-
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο ελεύθερο φίλτρο για Golf IV;;Θέλω να βάλω GP ή BMC (
-
Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο ελεύθερο φίλτρο για Golf IV;;Θέλω να βάλω GP ή BMC (
-
-
Το GP δεν το ξέρω καν. BMC έχω βάλει στο αυτοκίνητό μου (είναι fiat tipo) και είδα μια μικρή διαφορά, αλλά δε γνωρίζω τι επίδραση θα έχει η τοποθέτησή του σε ένα Golf. Αυτό καλύτερα να το απαντήσει κάποιος κάτοχος Golf που να έχει τοποθετήσει ένα ελεύθερο φίλτρο.
-
Αν το αυτοκίνητό σου έχει MAF καλύτερα να μην βάλεις και να αφήσεις το μανίσιο πάνω. Αν όχι τότε βάλε ό,τι θες.
Το MAF βρίσκεται ανάμεσα από το φιλτροκούτι και την πεταλούδα. -
Thanks για την πληροφορία. Ευτυχώς δεν έχω οπότε...καλή βελτίωση!
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Αν το αυτοκίνητό σου έχει MAF καλύτερα να μην βάλεις και να αφήσεις το μανίσιο πάνω. Αν όχι τότε βάλε ό,τι θες.
Το MAF βρίσκεται ανάμεσα από το φιλτροκούτι και την πεταλούδα.Τι είναι το MAF ?
-
Μετρητής εισερχόμενου αέρα. Είναι πολύ ευαίσθητο στα 'λάδια' των ελεύθερων φίλτρων καθώς και στις αναθυμιάσεις του ίδιου του μοτέρ.
Προτιμότερο είναι το MAP (Manifold Absolute Pressure) που κάνει ότι λέει η παρένθεση και δεν καταλαβαίνει και πολλά από τα παραπάνω...
ΥΓ: Το MAF δεν είναι παιχνίδι κοστίζει 300 Ευροπουλοπουλόπουλα......
Ελεύθερο φίλτρο για Golf IV