-
Eίναι όντως. Η μπαταρία του είναι στα +. Μου κρατάει 4-5 μέρες άνετα.
-
του φιλου μου που ειδα 3 μερες του κραταει αλλα αυτος μιλαει πολλες ωρες , τουλαχιστον 1,5 με 2 ωρες την ημερα .
-
Τους είπα το Sole τελικά, αύριο - μεθαύριο θα μου ρθει.
Ελπίζω να βγάζει 1 μέρα η μπαταρία του, μη τρέχω να φορτίζω εδώ κι εκεί -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Μαλλον θα πρεπει να περιμενεις ενα warn με τετοια χρηση σε λιγες μερες.
Πες τους δεν ησουν ενημερος να σου στειλουν τα rules και θασαι οκ.3 λέμε...
Εχτες εβλεπα την βραδυνη συζητηση του σκαι απο το 5 και η μπαταρια κατεβηκε απο το 100% στο 50% μεσα σε 2-3 ωρες. Δεν ζεσταινεται το κινητο σου οταν κανεις 3G streaming? το 5 αρκετα.
Ελπιζω με LTE να ειναι καλυτερα τα πραγματα συντομα.
streaming με μπαταρία κάνω σχετικά σπάνια, συνήθως περιμένοντας το τρένο, στο λεωφορείο κλπ. Πράγματι ξοδεύει πολλή ενέργεια. Σπίτι, το έχω συνδεδεμένο μέσω usb οπότε φορτίζεται ταυτόχρονα.
Ως modem, ζεσταίνεται πολύ λίγο. Όταν παίζει βίντεο το ίδιο το κινητό ζορίζεται περισσότερο, αλλά δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία σε ανησυχητικό βαθμό.
-
ζορζ για ποιά συσκευή μιλάς;
-
Huawei Ideos X5 (U8800).
-
απο huawei χρησιμοποιησα για ενα 4 μηνο το u8650 sonic . τραγικο τηλεφωνο , κολλαγε πολυ ευκολα και εχω ειχε αρκετα καλη μπαταρια ( το μονο θετικο του) δεν ειχε καθολου καλη αποκριση και καποια γραμματα δεν λειτουργουσαν . Επειδη ηταν εταιρικο τηλ , ρωτησα κ τους υπολοιπους που το χρησιμοποιουσαν αν ειχαν τα ιδια θεματα και το επιβεβαιωσαν. Και ηταν κ του κουτιου ολα...οποτε απο μενα μακρια απο την huawei
-
επιτελους η αναμονη ολων τελειωσε , κινητα turbox
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... er=Turbo-X
-
SRSLY
-
πιστευω ηταν αναμενομενο
(καλα τα 250 ευρω )
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
επιτελους η αναμονη ολων τελειωσε , κινητα turboxhttp://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... er=Turbo-X
και ελεγα γιατι πραγμα ηταν ολη αυτη η ουρα που ειδα πρωι πρωι στο Πλαισιο.... Ετσι εξηγουνται ολα!
ps: Ανετα το Πλαισιο θα μπορουσε πλεον να μετονομαστει σε Τurbo-x, αφου τα 2/3 του εμπορευματος τους πλεον ειναι αυτες οι κινεζιες...
-
καλα δε παλευονται , δεν εχουν τιποτα ειδικα απο υπολογιστες να αγορασεις
οτι γινεται να βγει σε κινεζια εχουν κυριως απο αυτα
επεσε το ματι μου σε κατι κουτια τις προαλλες και εκτος απο 4-5 μοντελα corsair εχουν μονο ακυρα/κινεζιες
-
Χορηγεί η ms/nokia κάτι Lumia800 και έτσι έπεσε ένα στα χέρια μου...
Εντάξει,πλάκα έχει, ευχάριστο κινητό και αρκετά καλοφτιαγμένο.Πολύ design-ιλίκι πάντως αυτό το UI
Κάτι που κάνει ορισμένες εφαρμογές να φαίνονται πιο 'όμορφες', αλλά ενίοτε ξενίζει και κουράζει.Μέτρια smooth πάντως, τρώει συχνά μικροκολληματάκια στο scrolling μεγάλων feeds, αλλαγές σελίδων κλπ). Έχει κι αυτή την tile-ο-παπαριά που ότι ακουμπάς πρέπει σων και ντε να δείχνει σαν '3d tile' που πατιέται στη σωστή γωνία (μερικές φορές μοιάζει να είναι στη λάθος βέβαια)
Τα live tiles δεν εξυπηρετούν πάντως (γιατί να θέλω να φαίνονται οι φώτο μου και οι φάτσες των φίλων μου στο home ), ούτε το πολύ integration του people (κυρίως αυτό εμένα δεν μου άρεσε καθόλου)
Για casual χρήση (λες και υπάρχει κι άλλη ) φαντάζομαι μια χαρά είναι.
Verdict: τίμιο για κάποιον που δεν τον νοιάζει και πολύ.Τέσπα, καθυστερημένο review αλλά δεν πρόκειται να το αγόραζα
-
Παίδες, το κωλοnokia τα έφτυσε (απορρώ ακόμη πως αντέχει του fidelity ) και πάω για καινούριο, δυστυχώς το όριο είναι κάπου στα 130 το πολύ... Ποιό είναι το λιγότερο χειρότερο σ' αυτά τα λεφτά λοιπόν; Μιλάμε πάντα για Android...
-
@mjacob: Μπορείς να φροντίσεις να πέσει ένα και στα δικά μου χέρια?
-
απλός αποδέκτης μιας promotional κίνησης ήμουν
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
απλός αποδέκτης μιας promotional κίνησης ήμουν -
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παίδες, το κωλοnokia τα έφτυσε (απορρώ ακόμη πως αντέχει του fidelity ) και πάω για καινούριο, δυστυχώς το όριο είναι κάπου στα 130 το πολύ... Ποιό είναι το λιγότερο χειρότερο σ' αυτά τα λεφτά λοιπόν; Μιλάμε πάντα για Android...Το έχω αφήσει στο ντουλάπι πλέον γι' αυτό!
Εξάλλου, κι όταν το χρησιμοποιούσα, μόνον τηλέφωνα έπαιρνα (κι αυτό με το ζόρι, SMS ούτε για πλάκα, τρελή ταλαιπωρία!).
Ψάξε και μεταχειρισμένο, εντός εγγύησης. Είναι λίγα τα λεφτά για κάτι αξιοπρεπές καινούριο...(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Παίδες, το κωλοnokia τα έφτυσε (απορρώ ακόμη πως αντέχει του fidelity ) και πάω για καινούριο, δυστυχώς το όριο είναι κάπου στα 130 το πολύ... Ποιό είναι το λιγότερο χειρότερο σ' αυτά τα λεφτά λοιπόν; Μιλάμε πάντα για Android...http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products ... White.aspx
Περί κινητών τηλεφώνων [#5]