-
Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και ακολούθως να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.
Η απόδειξη πληρωμής θα αντικαταστήσει το σήμα κυκλοφορίας -ο οδηγός θα πρέπει να το έχει πάντα μέσα στο αυτοκίνητο- και θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας.
Αν το πληρώσει κάποιος μέσω web banking τι θα πρέπει να έχει μαζί του ως αποδεικτικό πληρωμής;
-
Την απόδειξη από web banking?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Την απόδειξη από web banking?Για την εφορία πάντως που πληρώνω μέσω web banking, δεν υπάρχει κάποια απόδειξη.
Αλλά και να υπήρχε για τα τέλη, νομίζω είναι δύσκολο να πιστοποιηθεί ότι το εκτυπωμένο χαρτί δεν είναι παραποιημένο.
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Την απόδειξη από web banking?
Για την εφορία πάντως που πληρώνω μέσω web banking, δεν υπάρχει κάποια απόδειξη.
Αλλά και να υπήρχε για τα τέλη, νομίζω είναι δύσκολο να πιστοποιηθεί ότι το εκτυπωμένο χαρτί δεν είναι παραποιημένο.
Στ'@@ σου, δεν είναι δική σου δουλειά. Εσύ θα εκτυπώσεις το αποδεικτικό του ebanking, πάντα βγάζει.
-
προσοχη εκανα τη διαδικασια μεσω ταμπλετας κ android.....
κ δεν τα προσεξα....κ τα τυπωσα.....
ειχε λαθη στον αριθμο κυκλοφοριας κ στην ημερομηνια μεχρι την οποια μπορεις να τα πληρωσεις.
στο αυτοκινητο ελειπε ενα νουμερο απο την πινακιδα
στη μηχανη εβγαλε αλλο νουμερο....αφμ κ ολες οι αλλες λεπτομερειες σωστεςεπειδη απο το μαμα περιηγητη δεν μπορεσα καν να τα ανοιξω αποθηκευσω το εκανα στην ταμπλετα απο
οπερα k chrome android 4 transformer.....αλλου για αλλουlaptop λοιπον κ μετα ολα καλα...κ σωστα
-
Θα προγραμματιστεί πληρωμή μέσω web banking για τις 31/12. Δεν έχω καμία διάθεση να τους δώσω τα λεφτουδάκια μου (660ευρώ ) έστω και μία ημέρα νωρίτερα...
-
βάλτο 1-2 μέρες νωρίτερα γιατί μπορεί να πάει για την επόμενη εργάσιμη απο web και να βρεθείς εκπρόθεσμος και με πρόστιμο.
σχετικά με την απόδειξη. δεν θα εμφανίζεται στο taxis ως πληρωμένο για να κάνω εκτύπωση απο εκεί?
-
τα εκτυπωσα αλλα θα πληρωθουνε τελος Δεκεμβρη ως ανταποδοση της επιβραβευσης που μου δωθηκε ολες τις αλλες φορες που πληρωσα τα παντα απο τους πρωτους.
-
Το σύστημα πληρωμών δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη....
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
τα εκτυπωσα αλλα θα πληρωθουνε τελος Δεκεμβρη ως ανταποδοση της επιβραβευσης που μου δωθηκε ολες τις αλλες φορες που πληρωσα τα παντα απο τους πρωτους.Εχει διαφορα αν τα πληρωσεις αυριο μεθαυριο απ οτι στο τελος Δεκεμβρη?
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
τα εκτυπωσα αλλα θα πληρωθουνε τελος Δεκεμβρη ως ανταποδοση της επιβραβευσης που μου δωθηκε ολες τις αλλες φορες που πληρωσα τα παντα απο τους πρωτους.
Εχει διαφορα αν τα πληρωσεις αυριο μεθαυριο απ οτι στο τελος Δεκεμβρη?
Εκτός του ότι διαχειρίζεσαι εσύ τα χρήματα σου για 1,5 μήνα και όχι το κράτος, δεν έχει καμία διαφορά.
-
Eιμαι της αποψης να φευγει μια μια η υποχρεωση να ξεμπερδευουμε....και οχι ολες μαζι στο τελος του χρονου που μαζευονται συνηθως
-
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Οι πολίτες, είτε με τον κωδικό τους για το Taxisnet είτε με το ΑΦΜ τους, θα μπορούν να βρίσκουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το τυπώνουν και ακολούθως να το εξοφλούν σε τράπεζες, ταχυδρομεία, εφορίες ή μέσω web banking.
Η απόδειξη πληρωμής θα αντικαταστήσει το σήμα κυκλοφορίας -ο οδηγός θα πρέπει να το έχει πάντα μέσα στο αυτοκίνητο- και θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφει τον αριθμό κυκλοφορίας.
Αν το πληρώσει κάποιος μέσω web banking τι θα πρέπει να έχει μαζί του ως αποδεικτικό πληρωμής;
Θα συμβούλευα γενικώς να τα πληρώσετε αυτοπροσώπως σε τράπεζα, απλά και μόνο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση ως προς το έγκυρο της πληρωμής. Κι εγώ αν και κάνω πρακτικά τα πάντα μέσω web banking, θα πάω στην τράπεζα (ή ταχυδρομείο, αναλόγως) για τα τέλη.
-
σε ΟΛΕΣ ανεξαιρετως τις τραπεζες μπορουμε να παμε?
-
Συγνώμη ρε παίδες, αλλά εγώ δεν βλέπω που είναι η εφαρμογή στο taxisnet (gsis). Με το που κάνω log-in, δε βλέπω κάπου την εφαρμογή.
Πατάω στα e-oxhmata και μου λέει ότι να αναμένω σύντομα τη νέα εφαρμογή για να βγάλω τα τέλη...Βέβαια με το link που δόθηκε στην πιο πίσω σελίδα, μου έβγαλε τα τέλη κυκλοφορίας σωστά.
(300+135 = 435€ το μπουγιουρντί) -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Θα συμβούλευα γενικώς να τα πληρώσετε αυτοπροσώπως σε τράπεζα, απλά και μόνο για να μην υπάρχει αμφισβήτηση ως προς το έγκυρο της πληρωμής. Κι εγώ αν και κάνω πρακτικά τα πάντα μέσω web banking, θα πάω στην τράπεζα (ή ταχυδρομείο, αναλόγως) για τα τέλη.
Γιατί να μπεις σε τέτοια ταλαιπωρία?
Το αποδεικτικό της κατάθεσης από το web banking είναι υπέρ αρκετό.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Συγνώμη ρε παίδες, αλλά εγώ δεν βλέπω που είναι η εφαρμογή στο taxisnet (gsis). Με το που κάνω log-in, δε βλέπω κάπου την εφαρμογή.Δεν κάνεις log-in , την έχει έξω .
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/y ... /index.jsp.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Συγνώμη ρε παίδες, αλλά εγώ δεν βλέπω που είναι η εφαρμογή στο taxisnet (gsis). Με το που κάνω log-in, δε βλέπω κάπου την εφαρμογή.
Δεν κάνεις log-in , την έχει έξω .
https://www1.gsis.gr/webtax2/telhkykl/y ... /index.jsp.
Ευχαριστώ!!!!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Εχει διαφορα αν τα πληρωσεις αυριο μεθαυριο απ οτι στο τελος Δεκεμβρη?
Ναι έχει. Σε περίπτωση θανάτου του ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν έχει πληρώσει τα τέλη, επιβαρύνονται με αυτά οι κληρονομούντες το τουτού του.
Αν πεθάνω μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2012 γιατί να έχω πληρώσει από αύριο μεθαύριο κάτι που δεν θα μου είναι χρήσιμο στο άμεσο μέλλον; Και τον βαρκάρη με τι θα τον πληρώσω;
-
Το σύστημα πως θα ενημερώνεται ότι πλήρωσα; Κατάλαβα ότι θα είναι συνδεμένα τα συστήματα τραπεζών και θα ενημερώνουν;
Αν έχω πληρώσει μήπως μπορώ να βγάλω από το TAXIS κάποια απόδειξη αυτοκινητικής ενημερότητας;
Τέλη κυκλοφορίας