-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Την οποία όττο μομπίλε πολύ κακώς δεν την είχα ακουστά...Έχει βγάλει πολλά γαλλικά που θα σου αρέσουν.
plaketokofths, τρομερές φωτό!
-
Την οποία όττο μομπίλε πολύ κακώς δεν την είχα ακουστά...Πολύ κακώς! Γενικά είναι ιδιαίτερη εταιρία, κατασκευάζει πλαστικά σχεδόν μόνο γαλλικά, σε απίστευτα χαμηλές τιμές, αλλά λειτουργεί με περιορισμένη παραγωγή. Βγάζει 1-2 μοντέλα το μήνα και πουλάει μόνο με προεγγραφή και προπαραγγελία.
http://www.otto-models.com/index.php -
Την οποία όττο μομπίλε πολύ κακώς δεν την είχα ακουστά...μερικά μοντέλα είναι εξαιρετικά, μερικά όχι και τόσο (πχ το 13αρι χάνει στις ζάντες, το saxo στα μπροστινά φανάρια). Η εταιρεία ίσως δεν είναι πολύ γνωστή λόγω του ότι η γκάμα της εκτείνεται κυρίως σε γαλλικά μοντέλα. Επίσης ολα τα μοντέλα της ειναι sealed! Μαζί με την norev και την solido πιστεύω οι συλλέκτες γαλλικών μοντέλων την τιμούν δεόντως.
Μανώλη, σχετικά με το 1:1 ίσως τα μισά πολιτικά που έχω πάρει σε μοντέλα είναι αυτά που θα θελα στο γκαράζ μου στην πραγματικότητα, δεν θα λέγα δλδ οτι έχουν κάποιο θέμα.
Ακόμα και τα rally cars που έχω είναι ψιλο-σκορπια! WRC 1997-2000, DTM 1990-1991, Group B.
Δεν είναι στατικό αλλά είναι τόσο καλό για R/C που θα κάνω υπομονή και δεν θα το πάρω ακόμα.
(Συγχωρέστε με αν το χω ξαναποστάρει) -
Mirafiori...
-
πολυ ωραια μοντελα.στα otto ανοιγουν πορτες και καπω?
-
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
πολυ ωραια μοντελα.στα otto ανοιγουν πορτες και καπω?Τα Οtto είναι πλαστικά και στα πλαστικά δεν ανοίγει τίποτα
-
κριμα
-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
Τρομερή φωτό!
-
plaketokofth ξερεις τι μαρκα ειναι το rc αυτο?γιατι αν ειναι σαν ενα που πουλαει ενα μαγαζι που ξερω δεν αξιζει,ειναι μαπα...μονο καπακι αξιζει
-
Ο χρήστης alex19871987 έγραψε:
plaketokofth ξερεις τι μαρκα ειναι το rc αυτο?γιατι αν ειναι σαν ενα που πουλαει ενα μαγαζι που ξερω δεν αξιζει,ειναι μαπα...μονο καπακι αξιζειΝαι, είναι της ital trading. Δεν ξέρω τί εννοείς μάπα αλλά μάλλον ψάχνεις για κάτι καλό και αυτό δεν είναι τόσο.
-
Δυστυχώς ως φαντάρος δεν μπορώ ούτε να πάρω κάτι καινούριο ούτε έχω χρόνο για να ασχολειθώ με το hobby και το internet...Αυτό όμως δε σημαίνει πως το ξέχασα...Οπότε πάρτε μια γεύση πως ήταν οι βιτρίνες μου πριν 1,5 χρόνο περίπου χωρίς την προσθήκη 20-30 μοντέλων...
-
Ο χρήστης plaketokofths έγραψε:
plaketokofth ξερεις τι μαρκα ειναι το rc αυτο?γιατι αν ειναι σαν ενα που πουλαει ενα μαγαζι που ξερω δεν αξιζει,ειναι μαπα...μονο καπακι αξιζει
Ναι, είναι της ital trading. Δεν ξέρω τί εννοείς μάπα αλλά μάλλον ψάχνεις για κάτι καλό και αυτό δεν είναι τόσο.
επειδη εχω ασχοληθει αρκετα χρονια με τα τηλεκατευθυνομενα θα σου προτεινα να εισαι μακρια απο τετοιες εταιριες.με λιγα παραπανω λεφτα θα παρεις κατι πολυ πιο καλο και θα εχεις πληρη καλυψη απο ανταλλακτικα
-
-
Ο χρήστης Mpompa έγραψε:
Δυστυχώς ως φαντάρος δεν μπορώ ούτε να πάρω κάτι καινούριο ούτε έχω χρόνο για να ασχολειθώ με το hobby και το internet...Αυτό όμως δε σημαίνει πως το ξέχασα...Οπότε πάρτε μια γεύση πως ήταν οι βιτρίνες μου πριν 1,5 χρόνο περίπου χωρίς την προσθήκη 20-30 μοντέλων...
Το 1/12 F40 ξεχωρίζει από μακριά...
-
Εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να παρω βιτρινα, ομως οταν βλεπω συνωστισμενα μοντελα δε μου αρεσει, χανωνται στο πληθος.....
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να παρω βιτρινα, ομως οταν βλεπω συνωστισμενα μοντελα δε μου αρεσει, χανωνται στο πληθος.....Ισχύει αλλά τι να κάνεις... Δεν υπάρχει άλλη λύση.
-
Ο χρήστης Χριστος Τσικο έγραψε:
Εγω ακομα δεν εχω αξιωθει να παρω βιτρινα, ομως οταν βλεπω συνωστισμενα μοντελα δε μου αρεσει, χανωνται στο πληθος.....Eίναι καλύτερο να 'χάνονται' κλεισμένα στα κουτιά τους?Η βιτρίνα είναι απαραίτητη σ'αυτό το χόμπυ κ ειδικότερα οταν έχεις κάποια ιδιαίτερα(όχι οπωσδήποτε ακριβά)κομμάτια,ειναι κρίμα να μήν τα εκθέτεις.
Σχετικά με τον συνωστισμό,κάθε βιτρίνα/ράφι παίρνει ενα συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων.Αν εσύ τη μπουκώνεις προσπαθώντας να τα χωρέσεις όλα,λογικό είναι η έκθεση να μην είναι σωστή αισθητικά/οπτικά.
-
Ο χρήστης le man έγραψε:
Αν εσύ τη μπουκώνεις προσπαθώντας να τα χωρέσεις όλα,λογικό είναι η έκθεση να μην είναι σωστή αισθητικά/οπτικά. -
-
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές