-
This post is deleted! -
ο Ηorner είπε τη φράση 'you know' πάνω από 30 φορές μέσα σε 2 λέπτα -
Βασικα.....!
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ο Ηorner είπε τη φράση 'you know' πάνω από 30 φορές μέσα σε 2 λέπταΔεν το 'χω δει για να μετρήσω, πάντως ο Batiste (ο τέως ΠΑΟ) το είπε γύρω στις 72 φορές μέσα σε ~5' : http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx ... categories
-
Kαι ο Massa λέει συχνα ''you know''.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Kαι ο Massa λέει συχνα ''you know''.Και ''for sure''
-
To for sure το έχει και ο Αλόνσο.
-
χτες ο Αλόνσο όταν μίλησε για λίγο στο sky, έκανε πόσα λάθη σε 3-4 προτάσεις
trollαρε? -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
To for sure το έχει και ο Αλόνσο.'obviously'
H λέξη της F1.
-
Μετά τη κρυάδα που φάγαμε από το BBC, με βλέπω να βάζω OTE TV.
Μπορώ να βάλω μόνο ΟΤΕ TV ενώ είμαι στη cyta? Κάτι λέει για μέσω δορυφόρου. Παίζει καλά?
Το full pack θέλουμε, ε?
-
τι ώρα τα είχε τα V8 Supercars?
γμτ τα έχασα -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μετά τη κρυάδα που φάγαμε από το BBC, με βλέπω να βάζω OTE TV.Μπορώ να βάλω μόνο ΟΤΕ TV ενώ είμαι στη cyta? Κάτι λέει για μέσω δορυφόρου. Παίζει καλά?
Το full pack θέλουμε, ε?
filmon για σήμερα, παίζει σε hd, αλλά δεν ξέρω αν το αφήσουν στην F1...ας ελπίσουμε ότι θα το αφήσουν
http://www.filmon.com/#BBC-One -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μετά τη κρυάδα που φάγαμε από το BBC, με βλέπω να βάζω OTE TV.Μπορώ να βάλω μόνο ΟΤΕ TV ενώ είμαι στη cyta? Κάτι λέει για μέσω δορυφόρου. Παίζει καλά?
Το full pack θέλουμε, ε?
Ναι εννοείται μπορείς. Συνδρομητική δορυφορική κανονικά, όπως η νόβα. Απλά άμα έχεις και ΟΤΕ τηλεφωνία/Internet έχεις έκπτωση.
Ναι. Το full pack θέλεις.
24,88€ το μήνα (19,90€ για πελάτες ΟΤΕ). -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μετά τη κρυάδα που φάγαμε από το BBC, με βλέπω να βάζω OTE TV.
Μπορώ να βάλω μόνο ΟΤΕ TV ενώ είμαι στη cyta? Κάτι λέει για μέσω δορυφόρου. Παίζει καλά?
Το full pack θέλουμε, ε?
Ναι εννοείται μπορείς. Συνδρομητική δορυφορική κανονικά, όπως η νόβα. Απλά άμα έχεις και ΟΤΕ τηλεφωνία/Internet έχεις έκπτωση.
Ναι. Το full pack θέλεις.
24,88€ το μήνα (19,90€ για πελάτες ΟΤΕ).Έβαλα ΟΤΕ TV από την αρχή της σεζόν, κυρίως για να βλέπω τα... μοτοσακά!.. Όλα άψογα και HD!!!... δεν το μετάνοιωσα ούτε για μια στιγμή... με την προσθήκη μάλιστα του καναλιού 'Village Cinema', θά 'λεγα ότι ξεπερνά και τις αρχικές μου προδιαγραφές/απαιτήσεις!..
-
Επόμενη ερώτηση (σόρι αν είμαι )
Έχω δορυφορικό αποκωδικοποιητή HD κι ο δορυφόρος βλέπει Astra 19.2, Astra 28.2E και hotbird 13Ε. Σε ποιόν δορυφόρο είναι ο ΟΤΕ?
Πρέπει να πάρω άλλο αποκωδικοποιητή? Αυτός που έχω παίρνει κάρτα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επόμενη ερώτηση (σόρι αν είμαι )Έχω δορυφορικό αποκωδικοποιητή HD κι ο δορυφόρος βλέπει Astra 19.2, Astra 28.2E και hotbird 13Ε. Σε ποιόν δορυφόρο είναι ο ΟΤΕ?
Πρέπει να πάρω άλλο αποκωδικοποιητή? Αυτός που έχω παίρνει κάρτα.
Στον Eurobird 9Ε είναι ο ΟΤΕ.
Ναι πρέπει να πάρεις τον δικό τους. Η καρτα που θα πάρεις είναι 'παντρεμένη' με τον αποκωδικοποιητή που θα σου δώσουν.
Κεραία εννοείται μπορείς να κρατήσεις τη δική σου. -
...άλλωστε, αν θυμάμαι καλά, ο αποκωδικοποιητής είναι δώρο... έχεις και το πιάτο, το μόνο που θα πληρώσεις θα είναι ο τεχνικός που θα 'συντονίσει' το πιάτο... (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά - ρίξε καμιά ματιά στο site του ΟΤΕ TV...).
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...άλλωστε, αν θυμάμαι καλά, ο αποκωδικοποιητής είναι δώρο... έχεις και το πιάτο, το μόνο που θα πληρώσεις θα είναι ο τεχνικός που θα 'συντονίσει' το πιάτο... (δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά - ρίξε καμιά ματιά στο site του ΟΤΕ TV...).Θα πάρω τηλ αύριο.
Ευχαριστώ παίδες.
-
Έτσι είναι. Δωρεάν είναι ο αποκωδικοποιητής. Και το πιάτο μπορείς να το συντονισεις και μόνος σου ή με κάποιον φίλο σου που κατέχει.
-
This post is deleted!
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014