-
Το οτι μια θερμαντική αλοιφή δεν βοηθάει στις αρθρώσεις, στα κόκκαλα κλπ, νομίζω είναι αυτονόητο. Απο κει και πέρα, είχα διαβασει-ακούσει (δε θυμάμαι) πως το ανθρώπινο δερμα είναι σχεδόν αδιαπέραστο σε βάθος, αν εξαιρέσουμε το λεπτό στρώμα της επιδερμίδας. Οι γιατροί πάντως (εκτος απο τους Ουλυμπιονίκες) συστήνουν θερμαντικές αλοιφές όταν πρόκειται για ήπιους μυικούς τραυματισμούς ή επικουρικά με περαιτερω θεραπεία σε ποιό σοβαρούς. Προφανώς η υπεραιμία που δημιουργείται έχει κάποια ευεργετικά αποτελέσματα αυτά και δεν αφορούν μόνο την.... επιδερμίδα. Για παράδειγμα σε μένα, αποδεδειγμένα η κάουντερ κάνει δουλειά, σε αντίθεση με τη voltaren που όσες φορες τη χρησιμοποιησα δεν είδα καμμία διαφορά (και το κυνηγησα πολύ να αποδείξω στον εαυτό μου οτι κάνω λάθος, γιατί η voltaren μου άρεσε περισσότερο, αφου δε μυρίζει σχεδόν καθόλου, σε αντίθεση με την αλλη, που μυρίζεις εσυ, τα ρούχα σου, ο καναπές που ξάπλωσες, τα πλακάκια του δαπέδου και ο οροφος κάτω απο σένα). Μιλάω πάντα για απλά πιασίματα, ή ήπιους μυικούς πόνους...
-
προτεινα κατι αλλα δεν ξερω αν το ειδε κανεις....καντε οτι νομιζετε αλλα μην ακουω για καουντερπεϊν ή βολταρεν οταν υπαρχει αυτο το λαδι....ειμαι κοντα μια 10ετια στα ρινγκ και ξερω δυο τρια πραγματακια
βαλτε το και μετα μιλαμε -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αν εχεις προβλημα στην αρθρωση του ωμου,το να βαζεις θερμαντικη ειναι απλως αστειο.
Αν εχεις καποιο μυικο θεμα,οκ,θεωρητικα θα μπορουσε να βοηθαει,πρακτικα αμφιβαλλω.
Ο λογος ειναι εξαιρετικα απλος:η θερμαντικη δεν μπορει να διεισδυσει και να θερμανει τον μυ.Τωρα το οτι σου εχει προτεινει κατι μια ολυμπιακη αθλητρια δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο.Η Πατουλιδου πηγαινε σε μια ρωσιδα που λυγιζε κουταλια με το βλεμμα για να την κανει καλα,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο,ειδικα οι πρωταθλητες ειναι εξαιρετικα επιρρεπεις στο να κανουν απιστευτες μαλακιες για να γινουν καλα.
συμφωνώ μαζί σου σε όλα πλην από το γεγονός οτι δεν βοηθάει σε μυικά θέματα... σίγουρα δεν είναι πλασιμπο...
