-
Έχεις 3 αλλαξιές μία τη βδομάδα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βασικά αν δε τον έχεις παίξει μέσα σε στρατόπεδο δεν έχεις κάνει στρατόΚαλα μην τα λες ετσι αποτομα, για το κεντρο μιλαει ο ανθρωπος!!1
-
οι τσόντες στα κινητά θα ανταλλάσονται σε χρόνο dt
-
δεν πιστεύω να έχεις μηλόφωνο και να την παίζεις σε όλη τη θητεία με την ίδια ?
-
στο στρατολογικό γραφείο που πήγα είχε καλές και ψάχνονταν και αυτές - ήταν εύκολες ...αν είναι και στο στρατόπεδο έτσι
δε μπορεί, κάτι θα τις τραβάει για να γίνουν ΕΠΟΠίνεςτον παίζουν τόσο πολύ στο στρατό?
δε βάζουν αντικούκου στο φαί? -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
στο στρατολογικό γραφείο που πήγα είχε καλές και ψάχνονταν και αυτές - ήταν εύκολες ...αν είναι και στο στρατόπεδο έτσι
δε μπορεί, κάτι θα τις τραβάει για να γίνουν ΕΠΟΠίνεςτον παίζουν τόσο πολύ στο στρατό?
δε βάζουν αντικούκου στο φαί?Ξεχασα οτι τωρα εχουν κινητα, οταν πηγα δεν υπηρχαν, μόνο ενα ψωνοδοκιμος ειχε ενα ουτε καν τα στελεχη. Δεν εννοώ να το κουβαλανε, εννω οτι δεν ειχαν καθόλου.
Δεν φανταζεσαι ποσο πολυ, αλλα απο την αλλη τωρα ειναιΑντικουκου ειναι μυθος τερατωδης. Απλα συνηθως μεχρι να πας στρατο εισα χαλαρος και σκεφτεσαι πραγματα. Μεσα εχει αλλαγη περιβαλλοντος και ζορι και δεν προλαβαινεις να σκεφτεις. Βεβαια μιλαμε για αρκετα παλιότερα.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
δε βάζουν αντικούκου στο φαί?Στο γάλα το βάζουν
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Στο γάλα το βάζουνΣιγα μη το βαζουν και στα εμβολια.
Δεν παιζει λεμε. -
-
Δεν υπάρχει αντικουκου , είναι μύθος
Επίσης δεν έχεις καμιά διάθεση ακόμα και για αυτό..
Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο είσαι πολύ απελπισμένος
Στην Αθήνα πάντως ήταν αυτό που ξεχώριζε αυτούς που είχαν κάνει μόνο Αθήνα και αυτούς που ήρθαν με μετάθεση στην Αθήνα
Οι μόνο Αθήνα , δε το γνωρίζουν το σπορ..
-
καλά, στα ίντερνετ καφέ που είναι δίπλα στα στρατόπεδα, τα πλήκτρα στο πληκτρολόγιο θα έχει κόλλα UHU
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν υπάρχει αντικουκου , είναι μύθοςΕπίσης δεν έχεις καμιά διάθεση ακόμα και για αυτό..
Όταν φτάσεις σε αυτό το επίπεδο είσαι πολύ απελπισμένος
Στην Αθήνα πάντως ήταν αυτό που ξεχώριζε αυτούς που είχαν κάνει μόνο Αθήνα και αυτούς που ήρθαν με μετάθεση στην Αθήνα
Οι μόνο Αθήνα , δε το γνωρίζουν το σπορ..
Τι ειναι η Αθηνα? Εχει στρατοπεδα?
-
Όχι απλά έχει , αλλά έχει και πάρα πολλά
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
στο κέντρο, τα στρατιωτικά ρούχα κάθε πότε θα τα πλένουμε??? θα προλαβαίνουμε? έχουν και να στεγνώσουν
θα τα φοράμε όλη τη μέρα?Καλαμάτα είχαμε πλυντήριο και στεγνωτήριο στο λόχο. Έπαιρνες ένα κέρμα από το ΚΨΜ (σου έδιναν και απορρυπαντικό) και έκανες τη δουλειά σου.
