-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Σε πωλήσεις πάντως είναι μπροστά.Και το hyundai accent πρωτο ηταν για χρονια...
-
και μετα με ελεγαν ζηλιαρη και υπερβολικο που εβαλα την f12 διπλα στο golf..
-
Εκείνο (accent) ήταν φτηνό και προσιτό και ας είχε ελαττώματα. Το Golf δεν το λες φτηνό και προσιτό.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε πωλήσεις πάντως είναι μπροστά.
Και το hyundai accent πρωτο ηταν για χρονια...
ναι ήταν πρώτο στην Ελλάδα όπου το 'χαρίζαν' ενώ το ξέχασε μέχρι κ η χιουνται. Ακριβώς το ίδιο πράγμα με το γκολφ είναι
για εμένα 3 είναι τα κύρια πράγματα με το γκολφ- ξεχωριζε κ ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς σε κάθε συγκριτικό που έχω διαβάσει σε Ευρώπη κ Αμερική
- Έφερε στην κατηγορία πράγματα που οι λοιποί ΜΑΛΑΚΕΣ κ ΤΣΙΠΗΔΕΣ κατασκευαστές τώρα βαζουν κώλο κάτω κ προσπαθούν να εφαρμόσουν ΚΑΙ ΑΝ. κάποιοι επικεφαλείς σα τον πουλοβεράκια μάλιστα ακόμα βγαίνουν σαν κλαψομ@υνες να κλαφτούν ότι η vw πουλάει κάτω του κόστους
- Το ότι έχει πουλήσει εκατομμύρια τεμάχια, κρατώντας μεταπώληση κ δεν βλέπουμε τους ιδιοκτήτες στο σύνταγμα να τα καίνε δείχνει πόσο υπερβάλουν κάποιοι εδωμέσα για τη αξιοπιστία τους
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και μετα με ελεγαν ζηλιαρη και υπερβολικο που εβαλα την f12 διπλα στο golf..εγώ αλλιώς σε έλεγα...
κλασικό troll με την ανοχή των μοντς
δεν ασχολήθηκε κανείς με τη μαλακία που έβαλες και επανερχεσαι τώρα χαρωπός -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και μετα με ελεγαν ζηλιαρη και υπερβολικο που εβαλα την f12 διπλα στο golf..
εγώ αλλιώς σε έλεγα...
κλασικό troll με την ανοχή των μοντςενω οταν βλεπεις την γκολφαρα διπλα σε ονοματα gt 86 μερσεντες αουντι τι πρεπει να κανεις μπαν ολο το θρεντ?
η μπλα βρεθηκε στην σεληνη τελικα
εχετε χασει το νοημα του ρεαλισμου εδω περα οπως και πιο παλια στο Mazda 6 με τα 1.800χλμ την ωρα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ενω οταν βλεπεις την γκολφαρα διπλα σε ονοματα gt 86 μερσεντες αουντι τι πρεπει να κανεις μπαν ολο το θρεντ?
κ εσένα η αντίδραση σου είναι να κάνεις τις ίδιες μαλακίες στο τοπικ του golf.
νηπιαγωγείο πας? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ενω οταν βλεπεις την γκολφαρα διπλα σε ονοματα gt 86 μερσεντες αουντι τι πρεπει να κανεις μπαν ολο το θρεντ?
κ εσένα η αντίδραση σου είναι να κάνεις τις ίδιες μαλακίες στο τοπικ του golf.
νηπιαγωγείο πας?ε ναι προφανως μολις πηρα την πλαστελινη στο χερι μου
δεν εκανα μαλακια απλα εδωσα αλλη μια επιλογη αντιπαραθεσης για το γαματο γκολφ απο εκει και περα σας πειραξε η f12 και οχι ολα τα αλλα
κλασσικο τρολλ ειμαι οπως βλεπω (δεν βρισκω το καταλληλο εμοτικον )
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Σε πωλήσεις πάντως είναι μπροστά.
Και το hyundai accent πρωτο ηταν για χρονια...
