-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Áðï áõñéï åéìáé óå áäåéá êáé öåõãù åêôïò Áèçíùí ðñïò Ðåëïðïíçóï ìåñéá,
Å ÑÅ ÃËÅÍÔÉÁ ÓÔÏÍ ÔÁÕÃÅÔÏ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(öôáíåé íá ìç âñå÷åé)..............KÜøôá ôá ñçìÜäéá ôá ëÜóôé÷á ....
Ðñïóï÷Þ óôï Êôåë ìåóçìåñÜêé
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Δεν υπαρχουνε μπλοκα στην Επιδαυροστις 7 το πρωι.
τα οργανα πινουνε φραπεδιες τετοια ωρα........Ναι αλλά ίσως δεις κανένα σαλιγκάρι (συνταξιούχος)
-
Sirgus νομίζω ότι οι **συνταξιούχοι-σαλιγκάρια **δε μετράνε για οδηγοί-άνθρωποι για κάποιους εδώ μέσα και άρα πρόβλημά τους αν τους τύχει στο δρόμο 'χεράς' με **500 αλόγατα **που του έλειψε το αγαπημένο του 'τέρας' και επιθυμεί διακαώς να το 'λιώσει'!
Με την καλή την έννοια... -
Όταν έχεις στο αυτοκίνητο την οικογένειά σου, υποχρεώνεσαι να γίνεις λίγο σαλιγκάρι, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Πολύ περισσότερο είτε αρέσει στους άνετους βιαστικούς με τα πολλά άτια, είτε όχι. Μια απορία έχω: αυτοί που έχουν παιδιά και 'άγρια' αυτοκίνητα, τα βάζουν μέσα την ώρα που λιώνουν τα μηχανήματα;
-
Έχω βαρεθεί να διαβάζω posts σαν του Νεκτάριου. Ένας στοιχειωδώς ικανός οδηγός θα προσπεράσει τον 'σαλίγκαρο' χωρίς πολλά-πολλά. Επίσης, έχει καταντήσει κουραστική αυτή η υποτίμηση της ζωής των άλλων οδηγών (που είναι... 'αλήτες, κοντράκηδες κλπ' επειδή θέλουν να κινηθούν σβέλτα ή να ευχαριστηθούν την οδήγηση) χάριν ενός ψευδοανθρωπισμού (που εγώ θα τον έλεγα λαϊκισμό), ο οποίος αφήνει ανθρώπους που ΔΕΝ έχουν την ικανότητα ούτε την πρόθεση να αποκτήσουν την ικανότητα να οδηγήσουν ένα αυτοκίνητο σύμφωνα με τον σκοπό για τον οποίον επινοήθηκε, αλλά, πηγαίνοντας άτακτα και άγαρμπα (πλην όμως ΑΡΓΑ, άρα... 'νόμιμα και ασφαλώς') βάζουν σε κίνδυνο εαυτούς και αλλήλους. Τι να πω... Αμάν πια με την πολιτική ορθότητα και την υποκρισία.
-
...Κάγκουρες και σαλιγκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια! Ηρεμήστε υπάρχουν και αυτοί του... μεσαίου χώρου
Μπορεί ο 'σαλίγκαρος' (δεν μου αρέσουν καθόλου οι χαρακτηρισμοί) να μην κάνει του κεφαλιού του όταν τον προσπερνάω και να μη με ρίξει σε κανένα χαντάκι - διερχόμενο κτλ κτλ; Εμένα και τον οποιονδήποτε. Μπορεί κάποιος 'κάγκουρας' να μην πέσει πάνω μου ή σε κανένας άλλο ή να μην προκαλέσει ατύχημα κάνοντας τις 'ταρζανιές' του; Τότε είμαστε φίλοι. Αν υπάρχει έστω και μία περίπτωση όμως να κινδυνεύσω ή να πάθω κάτι εξ' αιτίας κάποιου άλλου τότε ξεχνάμε φιλίες.
Το Σάββατο θα είμαι στα βουνά της Πελλοπονήσου με ένα Corolla 97 αλόγων και και άλλα τρία άτομα μαζί μου και θα κάνουμε ΕΚΔΡΟΜΗ. Τουτέστιν, χαλαροί ρυθμοί. Ελπίζω να μην ενοχλώ. Τώρα αν βρεθεί και κάποιος να πηγαίνει πιο αργά ελπίζω πάλι να μη με ενοχλήσει αν τον προσπεράσω.
