-
Περι κραδασμών.
-
[quote='REALZEUS'
Οταν λεει οτι στην 458 δεν μπορεις να δεις ταχυτητα και ναβι μαζι, ενω σαφεστατα μπορεις, να μη πιστευεις ουτε λεξη που λεει.
Sent from my Neo V using Tapatalk.[/quote]
Εχεις κανει τοσα ποστ που μιλας οτι προτιμας σοβαρη ενημερωση περι συμπεριφορας των οχηματων και σοβαρη ενημερωση και τωρα το επιχειρημα σου ειναι αυτο?Να μη πιστευω εναν δημοσιογραφο αυτοκινητου επειδη δεν ηξερε τη λεπτομερεια της λεπτομερειας?(γιατι λεπτομερεια το θεωρω οταν μιλαμε για ενα τοσο μεγαλειωδες αυτοκινητο).Εγω να μη τον πιστεψω,αλλα σιγουρα αυτο που λες ειναι κατι παραπανω απο δευτερευων λογος για να μη το κανω -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
Κακό λόγο για την F50 ρε ταγάρια;
Ορίστε κάτι σοβαρό: http://www.youtube.com/watch?v=MGWrH-f5 ... ubs_digest
Το πρόβλημα σου είναι ότι τους παίρνεις απολύτως σοβαρά.
Sent from my Note II using smoke signals.
Συγγνώμη που θέλω σοβαρή ενημέρωση βρε Ντίνο.
Σοβαρή ή αστεία η ενημέρωση, κι εγώ λατρεύω την F50, αλλά δεν είναι οι μόνοι που είπαν αυτά που είπαν...
Οπως;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Περι κραδασμών.
Αυτό ακριβώς. Η επιλογή του να κάνουν τον κινητήρα δομικό μέρος του αυτοκινήτου, στηρίζοντάς τον πάνω στη μπανιέρα, δίχως υποπλαίσιο, είχε σαν αποτέλεσμα να υποφέρει η Φ50 από κραδασμούς.
Επίσης υπάρχει αυτό το υπέροχο άρθρο, του φίλου cavallino
viewtopic.php?f=5&t=11456&p=289084&hilit=f50#p289084 -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Εχεις κανει τοσα ποστ που μιλας οτι προτιμας σοβαρη ενημερωση περι συμπεριφορας των οχηματων και σοβαρη ενημερωση και τωρα το επιχειρημα σου ειναι αυτο?Να μη πιστευω εναν δημοσιογραφο αυτοκινητου επειδη δεν ηξερε τη λεπτομερεια της λεπτομερειας?(γιατι λεπτομερεια το θεωρω οταν μιλαμε για ενα τοσο μεγαλειωδες αυτοκινητο).Εγω να μη τον πιστεψω,αλλα σιγουρα αυτο που λες ειναι κατι παραπανω απο δευτερευων λογος για να μη το κανωΑν δεν μπορεί να δουλέψει 2 LCD δεν τον εμπιστεύομαι να μου πει για δυναμική συμπεριφορά. Άσε που πιστεύω ότι επίτηδες ψευδόταν για να κάνει σούσουρο. Έναν τέτοιον κλόουν δεν τον παίρνω σοβαρά ούτε για να ενημερωθώ για τον καιρό.
Προς τον φίλο μου τον Μάνο: Ούτε η 40 είχε υποβοήθηση.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Οταν λεει οτι στην 458 δεν μπορεις να δεις ταχυτητα και ναβι μαζι, ενω σαφεστατα μπορεις, να μη πιστευεις ουτε λεξη που λεει.
Εχεις κανει τοσα ποστ που μιλας οτι προτιμας σοβαρη ενημερωση περι συμπεριφορας των οχηματων και σοβαρη ενημερωση και τωρα το επιχειρημα σου ειναι αυτο?Να μη πιστευω εναν δημοσιογραφο αυτοκινητου επειδη δεν ηξερε τη λεπτομερεια της λεπτομερειας?(γιατι λεπτομερεια το θεωρω οταν μιλαμε για ενα τοσο μεγαλειωδες αυτοκινητο).Εγω να μη τον πιστεψω,αλλα σιγουρα αυτο που λες ειναι κατι παραπανω απο δευτερευων λογος για να μη το κανω
να πεταχτώ εγώ
εμένα μου έδειξε ότι είτε είναι πολύ στόκος για να σκεφτεί ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται κ να μη το ψάξει παραπέρα είτε είναι τελείως χύμα κ λεει απλώς για να λέει. γιατί πάνω σε αυτό με το κοντερ, έφτιαξε ολόκληρο συλλογισμό κ ολας
όπως λεει κ ο real, μετά από αυτό κ εμένα μου έδειξε ότι είναι τελείως αναξιοπιστος, εσκεμμένα ή όχι, κ θέλει σάρωμα ό,τι λεει (μια κουβεντα είναι αυτό, αφού τα αμάξια που δοκιμάζουν δεν είναι για τα δόντια μας βέβαια ). -
Εχεις κανει τοσα ποστ που μιλας οτι προτιμας σοβαρη ενημερωση περι συμπεριφορας των οχηματων και σοβαρη ενημερωση και τωρα το επιχειρημα σου ειναι αυτο?Να μη πιστευω εναν δημοσιογραφο αυτοκινητου επειδη δεν ηξερε τη λεπτομερεια της λεπτομερειας?(γιατι λεπτομερεια το θεωρω οταν μιλαμε για ενα τοσο μεγαλειωδες αυτοκινητο).Εγω να μη τον πιστεψω,αλλα σιγουρα αυτο που λες ειναι κατι παραπανω απο δευτερευων λογος για να μη το κανω
Αν δεν μπορεί να δουλέψει 2 LCD δεν τον εμπιστεύομαι να μου πει για δυναμική συμπεριφορά. Άσε που πιστεύω ότι επίτηδες ψευδόταν για να κάνει σούσουρο. Έναν τέτοιον κλόουν δεν τον παίρνω σοβαρά ούτε για να ενημερωθώ για τον καιρό.
...άσχετα αν εκθειάζει την 458 και είναι μάλιστα και κάτοχος μιας φρέσκιας-φρέσκιας spider.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν δεν μπορεί να δουλέψει 2 LCD δεν τον εμπιστεύομαι να μου πει για δυναμική συμπεριφορά. Άσε που πιστεύω ότι επίτηδες ψευδόταν για να κάνει σούσουρο. Έναν τέτοιον κλόουν δεν τον παίρνω σοβαρά ούτε για να ενημερωθώ για τον καιρό.
...άσχετα αν εκθειάζει την 458 και είναι μάλιστα και κάτοχος μιας φρέσκιας-φρέσκιας spider.
Πως να πάρεις έναν τέτοιο άνθρωπο σοβαρά λοιπόν; Άλλα λέει και άλλα κάνει.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
να πεταχτώ εγώ
εμένα μου έδειξε ότι είτε είναι πολύ στόκος για να σκεφτεί ότι αυτό δεν μπορεί να γίνεται κ να μη το ψάξει παραπέρα είτε είναι τελείως χύμα κ λεει απλώς για να λέει. γιατί πάνω σε αυτό με το κοντερ, έφτιαξε ολόκληρο συλλογισμό κ ολας
όπως λεει κ ο real, μετά από αυτό κ εμένα μου έδειξε ότι είναι τελείως αναξιοπιστος, εσκεμμένα ή όχι, κ θέλει σάρωμα ό,τι λεει (μια κουβεντα είναι αυτό, αφού τα αμάξια που δοκιμάζουν δεν είναι για τα δόντια μας βέβαια ).Tι να πω ρε παιδια αν απο αυτο κρινετε εναν δημοσιογραφο παω πασο.Σοβαρα μου φαινεται γελειο επιχειρημα το ''δεν ηξερε κατι για την Lcd της φερραρι (ναι ναι της 458 που πολλοι εκραξαν για την εργονομια της),οποτε τι να τον εμπιστευτεις''
Λες κ εκανε unboxing το νεο ipad. -
Πως να πάρεις έναν τέτοιο άνθρωπο σοβαρά λοιπόν; Άλλα λέει και άλλα κάνει.