-
Στη Θηβα παντως δεν υπηρχαν τετοια πραγματα! Εγω φιλε μου πηρα καμια 10αρια φανελακια- εσωρουχα κ τα εδινα στους δικους μου για πλυσιμο στα επισκεπτηρια- εξοδο και δεν ξεμεινα ποτε. Τωρα για παντελονι-χιτωνιο με μια αλλαξια εβγαλα ολη την εκπαιδευση, δεν κυλιομασταν κιολας για να γινουν χαλια
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Στη Θηβα παντως δεν υπηρχαν τετοια πραγματα! Εγω φιλε μου πηρα καμια 10αρια φανελακια- εσωρουχα κ τα εδινα στους δικους μου για πλυσιμο στα επισκεπτηρια- εξοδο και δεν ξεμεινα ποτε. Τωρα για παντελονι-χιτωνιο με μια αλλαξια εβγαλα ολη την εκπαιδευση, δεν κυλιομασταν κιολας για να γινουν χαλιαΑκούω ότι πέφτει πολύ ξύσιμο εκεί...μένει να δω αν ισχύει
γμτ, δε μου έχει έρθει ακόμη το χαρτί
σε μερικούς άλλο κέντρο έλεγε στην στρατολογια.γρ και άλλο στο χαρτί -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Στη Θηβα παντως δεν υπηρχαν τετοια πραγματα! Εγω φιλε μου πηρα καμια 10αρια φανελακια- εσωρουχα κ τα εδινα στους δικους μου για πλυσιμο στα επισκεπτηρια- εξοδο και δεν ξεμεινα ποτε. Τωρα για παντελονι-χιτωνιο με μια αλλαξια εβγαλα ολη την εκπαιδευση, δεν κυλιομασταν κιολας για να γινουν χαλια
Ακούω ότι πέφτει πολύ ξύσιμο εκεί...μένει να δω αν ισχύει
γμτ, δε μου έχει έρθει ακόμη το χαρτί
σε μερικούς άλλο κέντρο έλεγε στην στρατολογια.γρ και άλλο στο χαρτί9μηνο δεν ειναι τωραη θητεια???
Πηγαινε κομμαντα να διασκεδασεις vengas και ΟΥΚ να πας οι 9 μηνες περνανε μπαμ.
Οχι σαν παλιοτερα -
3 παραλλαγες παιρνεις στο κεντρο, μια για καθε βδομαδα. Εγω ομως περσυ χρησιμοποιησα τις 2 .
Να εφοδιαστεις vengas με καλες τσοντουλες στο κινητο για να περναει η ωρα -
όταν ήμουν 3η Γυμνασίου πήγα σε κατασκήνωση του κατηχητικού
Είχε βρει η μαμα μουplayboy κάτω από το κρεβάτι και με έστειλε εκεί να αλλάξω συνήθειες γιατί θα πήγαινα στον πάτο
Ήταν πολύ πιο χειρότερα από το στρατόπεδο που ήταν δίπλα
Είχαν κινηματογράφο, ΚΨΜ κλπ
εμείς δεν βγαίναμε έξω, δεν είχαμε εφημερίδες, coca cola δεν υπήρχε πουθενά
τα ντουζ μες στη βρώμα
οπότε έχω εμπειρία -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
όταν ήμουν 3η Γυμνασίου πήγα σε κατασκήνωση του κατηχητικού
Είχε βρει η μαμα μουplayboy κάτω από το κρεβάτι και με έστειλε εκεί να αλλάξω συνήθειες γιατί θα πήγαινα στον πάτο
Ήταν πολύ πιο χειρότερα από το στρατόπεδο που ήταν δίπλα
Είχαν κινηματογράφο, ΚΨΜ κλπ
εμείς δεν βγαίναμε έξω, δεν είχαμε εφημερίδες, coca cola δεν υπήρχε πουθενά
τα ντουζ μες στη βρώμα
οπότε έχω εμπειρίαΛοιπον θα παρεις 12 ζευγαρια καλτσες (θα παρεις 3 απο το κεντρο)
13 μπλουζακια (θα παρεις 2)
Σωβρακα ειναι δικο σου θεμα,
κωλοχαρτα, μωρομαντηλα.
Περί Θητείας [#3]