Γενικά, σεβαστείτε! Γλυκό το γκάζι, ωραία τα τοπία, γλυκιά και ωραία είναι και η ζωή όμως και όπως είναι η δικιά μας είναι και των άλλων!!! -
Αμ έτσι είναι!
-
'Αμ' έτσι είναι', αλλά που είναι κρυμμένος ο σεβασμός όταν γίνονται σφήνες από δεξιά ή όταν βλέπεις τον άλλο να έρχεται κατά πάνω σου κάνοντας προσπέρασμα πάνω σε στροφή χωρίς να έχεις ορατότητα και χωρίς να τον βλέπεις έγκαιρα; Πριν 2 μήνες κάπως έτσι σκοτώθηκε βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα γνωστός μου. Έπεσε σε φορτηγό, αν όμως έπεφτε σε ΙΧ κι έπαιρνε άλλους στο λαιμό του τι θα λέγαμε;
-
Δες τα σχόλιά μου για 'οδηγούς' που δεν θα'πρεπε να έχουν δίπλωμα... Έχω τοποθετηθεί πολλάκις επ'αυτού.
-
Δεν νομίζω οτι κάποιος που θα πάει να 'λιώσει' το αυτοκινητό του θα πέρνει ρίσκα εγκληματικά σε τυφλές στροφές κ.λ.π. Πάει να το ευχαριστηθεί δεν πάει να σκοτωθεί!!!!!. Αν όμως κάνει τρέλλες τοτε θα πληρώσει και αυτός και ο 'άτυχος' αν υπάρχει απο απέναντι. Δεν νομίζω ομώς οτι κάποιος βγαίνει απο το σπίτι του με τέτιο σκοπό. Σε ορεινές περιοχές υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος έχοντας ελένξει μακρυνά την διαδρομή μπορεί να ξερει οτι στην επόμενη τυφλή στροφή δεν ερχεται κανείς και έτσι αποφασίζει να βγεί πάνω στη στροφή. αυτό όμως δεν συμβαίνει ευκολά!!!
-
Μάνο, στις περιπτώσεις που περιγράφεις ο σεβασμός δεν είναι πουθενά κρυμμένος. Απλά δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει περίπτωση να συνετιστεί οδηγικά ένας τέτοιος άνθρωπος.
Κι εγώ βάζω παιδιά μέσα στο αυτοκίνητό μου, και η γυναίκα μου κάθε μέρα κάνει το δρομολόγιο Άστρος - Τρίπολη - Άστρος με το Punto της και εγώ εδώ στην Αθήνα είμαι κρεμασμένος από το τηλέφωνο κάθε μέρα από το άγχος. Και κάθε Παρασκευή κατεβαίνω κι εγώ κάτω για να ξαναέρθω Δευτέρα ξημερώματα. Όσο εμπιστοσύνη κι αν έχω στη γυναίκα μου ή σε μένα, δεν έχω καμία στους άλλους. Ξέρεις τι μου τη δίνει περισσότερο ρε Μάνο όμως; Ότι με αυτές τις οδηγικές συνθήκες θα ζούμε επειδή αυτήν ακριβώς την παιδεία πέρνουμε και δεν υπάρχει και καμία ελπίδα σωτηρίας!
Αφού λοιπόν δεν συνετίζονται οι άλλοι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσέχουμε εμείς. Είμαι λάθος; Και ας μέ λένε και σαλίγκαρο και όπως αλλιώς γουστάρουν! Να φτάνω σπίτι μου θέλω και να έχω τους ανθρώπους μου καλά και γερούς δίπλα μου!Γιώργος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν έχεις στο αυτοκίνητο την οικογένειά σου, υποχρεώνεσαι να γίνεις λίγο σαλιγκάρι, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Πολύ περισσότερο είτε αρέσει στους άνετους βιαστικούς με τα πολλά άτια, είτε όχι. Μια απορία έχω: αυτοί που έχουν παιδιά και 'άγρια' αυτοκίνητα, τα βάζουν μέσα την ώρα που λιώνουν τα μηχανήματα;ΠΑΝΤΑ!!!!!
