-
Σχετικό άσχετο, συνάδελφος γύρισε απ την Λισσαβώνα από συνέδριο προχτές. Είχε πάει με την κοπελιά του, η οποία είναι κοσμογυρισμένη, ως scuba diver
Δεν είχε πάει κανείς τους πριν πορτογαλία και τους έλεγα τα καλύτερα, μιας και 10 χρόνια πριν μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Περίμενα κι εγώ λοιπόν να μάθω πως πέρασαν και τα σχόλια τους ήταν αποκαρδιωτικά. Η κοπέλα, την οποία εμπιστεύομαι και περισσότερο απ τον Ολλανδό σε θέμα τουρισμού, μου λέει τόσο άσχημα δεν είχα νοιώσει ούτε στην Αίγυπτο.
Η πόλη δίνει εντύπωση εγκατάλειψης, παντού άστεγοι και όχι τύπου clochard αλλά νεόπτωχοι, drug dealing μέρα μεσημέρι οπουδήποτε, γενικά διάχυτη μιζέρια... -
Πριν 3 χρόνια δεν ήταν έτσι Βέβαια για τα δεδομένα των clean cut Ολλανδών μπορεί πολλά να τους φάνηκαν κάπως αλλά άμα βάζει στο παιχνίδι και την Αίγυπτο Δεν ξέρω θα ρωτήσω τους Πορτογάλους όταν τους δώ
-
H κοπελία είναι απ το Μαυροβούνιο, κι έχει ζήσει παντού, μονο clean cut δεν την λες
Κι εμένα μου έκανε τρελή εντύπωση όταν μου το είπε πάντως αλλά ήταν κατηγορηματική σε φάση ούτε να ξαναπατήσω το πόδι μου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πριν 3 χρόνια δεν ήταν έτσι Βέβαια για τα δεδομένα των clean cut Ολλανδών μπορεί πολλά να τους φάνηκαν κάπως αλλά άμα βάζει στο παιχνίδι και την Αίγυπτο Δεν ξέρω θα ρωτήσω τους Πορτογάλους όταν τους δώΕίναι το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και το καμαρώνουν
Τα δωμάτια είναι βρώμικα, δεν υπάρχει ζεστό νερό (και δεν είναι η μόνη έλλειψη), οι ιδιοκτήτες καλούν τους πελάτες να σκουπίζονται όχι με πετσέτες αλλά με τς κουρτίνες και προειδοποιούν πως ότι και να συμβεί στους πελάτες δεν φέρουν καμία ευθύνη. «Hans Brinker Budget Hostel», αυτό είναι το χειρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και το υπερηφανεύεται.
Σλόγκαν τους; «Η κατάσταση δεν μπορεί να γίνει χειρότερη αλλά εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε» και «βελτιώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα- Μείνετε στο Hans Brinker Budget Hostel». Τουλάχιστον οι πελάτες του ξενοδοχείου, κυρίως φοιτητές και ταξιδιώτες, δεν μπορούν να υποστηρίξουν πως δεν γνώριζαν και άρα οι ιδιοκτήτες γλιτώνουν και από τις καταγγελίες, όπως γράφει η Daily Mail.
Στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο Άμστερνταμ, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται πλήρως για τις συνθήκες που θα αντιμετωπίσει αν αποφασίσει να μείνει στο «Hans Brinker Budget Hostel», το δωμάτιο του οποίου για μια νύχτα κοστίζει 22,50 δολ. Οι ιδιοκτήτες προειδοποιούν «η ποιότητα των παροχών είναι αντίστοιχη με αυτή της φυλακής» και σημειώνουν σε άλλο σημείο:
«Αυτοί που επιθυμούν να μείνουν στο Hans Brinker Budget Hostel το κάνουν με δική τους ευθύνη και δεν θα θεωρήσουν υπεύθυνο το ξενοδοχείο για τροφική δηλητηρίαση, ψυχική κατάρρευση, ανίατες ασθένειες, χαμένα άκρα, δηλητηρίαση από ακτινοβολία, ορισμένες ασθένειες που σχετίζονται με τον 18ο αιώνα, πανούκλα κ.λπ.», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ξενοδοχείο.
Ένας από τους πελάτες γράφει : «Είχα διαβάσει τα σχόλια πριν φτάσω και ένιωθα λίγο παράξενα. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά που διάβασα ήταν απολύτως αληθινά». http://tvxs.gr/news/paraksena/einai-xei ... kamaronoyn
-
ασχετο, αυτό με το drug dealing το είχαν απο τότε που είχα πάει πάντως, με είχαν πλησιάσει με τον αδερφό αρκετές φορές για κοκακόλα
Ο πορτογάλος τί να σου πει, αμα πέσεις και σε κανέναν συμφορουμίτη θα σου μιλήσει για τις σακούλες με ψώνια στο πορτογαλικό mall
-
Καλα αν μιλαμε για κατι τετοιο δε μου λεει κατι. Παραδοσιακα και ακινδυνα πραγματα οπως και στην Ισπανια. Την εχει χαλασει η Ολλανδια μαλλον
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Δεν παίζει, γιατί μου μιλάγε για γενικότερη εικόνα μιζέριας και εγκατάλειψης. + το άστεγοι παντού
-
Τα mall τους όμως, γιομάτα κόζμο...άρα ποια κρίση;
-
Τουλάχιστον αυτοί παράγουν πράμα:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... reemap.png -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... reemap.pngNot enough:
Portugal reported a current account surplus equivalent to 246 Million EUR in August of 2012
Greece reported a current account surplus equivalent to 775 Million EUR in September of 2012.
