-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Αν ολα αυτα τα σπιτια ειναι αυθαιρετα τοτε πραγματι ειναι απιθανο να τα γρεμισουν στην ψυχρα. Αν ο Τομσεν περιμενει οτι αυριο το πρωι θα σταματησουν ολα αυτα τοτε ονειρευεται. Δεν ειναι θεμα οποιασδηποτε κυβερνησης. Ειναι θεμα οτι δεν εγινε για δεκαετιες δεν προκειται να φτειαξει τωρα. Συμφωνω με τον φιλο απο επανω σκιστε τους στα προστιμα και νομιμοποιηση. Οποιος δεν πληρωνει κοψτε νερο, ρευμα, αποχετευση και μετα ξεσχισμα απο φορολογικους ελεγχους που πως ποθεν κτλ κτλ...
Φυσικα τελος στα καινουργια αυθαιρετα που πρεπει να κατεδαφιζονται αμεσως και οι παρανομοι να πληρωνουν τα εξοδα.Ξερω ξερω και μετα ξυπνησα.
Νικος
Στην βραζιλια χαζοι ειναι ? εκει απλα περνουν το σπιτι το κρατανε ενα χρονο αν δεν πουληθει το δινουν σε απορη οικογενεια απο τις φαβελες
δεν ειναι ζητημα του δεν μπορω
δεν υπαρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
υπαρχει ΔΕΝ ΘΕΛΩ -
Λοιπόν παληκάρια . Οι τύποι είναι καραπαράνομοι . Μάλιστα τώρα είδα και από την φωτό τι γίνεται γιατί δεν έχω πάει ποτέ εκεί . Το θέμα όμως είναι ότι και η κρατική μηχανή είναι καραπαράνομη . Πολεοδομία , δήμοι , αστυνομία , δασαρχείο και λοιποί κρατικοί οργανισμοί , ΔΕΗ , ΟΤΕ , νερό , δεν ήξεραν ? Ηξεραν αλλά τα έπαιρναν . Τώρα είναι δίκαιο να γκρεμίσεις το παράνομο και να αφήσεις αυτούς που τα έπαιρναν ? Οχι δεν είναι .
Αρα πρόστιμα και νομιμοποίηση . Στο κάτω- κάτω γιά πούλημα είναι η έκταση . Τι σε ξένους , τι σε δικούς μας .
-
Εχουμε και στα παράλια της Λάρισας κατι ανάλογο. Βέεεεβαια, αμ΄πώς....???
-
Την 'αποτίμηση' δεν ξέρουμε όμως.
Γιατί πχ: 50 τμ ημιυπαίθριοι, για την τακτοποίηση κοστίζουν μ.ο. 8 - 10.000€.
Τα 20.000 στρέμματα που αναφέρονται ως καταπατημένα, .... πόσο???Αααα, ξέχασα: Τα κορόιδα μόνο δηλώνουν-πληρώνουν, κλπ...
-
Η αποτίμηση μπορεί εύκολα να γίνει από εκτιμητές . Η πολιτική απόφαση είναι το δύσκολο .
Και γιατί την πέφτετε στους Πυργιώτες και στους Λαρισαίους ? Ολη η Ελλάδα είναι έτσι . Ρίχτε μιά ματιά στην Αττική και στην Χαλκιδική .
-
Και για να μη ξεχνάμε...
*Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης δίνει μια μάχη ζωής τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκεται σε κώμα, σε ένα δωμάτιο του 401 και έχει συμπαραστάτες μόνο τους γονείς του και τα αδέλφια του, οι οποίοι έρχονται από την Κοζάνη εναλλάξ ανά 15νθήμερο για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του.
Ο Στάθης έκλεισε φέτος τα 33 του χρόνια και η ιστορία του συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης τον Νοέμβριο του 2007 δέχθηκε σφαίρα από καλάζνικοφ στο κεφάλι και εκεί «σταμάτησε» η ζωή του.
Υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σχεδόν τέσσερις φορές κόντεψε να χάσει τη ζωή του.
