-
αληθεια γιατι απο το pit lane και οχι απο το grid?
μηπως εκτος των καυσιμων εγινε και κατι αλλο? -
Έτσι είναι ο κανονισμός και ο Λούης στην Ισπανία έτσι δεν είχε ξεκινήσει για τον ίδιο λόγο;
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
αληθεια γιατι απο το pit lane και οχι απο το grid?
μηπως εκτος των καυσιμων εγινε και κατι αλλο?Από το τέλος του grid θα εκκινήσει. http://en.espnf1.com/abudhabi/motorspor ... 93922.html
-
f1fanatic_co_uk Updated grid for the Abu Dhabi Grand Prix. We now have Maldonado 3rd, Alonso 6th, Webber 24th: bit.ly/REe8rV #F1 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
-
-
Ο Vettel αύριο θα δείξει το ταλέντο του κι αν έχει ό,τι χρειάζεται για να γίνει πρωταθλητής εκκινώντας από το τέλος. Αν θα καταφέρει να ανέβει αναίμακτα συγκεντρώνοντας όσους περισσότερους πόντους μπορεί.
Θα τα καταφέρει?
Θα δούμε.
-
f1fanatic_co_uk Updated grid for the Abu Dhabi Grand Prix. We now have Maldonado 3rd, Alonso 6th, Webber 24th: bit.ly/REe8rV #F1 3 minutes ago · reply · retweet · favorite
Webber???? Και γιατί
-
Ο Webber τι τους έφταιξε;
Προφανώς οι δημοσιογράφοι άγρια! -
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Webber???? Και γιατί
ελα ντε και γω απορω ο μαρκος τι εκανε?
-
μου αρεσει που χαιρεστε λες και τελειωσε ο αγωνας και αυριο το εχει σηκωσει ηδη ο Αλονσακος...
patetici...a dir poco...
οταν καταλαβετε ποια ομαδα υποστηριζετε και τι ιστορια εχει θα καταλαβετε και οτι η συμπεριφορα δεν αρμοζει για εναν ferrarista ...
-
Tέτοιο ερασιτεχνικό-εγκληματικό λάθος από την Red Bull σε ένα τόσο κρίσιμο σημείο του Πρωταθλήματος???
Δεν μπορώ να το πιστέψω
Ρε Φερνάντο να σου δώσω να μου συμπληρώσεις ένα δελτίο του Τζόκερ? -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μου αρεσει που χαιρεστε λες και τελειωσε ο αγωνας και αυριο το εχει σηκωσει ηδη ο Αλονσακος...patetici...a dir poco...
οταν καταλαβετε ποια ομαδα υποστηριζετε και τι ιστορια εχει θα καταλαβετε και οτι η συμπεριφορα δεν αρμοζει για εναν ferrarista ...
σε πολύ υψηλή εκτιμηση την έχεις τη φοράδα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μου αρεσει που χαιρεστε λες και τελειωσε ο αγωνας και αυριο το εχει σηκωσει ηδη ο Αλονσακος...
patetici...a dir poco...
Αδικείς τώρα αγαπητέ. Είμαι από τους πρώτους που θα πούνε ότι με τέτοιο μονοθέσιο δεν αξίζουμε τίτλο, έστω και οδηγών.
Θυμίζω δήλωση Todt το 2007 που μετρούσε τους πόντους και χάρηκε για το ότι πήραμε το καλό πρωτάθλημα δίκαια και όχι λόγω αποκλεισμού της Μακας! Δεν είμαστε υπέρ της νίκης μέσω τιμωρίας του αντιπάλου εμείς οι τιφόζι!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
patetici...a dir poco...
αν και δεν την υποστηριζω στο πρωταθλημα ,ναι την εχω σε απιστευτη εκτιμηση και την σεβομαι πιο πολυ απο μερικους που λενε οτι ειναι ferraristi .
Ο realzeus πχ αυτες τις μερες ειδε την μαγεια...και εχει καταλαβει.
δεν πειραζει...εδω θα ειμαστε...Δεν είμαστε υπέρ της νίκης μέσω τιμωρίας του αντιπάλου εμείς οι τιφόζι!
οι πραγματικοι τιφοζι απλα δεν ασχολουνται με τους αλλους γιατι η ομαδα τους ειναι ενας απο τους θρυλους.
ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μου αρεσει που χαιρεστε λες και τελειωσε ο αγωνας και αυριο το εχει σηκωσει ηδη ο Αλονσακος...patetici...a dir poco...
Oταν κάποτε στην Ιαπωνία ο Σουμι ξεκίνησε τελευταίος δεν είδα τον Μικα να χαλιέται
-
@ΡΖ
- δεν έχεις γνωρίσει 'πραγματικούς' τιφόζι (εθνικά εννοώ)
- είναι παντελώς άσχετο τι πιστεύει ο καθε τιφόζο από τι κάνει η ίδια η εταιρεία
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
patetici...a dir poco...
αν και δεν την υποστηριζω στο πρωταθλημα ,ναι την εχω σε απιστευτη εκτιμηση και την σεβομαι πιο πολυ απο μερικους που λενε οτι ειναι ferraristi .
Ο realzeus πχ αυτες τις μερες ειδε την μαγεια...και εχει καταλαβει.
δεν πειραζει...εδω θα ειμαστε...Δεν είμαστε υπέρ της νίκης μέσω τιμωρίας του αντιπάλου εμείς οι τιφόζι!
οι πραγματικοι τιφοζι απλα δεν ασχολουνται με τους αλλους γιατι η ομαδα τους ειναι ενας απο τους θρυλους.
ΤΕΛΟΣΟ Rz έχει δει την μαγεία πολλά χρόνια τώρα για αυτό και είναι πρόεδρας του φόρουμ. Απλά έχει την τύχη λόγω καλών φίλων και γνωστών να συνεχίζει να την απολαμβάνει.
Η ΟΜΑΔΑ να κερδάει και να διαλυθεί και το Ευρώ!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
patetici...a dir poco...
Oταν κάποτε στην Ιαπωνία ο Σουμι ξεκίνησε τελευταίος δεν είδα τον Μικα να χαλιέται
εγω δεν τον ειδα ομως και να πανυγηριζει οπως κανουν τα uruk hai τωρα τελευταια...
καλο βραδυ.
@RZ εγω σαν πιο μικρος την ειδα τα τελευταια χρονια που ειμαι μεσα στην ιερη κοιλαδα της αυτοκινησης
-
Δεν φτάνει η σημερινή μαλακία της RB για να ελπίζει ο Alonso.
Ακόμα και να κερδίσει αύριο και να εγκαταλείψει ο Vettel ή να μην πάρει βαθμό μένουν ακόμα 2 αγώνες.
Απλά θα υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον και ελπίδα για διεστραμμένα σενάρια μέχρι το τέλος. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
patetici...a dir poco...
εγω δεν τον ειδα ομως και να πανυγηριζει οπως κανουν τα uruk hai τωρα τελευταια...
καλο βραδυ.
Τον τίτλο μια χαρά τον πανηγύρισε. Όταν αντιλήφθηκε ότι ο Σούμι πάει πίσω έκανε τον 2ο formation lap λίγο δύσκολο να αντιληφθούμε κάτι, δε νομίζεις;
2012 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix