούς λόγους.
Θα τα πούμε στην πίστα.
ευχομαι να είναι περαστικό το προβλημα υγείας
-
Θέλω να έρθω, θέλω να έρθω, θέλω να έρθω.....
μπορώ????
Πρέπει να μπορέσω, πρέπει να μπορέσω, πρέπει να μπορέσω!Να μην αφήσω κι αυτήν την ευκαιρία να χαθεί....
πάμε, στο σαραβαλάκι μου ιππαστί!
για βόλτες αργές μα για τους άλλους σπαστικές
μα εγώ θα χαζογελώ κι ας ακούω ύβρεις και ιαχές...για να δούμε πόσα χλμ μακριά θα βρίσκομαι... τουλάχιστον είμαι στην ίδια χώρα αυτή τη φορά!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θέλω να έρθω, θέλω να έρθω, θέλω να έρθω.....
μπορώ????
Πρέπει να μπορέσω, πρέπει να μπορέσω, πρέπει να μπορέσω!Να μην αφήσω κι αυτήν την ευκαιρία να χαθεί....
πάμε, στο σαραβαλάκι μου ιππαστί!
για βόλτες αργές μα για τους άλλους σπαστικές
μα εγώ θα χαζογελώ κι ας ακούω ύβρεις και ιαχές...για να δούμε πόσα χλμ μακριά θα βρίσκομαι... τουλάχιστον είμαι στην ίδια χώρα αυτή τη φορά!
Αντε ντε ..... περιμένουμε
-
borei opios thelei na erthei..? iparxei kapia lista...?
-
Ο χρήστης Onyro έγραψε:
borei opios thelei na erthei..? iparxei kapia lista...?the more, the better...
-
Θα τα πούμε στην πίστα.
Ευχομαι περαστικα και ταχεια αναρρωση.
Στην πιστα λοιπον ..... Θα ερθουμε και μερικοι alfisti.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Στην πιστα λοιπον ..... Θα ερθουμε και μερικοι alfisti.έεεεεετσι!!!
-
K 2-3 ιδιοκτητες clio
-
Ε ρε γλέντιααα!!!
Πάντως η καντίνα θα είναι ανοιχτή και το κομπρεσέρ διαθέσιμο!!!
-
Θα εκγαινιάσω/δοκιμάσω και τη νέα πίσω αντιστρεπτική της Αλίκης (όχι της γυναίκας σου Νίκο ). Με βλέπω να μετράω σβουρίδια μέχρι να ξαναμάθω το αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θα εκγαινιάσω/δοκιμάσω και τη νέα πίσω αντιστρεπτική της Αλίκης (όχι της γυναίκας σου Νίκο ). Με βλέπω να μετράω σβουρίδια μέχρι να ξαναμάθω το αυτοκίνητο!Να βάζεις εισαγωγικά!!!
-
Μπαααα... οι αναγνώστες θα καταλαβαίνουν σε ποιά Αλίκη αναφέρομαι από τα συμφραζόμενα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπαααα... οι αναγνώστες θα καταλαβαίνουν σε ποιά Αλίκη αναφέρομαι από τα συμφραζόμενα.Καλααααά!!! ....Θα βάλω συγκεκριμένους αναγνώστες να μην καταλαβαίνουν!!!!
-
Χμμμ... δε σε συμφέρει. Θα πέσει πολύ γέλιο σε βάρος της γυναίκας σου!
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!