-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή πολύς κόσμος δεν το βρίσκει καθόλου φανταστικό...δηλαδη το αυτοματο με τις αλλαγες του ενος δευτερολεπτου ειναι καλυτερο?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ παντως λέω μάυρο έξωΕ όχι και μαύρο σε μικρό αυτοκινητάκι, έλεος. Θέλει κάτι χαρούμενο και τσαχπίνικο! Κοκκινάκι, κιτρινάκι, γαλάζιο...
δηλαδη το αυτοματο με τις αλλαγες του ενος δευτερολεπτου ειναι καλυτερο?
Τόσο χάλια αυτόματο έχω να δω χρόνια. Πάλι καλύτερο από το βουητό και το 'πατινάρισμα' του CVT στην επιτάχυνση.
-
το σμαρτ εχει τετοιο αυτοματο.
-
Το θέμα είναι το Κλιό τι έχει.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3052553/Ωραίο και σε λευκό.
Απ' ό,τι βλέπω δεν έχει δείκτη θερμοκρασίας στο καντράν οπότε «μαρτυράει» πως θα είναι τρομερά αξιόπιστο.
-
Στη Renault της γειτονιάς μου φέρανε και γαλάζιο:
Από βδομάδα που θα βγάλουνε Test drive 0.9 TCE θα γράψω εντυπώσεις και γενικά και συγκριτικά με το ΙΙΙ που έχουμε στην οικογένεια.
-
Έχει και η ΡΕΝΗΛ ένα dCi σε ίδιο χρώμα (ω ναι, το είδα ...).
Πολύ θα 'θελα ένα τεστ ντράιβ στο 0.9, κυρίως για να δω εάν 'πηγαίνει' σαν το δικό μου (με τον 14άρη Κ4 δηλαδή) ... -
Στα απο στάση τουλαχιστον το all time classic Κ4 είναι πιο γρήγορο
Στα εν κινήσει δεν ξέρω βέβαια
Για πες για το χρώμα γενικά.Του παει απο κοντα ? -
Το μπλε το ειδα και γω απο κοντα σε εξωτερικο χωρο οπου το χτυπαγε ο ηλιος και φαινοταν πολυ πιο ανοιχτο. Θα προτιμουσα το κοκκινο.
-
Κάτσε για εξωτερικο ή εσωτερικο χρώμα?
Παιδιά πρέπει να βρουμε ένα μπλε εσωτερικο επειγόντως -
Κάτσε για εξωτερικο ή εσωτερικο χρώμα?
Παιδιά πρέπει να βρουμε ένα μπλε εσωτερικο επειγόντωςΓια εξωτερικο χρωμα λεω
-
Οκ
Edit η ζαντα είναι ίδια μα ίδια με του τελευταιου Primera στην έκδοση Acenta.Είδα ένα σήμερα και γελαγα όταν αντικρισα τη ζάντα -
Ναι, το μπλε του πάει εξωτερικά κι επιπλέον δεν χρεώνεται.
Αυτό που δεν αντέχεται με τίποτα, είναι αυτά τα απαίσια μαύρα πλαστικά στο κάτω μέρος των θυρών, στις 'φτωχές' εκδόσεις που είναι σκέτα (χωρίς χρωματική παραλλαγή) ... -
Ναι ρε συ Γιαννη πρέπει να ξεχωρισουν καπως τα φτωχα απο τα πιο πλούσια
-
Ας μην τα 'βαζαν καθόλου, έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν ούτε καν σε επίπεδο αισθητικής !
-
http://www.newsauto.gr/2012/11/24/από-11-650-ευρώ-το-νέο-clio/
Κάτι πιο 'επίσημο' και αναλυτικό έχει βρει κανείς? -
Εχω ένα Α4 με τις εκδόσεις και τους εξοπλισμούς από όταν το είδα. Από εκεί είχα ανεβάσει τιμές και εκδόσεις.
Λογικά τις επόμενες μέρες θα ενημερωθεί η ιστοσελίδα οπότε θα υπάρχουν εκεί αναλυτικά θέλω να πιστεύω. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ας μην τα 'βαζαν καθόλου, έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν ούτε καν σε επίπεδο αισθητικής !Η λωριδα στο πορτμπαγκαζ ανετα ειναι 'χειρολαβη'.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Τι εννοείς Κώστα?
-
Τι εννοείς Κώστα?Στο ανοιξε κλεισε. Απο μονο του το χερι παει συνηθως στο χειλος της πορτας και οχι στην εσωτερικη η εξωτερικη κανονικη χειρολαβη του πορτμπαγκαζ.
Sent from my MT27i using Tapatalk
Renault Clio IV