-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θεμιτό φίλτατε. Προσωπικά όμως είμαι οπαδός της Ferrari και αν τους πάρουμε τα βρακιά θα χαρώ πολύ. Συνουσιάζουμε και ραπίζουμε λέμε!...ναι, αλλά προς το παρόν, το γερμανάκι σας έχει πάρει και τα... πάμπερς!!!...
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Θεμιτό φίλτατε. Προσωπικά όμως είμαι οπαδός της Ferrari και αν τους πάρουμε τα βρακιά θα χαρώ πολύ. Συνουσιάζουμε και ραπίζουμε λέμε!
...ναι, αλλά προς το παρόν, το γερμανάκι σας έχει πάρει και τα... πάμπερς!!!...
REALIZEUS εσυ ή εγω?
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Θεμιτό φίλτατε. Προσωπικά όμως είμαι οπαδός της Ferrari και αν τους πάρουμε τα βρακιά θα χαρώ πολύ. Συνουσιάζουμε και ραπίζουμε λέμε!
REALIZEUS εσυ ή εγω?
και οι 2
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
REALIZEUS εσυ ή εγω?
και οι 2
Φωνη λαου οργη Θεου..
Ο Μπιεμπερ μεγαλωσε με τα κοκκινα οργια του MS, εχοντας τα ποστερ στο δωματιο του..
Ε? Ε? Καλο? καλο? -
Ο χρήστης STK έγραψε:
REALIZEUS εσυ ή εγω?
Δικος σου!

Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Paul Hembery has revealed that the 2013 Pirelli tyres will change the aerodynamics for the teams next season.
Pirelli is supplying two sets of prototype tyres for Friday practice at the Brazilian Grand Prix in order to give the teams an opportunity to gather some data around which to develop their 2013 cars. However, while Hembery said the regulations meant the cars themselves are not due to change too much, the new profile tyre will have an effect on the aerodynamics at the rear of the car.
'Well the cars at least this year are not going to change too much between this year and next year,' Hembery told ESPN exclusively. 'From that point of view we're hopeful of not having any big surprises and that I think for the teams is also a positive. Although we know that the changes we've made will have an influence on things like aerodynamics for the teams; it will deflect more, the rear tyre in particular.'
Hembery added that he suspects some teams not chasing championship positions could focus on analysing the tyres fully on Friday.
'I think for the teams point of view it is an opportunity to gain a lot of data, and those who are maybe not competing for points or a position in the championship then will use that to take home as much data as possible.'
http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/95527.html
Δε μας χέζει η Pirelli λέω εγώ; Δύο χρόνια κάναμε να τα μάθουμε και τα αλλάζει πάλι!
-
ναι γιατι τα ελαστικα εφταιγαν που το τρακτερι δεν τραβαγε
-
Μεγαλο κριμα σε σχεση με αυτο του Αλονσο (την απωλεια της μεγαλης διαφορας ενω ηταν πρωτος) ειναι να μη διεκδικει το πρωταθλημα ΚΑΙ ο Χαμιλτον. Ισως και μεγαλυτερο.
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Μεγαλο κριμα σε σχεση με αυτο του Αλονσο (την απωλεια της μεγαλης διαφορας ενω ηταν πρωτος) ειναι να μη διεκδικει το πρωταθλημα ΚΑΙ ο Χαμιλτον. Ισως και μεγαλυτερο.Με 4-5 DNF λογο αξιοπιστιας και 1-2 μ@λακιες απο τους μηχανικους στα πιτ του πως να διεκδικησει πρωταθλημα?
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
Μεγαλο κριμα σε σχεση με αυτο του Αλονσο (την απωλεια της μεγαλης διαφορας ενω ηταν πρωτος) ειναι να μη διεκδικει το πρωταθλημα ΚΑΙ ο Χαμιλτον. Ισως και μεγαλυτερο.Εγώ πιστεύω ότι φέτος και οι τρεις κορυφαίοι (Alonso-Hamilton-Vettel) έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά και έχουν δείξει τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους. Για τον Hamilton είναι η πρώτη ώριμη χρονιά εντός πίστας (εκτός άστο καλύτερα).
McLaren και Red Bull είχαν τα ταχύτερα μονοθέσια και η Ferrari τέλεια αξιοπιστία και ομαδική λειτουργία.
Φτάσαν μόνο οι δύο να διεκδικούν πρωτάθλημα, λόγω εγκληματικών λαθών της McLaren.
Πολύ ωραία χρονιά πάντως για να παρακολουθήσει κάποιος. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Εγώ πιστεύω ότι φέτος και οι τρεις κορυφαίοι (Alonso-Hamilton-Vettel) έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά και έχουν δείξει τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους. Για τον Hamilton είναι η πρώτη ώριμη χρονιά εντός πίστας (εκτός άστο καλύτερα).
McLaren και Red Bull είχαν τα ταχύτερα μονοθέσια και η Ferrari τέλεια αξιοπιστία και ομαδική λειτουργία.
Φτάσαν μόνο οι δύο να διεκδικούν πρωτάθλημα, λόγω εγκληματικών λαθών της McLaren.
