-
Order intake 632M USD φέτος, εσύ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
για τα πραγματικά τους εισοδήματα?Γιατί από τα τεκμαρτά μαζεύουν περισσότερα. Πλήρωνε κορόϊδο
-
Ναι, αλλά όχι όλοι. Έτσι?
-
Τα μετρα που (συμφωνα με την τροικα) επρεπε , κατα προτεραιοτητα , να εφαρμοσθουν εφαρμοσθηκαν. Για παραδειγμα , στο ενδεχομενο της μη ψηφισης του μνημονιου-2 , η τροικα 'απειλησε' με μη εκταμιευση της δοσης.
Οποια μετρα του μνημονιου δεν εχουν εφαρμοσθει ακομη ειναι (συμφωνα με την τροικα) 2ης , 3ης , κτλ προτεραιοτητας.
Εγώ γιατί ακόμα περιμένω ν' ανοίξουν κάποια κλειστά επαγγέλματα και να φορολογηθούν γιατροί κ δικηγόροι (όχι μόνον, αλλά για ν' αρχίσουμε από τα εύκολα) για τα πραγματικά τους εισοδήματα? Γιατί στήνομαι στην ουρά στις δου για να πάρω φορολογική ενημερότητα κ γιατί ακόμα περιμένω το (έχω χάσει το μέτρημα) φορολογικό νομοσχέδιο κ η κατάργηση του κβσ πάει όλο κ πιό πίσω?
Έχεις δει καμιά μεταρρύθμιση να έγινε? Αν ναι πες μου ποιά, να χαρώ!Θεωρεις οτι εσυ και η τροικα εχετε ιδιες προτεραιοτητες και στοχους ;
Η τροικα θελει να σε μαμησει,εσυ θες να απαλυνεις λιγο το πωπουδακι σου.... -
Εδώ δεν έχουμε τους ίδιους στόχους ο Ernani κ εγώ, θα έχουμε η τρόικα κ εγώ?
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Order intake 632M USD φέτος, εσύ;Δεν έχω εταιρεία, δεν είμαι εκατομμυριούχος επιχειρηματίας όπως εσύ.
Πολύ χαίρομαι πάντως που θα πας καλά, μόνο να πληρώνεις τους φόρους σου, ώστε να καταλήξει και κάτι σε μένα. (και με κάνα κουρεματάκι να τα ξεχάσουμε, ε;)...
Αχ...να 'ν καλά τα μερμήγκια... -
Τα μετρα που (συμφωνα με την τροικα) επρεπε , κατα προτεραιοτητα , να εφαρμοσθουν εφαρμοσθηκαν. Για παραδειγμα , στο ενδεχομενο της μη ψηφισης του μνημονιου-2 , η τροικα 'απειλησε' με μη εκταμιευση της δοσης.
Οποια μετρα του μνημονιου δεν εχουν εφαρμοσθει ακομη ειναι (συμφωνα με την τροικα) 2ης , 3ης , κτλ προτεραιοτητας.
Εγώ γιατί ακόμα περιμένω ν' ανοίξουν κάποια κλειστά επαγγέλματα και να φορολογηθούν γιατροί κ δικηγόροι (όχι μόνον, αλλά για ν' αρχίσουμε από τα εύκολα) για τα πραγματικά τους εισοδήματα? Γιατί στήνομαι στην ουρά στις δου για να πάρω φορολογική ενημερότητα κ γιατί ακόμα περιμένω το (έχω χάσει το μέτρημα) φορολογικό νομοσχέδιο κ η κατάργηση του κβσ πάει όλο κ πιό πίσω?
Έχεις δει καμιά μεταρρύθμιση να έγινε? Αν ναι πες μου ποιά, να χαρώ!Για οσα μετρα του μνημονιου θεωρουσε η τροικα οτι ειναι 1ης προτεραιοτητας (και πρεπει απαραιτητως να ψηφισθουν/εφαρμοσθουν ) και υπηρχε το ενδεχομενο της μη-εφαρμογης/μη-ψηφισης τους, 'ασκησε πιεση' (πχ στο ενδεχομενο της μη ψηφισης του μνημονιου-2 η τροικα 'απειλησε' με μη εκταμιευσης της δοσης ).
Συνεπως , η απαντηση στα 'γιατι' σου (οχι στα συγκεκριμενα) ειναι : Διοτι , δεν αποτελουν (για την τροικα) μετρα 1ης προτεραιοτητας (δεν ενδιαφερεται για αμεση εφαρμογη τους) και η μη εφαρμογη τους διευκολυνει τις τεμαχικες συμμαχιες του Σα(χλα)μαρα και του Βενιζελου.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δεν έχω εταιρεία, δεν είμαι εκατομμυριούχος επιχειρηματίας όπως εσύ.
Πολύ χαίρομαι πάντως που θα πας καλά, μόνο να πληρώνεις τους φόρους σου, ώστε να καταλήξει και κάτι σε μένα. (και με κάνα κουρεματάκι να τα ξεχάσουμε, ε;)...
Αχ...να 'ν καλά τα μερμήγκια...Δεν έχεις μάθει καλά την ιστορία, ξαναδιάβασε τι συμβαίνει στο τζιτζίκι.
