-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Γρήγορα γρήγορα τα αποτελέσματα.
... νά δεις πόσο γρηγορα θα τα βγάλω εάν μου κάτσει η πρόβλεψη στον αγώνα ....
-
Οχι ρε γμτ, ειμαι πρωτος στην προβλεψη αγωνα.
Δυσκολα τα πραγματα... -
Πάλι καλά που μου έκατσε ο Φέττελ στον Fastest Lap
-
Ειναι η πρωτη μου νικη η μου φαινεται
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ειναι η πρωτη μου νικη η μου φαινεται... με 5 E δεν θα σου φαίνεται ...
-
Πόσο Π@Π@ΡΑΣ είμαι ... είχα την 3άδα και την άλλαξα 5 πρίν την λήξη .....
και το μαλακισμένο-κλαψιάρικο στον τελευταίο γύρο μας χάλασε το FL και τον χρόνο ....
-
Ειναι η πρωτη μου νικη η μου φαινεταιΣε βάζω και εσένα στην black list
Κάτι πήραμε και εμείς πάντως.
-
Grand Prix - Circuit of The Americas - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αποτελέσματα αγώνα
Πρωτάθλημα βαθμών
Πρωτάθλημα Οδηγών
Πρωτάθλημα κατασκευαστών
Πολλά συγχαρητήρια στον ripper που εξασφάλισε πανάξια το πρωτάθλημα οδηγών και στην McLaren που με τους** ripper -Ladaman11 - UnicornF1** σήκωσε το κατασκευαστών
-
Συγχαρητηρια στους πρωταθλητες.
Εμεις πρεπει να ανασυνταχθουμε για τον τελευταιο αγωνα, γιατι αυτα τα γεροντια του 4ΤΦ ξυπνησαν τωρα στο τελος και μας τη βγηκαν απο το πουθενα... -
Repeat για τους πρωταθλητές
με διπλό πόντιουμ (o Hannibal μας χάλασε το πάρτι )Μπράβο μου που σήκωσα επιτέλους το κατσαρολικό.
Στη Βραζιλία μαζί με τον Σσεβαστιανό ελπίζουμε να σηκώσουμε τις κούπες που απέμειναν.Συγχαρητήρια στον παρτιχαλασάκια για τη νίκη!
-
Συγχαρητηρια στους πρωταθλητες...
Τωρα μενει να κανουμε μια καλη εμφανιση στην βραζιλια να κρατησουμε την 2η θεση στο κατασκευαστων και εγω να κρατησω την 6η θεση στον οδηγων γιατι εχω πολλες ισοβαθμιες. Αν και χωρις την εξεληξη που εχουν οι αλλοι (team mates μου) στα excellοφυλα το βλεπω δισκολο. -
Συγχαρητήρια ripper! Έκανες φοβερό πρωτάθλημα όλη τη σεζόν, όπως και οι teammates σου και σηκώσατε και το κατασκευαστών (again )
- 'παρτιχαλασάκιας' κλέβεται!
Συγχαρητήρια και στους teammates μου που μ' έχουν πατήσει κάτω και έχουν σηκώσει την ομάδα ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ που της αξίζει να είναι
-
Συγχαρητηρια και απο εμενα στο ομοσταυλο ripper που ηταν αψογος καθολη τη σεζον.
Ο στοχος του κατασκευαστων επιτευθηκε μετα απο σκληρη δουλεια και αλληλοσυμπληρωματα ολη τη χρονια
ripper και UnicornF1 τιμη μου που ειμουνα φετος teammate σας.Στοχος τωρα η δευτερη θεση και στο pick'em αν και ειναι long shot (το silverstone στοιχισε πολυ τελικα)
για να γινω αφτο που ελεγε και ο Senna (σσ second is first of the losers) -
Συγχαρητήρια στο Ripper συγχαρητήρια και στην μεγάλη ομάδα της McLaren!
-
Συγχαρητήρια στον Champion
-
Συγχαρητηρια στους πρωταθλητες...
Τωρα μενει να κανουμε μια καλη εμφανιση στην βραζιλια να κρατησουμε την 2η θεση στο κατασκευαστων και εγω να κρατησω την 6η θεση στον οδηγων γιατι εχω πολλες ισοβαθμιες. Αν και χωρις την εξεληξη που εχουν οι αλλοι (team mates μου) στα excellοφυλα το βλεπω δισκολο.Συγχαρητήρια ripper! Έκανες φοβερό πρωτάθλημα όλη τη σεζόν, όπως και οι teammates σου και σηκώσατε και το κατασκευαστών (again )
- 'παρτιχαλασάκιας' κλέβεται!
Συγχαρητήρια και στους teammates μου που μ' έχουν πατήσει κάτω και έχουν σηκώσει την ομάδα ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ που της αξίζει να είναι
Ενας στην αρχή, άλλος στη μέση, άλλος στο τέλος, όλοι βάλαμε το χεράκι μας για μια εύκολη ( ) 2η θέση στο κατασκευαστών ...άσε που 2-3 αγώνες ακόμα και θα χτυπούσαμε πρώτη θέση.
Συγχαρητήρια σε** ripper** και McLaren για τις πρώτες κούπες!
-
Ευχαριστώ όλους τους συναγωνιστές για τα συγχαρίκια.
Έχω περιέργια για το line up των ομάδων του χρόνου. -
Συγχαρητήρια και από μένα στους πρωταθλητές
-
kudos to ripper
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Έχω περιέργια για το line up των ομάδων του χρόνου.Χα, εγώ δε θέλω να το σκέφτομαι..
Συγχαρητήρια κι από μένα, η σταθερά καλή βαθμολόγηση είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, μπράβο!
Διαγ. Προβλεψεων 2012 - σχόλια/αποτελέσματα