ναι ήταν πρώτο στην Ελλάδα όπου το 'χαρίζαν' ενώ το ξέχασε μέχρι κ η χιουνται. Ακριβώς το ίδιο πράγμα με το γκολφ είναι
για εμένα 3 είναι τα κύρια πράγματα με το γκολφ- ξεχωριζε κ ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς σε κάθε συγκριτικό που έχω διαβάσει σε Ευρώπη κ Αμερική
- Έφερε στην κατηγορία πράγματα που οι λοιποί ΜΑΛΑΚΕΣ κ ΤΣΙΠΗΔΕΣ κατασκευαστές τώρα βαζουν κώλο κάτω κ προσπαθούν να εφαρμόσουν ΚΑΙ ΑΝ. κάποιοι επικεφαλείς σα τον πουλοβεράκια μάλιστα ακόμα βγαίνουν σαν κλαψομ@υνες να κλαφτούν ότι η vw πουλάει κάτω του κόστους
- Το ότι έχει πουλήσει εκατομμύρια τεμάχια, κρατώντας μεταπώληση κ δεν βλέπουμε τους ιδιοκτήτες στο σύνταγμα να τα καίνε δείχνει πόσο υπερβάλουν κάποιοι εδωμέσα για τη αξιοπιστία τους
εκτιθεσαι μονος σου οταν γραφεις ''ξεχωριζε και ξεχωριζει σε καθε συγκριτικο που εχω ΔΙΑΒΑΣΕΙ''......αυτη η καραμελα
τι ακριβως εφερε στην κατηγορια;;;και μην αραδιασεις γκατζετιες!!!
το παραδειγμα με το αξεντ εκει ακριβως στοχευε.........εχει πουλησει καργα και κανεις δεν το καιει στο Συνταγμα,ασε που με τα λεφτα του γκολφ κουμπωνες 2 αξεντ κυριολεκτικα!!! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Για τα καθισματα λες?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εκτιθεσαι μονος σου οταν γραφεις ''ξεχωριζε και ξεχωριζει σε καθε συγκριτικο που εχω ΔΙΑΒΑΣΕΙ''......αυτη η καραμελα
επειδή δεν θα το χωνέψες ποτέ πως ξεχώριζε στα συγκριτικά που κάνα επαγγελματίες, σου προτείνω να ασχοληθείς με mountainbikeΓια τα καθισματα λες?
δε μπορεί να είσαι ΤΟΣΟ άσχετος
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
επειδή δεν θα το χωνέψες ποτέ πως ξεχώριζε στα συγκριτικά που κάνα επαγγελματίες, σου προτείνω να ασχοληθείς με mountainbikeΓια τα καθισματα λες?
δε μπορεί να είσαι ΤΟΣΟ άσχετος
Ναι μεγαλε γκουρου, ο,τι πεις!
-
+1
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ναι μεγαλε γκουρου, ο,τι πεις!
δεν είμαι γκουρού αλλά ούτε κ τόσο τούβλο να ρωτάω για τα καθίσματα
-
απτή ποιότητα
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μην πέφτεις στο επίπεδό του.δεν το καταλαβαίνεις ότι δεν το κάνει επίτηδες;
δεν ειναι θεμα επιπεδου αλλα δεν μπορω να δεχτω σαν επιχειρημα τις αποψεις καποιων που γραφουν σε περιοδικα.....
αν ελεγε οτι εχω το γκολφ εδω και τοσα χρονια και δεν εχει κανει κιχ και το εσωτερικο του ειναι ετσι και το οποιο και διοτι τοτε τα πραγματα αλλαζουν.....
τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δεν ειναι θεμα επιπεδου αλλα δεν μπορω να δεχτω σαν επιχειρημα τις αποψεις καποιων που γραφουν σε περιοδικα.....
εντάξει, τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά τα πράγματα, οπότε ας το λήξουμε εδώ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εντάξει, τα βλέπουμε τελείως διαφορετικά τα πράγματα, οπότε ας το λήξουμε εδώ
πιπα της ειρηνης αν και δεν καπνιζω......
-
edit mod
κάτσε κ προσπάθησε να πάρεις χαμπάρι πως το γκολφ εφερε πρώτο ή/και εδραίωσε στην κατηγορία νεα πράγματα. καμιά δεκαριά downsized κινητήρες , 6ταχυτα manual, dsg... βασικά τίποτα
που ζεις? στο χωριό του '+1'?
VW Golf VII