-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/statistics.php
Είμαστε πλέον μπροστά από τα ξαδέρφια μαςΠλάκα πλάκα «γαλλοκρατείται» το φόρουμ...να μην πω PSAκρατείται!

-
Οι κάτοχοι Xsara εδώ μέσα είδαν αυτή την Χsara των 1434cc και 185hp...;;!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι κάτοχοι Xsara εδώ μέσα είδαν αυτή την Χsara των 1434cc και 185hp...;;!!!ΕΚΤΡΩΜΑ
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ΕΚΤΡΩΜΑ
Δεν αντιλέγω, καγκουράμαξο θα το λεγα...
-
και να προσθεσω δεν ειναι λαλακια να παιδευτεις να κανεις ενα 1,4 185 άλογα και να μην παρεις ενα vts με 167 μαμά??
Και σιγουρα η Σπατανια εχει κοστισει περισότερ απο μια vts -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι κάτοχοι Xsara εδώ μέσα είδαν αυτή την Χsara των 1434cc και 185hp...;;!!!Μάλιστα..
Τι μάρκα είναι? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Μάλιστα..
Τι μάρκα είναι?Spata Kangaroo 1,4 Turbo developed by Menidi Racing
-
Το έχω δει...
Γεια σε όλους, ευχαριστώ για τις ευχές. Τα λέμε ξανά το άλλο ΣΚ.
-
Μιά χαρά τούμπανο είναι
-
Ναι...όπως λέμε....κι από φωνή?...κορμάρααα!!!!
-
Εγώ θα'βρισκα τροπέτο VTS, θα το φόραγα και απο'κει κι έπειτα θ'άλλαζα φρένα με TAR-OX (εξαπίστονα, έτσι, έτσι...) και θολόμπαρες και ψαλιδόμπαρες. Θα τράβαγα κι ένα τετραπετάλουδο (μαζί με εκκεντροφόρους) και μια μπλοκαδούρα κι ήμουν κύριος.
Πάντως, για να'μαστε δίκαιοι, το ότι έκανε μπλοκέ το διαφορικό και έκανε τόση δουλειά στις αναρτήσεις σημαίνει ότι δεν είναι και τόσο κάγκουρας...
-
Ναι, αλλά σε τετράπορτη και 1.4 ; ΔΕΝ λέει.
Μπορεί να πει κάποιος ότι την πήρε τετράπορτη γιατί μπορεί να έχει οικογένεια. Τότε γιατί έβγαλε τις πίσω χειρολαβές;
-
καταρχας καλως σας βρηκα ολους.
Ειμαι φρεσκος Citroenakias και στο forum γενικοτερα, σχετικα με το συγκεκριμενο xsara παντως αν μη τι αλλο εχει φτιαχτει με πολυ μερακι. -
To εχω δεί και παλαιότερα. Νομίζω οτι ο damien έγραφε και στο forum παλαιότερα και πρέπει σε κάποιο thread που είχα ανοίξει με θέμα βελτίωση ( είχα το μικρόβιο για ένα διάστημα, τελικά άλλαξα απλώς αμορτισέρ ) να είχαμε συζητήσει για το project. Το είχε ψάξει αρκετά το θέμα αν θυμάμαι καλά και γενικά η βελτίωση δείχνει αρκετά ψαγμένη. Τώρα πώς είναι ένα τουρμπισμένο 1400αρι με τόσα πολλά άλογα και πόσο θα αντέξει αυτό είναι άλλο θέμα.
Εξωτερικά no comments γούστα είναι αυτά προσωπικά το βρίσκω ( όπως και τα περισσότερα βελτιωμένα με φούστες μπλούζες κτλ ) πολύ κακόγουστο. -
Είναι σε πολλά σημεία κραυγαλέο, αλλά φαίνεται σωστή δουλειά. Έχω δει όμως και ΠΟΛΥ χειρότερα. Θες ν'αρχίσω να σου περιγράφω;
-
Μην μιλάς καλύτερα. Τα βλέπουμε στους δρόμους δεν χρειάζεται να τα αναλύουμε κι όλας. Άς το να πέσει
-
Καλύτερα, γιατί αν αρχίσω τις περιγραφές, μιλάμε για εμετό εγγυημένο...
-
Ποιός θα το πάρει?
-
Αυτές τις κούκλες ποιος θα τις πάρει?
http://www.classicmotors.gr/ageliesauto/ARjunior.htm
http://www.classicmotors.gr/ageliesauto/ARgtv.htm
Εντάξει ειμαστε Citroen forum αλλά το ωραίο να λέγεται -
αχχχχχχχχχχχχχχχ
CITROËN FORUM