προφανώς μιλάω για τραυματισμό σε μυ
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Το οτι μια θερμαντική αλοιφή δεν βοηθάει στις αρθρώσεις, στα κόκκαλα κλπ, νομίζω είναι αυτονόητο. Απο κει και πέρα, είχα διαβασει-ακούσει (δε θυμάμαι) πως το ανθρώπινο δερμα είναι σχεδόν αδιαπέραστο σε βάθος, αν εξαιρέσουμε το λεπτό στρώμα της επιδερμίδας. Οι γιατροί πάντως (εκτος απο τους Ουλυμπιονίκες) συστήνουν θερμαντικές αλοιφές όταν πρόκειται για ήπιους μυικούς τραυματισμούς ή επικουρικά με περαιτερω θεραπεία σε ποιό σοβαρούς. Προφανώς η υπεραιμία που δημιουργείται έχει κάποια ευεργετικά αποτελέσματα αυτά και δεν αφορούν μόνο την.... επιδερμίδα. Για παράδειγμα σε μένα, αποδεδειγμένα η κάουντερ κάνει δουλειά, σε αντίθεση με τη voltaren που όσες φορες τη χρησιμοποιησα δεν είδα καμμία διαφορά (και το κυνηγησα πολύ να αποδείξω στον εαυτό μου οτι κάνω λάθος, γιατί η voltaren μου άρεσε περισσότερο, αφου δε μυρίζει σχεδόν καθόλου, σε αντίθεση με την αλλη, που μυρίζεις εσυ, τα ρούχα σου, ο καναπές που ξάπλωσες, τα πλακάκια του δαπέδου και ο οροφος κάτω απο σένα). Μιλάω πάντα για απλά πιασίματα, ή ήπιους μυικούς πόνους...η βολταρεν δεν είναι θερμαντική... καμία σχέση η μια κρέμα με την άλλη
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
προτεινα κατι αλλα δεν ξερω αν το ειδε κανεις....καντε οτι νομιζετε αλλα μην ακουω για καουντερπεϊν ή βολταρεν οταν υπαρχει αυτο το λαδι....ειμαι κοντα μια 10ετια στα ρινγκ και ξερω δυο τρια πραγματακια
βαλτε το και μετα μιλαμεθα την δοκιμάσω μόλις ανοίξουν από διακοπές τα παιδία
δεν έχει ευκάλυπτο να φανταστώ ??
τι υφή έχει?? αφήνει λαδίλα ??
-
και λαδιλα αφηνει και μυριζει hardcore μπανγκοκ (οι φλωροι λενε οτι βρωμαει ) αλλα ειναι θαυματουργη....η εταιρεια που το φτιαχνει δεν δινει τη συνταγη πουθενα αλλου
συστατικα menthol και methyl salicylate
παραγγελια οπως ειπα ειτε απο ebay ειτε απο online καταστηματα με ειδη muay thaiβγαινει και σε κρεμα επισης για οσους δεν μπορουν τη λαδιλα
εδω για περισσοτερες πληροφοριες
http://www.nammanmuaydevakam.com/ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η βολταρεν δεν είναι θερμαντική... καμία σχέση η μια κρέμα με την άλλη
Δεν την ανέφερα ως θερμαντική, απλά ως μία αλοιφή για μυικούς πόνους, η οποία δεν δείχνει να μου προσφέρει κάτι, σε αντίθεση με την άλλη που δείχνει αποτελεσματική συνήθως. Αρα, θέλω να καταλήξω, η βοηθεια μιας αλοιφής δεν είναι απλά placebo.
-
Έκανα ανανέωση της συνδρομής μου μετά από ένα έτος σε γυμναστήριο στη Ν.Φιλαδέλφεια, γιατί με το χάντμπολ είχα αρχίσει να πονάω στις αρθρώσεις, κυρίως ώμους και γόνατα. Χθες πήγα για πρώτη προπόνηση κι έμεινα έκπληκτος με το πόσο πίσω έχω μείνει σε σχέση με τον ξάδερφό μου που δεν το διέκοψε καθόλου (έχουμε ίδιο βάρος και ύψος). Μπήκα όμως αμέσως στο τριπάκι και μπορώ να πω ότι μου έλειψε η 'σοβαρή' προπόνηση με βάρη, δηλαδή με πρόγραμμα.
-
μεγάλες στιγμές. Σήμερα μετά από δε ξέρω 15 20 χρόνια; ακούμπησα πάνω κάτω το 4λεπτο στο χιλιόμετρο. Πανηπειρωτικό στάδιο μετρημένο με... walkman
Το φιέστα μου το έλεγαν αργό που χτυπούσε τα 1000m σε 29.5 δευτερα. ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΙΑΜΙΣΗ!
-
Ο χρήστης diplomat έγραψε:
Έκανα ανανέωση της συνδρομής μου μετά από ένα έτος σε γυμναστήριο στη Ν.Φιλαδέλφεια, γιατί με το χάντμπολ είχα αρχίσει να πονάω στις αρθρώσεις, κυρίως ώμους και γόνατα. Χθες πήγα για πρώτη προπόνηση κι έμεινα έκπληκτος με το πόσο πίσω έχω μείνει σε σχέση με τον ξάδερφό μου που δεν το διέκοψε καθόλου (έχουμε ίδιο βάρος και ύψος). Μπήκα όμως αμέσως στο τριπάκι και μπορώ να πω ότι μου έλειψε η 'σοβαρή' προπόνηση με βάρη, δηλαδή με πρόγραμμα.λογικά θα επανέλθεις πολύ γρηγορότερα από ότι αφήνει η πρώτη εντύπωση να εννοηθεί... οι μυς ξέρουν ήδη τον τρόπο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
λογικά θα επανέλθεις πολύ γρηγορότερα από ότι αφήνει η πρώτη εντύπωση να εννοηθεί... οι μυς ξέρουν ήδη τον τρόποΌντως. Μόλις γύρισα από την δεύτερη μέρα και ήδη τα πήγα καλύτερα. Τις ασκήσεις τις κάνω σωστά, απλώς είμαι πίσω σε κιλά, πράγμα πολύ λογικό. Η αίσθηση μετά από σοβαρή προπόνηση με βάρη πραγματικά μου είχε λείψει.
-
Δεν ξερω που να κοτσαρω την ερωτηση, οποτε την βαζω εδω που υπαρχει μια κινητικοτητα:
Θα τρεξει κανεις 5χλμ, 10χλμ ή μαραθωνιο στις 11 Νοεμβρη;
-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δεν ξερω που να κοτσαρω την ερωτηση, οποτε την βαζω εδω που υπαρχει μια κινητικοτητα:Θα τρεξει κανεις 5χλμ, 10χλμ ή μαραθωνιο στις 11 Νοεμβρη;
Μου ήρθε καθυστερημένα η όρεξη να τρέξω στα 5 χλμ. Δέν θα πήγαινα για χρόνο γιατί είμαι εντελώς εκτός φόρμας, απλά για να τερματίσω. Αλλά σήμερα το πρώι μπήκα στο site και είδα οτι έχουν κλείσει οι συμμετοχές
Δέν πειράζει, του χρόνου πάλι που (αν δέν έχω κάποιο τραυματισμό πάλι) θα είμαι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση.
-
Εφυγαν και τα 10 χλμ χθες, ολα καλα!
Ερωτηση τωρα: ενα γυμναστηριο αξιοπρεπες τι κοστος εχει περιπου ανα χρονο (ή μηνα);
Εχουμε τιποτα καλο σαν ιδεα στην περιοχη Χαλανδρι-Βριλησσια-Μελισσια και κοντα εκει; -
ανα μήνα δεν υπάρχει κανενα στην αττική που να θέλει κάτω από 35 ευρά... στις περιοχές που λες μάλλον το ποσό αυξάνεται εκθετικά...
-
Μαλλον οι πιθανοτητες να μην γραφτω σε γυμναστηριο αυξανονται εκθετικα επισης, τοτε
-
θέλω να σου πω οτι δεν συμφαίρει να γραφτείς / μήνα ... καλύτερα / 6μηνο κλπ...
αν και μου την δίνει άπειρα αυτή η τακτική ... πληρώνεις και μετά την πρώτη Γκαυλα δεν πατάς ποτέ...
γνώμη μου αν έχεις κάποιο αθλητικό όμιλο κοντά σου είναι πολύ πιο ευχάριστο και φθηνό
-
Ψάξε αν υπάρχει κοντά σου κάποιο δημοτικό γυμναστήριο. Ο red monster είχε αναφέρει ότι είχε βρει κάποιο με 5€/ μήνα φοιτητικό, εγώ πήγαινα σε ένα με 10€ ( για όλους, δεν είχε φοιτητικό). Έφυγα όταν έκλεψαν το rack και δεν αντικαταστάθηκε ποτέ ( δεν μπορούσα να κάνω τις 3 από τις 4 προπονήσεις) και πλέον πληρώνω 30 το μήνα. Δεν τα λες λίγα, αλλά έχω βρει την ησυχία μου σχετικά
-
Υπάρχει ετήσια προσφορά των yava με 150 γιούρια.
Φοβερό value for money.
Κάποιες ώρες έχουν αυξημένη κίνηση αλλά αν μοντάρεις ανάλογα το πρόγραμμα σου τότε αξίζει.
Γυμναστήρια και άλλα