Και επειδη απο οτι καταλαβα εχεις ΑCCENΤ LC μπορω να σε βοηθησω να το δυναμωσεις λιγο, και τσαμπα
οχι τιποτα αλλο αλλα να προσπερνας με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!
μην φοβαστε αδελφια ΞΕΡΩ να φυλαω ΕΜΕΝΑ και ΕΣΑΣ στο δρομο!!!!!! -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Και επειδη απο οτι καταλαβα εχεις ΑCCENΤ LC μπορω να σε βοηθησω να το δυναμωσεις λιγο, και τσαμπαθαααα μας δωσεις και εμας κανενα αλογο αμα περισσεψει???
-
MONO aπo hyundai γνωριζω!
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
MONO aπo hyundai γνωριζω!Aν και δεν συμφωνώ απόλυτα με τα γραπτά του EVO2,η 'τρέλα' που κουβαλάει, μου φέρνει ένα χαμόγελο κάθε φορά που διαβάζω ποστ του.Αν ανέβεις ποτέ προς τα πάνω,θέλω βόλτα
-
Φίλε EVO2 προσωπικά δεν εξέφρασα καμία μομφή εναντίον σου. Μίλησα γενικά για ένα φαινόμενο που, φαντάζομαι θα συμφωνείς, μας σκοτώνει στους δρόμους. Ίσα ίσα γουστάρω το πάθος και τις γνώσεις σου, τουλάχιστον έτσι όπως τα διάβασα. Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εφόσων δεν γίνεις ενοχλητικός οδηγικά σε μένα και σε άλλους, από μένα κανένα πρόβλημα. Απλά, αν βέβαια θέλεις να έχεις και τη γνώμη μου, παίζεις με τις πιθανότητες πολύ περισσότερο απ' ότι εγώ ή ο Μάνος πχ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς είμαστε στο απυρόβλητο.
Είπες ότι έχεις και τα παιδάκια σου μέσα όταν 'πυροβολείς'. Προφανώς (και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) θα τους διδάσκεις ότι πρώτα λαμβάνουμε υπ' όψην την ασφάλεια των άλλων και τη δική μας και μετά στρίβουμε με τις πόρτες... Αλλιώς σου το λέω ξεκάθαρα ανήκω κι εγώ στους... πολέμιούς σου και φοβάμαι πολύ περισσότερο τους οδηγούς που βγάζεις παρά εσένα.
Ελπίζω να μη θιχτείς από τα λεγόμενά μου, είναι καλοπροαίρετα και επαναλαμβάνω ότι δεν διατυπώνω μομφή εναντίον σου. -
[quote='Giorgos']Φίλε EVO2 προσωπικά δεν εξέφρασα καμία μομφή εναντίον σου. Μίλησα γενικά για ένα φαινόμενο που, φαντάζομαι θα συμφωνείς, μας σκοτώνει στους δρόμους. Ίσα ίσα γουστάρω το πάθος και τις γνώσεις σου, τουλάχιστον έτσι όπως τα διάβασα. Δεν συμφωνώ μαζί σου, αλλά εφόσων δεν γίνεις ενοχλητικός οδηγικά σε μένα και σε άλλους, από μένα κανένα πρόβλημα. Απλά, αν βέβαια θέλεις να έχεις και τη γνώμη μου, παίζεις με τις πιθανότητες πολύ περισσότερο απ' ότι εγώ ή ο Μάνος πχ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμείς είμαστε στο απυρόβλητο.
Είπες ότι έχεις και τα παιδάκια σου μέσα όταν 'πυροβολείς'. Προφανώς (και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) θα τους διδάσκεις ότι πρώτα λαμβάνουμε υπ' όψην την ασφάλεια των άλλων και τη δική μας και μετά στρίβουμε με τις πόρτες... Αλλιώς σου το λέω ξεκάθαρα ανήκω κι εγώ στους... πολέμιούς σου και φοβάμαι πολύ περισσότερο τους οδηγούς που βγάζεις παρά εσένα.
