-
Ρε παιδιά, αυτές τις μέρες περιμένω να γεννήσει η αδερφή μου. Μήπως ξέρετε που συχνάζει ο Sainz;
-
Ρε παιδιά, αυτές τις μέρες περιμένω να γεννήσει η αδερφή μου. Μήπως ξέρετε που συχνάζει ο Sainz;
-
-
Παληκαρι μου ατυχησες μονο τον κ.Βερελη εχουμε ευκαιρο γατος το παιδι ετσι?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά, αυτές τις μέρες περιμένω να γεννήσει η αδερφή μου. Μήπως ξέρετε που συχνάζει ο Sainz;Στους σταθμούς του ΕΚΑΒ και περιμένει κλήσεις για μεταφορά ετοιμόγεννων εγκύων
Ελπίζω μόνο να μεταφέρει μια έγκυο κάθε φορά, γιατί αν υπάρξει δεύτερη είναι πιο εύκολο να τη βάλει στο χώρο αποσκευών του τρίθυρου Focus (με το οποίο εμφανίζεται στη διαφήμιση ο Sainz) παρά στο πίσω κάθισμα -
Από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω πως μιλάτε για διαφήμιση Focus με ετοιμόγεννη και Sainz;
Συχωράτε με, αλλά εδώ και 2 βδομάδες έχω βγάλει την τηλεόραση από το δωμάτιό μου και πηγαίνω σε άλλους (είδα σε φίλο το Σάββατο μόνο του Νέας Ζηλανδίας και σε ταβέρνα τα δοκιμαστικά F1 σήμερα, κατα τα άλλα καθόλου TV! )
Δυστυχώς που και που έχουν και κάτι που λέει (όπως φαντάζομαι την διαφήμιση, αν κατάλαβα καλά) και το χάνεις κι αυτό. Όμως ακόμα δεν μετάνιωσα και δεν ένιωσα στέρηση (να 'ναι καλά το Φόρουμ!! )
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ρε παιδιά, αυτές τις μέρες περιμένω να γεννήσει η αδερφή μου. Μήπως ξέρετε που συχνάζει ο Sainz;Στην αίτηση σου σε παρακαλώ να του ζητήσεις να την μεταφέρει με Focus WRC. Δεν λέει τίποτα να την πάει στο μαιευτήριο με το απλό Focus? Ετσι δεν είναι, έχω άδικο μήπως?
Chris
-
Μπορώ να σε ενημερώσω σχετικά με το που κυκλοφορεί ο Γκρόνχολμ . Το ζήτημα είναι εάν θα έμπαινε η αδελφή σου σε αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός θα είχε το γνωστό ( ) Γκρονχολμίσιο βλέμμα...
-
Ο χρήστης spg έγραψε:
Μπορώ να σε ενημερώσω σχετικά με το που κυκλοφορεί ο Γκρόνχολμ . Το ζήτημα είναι εάν θα έμπαινε η αδελφή σου σε αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός θα είχε το γνωστό ( ) Γκρονχολμίσιο βλέμμα...Δεν ξέρω αν θα έμπαινε η αδερφή μου στον Gronholm εγώ πάντως θα έμπαινα
Μέχρι και την έγκυο θα παρίστανα...
-
Προτείνω κι εγώ Gronholm. Ακόμα και στην περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα βάλει μία πετσέτα και θα την δέσει με ένα tire-up.
-
Παντως εμενα δεν με ενθουσιασε η συγκεκριμενη διαφημιση, οπως και οι περισσοτερες διαφημισεις αυτοκινητων βεβαια. Συνηθως προτοτυπουν με λαθος τροπους.
Η κορυφαια του 2002 ειναι αυτη του peugeot206 .
Επείγον!