Ρε συ REALZEUS τι λες;;
Αν κάνεις τον κόπο να δεις το σχετικό επεισόδιο (νομίζω S15E06), εκθειάζει την 458 και τη θεωρεί το καλύτερο κεντρομήχανο αυτοκίνητο (το λέει στο νέο dvd). Η αναφορά στις οθόνες είναι μέρος της τακτικής του, όταν παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο: μένει σε ένα αρνητικό, για να κάνει αντίθεση και στη συνέχεια να το εκθειάσει, ή αντίστροφα μένει σε ένα θετικό, για να το θάψει στη συνέχεια.
από κει και πέρα μιλάμε για μια εκπομπή με σενάριο, στημένους διαλόγους και αρκετό μύθο, που σκοπό έχει να σε διασκεδάσει, όχι να σε ενημερώσει, άσχετα αν το κάνει κι αυτό πού και πού.
Δεν θα τον πάρεις σοβαρά λοιπόν, γιατί δε θέλει ούτε αυτός να το κάνεις...
-
σαν την ιστορία με τον Σταύρο και το σακί πατάτες είναι...
-
Δεν σας αρέσει αλλά τρίβεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη
Υγ: κι εμένα δεν μου λέει κάτι το 5th gear για κάποιους λόγους, δεν το βλέπω καν και δεν ασχολούμαι.
-
Ο jezza ή ο May πήρε τελικά 458.
-
Ο Τζέζας 458 σπάιντερ, ο Μέι 458 κίτρινη (τον κορόιδευαν για αυτό στο live)
-
Αυτή μάλλον ε? viewtopic.php?f=5&t=13340&start=6315#p2663743
Είχε την ίδια και στο dvd.Ωραίος ο May.
-
η κοκκινη 458 με τις χρυσες ζαντες,συμφωνα με το αρθρο ειναι αυτοκινητο επιδειξης της φερραρι κ οχι ιδιοκτησιας του jeremy..
απο εκει κ περα,βλεπω πολυ ευχαριστα το top gear,ο jeremy clarkson μου θυμιζει κ εναν συμφορουμιτη.
δεν βρισκω λογο υπαρξης του fifth gear,το video με τα αυτοκινητα ανα ζευγη που παρεθεσε ο αλεξανδρος,δεν καταλαβα τι ηθελε να αποδειξει κ να δειξει κ να παρουσιασει κ εν τελει,οταν θελω να δω οδηγηση κ τεχνικες,δεν υπαρχει αυτη τη στιγμη κατι καλυτερο απο τα best motoring-hot version..οποτε οταν θελω να δω κατι διασκεδαστικο με δοσεις αληθειας,βλεπω top gear,οταν θελω να δω κατι σοβαροτερο βλεπω best motoring-hot version κ οταν εχει στην τηλεοραση τουρκικα η master chef,τοτε μπορει να δω κ fifth gear..
-
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
Ο Μay ή ο Κλαρξον ειναι στην φωτο;
http://jamesmayboard.proboards.com/inde ... ge=4#87248
http://www.facebook.com/JamesMayFanClub
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 973&type=1 -
Προφανώς και είναι ο jezza. Απλά την πόσταρε ο May για να του κάνει πλάκα.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Προφανώς και είναι ο jezza. Απλά την πόσταρε ο May για να του κάνει πλάκα.Και ο Jezza την έκανε share.
-
και μετα συζητατε αν ειναι να τους παιρνουμε στα σοβαρα, παρταλια ειναι οι ανθρωποι, και κανουν το χαβαλε τους
imo η μονη κουβεντα σχετικα με το tg, περα απο τις κουκλαρες που σκιζουν, ειναι:
-ποια θα ηταν η ιδανικη δουλεια για σενα?
-του κλαρκσον
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion