-
Το ethernet το θέλει μόνο για ιντερνετ ή και για LAN?
-
Το θέλει για απευθείας (δε μεσολαβεί router) σύνδεση με άλλον υπολογιστή. Αν δεν έπεφτε κάθε λίγο και λιγάκι η σύνδεση μέσω wi-fi (windows 7 και στους δύο υπολογιστές), δε θα το χρειαζόταν καθόλου. Αλλά δυστυχώς χρόνος και γνώσεις δεν υπάρχουν για να κάνει troubleshooting στο ασύρματο δίκτυο. Βάζει καλώδιο και η σύνδεση δε χάνεται ποτέ (αλλά προκύπτει το προαναφερθέν πρόβλημα).
-
-
Ευχαριστώ!
Τώρα μένει να ταιριάζει για σύνδεση υπολογιστή-υπολογιστή και να το βρω στην Ελλάδα. -
crossover χρειάζεσαι για υπολογιστή/υπολογιστή. διαφορετικά μπορείτε να πάρετε ένα απλό switch και να συνδέονται εκεί οι υπολογιστές αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο router στον χώρο. ακόμα και να υπήρχε μπορεί μελλοντικά να συνδεθεί το switch στο router για να παίρνει νετ
-
η κοπελα μου αντιμετωπιζει απο το πρωι προβλημα με το hotmail της..δεν μπορει να μπει.ουτε σε msn.ξερουμε τι εχει γινει?χακαραν τον λογαριασμο της?υπαρχει καποιος ιος κτλ?
επισης κ το σημαντικοτερο,μπορει με καποιο τροπο να εισελθει εκ νεου στον λογαριασμο της?
ευχαριστω εκ των προτερωνυ.γ.
αν εχουν χακαρει τον λογαριασμο της,παιζει να μπορεσουμε να βρουμε αυτον που το εκανε?για να κανουμε αγκαλιτσες? -
Μπορεί να ζητήσει νέο κωδικό. Το να βρεις αν και ποιός το έκανε είναι αρκετά δύσκολο έως απίθανο.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
η κοπελα μου αντιμετωπιζει απο το πρωι προβλημα με το hotmail της..δεν μπορει να μπει.ουτε σε msn.ξερουμε τι εχει γινει?χακαραν τον λογαριασμο της?υπαρχει καποιος ιος κτλ?
επισης κ το σημαντικοτερο,μπορει με καποιο τροπο να εισελθει εκ νεου στον λογαριασμο της?
ευχαριστω εκ των προτερωνυ.γ.
αν εχουν χακαρει τον λογαριασμο της,παιζει να μπορεσουμε να βρουμε αυτον που το εκανε?για να κανουμε αγκαλιτσες?η κοπελα σου ή εχει φαει ιους ή μπαινει στο μαιλ της απο pc εκτος σπιτιου που εχουν ιους
σιγα μην ασχοληθηκε καποιος προσωπικα να της χακαρει το λογαριασμο
-
Εκτός αν είχε κανέναν κωδικό στυλ password
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αγόρασα ένα Arduino UNO. Προτίμησα το συγκεκριμένο για τα καλωδιάκια κυρίως, γιατι breadboard, αντιστάσεις και led έχω μπόλικα.Για την ώρα δέν ξέρω τί να το κάνω πάντως
Έχει πολλά πράγματα, δοκίμασε να κάνεις τα βασικά project που έχει στα examples (υπάρχουν και ένα/δύο καλά βιβλιαράκια) χρησιμοποιώντας τα online references. Θα προγραμματίσεις μέσα από το arduino ή με C;
-
Τα ίδια και η δικιά μου, πριν από κάνα 2 χρόνια. Και facebook και hotmail ταυτόχρονα. Εγώ σε κάποιο keylogger-ιό θα το απέδιδα πάντως.
Ξέχασα να γράψω ότι τα Windows 8 έχουν και pause κατά τις μεταφορές αρχείων, πράγμα που καθιστά το teracopy άχρηστο πλέον. Το είδαν από το Ubuntu μάλλον και τους άρεσε. Όσοι μεταφέρουν μεγάλα αρχεία, καταλαβαίνουν τι σημασία έχει ένα τέτοιο χαρακτηριστικό.
-
σιλάμπιε την κοπελα την είχες απο πριν ή ειναι όντως αλήθεια αυτά που λένε για το ΣΙΡΟΚΟ;
-
καταρχην σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!τελικα εν μερει λυθηκε το προβλημα.καταφερε να ξαναμπει στο mail της,αλλα λειπουν απο μεσα τα mails!
ελπιζουμε να διορθωθει κ αυτο!dr.dino,οχι ο κωδικος της δεν ειναι password! ο κωδικος της ειναι *********
joebarteam,
εισαι μεγαλος βλακας,δεν ξερω αν στο ξαναπα!
πρωτα αγορασα το σιροκκο,μετα γνωρισα την κοπελα μου χωρις αυτο(το εκρυψα για να μη στραβωσει το θεμα ) κ αργοτερα της το εμφανισα!ειπαμε,δεν ειμαι τυπικος σιροκκας..ουτε μπομπος ειμαι,ουτε μουσια εχω,ουτε rayban..
τωρα απολαμβανουμε την ντελτα ομως.. -
λέω να βάλω καναν ssd στο αρχαίο λαπτοπ μπας και ζωντανέψει λίγο. c2duo T5800 @ 2ghz, 4gb ram, 250gb μηχανικό
λέω για 180gb. τι λέει αυτός;
http://www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=13962 -
Κωλολεει σε τέτοια τιμή
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λέω να βάλω καναν ssd στο αρχαίο λαπτοπ μπας και ζωντανέψει λίγο. c2duo T5800 @ 2ghz, 4gb ram, 250gb μηχανικόλέω για 180gb. τι λέει αυτός;
http://www.msystems.gr/index.php?catego ... duct=13962Οχι και αρχαίο...
-
η αλήθεια είναι ότι έχει ακόμα τα μαμα βίστα πάνω και δε το έχω ξεσαβουριάσει, αλλά να πάρει μια ανάσα τουλάχιστον
-
Ανάσα θα πάρει άμα βγάλεις τα vista.
-
σιλαμπιε αν της το έδειξες μετά και ακομα μένει, πάει να πει ότι σε υπεραγαπάει...
μην κάνεις το λάθος να την αφήσεις ποτέ σου...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ανάσα θα πάρει άμα βγάλεις τα vista.σωστό και αυτό, δεν έχω κάτσει ν'ασχοληθώ
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]