-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλησπέρα!!!!Τι τιμή έχουν βρε παιδιά τα Michelin??
(Νομίζω ο Κώστας μου είχε πει αλλά το ξέχασα )Τι διάσταση θέλετε να περάσω από κανα δυο γνωστούς να ρωτήσω.
130 το ένα!!!!
-
Τι λέτε για μπροστινά λάστιχα από Smart ???
Φοράνε ή 135-70-15 ή 145-65-15.
Σίγουρα βγαίνουν cοntinental σε αυτές τις διαστάσεις θα ρωτήσω και αυτή την επιλογή. -
Βγήκα για λίγο έξω και είδα μια XM.
Ε και ????
Είχε πιτσιλιστήρια με μπλε λεντάκια -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ε και ????
Είχε πιτσιλιστήρια με μπλε λεντάκιαΠαει χαλασε ο κοσμος
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ε και ????
Είχε πιτσιλιστήρια με μπλε λεντάκιατι να πεις
-
Φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης της έβαλε υποψηφιότητα για το assclown award.
-
Κύριοι, καλησπέρα!
Επιτέλους το αμαξάκι μου είναι έτοιμο.
Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την τιμή στα 250 ευρώ, λόγο της μεγάλης έκτασης της ζημιάς.Τελικά αλλάχτηκαν τα παρακάτω:
Φλάντζα αγωνιστική, πλάνισμα κεφαλής (+ ένα δέκατο ακόμα για μεγαλύτερη συμπίεση),
φλαντζάκια βαλβίδων, καθάρισμα μπέκ, καθάρισμα πιστονιών, αλλαγή θερμοστάτη, αλλαγή αντλίας νερού, αλλαγή ζουάν, αλλαγή φλάντζες στροφάλου, αλλαγή φλάντζα εξαγωγής, 2 φορές καθάρισμα μοτέρ (λόγο του μπουκώματος από τα λάδια) 2 φορές καθάρισμα τα ψυγεία (για τον ίδιο λόγο με παραπάνω), δύο αλλαγές λαδιών (λόγο το ίδιο με το παραπάνω)...Τώρα δεν μου έρχεται στο μυαλό τι άλλο έκαναν, αν μου έρθει θα το πω.
Σύνολο όλα αυτά 596 ευρώ, 505 χωρίς Φ.Π.Α...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φαίνεται πως ο ιδιοκτήτης της έβαλε υποψηφιότητα για το assclown award. -
Καλορίζικο κ πάλι το ΑΧ αν κ το 'μαλί' πήγε ακριβά
Εύχομε από εδώ κ πέρα να μην αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα κ να του κάνεις πολλά, γρήγορα, ασφαλή, ευχάριστα κ απροβλημάτιστα χλμ
Φιλικά
Νικόλας -
Θαναση ενα ρητο λεει οτι δινεις παιρνεις οποτε αν εγινε σαν καινουργιο χαλαλι Αντε ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα με την ΑΧαρα
-
Καλές βόλτες!
-
Να΄στε καλά βρε παιδιά!
-
Θανάση μεγιά το «πλαναρισμένο» ΑΧ σου!
Πρόεδρε ακόμαααα δεν άλλαξες ελαστικά...;;;:oΣήμερα είδα μία C5 όπως ακριβώς θα την παραγγείλω, έκατσα κάνα μισάωρο και την χάζευα...αχχχχχχχχχχχχχ!!
-
Ερωτας ερωτας;;;;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σήμερα είδα μία C5 όπως ακριβώς θα την παραγγείλω, έκατσα κάνα μισάωρο και την χάζευα...αχχχχχχχχχχχχχ!!Έρως ανίκατε μάχαν!
-
Καλές βόλτες Θανάση!!!
Σάββα κόλλησες τελικά με το C5 ε?? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλές βόλτες Θανάση!!!
Σάββα κόλλησες τελικά με το C5 ε??Oui...τελική επιλογή πλέον!
Τώρα μόνο υπομονή... -
Ποιο θα πάρεις; Δίλιτρο;
-
Ναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναιπιστευω οτι εχεις οικογενεια για να διαλεξες c5 . στο c5 δεν μου αρεσει ο κωλος του alla γενικα μου αρεσει . μολις το παραλαβεις πες το μας για να σου πουμε τα καλοριζικα
CITROËN FORUM