Μάλλον δεν παράγουν και τόσο πράμα... -
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... reemap.pngΓαματο ποστ!
κοιτα τι γινεται αμα αντι για portugal γραψω greece:
-
Tryphon, δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμας λχ την παροχη υπηρεσιων και δινεις τοσο μεγαλη σημασια στο να παραγεται πραμα ντε και καλα . Η παροχη υπηρεσιων ειναι ενα υπερτιτανοτεραστιο κομματι του συγχρονου παγκοσμιου καπιταλισμου, μαζι με βιοτεχνολογια/ανανεωσιμες πηγες ενεργειας-πρασινη ενεργεια/τεχνολογια/φαρμακα κλπ. Καθολου φιλελευθερη η σταση σου
Μου θυμιζεις τωρα τους αεροψεκασμενους μπαρμπαδες που σου λενε να αφησει ο κοσμος τα αστικα κεντρα και τις δουλειες τυπου ασφαλειες-χρηματιστηριακα κλπ μουφες και να παει στο χωριο του να φυτεψει καμια ντοματα -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... reemap.pngΓαματο ποστ!
κοιτα τι γινεται αμα αντι για portugal γραψω greece:
Κάποιο λάθος έχει γίνει.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Tryphon, δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμας λχ την παροχη υπηρεσιων και δινεις τοσο μεγαλη σημασια στο να παραγεται πραμα ντε και καλα . Η παροχη υπηρεσιων ειναι ενα υπερτιτανοτεραστιο κομματι του συγχρονου παγκοσμιου καπιταλισμου, μαζι με βιοτεχνολογια/ανανεωσιμες πηγες ενεργειας-πρασινη ενεργεια/τεχνολογια/φαρμακα κλπ. Καθολου φιλελευθερη η σταση σου
Μου θυμιζεις τωρα τους αεροψεκασμενους μπαρμπαδες που σου λενε να αφησει ο κοσμος τα αστικα κεντρα και τις δουλειες τυπου ασφαλειες-χρηματιστηριακα κλπ μουφες και να παει στο χωριο του να φυτεψει καμια ντοματαΑποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι 'υπηρεσίες' χωρίς παραγωγική βάση είναι πρασιν'αλογα.
-
Μου θυμιζεις τωρα τους αεροψεκασμενους μπαρμπαδες που σου λενε να αφησει ο κοσμος τα αστικα κεντρα και τις δουλειες τυπου ασφαλειες-χρηματιστηριακα κλπ μουφες και να παει στο χωριο του να φυτεψει καμια ντοματαΑποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι 'υπηρεσίες' χωρίς παραγωγική βάση είναι πρασιν'αλογα.
Εγώ μαζί σου είμαι σε αυτό. Η Ελβετία όμως στηρίζεται κυρίως στις υπηρεσίες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ μαζί σου είμαι σε αυτό. Η Ελβετία όμως στηρίζεται κυρίως στις υπηρεσίες...
Λάθος.
-
Έχει αυτοκινητοβιομηχανίες (Toyota, GM, VW, Fiat, PSA κλπ); Έχει αεροδιαστημικές βιομηχανίες (Boeing, EADS, Ilyushin, Tupolev κλπ); Έχει ναυπηγία (Mitsubishi, Hyundai κλπ); Έχει ηλεκτρονική βιομηχανία (Matsushita, Sony, Samsung κλπ); Έχει βιομηχανία πρώτων υλών (Gazprom, BP, ατσάλι κλπ); Τι έχει πέρα από 5 ρολογάδικα (Rolex etc) και 3 φαγάδικα (Nestle etc) δηλαδή;
-
Καλά μην βγάλουμε και την βιομηχανία της Ελβετίας ανύπαρκτη επειδή ο tryphon μένει εκεί.
-
Μα δεν είναι θέμα Τρύφωνα. Είναι θέμα ότι δεν έχει βαριά βιομηχανία, πως να το κάνουμε δηλαδή. Τι βγάζει από όλα αυτά που είπα; Μπορώ να πάρω ελβετικό αυτοκίνητο, φορτηγό, ελικόπτερο, αεροπλάνο, πλοίο, υπολογιστή, τηλεόραση;
-
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)