-
Αχ, Μόνικα, Μόνικα...
(Μπελλούτσι! Δεν είμαστε σαβουρογ@μηδες!!!)
-
[list:3b2a260e]Johnny Εnglish [/list:u:3b2a260e][list:3b2a260e]H μουσικη ολα τα λεφτα [/list:u:3b2a260e]
-
Είναι το βίντεο που ξαναφέρνει τα περασμένα στη σημερινή εποχή . Μεγάλη εφεύρεση
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:1gemun9i]Johnny Εnglish [/list:u:1gemun9i][list:1gemun9i]H μουσικη ολα τα λεφτα [/list:u:1gemun9i]H σκηνή όπου του έκαναν ένεση είναι απίστευτη!!!
-
ειδα χθες τα πορφυρα ποταμια.......πασχει η σκηνοθεσια του και εχει και ελλειψεις το σεναριο........
-
το Ι ή το ΙΙ ???
-
II
-
κατώτερο των προσδοκιών όντως. Το σώνει λίγο το καστ όμως και η ατμόσφαιρα. Το Ι ήταν too good για να μπορέσει να το πλησιάσει το sequel
-
το καλυτερο απο ολα ομως ειναι ο ηχος............με DTS φτανει τα 1,580 kbps........ απιστευτο......
οσοι εχετε home cinema με πολλα watt απλα επιλεξτε το και ανεβαστε ενταση ............ θα παθετε ζημια
-
Τι σύμπτωση!Και γω τα είδα χθες (τα πορφυρά ποτάμια).Πολύ ωραία ατμόσφαιρα,αλλά μέχρι εκεί.Όπως αναφέρθηκε,η σκηνοθεσία και το σενάριο θύμιζαν ελβετικό τυρί από τρύπες!
Φοβερή όμως η κοπέλα που έπαιζε την Πενέλοπε ή κάπως έτσι (την γκόμενα του εμπόρου ναρκωτικών).Ααααχ! Ειδικά σε συνδυασμό με το I wanna be your dog των Stooges που έπαιζε από πίσω ήταν φωτιά!
-
και ο τροπος που ανοιγε τα ποδια της ναι οντως ηταν απιστευτος
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
και ο τροπος που ανοιγε τα ποδια της ναι οντως ηταν απιστευτοςΖημιάαααα!
Mylene Jampanoi το όνομα της εν λόγω δεσποινίδος.Ξέρει κανείς πως προφέρεται;Από περιέργεια,όχι ότι θα μου χρειαστεί ποτέ...
-
στειλτην e mail ............
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mylene Jampanoi το όνομα της εν λόγω δεσποινίδος.Ξέρει κανείς πως προφέρεται;Από περιέργεια,όχι ότι θα μου χρειαστεί ποτέ...Μιλέν Ζαμπανουά προφέρεται, με 'παχύ' Ζ και το 'μπ' να ακούγεται μ-π, όχι b
-
[Ασχετο]
-
Μιλέν Ντεμονζώ...
-
Μι λεν' Καραμανλής!!!
-
-
και το παρόμοιο:
-Τι κολώνια φοράς???
-Aramis (προφέρεται Αγαμίς )
-Α'γαμησ' εσύ ρε!!! -
Δε ξερω αν ειδατε χθες το 'Αυτο που θελουν οι γυναικες' στο σταρ. (Τη ταινια εννοω οχι αυτη τη μ......α εκπομπη του Μικρουτσικου.
Φανταζεστε να μπορουσαν οι αντρες να ακουν αυτα που σκεφτονται οι γυναικες; -
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, πίστεψέ με!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, πίστεψέ με! -
εχω παρει να δω το the last ride εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα καλο , ειναι πολυ αλα fast and furious .
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]