Ελπίζω να μη θιχτείς από τα λεγόμενά μου, είναι καλοπροαίρετα και επαναλαμβάνω ότι δεν διατυπώνω μομφή εναντίον σου.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Αμ' έτσι είναι', αλλά που είναι κρυμμένος ο σεβασμός όταν γίνονται σφήνες από δεξιά ή όταν βλέπεις τον άλλο να έρχεται κατά πάνω σου κάνοντας προσπέρασμα πάνω σε στροφή χωρίς να έχεις ορατότητα και χωρίς να τον βλέπεις έγκαιρα; Πριν 2 μήνες κάπως έτσι σκοτώθηκε βγαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα γνωστός μου. Έπεσε σε φορτηγό, αν όμως έπεφτε σε ΙΧ κι έπαιρνε άλλους στο λαιμό του τι θα λέγαμε;Aλήθεια έχεις κάτσει ποτέ να σκεφτείς πόσες φορές ενα αργός οδηγός έχει γίνει υπαίτιος ατυχημέτων άλλων?
Το οτι ο κυρ Βαγγέλης αποφάσισε να βγάλει την οικογενεια εκδρομή τρωγοντας στη διαδρομή κεφτεδάκια , αφηνοντας τα παιδιά να χοροπηδάνε στα πίσω καθίσματα , εχοντας το ένα χερι στο φραπέ και το άλλο στο τσιγάρο και πηγαίνοντας σε ρυθμούς χελώνας στη μεση του δρόμου(μην τον περάσει και κανενας) είναι πιστευεις οκ ενω εγω που θα τον περάσω με σφηνα απο δεξιά αριστερα ή και απο πάνω επειδη θέλω να χαρω το αμαξι μου ενω αυτός τα κεφτεδάκια με κάνει κοντράκια και αλήτη?
Και στην τελική για να σου κάνει κάποιος σφηνα απο δεξια σημαινει οτι εσυ κινησαι πιο αργα και στην μεσαία -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
μην φοβαστε αδελφια ΞΕΡΩ να φυλαω ΕΜΕΝΑ και ΕΣΑΣ στο δρομο!!!!!!Δεν προσβάλω εσένα γιατί όντως μπορεί να είσαι ένας πάρα πολύ καλός και προσεκτικός οδηγός...αλλά έχετε ακούσει ΕΝΑΝ μόνο οδηγό να λέει ότι ναι...τρέχω αρκετά αλλά δεν νομίζω ότι ξέρω να φυλάω ΕΜΕΝΑ και ΕΣΑΣ.
-
Ο χρήστης LEON@MANIA έγραψε:
................
AëÞèåéá Ý÷åéò êÜôóåé ðïôÝ íá óêåöôåßò ðüóåò öïñÝò åíá áñãüò ïäçãüò Ý÷åé ãßíåé õðáßôéïò áôõ÷çìÝôùí Üëëùí?
Ôï ïôé ï êõñ ÂáããÝëçò áðïöÜóéóå íá âãÜëåé ôçí ïéêïãåíåéá åêäñïìÞ **ôñùãïíôáò óôç äéáäñïìÞ êåöôåäÜêéá **, áöçíïíôáò ôá ðáéäéÜ íá ÷ïñïðçäÜíå óôá ðßóù êáèßóìáôá , å÷ïíôáò ôï Ýíá ÷åñé óôï öñáðÝ êáé ôï Üëëï óôï ôóéãÜñï êáé ðçãáßíïíôáò óå ñõèìïýò ÷åëþíáò óôç ìåóç ôïõ äñüìïõ(ìçí ôïí ðåñÜóåé êáé êáíåíáò) åßíáé ðéóôåõåéò ïê åíù åãù ðïõ èá ôïí ðåñÜóù ìå óöçíá áðï äåîéÜ áñéóôåñá Þ êáé áðï ðÜíù åðåéäç èÝëù íá ÷áñù ôï áìáîé ìïõ åíù áõôüò ôá êåöôåäÜêéá ìå êÜíåé êïíôñÜêéá êáé áëÞôç?
Êáé óôçí ôåëéêÞ ãéá íá óïõ êÜíåé êÜðïéïò óöçíá áðï äåîéá óçìáéíåé ïôé åóõ êéíçóáé ðéï áñãá êáé óôçí ìåóáßáKáëÜ ìüíï êåöôåäÜêéá ôñþíå ? Ðùðù ðïëý öôù÷ü ìåíïý
Ôõñüðéôá êáé êñïõáóáíÜêé äåí Ý÷åé ? Á îÝ÷áóá åóý ìéëÜò ãéá ìåóçìåñÜêé óõãíþììç .
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!