Έναν χρόνο πριν από τον «μαύρο Νοέμβρη» του ’07 τίποτα δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα ερχόταν στη ζωή του Στάθη.
Μόλις είχε παντρευτεί τη Μαρία του, που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η σφαίρα όμως, που ποτέ δεν καταλογίστηκε δικαστικώς σε κάποιον, αφήνοντας χωρίς δικαίωση τον ειδικό φρουρό των ΤΑΕ (Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων) Κρήτης, σταμάτησε τα πάντα.
Η γυναίκα του σήμερα ζει στα Χανιά και αραίωσε τις επισκέψεις της, η κόρη του είναι 5 ετών και δεν έχει δει ποτέ τον πατέρα της!
«Πιστεύουμε στο θαύμα»
Οι γονείς του παλεύουν καθημερινά να μεταφέρουν το παιδί τους στο 424 στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από όπου το σπίτι τους απέχει μόνο μια ώρα.
«Μένουμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και είμαστε όλη μέρα κοντά του. Του μιλάμε και τρέχουν δάκρυα από τα μάτια του… είμαι σίγουρος ότι μας ακούει».
«Αυτή τη στιγμή νομικώς την επιμέλεια του Στάθη την έχει η νύφη μου», αναφέρει ο πατέρας του άτυχου νέου.
«Τον βλέπω να υποφέρει. Σίγουρα βασανίζεται. Πολλές φορές κοιτάζοντάς τον, βγαίνω από το δωμάτιο, κλαίω και του λέω: ‘’Παρ’ τον καλύτερα, θεέ μου…’’».
Τα Χριστούγεννα που έρχονται
«Στολίζουμε δεντράκι και του φτιάχνουμε βασιλόπιτα. Δεν τον έχουμε αφήσει ποτέ μόνο του τις γιορτές», συμπληρώνει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του.
Πηγή: εφημερίδα ''Έθνος της Κυριακής''
*Απ΄τα βάθη της ψυχής μου, εύχομαι περαστικά στον αδελφό πρώην καταδρομέα και δύναμη στους αγαπημένους του.
-
https://maps.google.com/maps?q=χ%C ... reece&z=19
Μερακλήδες ΚΑΙ στη χαλκιδική.
-
Το αστείο(;) είναι ότι για κάθε αυθαιρεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έρχεται(;) στο φως πετάμε το γνωστό ειρωνικό τσιτάτο (και τώρα ο Σύριζα θα τα φτιάξει όλα), μετά πέφτουμε στο πάτωμα από τα γέλια και το σκουπίζουμε και αφού σηκωθούμε κ τινάξουμε την σκόνη από πάνω μας κόβουμε το κεφάλι μας ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (αυτοί δηλαδή που έκαναν τις αυθαιρεσίες) αποτελούν τη μόνη σοβαρή λύση για να βγει η χώρα από την κρίση χρεώνοντας την αυθαιρεσία στον ΣΥΡΙΖΑ (γιατί η αλήθεια είναι ότι όσο λοβοτομημένος και να είσαι, κάτι δεν σου κάθεται καλά με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε διπλό ρόλο).
Σημειωτέον, η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βγάζουν στο φως τα άπλυτά τους υπό την απειλή των δανειστών ΤΟΥΣ, προκειμένου να διευκολύνουν τους τελευταίους να κάνουν με τη σειρά τους τις δικές τους αυθαιρεσίες. Φυσικά οι ίδιοι ως κυβερνώντες δεν έχουν ΠΟΤΕ καμία ευθύνη για τίποτα. Οι πολίτες τα έκαναν όλα μόνοι τους. Άντε να βγει καμία Μπακογιάννη να αναλάβει την πολιτική ευθύνη* για όλους. Ως εκεί και πολύ μας είναι. Όπως προστάζουν οι αρχές της Βασιλευομένης Δημοκρατίας μας.