Όταν το εμπεδώσεις μπορείς να συνεχίσεις στο 'Αρνάκι άσπρο και παχύ...' -
Σώπα καημένε, ένα κουρεματάκι όταν έρθει ο χειμώνας, κ ξαναρχίζουμε απ' την αρχή.
-
Αυτός που μου το έστειλε εστίασε στον τίτλο, εγώ στα 'δεν έχει γίνει τπτ από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει λόγω μνημονίου η χώρα, πλην των οριζοντίων μέτρων.' και 'να 'μαστε σοβαροί, πιά.'.
[...]
Αυτα που γραφεις (ως απαντηση στο σχολιο μου) εχουν καποια σχεση με το σχολιο μου ? Η απλως κατι ηθελες να μου απαντησεις ? Οι συμπαθειες δεν κρυβονται
-
Αχ...να 'ν καλά τα μερμήγκια...Δεν έχεις μάθει καλά την ιστορία, ξαναδιάβασε τι συμβαίνει στο τζιτζίκι.
Όταν το εμπεδώσεις μπορείς να συνεχίσεις στο 'Αρνάκι άσπρο και παχύ...'http://wwwaristofanis.blogspot.gr/2012/ ... _2166.html
-
To'χα δει, καλό.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Αυτός που μου το έστειλε εστίασε στον τίτλο, εγώ στα 'δεν έχει γίνει τπτ από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει λόγω μνημονίου η χώρα, πλην των οριζοντίων μέτρων.' και 'να 'μαστε σοβαροί, πιά.'.
[...]
Αυτα που γραφεις (ως απαντηση στο σχολιο μου) εχουν καποια σχεση με το σχολιο μου ? Η απλως κατι ηθελες να μου απαντησεις ? Οι συμπαθειες δεν κρυβονται
Το μπολντ σχολίασα, δεν έχουν σχέση;
Όσο για το ότι 'τα μέτρα του μνημονίου εφαρμόσθηκαν'...το κράτος είναι εξαιρετικά άχρηστο αυτή τη στιγμή...ενώ η λογική έλεγε ότι ότι θα πρεπε να τρέχει σαν να του 'χαν βάλει νέφτη...
Ενώ είχαμε τόσο καιρό να του μειώσουμε το λίπος και να το ψιλογυμνάσουμε έστω, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ + 100 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ, ΕΜΕΙΣ:το διατηρούμε ακόμα μπουχέσα...
φοβόμαστε να του κόψουμε τα λιπαρά μπας και...χλωμιάσει...
το ίδιο δηλώνει αδυναμία να περπατήσει...λόγω δίαιτας... (δίαιτα=τα σουβλάκια χωρίς κρεμμύδι), και βρίσκει πλήρη κατανόηση από συμπολίτευση και αντιπολίτευση...
ο μπουχέσας εξακολουθεί να τρέφεται από..το μπαμπά...(=τον ιδιωτικό τομέα)...που μπορεί να μην έχει να φάει, πλέον, ο ίδιος, αλλά το παντεσπάνι του παιδιού (τη διατροφή του οποίου αναγκαστικά έχει αναλάβει από το πολιτικό σύστημα) δεν παύει να του το εξασφαλίζει..και περιμένουμε να ανταγωνιστεί το γερμανικό κρατικό μηχανισμό, που:
κάνει το κατοστάρι σε 10 seconds
κάνει το πενηντάρι στην πισίνα σε 20 δευτερόλεπτα
καπάκι, ρίχνει και μια ποδηλατάδα Tour de France και βγαίνει στην πεντάδα
κι όλα αυτά μ' ένα λουκάνικο και μια μπύρα (άντε και λίγη ντόπα..)Και περιμένουμε αυτοί οι δυο να 'ναι στην ίδια ομάδα...στο ίδιο νόμισμα...Οκ...
Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή μη, απόψεις εκφράζουμε.
-
Όταν το εμπεδώσεις μπορείς να συνεχίσεις στο 'Αρνάκι άσπρο και παχύ...'Τρύφων, το εμότικον που χρησιμοποιείς συνέχεια...λέγεται...ysterical....
-
Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή μη, απόψεις εκφράζουμε.Δεν εννοουσα πραγματι οτι μπαινει θεμα αντιπαθειας/συμπαθειας. Ετσι το ειπα.
Τεσπα, εξακολουθω να μη βλεπω πως σχετιζεται με το σχολιο μου.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Έχεις δει καμιά μεταρρύθμιση να έγινε? Αν ναι πες μου ποιά, να χαρώ!
Για οσα μετρα του μνημονιου θεωρουσε η τροικα οτι ειναι 1ης προτεραιοτητας (και πρεπει απαραιτητως να ψηφισθουν/εφαρμοσθουν ) και υπηρχε το ενδεχομενο της μη-εφαρμογης/μη-ψηφισης τους, 'ασκησε πιεση' (πχ στο ενδεχομενο της μη ψηφισης του μνημονιου-2 η τροικα 'απειλησε' με μη εκταμιευσης της δοσης ).
Συνεπως , η απαντηση στα 'γιατι' σου ειναι : Διοτι , δεν αποτελουν (για την τροικα) μετρα 1ης προτεραιοτητας (δεν ενδιαφερεται για αμεση εφαρμογη τους) και η μη εφαρμογη τους διευκολυνει τις τεμαχικες συμμαχιες του Σα(χλα)μαρα και του Βενιζελου.Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε καμία από τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις κ μείναμε στις οριζόντιες μειώσεις μισθών, διατηρώντας μάλιστα ορισμένα προνόμια. Τα απλούστερα μέτρα, η δίκαιη φορολόγηση κ ο εκσυγχρονισμός των ΔΥπηρεσιών (ώστε κ οι ΔΥ να μπορέσουν επί τέλους να παράξουν έργο, κ οι πολίτες να εξυπηρετηθούν), έχουν υποκατασταθεί με μεγαλύτερη φορολόγηση αυτών που έτσι κ αλλιώς πλήρωναν κ πριν, κ οριζόντιες περικοπές μισθών. Αυτά κάλυψαν τα κενά για λίγο, είναι προφανές ότι δεν αρκούν κ δίνουν πάτημα στην τρόικα (κ σε όλους όσους μας 'την λένε' όπου σταθούμε κ όπου βρεθούμε).
Κάποιοι θυμάμαι προ καιρού έλεγαν όλο χαρά (!!!) ότι κ η Σλοβενία έχει πρόβλημα. Μπήκε τελικά στο δντ, ξέρετε?
Επίσης κάποιοι που αντιδρούσαν στην 'ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού', έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Κ μιλάμε για συζήτηση που άρχισε την προ ΔΝΤ εποχή κ κράτησε χρόνια.
-
Έχεις δει καμιά μεταρρύθμιση να έγινε? Αν ναι πες μου ποιά, να χαρώ!
Για οσα μετρα του μνημονιου θεωρουσε η τροικα οτι ειναι 1ης προτεραιοτητας (και πρεπει απαραιτητως να ψηφισθουν/εφαρμοσθουν ) και υπηρχε το ενδεχομενο της μη-εφαρμογης/μη-ψηφισης τους, 'ασκησε πιεση' (πχ στο ενδεχομενο της μη ψηφισης του μνημονιου-2 η τροικα 'απειλησε' με μη εκταμιευσης της δοσης ).
Συνεπως , η απαντηση στα 'γιατι' σου ειναι : Διοτι , δεν αποτελουν (για την τροικα) μετρα 1ης προτεραιοτητας (δεν ενδιαφερεται για αμεση εφαρμογη τους) και η μη εφαρμογη τους διευκολυνει τις τεμαχικες συμμαχιες του Σα(χλα)μαρα και του Βενιζελου.Η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε καμία από τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις κ μείναμε στις οριζόντιες μειώσεις μισθών, διατηρώντας μάλιστα ορισμένα προνόμια. Τα απλούστερα μέτρα, η δίκαιη φορολόγηση κ ο εκσυγχρονισμός των ΔΥπηρεσιών (ώστε κ οι ΔΥ να μπορέσουν επί τέλους να παράξουν έργο, κ οι πολίτες να εξυπηρετηθούν), έχουν υποκατασταθεί με μεγαλύτερη φορολόγηση αυτών που έτσι κ αλλιώς πλήρωναν κ πριν, κ οριζόντιες περικοπές μισθών. Αυτά κάλυψαν τα κενά για λίγο, είναι προφανές ότι δεν αρκούν κ δίνουν πάτημα στην τρόικα (κ σε όλους όσους μας 'την λένε' όπου σταθούμε κ όπου βρεθούμε).
Κάποιοι θυμάμαι προ καιρού έλεγαν όλο χαρά (!!!) ότι κ η Σλοβενία έχει πρόβλημα. Μπήκε τελικά στο δντ, ξέρετε?
Επίσης κάποιοι που αντιδρούσαν στην 'ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού', έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Κ μιλάμε για συζήτηση που άρχισε την προ ΔΝΤ εποχή κ κράτησε χρόνια.
Πές τα.
-
Ευρέθη δήμος με 3500 κηπουρούς
http://www.anminews.gr/index.php?option ... &Itemid=92
Γουει το γκοου -
Δεν ξερω ποιοι ελεγαν ολο χαρα για την Σλοβενια,αλλα σαφως και τα πραγματα δεν ειναι ροδινα εκει.
Κρατικοποιηθηκε η μεγαλυτερη τραπεζα της χωρας,το ελλειμμα μεγαλωνει και γενικως οδευει προς..γουρουνοποιηση.
Στο τελος πιθανως θα της δωθει καποιας μορφης βοηθεια,αλλα αυτη την στιγμη ειναι το μικροτερο προβλημα στην ευρωζωνη την ωρα που υπαρχουν Ισπανια,Ελλαδα,Κυπρος,Γαλλια κτλ -
Αλλαγή τόνου στον Σκαι και στον Εισαγγελατο, οι Ευρωπαίοι δεν είναι πια φίλοι και το Ευρώ δεν είναι μονόδρομος.
Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα....
The end is nigh.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)