-
Πολυ σωστο και αυτο
-
ολα σωστα, αλλα δυστυχως δεν εχω αμαξι... και το χρειαζομαι...
-
πριν χρονια η σουζουκι μου ειχε δωσει ενα αμαξι εξυπηρετησης (βαγκον R+) για 2 μηνες μεχρι να μπει η καινουργια χρονια και να βγαλω πινακιδες φρεσκες ..αλλες εποχες τοτε βεβαια αλλα με την πεινα που υπαρχει (δυστυχως) ισως στο κανουν αν ειναι να δωσουν κανα καλο (ακριβουτσικο) μοντελλακι...Το προτεινω σαν εναλλακτικη σκεψη και οχι σαν ΣΟΥΖΟΥΚΙ μονο.
Ρωτα και βαλτο σαν ορο συνεργασιας-αγορας. Εν αναγκη, ζητα προδιαγραφες αμαξιου που να θελει 2-3 μηνες παραδοση ωστε να ειναι πιο ευκολο να σε εξυπηρετησουν με αμαξι εξυπηρετησης.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντα περίμενα μέχρι και 3 μήνες αφού εκτός από τα τέλη που γλυτώνεις η άδεια θα γράφει την επόμενη χρονιά άρα και στην μεταπώληση έχεις κάποιο πλεονέκτημα .....Στη Ferrari... στα 30 χρόνια θα είναι όμως καλύτερα γιατί θα είναι πιο συλλεκτικό...
Εγω για παράδειγμα έχω τώρα μία φερραρι του 1965 και μία του 1966... και του 1965 την πουλάω 10.0000 περισσότερο
λέμε και κάτι να περάσει η ώρα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγώ πάντα περίμενα μέχρι και 3 μήνες αφού εκτός από τα τέλη που γλυτώνεις η άδεια θα γράφει την επόμενη χρονιά άρα και στην μεταπώληση έχεις κάποιο πλεονέκτημα .....
Στη Ferrari... στα 30 χρόνια θα είναι όμως καλύτερα γιατί θα είναι πιο συλλεκτικό...
Εγω για παράδειγμα έχω τώρα μία φερραρι του 1965 και μία του 1966... και του 1965 την πουλάω 10.0000 περισσότερο
λέμε και κάτι να περάσει η ώρα
Το πήγες πολύ μακριά ......ένα Polo όμως του 2005 είναι πιό ελκυστικό από του 2004 και ας έχουν πραγματική διαφορά μερικές μέρες.
-
-
δεκεμβρη του ΄04 που πηρα το δικο μου, μου πλήρωσαν τα τρεχοντα τελη ('04) αδιαπραγματευτα.
και φαντασου σε καλες εποχες τοτε.
τωρα που ψαχνουν πελατες με το κυαλι, φανταζομαι πως δεν θα ειναι δυσκολο. -
κανονικα επρεπε να γραφουν κ μηνα οταν πουλανε μεταχ. αλλα στο Car.gr με τετοια στρογγυλοποίηση που πέφτει πάλη καλα αν ειναι σωστη κ η δεκαετία (που λεει ο λογος) καλα για χιλιομετρα δεν μιλαω καν!
-
Προχθές άκουσα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ ότι τα περιπολικά θα είναι συνδεδεμένα με το TAXIS για να διασταυρώνουν αν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας...
Επίσης δεν είναι απαρίατητη η εκτύπωση του ειδοποιητηρίου από το TAXIS,αρκεί η προσκόμισει στην εφορεία η άδεια κυκλοφορίας. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Προχθές άκουσα στις ειδήσεις στη ΝΕΤ ότι τα περιπολικά θα είναι συνδεδεμένα με το TAXIS για να διασταυρώνουν αν έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας...
Επίσης δεν είναι απαρίατητη η εκτύπωση του ειδοποιητηρίου από το TAXIS,αρκεί η προσκόμισει στην εφορεία η άδεια κυκλοφορίας.Μακάρι, μπας και πιάσουν κανέναν.
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Επίσης δεν είναι απαρίατητη η εκτύπωση του ειδοποιητηρίου από το TAXIS,αρκεί η προσκόμισει στην εφορεία η άδεια κυκλοφορίας.πσσσς
έπρεπε να φτασει το σωτηριο ετος 2013 για να πραξουν τα αυτονόητα.
