-
Νομιζω οτι τα συνεργεια εχουν ενα τιμοκαταλογο απο τον συλλογο τους για το ποσο χρεωνουν για καθε εργασια .Καποιος μηχανικος να μας βοηθησει ;
-
Αν και δεν είμαι μηχανικός κάπως έτσι είναι. Οι εργασίες είναι κωδικοποιημένες και οι χρεώσεις είναι προκαθορισμένες, όπως άλλωστε και οι ώρες εγγυήσεων.
Πχ μπορεί να σου αλλάξουν κιβώτιο και να πάρει 5 ώρες, αλλά να θέλει και αλλαγή τακάκια. Θα χρεωθούν επιπλέον όση ώρα έχει προδιαγράψει ο κατασκευαστής.
-
Δεν διαφωνώ σε ότι λέτε. Αυτό δεν αλλάζει όμως την αλήθεια που είναι ότι μας κλέβουν κανονικά.
Η εταιρία δίνει ότι ένα σέρβις πχ χρειάζεται 3 ώρες. Πόσες από τις προβλεπόμενες εργασίες δεν γίνονται όμως. Μι μου πείτε ότι δεν σας έτυχε να πάτε για σέρβις με την πόρτα του οδηγού να τρίζει και όταν φύγατε έτριζε ακόμα!!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αυτά που λες θα μπορούσα να τα δεχτώ αν πας μόνο για αλλαγή στα τακάκια. Συνήθως όμως η αλλαγή γίνεται στην διάρκεια κάποιου σέρβις. Τότε πως γίνονται οι χρεώσεις; Για κάθε εργασία υπολογίζεται χρόνος μέσα έξω, πάνω κάτω, πλύσιμο χεριών ,προσώπου και δεν ξέρω εγώ που αλλού!!!!!!Ετσι ακριβώς ειναι Μανώλη εαν η αλλαγή είναι στο σερβις η χρεωση ειναι η μισή και λιγότερο για την εργασία.
Για να καταλάβεις στην μαρκα που δουλεύω το προγραμμα χρέωσει δινει 0,3 για αλλαγη εμπρος τακάκια με την υποσημείωση οτι οι τροχοι ειναι ηδη βγαλμενοι. Αν το αυτοκινητο εχει μπει για σερβις και θελει και τακακια η εργασια ειναι 0,3 της ωρας για τα τακακια γιατι οι τροχοι ειναι ηδη βγαλμενοι λογω του σερβις. Αν τωρα ερθεις μονο για τακακια το προγραμμα εκτος της εργασιας για την αντικατασταση δινει και 0,3 για τα υπολοιπα.
Αντιστοιχα αν αλλαξει ολα τα τακακια η χρεωση δεν ειανι 0,3+0,3 αλλά 0,4 ή 0,5 για όλα.
Τωρα αν καποια συνεργεια βαζουν τις εργασιες οπως τους συμφερει ειναι μια άλλη ιστορία. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Å÷åéò äåé ðïóïé äïõëåõïõí óå åíá áõôïêßíçôï óôá óåñâéò ðáñê?... üóïé êáé íá åßíáé üëá áõôÜ ðïõ êÜíïõí ìÝóá óå 20 ëåðôÜ äåí ôá êÜíïõí ,áðëïß ìç÷áíéêïß ðïõ íá ìáæåõôïýí äýï åîïõóéïäïôçìÝíá êáé ôÝóóåñá 'åëåýèåñá ' ìáæß .....Üëëùóôå åßíáé áëëïý ôá áõôïêßíçôá áõôÜ êáé Üëëá ôá áéôÞìáôÜ ôùí ïäçãþí...
-
Αλήθεια εκείνο που είχε ακουστεί ότι θα μπορούμε να κάνουμε service οπουδήποτε χωρίς να χάνουμε εγγύηση, τι έγινε, σκάλωσε; Είχε κάτι να κάνει περί μονοπωλειακής πολιτικής από την Ε.Ε. Νομίζω κάποια συνεργεία θα έπαιρναν μια ειδική κάρτα.
Επίσης και για τα ανταλλακτικά είχα ακούσει το ίδιο.
Ξέρει κανείς κάτι; -
Ο χρήστης nicksoti12 έγραψε:
Αλήθεια εκείνο που είχε ακουστεί ότι θα μπορούμε να κάνουμε service οπουδήποτε χωρίς να χάνουμε εγγύηση, τι έγινε, σκάλωσε; Είχε κάτι να κάνει περί μονοπωλειακής πολιτικής από την Ε.Ε. Νομίζω κάποια συνεργεία θα έπαιρναν μια ειδική κάρτα.
Επίσης και για τα ανταλλακτικά είχα ακούσει το ίδιο.
Ξέρει κανείς κάτι;Δεν εχει σκαλώσει καθόλου απλως οι αντιπρωσοπίες κάνουν το κορόιδο.
Μην περιμένετε να σα πουν πηγαιντε κάντε όπου θέλετε σέρβις. Θα συνεχίζουν να υποστηρίζουν οτι αν δεν πάμε στα εξουσιοδοτημένα δεν ισχύει η εγγύηση
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?