Εδώ που τα λέμε και οι Έλληνες πολίτες είναι τραγικοί. Κόντρα σε κάθε λογική έχουν το ελεύθερο από τους κυβερνώντες για όποια παρανομία ποθούν και αυτοί την κάνουν. Αν είναι δυνατόν. Στη Γερμανία αν οι κυβερνώντες επέτρεπαν την αυθαιρεσία και οι 9 στους 10 πολίτες αυθαιρετούσαν, οι 9 θα είχαν φαγούρα γιατί 10ος δεν αυθαιρετεί μαζί τους, θα έκαναν αυτοκριτική, θα έσκυβαν το κεφάλι από ντροπή και θα έβγαζαν από την ντουλάπα με τη ναφθαλίνη τους καλούς καγαθούς κυβερνώντες, τους τίμιους για να τους κυβερνήσουν, ούτως ώστε επιτέλους να απολαμβάνουν και την παρέα του 10ου, του ακατάδεχτου.*πολιτική ευθύνη = είμαι ο προϊστάμενος υπουργός γενικού γραμματέα μεγάλου απατεωνίσκου. Δεν έχω καμία σχέση με τις απατεωνιές του. Φιλάω σταυρό. Ή τον Σταύρο (αν είμαι gay). Κάποια στιγμή οι απατεωνιές του γ.γ. έρχονται στο φως. Έχων την (πολιτική) ευθύνη της επιλογής του και χωρίς να έχω ανάμειξη, αναλαμβάνω αυτή την έρμη την ευθύνη και παραιτούμαι. Άδοξα. Πολύ άδοξα.
ελληνική πολιτική ευθύνη = είμαι ο προϊστάμενος υπουργός γενικού γραμματέα (δεν θα μας απασχολήσει στο συγκεκριμένο παράδειγμα, έτσι για μπούγιο τον έβαλα). Είμαι μεγάλος απατεωνίσκος. Κάποια στιγμή οι απατεωνιές μου έρχονται στο φως. Εκτός της πολιτικής ευθύνης έχω πολλές άλλες ευθύνες. Επειδή όμως οι άλλες ευθύνες δεν έχουν την γκλαμουριά της πολιτικής, δεν γράφουν το ίδιο στον φακό και μπορεί να με οδηγήσουν και στα δυτικα προάστεια (Δήμο Κορυδαλλού) ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ στα πλαίσια της βασιλευομένης Δημοκρατίας να επιλέξω όποια ευθύνη γουστάρω. Επιλέγω την πολιτική, απορρίπτω τις άλλες (μόνος μου έτσι, είναι εκπληκτικό, σχεδόν μαγικό...), πετάω έναν λυγμό κελαηδώντας για συνωμοσίες και σκοτεινούς κύκλους (για τα ξώφυλλα των (αν)εκδοτάδων, γιατί με τα άπαντα του Κώστα Καφάση ως προσφορά δεν κάνουν σεφτέ), φεύγω προσωρινά από το Υπουργείο ως μάγκας και λεβέντης, ξεπλένω τα άπλυτά μου (όχι ότι θα έχω θέμα αν δεν τα σαπουνίσω) και περιμένω καρτερικά το comeback μου μόλις λιώσει το παγωτό scandal. Ε μόλις ο Ολυμπιακός κερδίσει τη Μομπελιέ εκτός (ή ο ΠΑΟ τον Πλατανιά εντός) και ο κόσμος έχει άλλα να ασχολείται και ξεχνάει τα πρότερα, ο αρχηγός με ξαναβάζει πανηγυρικά σε άλλο Υπουργείο (αλλαγή σελίδας!) με όλες τις τιμές. Η απόλυτη Ανατροπή και δικαίωσή μου ολοκληρώνεται με τον Πρετεντέρη στο μέγκα, όπου έχουν μαζευτεί κι άλλοι έγκριτοι πολιτικοί συνάδελφοι, οι οποίοι έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη 1.928.388.387.098.388.121 φορές και με νιώθουν. -
Επίσης, έχω απορία. Πόσοι καλοί καγαθοί Ηλείοι που ανήκουν στη παλιά θρησκευτική αίρεση του Αβραμόπουλου (Κίνημα Ελευθέρων Πολιτών) και που πιστεύουν ότι ο πολίτης είναι το Α και το Ω, έχουν κάνει καταγγελίες και αναφορές στις αρμόδιες αρχές για τα 9κ αυθαίρετα; Με πόσους από τους αυθαίρετους Ηλείους έχουν πιεί λικεράκια φράουλα και χορέψει επικούς παραδοσιακούς λεβέντικους χορούς ευχόμενοι καλορίζικα τα παραλιακά τσαρδιά των τελευταίων;
Τα διδάγματα κοινής (σ)πείρας πάντως λένε ότι οι όποιες καταγγελίες δεν προέρχονται ποτέ από τους καλούς καγαθούς, αλλά από τους αυθαίρετους, όταν αυτοί αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι άλλοι αυθαιρέτησαν περισσότερο από τους ίδιους.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τα διδάγματα κοινής (σ)πείρας πάντως λένε ότι οι όποιες καταγγελίες δεν προέρχονται ποτέ από τους καλούς καγαθούς, αλλά από τους αυθαίρετους, όταν αυτοί αντιλαμβάνονται ότι κάποιοι άλλοι αυθαιρέτησαν περισσότερο από τους ίδιους.Ακριβώς . Αυτό το γιατί έχτισε η Κούλα περισσότερο από εμάς Σπύρο , είναι κάτι που κανένας Σπύρος δεν το αντέχει πάνω από 2-3 βράδυα
-
Σε τουλάχιστον 20 ληστείες στο κέντρο της Αθήνας, συμμετείχε ο 31χρονος ειδικός φρουρός, που συνελήφθη προ μίας εβδομάδας για αρπαγή χρημάτων από έναν Ιρανό!
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο 31χρονος αστυνομικός μαζί πιθανόν και με άλλους ένστολους μετέτρεπαν κάθε έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων σε ληστεία δεκάδων ανυποψίαστων αλλοδαπών.
Μάλιστα ο ίδιος ειδικός φρουρός θεωρείται ύποπτος για ένα ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, τον περασμένο Αύγουστο, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε πολλές άλλες σοβαρές εγκληματικές ενέργειες.
Μπροστά σε μία «δυσάρεστη έκπληξη» βρίσκονται, τα τελευταία 24ωρα, οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, που ερευνούν τη δράση του 31χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 15 Νοεμβρίου για την αρπαγή 1.000 ευρώ από έναν Ιρανό, στην οδό Κύπρου, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Αρχκώς οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούσαν ότι πρόκειται για μία μεμονωμένη υπόθεση αστυνομικής διαφθοράς. Όμως από την περαιτέρω έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι υπήρχε ολόκληρη «αστυνομική συμμορία που λήστευε αλλοδαπούς», η οποία είχε αναπτύξει πρωτοφανή εγκληματική δράση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος έχει ήδη ομολογήσει την συμμετοχή του σε τουλάχιστον 20 ληστείες. Ωστόσο οι ερευνητές της υπόθεσης εκτιμούν ότι ίσως οι ληστρικές επιθέσεις στις οποίες συμμετείχε προσεγγίζουν τις 100!
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές ο ειδικός φρουρός, ίσως και με άλλους αστυνομικούς συνεργούς του, ζητούσε από αλλοδαπούς να ελέγξουν τα ταξιδιωτικά έγγραφα τους.
Όταν αυτοί βγάζανε το πορτοφόλι τους, όπου συνήθως είχαν τα έγγραφα αυτά, τους υφάρπαζαν τα χρήματα. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο ειδικός φρουρός προχωρούσε σε συχνές καταθέσεις σε τράπεζες με τα έσοδα του από τις «ληστείες του δρόμου».
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν ακόμη το ενδεχόμενο ο ειδικός φρουρός να συμμετείχε και σε μία σπείρα που προσπάθησε να ληστέψει το βράδυ της 14ης προς 15 Αυγούστου ένα κοσμηματοπωλείο, στο κέντρο της Αθήνας, με την μέθοδο του ριφιφί.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για την επίθεση αυτή έχουν ήδη συλληφθεί ένας 28χρονος έλληνας κι ένας 29χρονος αλβανός.
Οι δύο δράστες διέρρηξαν αρχικά παρακείμενο φαρμακείο και αφού απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού και την εξωτερική κάμερα καταγραφής, με τη χρήση εργαλείων, άνοιξαν τρύπα σε μεσοτοιχία με το κοσμηματοπωλείο.
Οι ενδείξεις για συμμετοχή του 31χρονου ειδικού φρουρού στην απόπειρα ληστείας προέκυψαν από την χρήση ενός δίτροχου που θεάθηκε κοντά στο σημείο του κοσμηματοπωλείου.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για μια ιδιαίτερα υπόθεσης αστυνομικής διαφθοράς, που ίσως σύντομα αποκτήσει και άλλες διαστάσεις…
Καλό κουμάσι ο ειδκός 'φρουρός'...Δεν θα πρέπει να αποταχθεί με συνοπτικές διαδικασίες...?
-
Ένα ΤΟΣΟ χαρακτηριστικό παράδειγμα ευθύνης των πολιτών για την κατάντια της περιοχής ΤΟΥΣ, διαβάζεται εντελώς ανάποδα...
Δεν γούσταραν οι ανθρώποι νόμο, τακτοποιημένο οικιστικό περιβάλλον, καθαρή κι ελεύθερη ακτογραμμή. Έφτιαξαν το γυφτομαχαλά τους. Αν τους όρμαγε το κράτος, κεντρικό ή τοπικό, θα τσίριζαν με τα πιντιά τους στην αγκαλιά, έτοιμοι να πέσουν από τις ταράτσες (λέμε τώρα) ή να ζωστούν τα φυσεκλίκια.
Εννοείται ότι θα μαύριζαν μέχρι να σβήσει ο ήλιος όποιον τους πείραζε ακόμα και τη μάντρα πάνω στην άμμο.
Και σε ΟΠΟΙΟΝ (ΕΔΩ είναι το ζουμάκι) παγαπόντη-ανήθικο-αδίστακτο-λαϊκιστή πολιτικάντη έβρισκαν αποκούμπι, θα έριχναν μονοκούκι τις ψήφους. Είτε ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΣΥΡΙΖΑ ή ανεξάρτητο μονομάχο της πολιτικής.Αν ο Αβραμόπουλος άλλαζε τροπάρι, θα έμενε χωρίς έδρα. Αν ο ΣΥΡΙΖΑς αποφάσιζε να κάνει πράσινο τοπίο, πράσινη ανάπτυξη, οικολογία για όλους, μαργαρίτες και μποστάνια, ελευθερία στην πρόσβαση για όλους, κοινοκτημοσύνη της παραλίας κλπ, δεν θα τόλμαγε να πατήσει τα ιερά χώματα στον Πύργο ή οπουδήποτε αλλού.
Μπορεί βέβαια να είναι όλα αυτά αβάσιμα. Και να μας ψεκάζουν τα κόμματα εξουσίας μέσα στα παραβάν. Όλα είναι πιθανά.
-
Το 1977 ο Στέφανος Μάνος μείωσε 20 % τους συντελεστές δόμησης , που τους είχε αυξήσει ο Παττακός το 1968 κατά 40 % .
Εκανε ο Μάνος 10 χρόνια να ξαναβγεί βουλευτής .
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αν ολα αυτα τα σπιτια ειναι αυθαιρετα τοτε πραγματι ειναι απιθανο να τα γρεμισουν στην ψυχρα. Αν ο Τομσεν περιμενει οτι αυριο το πρωι θα σταματησουν ολα αυτα τοτε ονειρευεται. Δεν ειναι θεμα οποιασδηποτε κυβερνησης. Ειναι θεμα οτι δεν εγινε για δεκαετιες δεν προκειται να φτειαξει τωρα. Συμφωνω με τον φιλο απο επανω σκιστε τους στα προστιμα και νομιμοποιηση. Οποιος δεν πληρωνει κοψτε νερο, ρευμα, αποχετευση και μετα ξεσχισμα απο φορολογικους ελεγχους που πως ποθεν κτλ κτλ...
Φυσικα τελος στα καινουργια αυθαιρετα που πρεπει να κατεδαφιζονται αμεσως και οι παρανομοι να πληρωνουν τα εξοδα.Ξερω ξερω και μετα ξυπνησα.
Νικος
Στην βραζιλια χαζοι ειναι ? εκει απλα περνουν το σπιτι το κρατανε ενα χρονο αν δεν πουληθει το δινουν σε απορη οικογενεια απο τις φαβελες
δεν ειναι ζητημα του δεν μπορω
δεν υπαρχει ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
υπαρχει ΔΕΝ ΘΕΛΩΦιλε μου ολα αυτα τα εχουμε πει και εχουν μαλλιασει η γλωσσες μας.
Που θελουν και θα κανουν και και και....Κανενας δεν εχει πολιτκη θεληση γιατι απλουστατα ποτε δεν θα εκλεχτει.
Και εστω και αν καποιος ειχε οι μισοι βουλευτες του κομματος του θα επαναστατουσαν και δεν θα περναγε ποτε νομοθεσια για τιποτα. (Βλεπε τωρα...) -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Και για να μη ξεχνάμε...*Ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης δίνει μια μάχη ζωής τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκεται σε κώμα, σε ένα δωμάτιο του 401 και έχει συμπαραστάτες μόνο τους γονείς του και τα αδέλφια του, οι οποίοι έρχονται από την Κοζάνη εναλλάξ ανά 15νθήμερο για να μη μείνει ούτε λεπτό μόνος του.
Ο Στάθης έκλεισε φέτος τα 33 του χρόνια και η ιστορία του συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στα Ζωνιανά της Κρήτης τον Νοέμβριο του 2007 δέχθηκε σφαίρα από καλάζνικοφ στο κεφάλι και εκεί «σταμάτησε» η ζωή του.
Υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σχεδόν τέσσερις φορές κόντεψε να χάσει τη ζωή του.
Έναν χρόνο πριν από τον «μαύρο Νοέμβρη» του ’07 τίποτα δεν προμήνυε την καταιγίδα που θα ερχόταν στη ζωή του Στάθη.
Μόλις είχε παντρευτεί τη Μαρία του, που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Η σφαίρα όμως, που ποτέ δεν καταλογίστηκε δικαστικώς σε κάποιον, αφήνοντας χωρίς δικαίωση τον ειδικό φρουρό των ΤΑΕ (Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων) Κρήτης, σταμάτησε τα πάντα.
Η γυναίκα του σήμερα ζει στα Χανιά και αραίωσε τις επισκέψεις της, η κόρη του είναι 5 ετών και δεν έχει δει ποτέ τον πατέρα της!
«Πιστεύουμε στο θαύμα»
Οι γονείς του παλεύουν καθημερινά να μεταφέρουν το παιδί τους στο 424 στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από όπου το σπίτι τους απέχει μόνο μια ώρα.
«Μένουμε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και είμαστε όλη μέρα κοντά του. Του μιλάμε και τρέχουν δάκρυα από τα μάτια του… είμαι σίγουρος ότι μας ακούει».
«Αυτή τη στιγμή νομικώς την επιμέλεια του Στάθη την έχει η νύφη μου», αναφέρει ο πατέρας του άτυχου νέου.
«Τον βλέπω να υποφέρει. Σίγουρα βασανίζεται. Πολλές φορές κοιτάζοντάς τον, βγαίνω από το δωμάτιο, κλαίω και του λέω: ‘’Παρ’ τον καλύτερα, θεέ μου…’’».
Τα Χριστούγεννα που έρχονται
«Στολίζουμε δεντράκι και του φτιάχνουμε βασιλόπιτα. Δεν τον έχουμε αφήσει ποτέ μόνο του τις γιορτές», συμπληρώνει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του.
Πηγή: εφημερίδα ''Έθνος της Κυριακής''
*Απ΄τα βάθη της ψυχής μου, εύχομαι περαστικά στον αδελφό πρώην καταδρομέα και δύναμη στους αγαπημένους του.