πόσο καιρο μας πιπιλιζουν τα αυτια με τις 'διασταυρωσεις' και τα ειδοποιητηρια που θα ερχονται στο σπίτι αν καποιο αυτοκινητο φαινεται να μην εχει πληρωμενα τελη ή να ειναι ανασφαλιστο;
Για ποσο ακομα καιρο θα αισθανονται μ@λ@κες οσοι πληρωνουν κανονικα;
-
Καλα κ αυτο το περιπολικά συνδεδεμένα με το taxis ειναι απο τις κλασσικές μπούρδες των ΜΜΕ!
Οτι κανανε κ παλια θα κάνουνε κ τωρα, σε σταματάνε κ δίνουν με ασύρματο την πινακίδα στο κεντρικά οπου θα τους πουν αν ενδιαφέρει για κάποιο λόγο η όχι!
(μου έτυχε φέτος μεσα στο καλοκαίρι)
-
αρα δεν θα ειναι απαραιτητο να εχουμε την αποδειξη μεσα στ αμαξι?
-
Αν εμπιστεύεσαι την ολη διαδικασία μην το εχεις στο αυτοκίνητο!
Προσωπικά ομως εννοείτε πως θα το εχω μέσα για να ειμαι 100% καλυμμένος!
-
Δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης ειναι θεμα οτι ποτε δεν αφηνω εγγραφα μεσα στο αμαξι που να υποδηλωνουν την ταυτοτητα μου
-
Εμπιστοσύνης εννοώ οτι αν σε σταματήσει κ σε μανουριαζει ο μπατσος γιατι δεν εχεις το χαρτί μαζι (απιθανη περπτωση αλλα λεμε τωρα)!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δεν ειναι θεμα εμπιστοσυνης ειναι θεμα οτι ποτε δεν αφηνω εγγραφα μεσα στο αμαξι που να υποδηλωνουν την ταυτοτητα μουτην αδεια κυκλοφοριας την κουβαλας συνεχως μαζι σου?
-
παιδια @μάντολες όλα αυτά
- Σε κανεναν που δεν εχει πληρώσει ασφάλεια δεν εχει παει τιποτε ( τουλάχιστον 1-2 γνωριζω απο περσι 2011..) τι διασταυρώσεις γινονται δεν ξερω...
- Επίσης και για τέλη κυκλοφορίας που πολλοι καναν φουστιες με αυτοκολλητα απο δίκυκλα , επίσης το ιδιο !
- Απο φιλο μπάτσο ( κολλητός ) μεσω ασυρματου γινεται αξακριβωση στοιχειων πινακιδας και αν ..
και τέλος φιλος που το αγροτικο του ( 1 datsun & 1 lada niva ) ηταν γραμμενα στη μανα του η οποια πεθανε εδω και 3-4 χρόνια ,τα αυτοκινητα κυκλοφορουν κανονικότατα ! παντου σε όλη την ελληνικη επικρατεια ( και στο συνταγμα μπροστα) και χωρις κανενας μα κανενας να τον εχει ενοχλήσει για τιποτα....βέβαια οι μετακινησεις περιορισμενες τον τελευταιο χρόνο ,κάθονται πάνω στο πεζοδρόμιο μονιμως ...για να μας τη λέει πόσο μαμακες ειμαστε ..τελικά ( ενν. δεν εχει πληρωσει τιποτε ...)
Αντε καλά κρασιά !
-
Πριν μια ωρα με σταματησαν σε μπλοκο εξω απο την Καστορια,μου ζητησε μονο την αδεια και μιλωντας στον ασυρματο τσεκαρισε την πινακιδα μου αν αντιστοιχει στο οχημα.Ουτε τελη,ουτε ασφαλεια.
-
Παιδιά @μάντολες και η άδεια κυκλοφορίας με το δίπλωμα.
Εμένα πριν ένα μήνα με είχαν σταματήσει για ναρκωτικά. Ούτε άδεια κυκλοφορίας ούτε δίπλωμα.
Επομένως, από δω και πέρα μπορείτε ελεύθερα να οδηγείτε ΙΧ χωρίς άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα, αρκεί να μην έχετε πάνω σας ηρωίνη. Κανόνας γιατί συνέβη σε ΜΕΝΑ.Προ ετών μου έχουν ζητήσει και ασφάλεια. Αλλά αυτός είναι παλιός κανόνας και δεν ισχύει από τότε που με σταμάτησαν μόνο για ναρκωτικά. Πλέον μόνο για ναρκωτικά σταματούν.
Τέλη κυκλοφορίας