Πολύ ωραία χρονιά πάντως για να παρακολουθήσει κάποιος.ΝΑΙ σε ολα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μεγαλο κριμα σε σχεση με αυτο του Αλονσο (την απωλεια της μεγαλης διαφορας ενω ηταν πρωτος) ειναι να μη διεκδικει το πρωταθλημα ΚΑΙ ο Χαμιλτον. Ισως και μεγαλυτερο.
Εγώ πιστεύω ότι φέτος και οι τρεις κορυφαίοι (Alonso-Hamilton-Vettel) έχουν κάνει πολύ καλή χρονιά και έχουν δείξει τη διαφορά τους από τους υπόλοιπους. Για τον Hamilton είναι η πρώτη ώριμη χρονιά εντός πίστας (εκτός άστο καλύτερα).
Πολύ ωραία χρονιά πάντως για να παρακολουθήσει κάποιος.Κι εγώ συμφωνώ σε όλα, παραδόξως και σε αυτό για τον Hamilton. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ να έχει κάνει κάπου λάθος όλη τη χρονιά, ή να μην μπορεί να κινηθεί ανταγωνιστικά εξαιτίας δικής του υστέρησης, ή να υπολείπεται του Button. Μόνο σ' ένα set up στο Βέλγιο θυμάμαι μια λάθος απόφαση. Ίσως γι' αυτό κι αυτός να ένιωσε περισσότερο από ποτέ την τάση να φύγει από μια ομάδα που τα δίνει όλα και δε βλέπει χαΐρι. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι...πολύ νωρίς έχασε την υπομονή του (ο Alonso χρόόόόνια περιμένει το..downforce..!)
Πάντως όντως και οι τρεις που αναφέρεις δείχνουν φέτος πόσο πολύ ξεχωρίζουν σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Και ο βασικός λόγος κατά τη γνώμη μου δεν είναι απλώς το ταλέντο, αλλά η επιμονή, η δουλειά, ο επαγγελματισμός, η σταθερότητα, η τελειομανία κλπ κλπ...Ταλέντο όλοι έχουν λίγο ή πολύ απ' τη στιγμή που βρίσκονται εκεί.
Μιας και τέτοια κουβέντα ανοίξαμε, ομολογώ ότι δεν περίμενα και τέτοια επιστροφή απ' τον Raikkonen. Ίσως αν ήταν πιο γρήγορος στα Quals στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, να είχε πάρει άλλες δύο νίκες και τώρα να ήταν κι αυτός διεκδικητής του τίτλου.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Πολύ ωραία χρονιά πάντως για να παρακολουθήσει κάποιος.ΝΑΙ σε ολα.
- Kimi
-
Ο χρήστης kostas225 έγραψε:
Με 4-5 DNF λογο αξιοπιστιας και 1-2 μ@λακιες απο τους μηχανικους στα πιτ του πως να διεκδικησει πρωταθλημα?
F1 2012 Constructors DNF Championship
- HRT 11 DNFs
- Mercedes AMG Petronas 10 DNFs
- Vodafone McLaren Mercedes 6DNFs!!!
...
DSQ Lotus F1 Team (6 DNFs) λόγο αθέμιτου ανταγωνισμού
-
Και δεν είναι μόνο τα DNF. Λάθη στα pit stop το πρώτο μισό της χρονιάς, ξεχάσανε να βάλουν καύσιμα, αλλαγές κιβωτίων, μέχρι και ανάρτηση έσπασε.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πολύ ωραία χρονιά πάντως για να παρακολουθήσει κάποιος.Συμφωνώ απολύτως, με μια μικρή πρόσθεση. Και ο KR ήταν φοβερός, πάντα στο όριο, χωρίς να το ξεπερνά.
-
Ο χρήστης The Black Earl έγραψε:
Με 4-5 DNF λογο αξιοπιστιας και 1-2 μ@λακιες απο τους μηχανικους στα πιτ του πως να διεκδικησει πρωταθλημα?
F1 2012 Constructors DNF Championship
- HRT 11 DNFs
- Mercedes AMG Petronas 10 DNFs
- Vodafone McLaren Mercedes 6DNFs!!!
...
DSQ Lotus F1 Team (6 DNFs) λόγο αθέμιτου ανταγωνισμού
και ο αλλος θα φυγει απο μας να παει στη Μερτσεντα>? για καλυτερα??
Οσο καλος ειναι μεσα στη πιστα τοσο δεν του κοβει εκτος αυτης... -
Στα 10 DNF ειναι και οι εγκαταλειψης του Σουμι απο στουκες; Αν ναι, τοτε σιγουρα η Mercedes ειναι πιο αξιοπιστη φετος απο την McLaren.
-
http://www.vivaf1.com/reliability.php
Aναλύει όλες τις εγκαταλείψεις. -
ειμαστε ετοιμοι;
καθομαστε;
παμε!

http://www.sport-fm.gr/article/594741
(με printscreen για να μην το αλλαξουν)
Διάφορα Νέα - Νοέμβριος 2012