+1.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μεταξύ μας ηλία, αυτό στην ηλία είναι uber, δεν υπάρχει αντίστοιχοΗ Ηλεία είναι uber, δεν υπάρχει αντίστοιχο. Παράτα μια περιοχή στην τύχη της 5 - 6 10ετίες κ πήγαινε μετά να δεις. Ανάλογα με την προσοχή που της έχει δώσει το κράτος μας, είναι σε ΠΟΛΥ καλή κατάσταση.
Αλλά παράνομα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, σε θάλασσες κ βουνά. Ψάξ' το (αν έχεις όρεξη κ χρόνο ).Ένα ΤΟΣΟ χαρακτηριστικό παράδειγμα ευθύνης των πολιτών για την κατάντια της περιοχής ΤΟΥΣ, διαβάζεται εντελώς ανάποδα...
Δεν γούσταραν οι ανθρώποι νόμο, τακτοποιημένο οικιστικό περιβάλλον, καθαρή κι ελεύθερη ακτογραμμή. Έφτιαξαν το γυφτομαχαλά τους. ...
Νομίζω πως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, βέβαια, αλλά εσείς μάλλον ξέρετε καλύτερα.
Το αστείο(;) είναι ότι για κάθε αυθαιρεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που έρχεται(;) στο φως πετάμε το γνωστό ειρωνικό τσιτάτο (και τώρα ο Σύριζα θα τα φτιάξει όλα), ...
Κάτι κόλλημα φαίνεται να έχεις, πρόσεξέ το.
Πλάκα μας κάνεις? Όλοι οι βουλευτές κλπ παρατρεχάμενοι όλων των κομμάτων έχουν σπίτια εκεί κάτω, κ μάλιστα τα καλύτερα κ στις καλύτερες 'μεριές', εκεί όπου οι 'απλοί πολίτες' δεν τολμούσαν να πάνε. Κ όταν λέμε όλων, εννοούμε όλων.Επεξεργασία (edit, που λέμε)
Εεεεε, να κάνω μια διόρθωση, παίρνω πίσω το 'όλοι οι βουλευτές', πραγματικά δεν νομίζω ότι οι βουλευτές μας θα αρκούνταν σε τόσο μικρά κομμάτια γης. -
Ενας φιλος εφτιαξε εκει ενα αλλα ηταν τοσο κοντα στη θαλασσα που το 'πηρε' ενα χειμωνα...!!!! καθε χρονο δε προσπαθουσε να το 'σωσει' με μπετα κ.λ.π...... Προσωπικα δεν το ειχα δει αλλα μας περιεγραφε τα βασανα του!!!! ειχε πληρωσει δε για το 'οικοπεδο'' αρκετα... στους τοπικους... παραγοντες... Η φυση ευτυχως ποτε ποτε εκδικειται....
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Καλό κουμάσι ο ειδκός 'φρουρός'...Δεν θα πρέπει να αποταχθεί με συνοπτικές διαδικασίες...?
Αν είναι ένοχος, φυλακή πρέπει να πάει, οχι απλά να αποταχθεί...!
-
Για την Ηλεία.
Πως σήμερα έχουνε όλοι αυτοί ρεύμα, νερό, δρόμους, μέχρι και κάδους απορριμάτων, αφού δεν υπάρχει καν σχέδιο? Δεν πρέπει να πολεοδομίες, ΔΕΗ, Δήμος, ΔΕΥΑ κλπ κλπ να είναι όλοι υπόλογοι? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για την Ηλεία.
Πως σήμερα έχουνε όλοι αυτοί ρεύμα, νερό, δρόμους, μέχρι και κάδους απορριμάτων, αφού δεν υπάρχει καν σχέδιο? Δεν πρέπει να πολεοδομίες, ΔΕΗ, Δήμος, ΔΕΥΑ κλπ κλπ να είναι όλοι υπόλογοι?Στην Ελλάδα χρόνια τώρα τακτοποιούμε αυθαίρετα και εισπράτουμε πρόστιμα. Οπότε όλοι σκέφτονται, θα το χτίσω και θα το τακτοποιήσω κανένας δεν θα με πειράξει εμένα.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]