-
M' αρέσει η σχεδιαστική γλώσσα της Peugeot...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
å÷ì... áí åîáéñÝóåéò ôïí áåñáãùãü, áõôü åßíáé ó÷åäüí Ýíá.... 206!
Áõôï äåí åßíáé áðáñáßôçôá êáêü.
Aí áöÞóïõí êáé ôçí åìðñüò êïëþíá üðùò åßíáé êáé ôþñá óôï 206 ,áõôü èá åßíáé êáêü ,áí ü÷é ..øéëïôñþãåôáé .....
**Åëðßæù íá óõíåñãÜæïíôáé ìüíï ïé ìç÷áíéêïß ôïõò óå èÝìáôá óõìðáñáãùãÞò ãéáôß áí ìÜèù üôé óõíåñãÜæïíôáé êáé ïé ó÷åäéáóôÝò (..ÌðÜíãêë ) *****
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ίσια πάει ρε παιδιά και το άλλο!
AN πάρει μπροστά!Λυσσαξατε!! ..και όντως δυσκολεύεται να πάει ίσια!!!Εκτός αν πάει ισια στον γκρεμό που θα το σπρώξω αν δεν φτιάξει!!!
-
-
Καλό είναι αλλά περίμενα κάτι περισσότερο.Τελευταία η Πεζώ σχεδιάζει ιδιόμορφα σχέδια και πολύ εντυπωσιακά.Κάποτε έφτιαχνε πραγματικά όμορφα αυτοκίνητα.Πιστεύω το 207 είναι περισσότερο εντυπωσιακό παρά όμορφο.Σαν τη ψηλή ξανθιά που τη χαζεύεις χωρίς να χεις δει το πρόσωπο...
-
Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι! Διχασμένη προσωπικότητα!
Μου αρέσει η εταιρική μάσκα (όχι όμορφη, αλλά εντυπωσιακή όπως είπε και ο φίλος cavallino), μου αρέσει που δείχνει λίγο πιο τερατάκι από το 206. Μου τη δίνει που οι γραμμές είναι μικρογραφία (περίπου) του 307. Τι να πω τώρα;
Ας το βγάλουν λίγο δυνατό και τσαμπουκαλεμένο...Α, ναι, ξέχασα τα 16V 1.4! H δύναμη της συνήθειας, βλέπετε...Ετοιμαζόμουν να κράξω για τα ταλαίπωρα 75 του παλιού TU...
-
Εγώ δεν....
Το 206 είναι απείρως αρμονικότερο και πιο όμορφο...
-
Ρε παιδια περιμενετε να βγει η εκδοση με τα 200 αλογα που φημολογειται και θα αλλαξετε γνωμη...
Αν βαλουμε το 206 διπλα στο 207 θα δουμε μεγαλες διαφορες υπερ του δευτερου κατα τη γνωμη μου οπως συμβαινει σχεδον με καθε νεο μοντελο -
(με ύφος ξυνισμένου Μουρατίδη): ΧΑΛΙΑ
-
Φταίει το χρώμα
-
Το χρώμα ή το σχήμα που είναι σαν ανάποδο γαμώτο;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μου τη δίνει που οι γραμμές είναι μικρογραφία (περίπου) του 307.Βασικά photoshop είναι βασισμένο στο 307 με στοιχεία απο το 1007 που με τη σειρά τους θα περάσουν και στο 207.
-
Μου τη δίνει που οι γραμμές είναι μικρογραφία (περίπου) του 307.
Βασικά photoshop είναι βασισμένο στο 307 με στοιχεία απο το 1007 που με τη σειρά τους θα περάσουν και στο 207.
Μας την έκανες!!!
Φίλε Παύλο μας έχεις συνηθίσει σε κατασκοπευτικές και πραγματικές φωτό....Την πατήσαμε!Συγχαρητήρια στον φωτοσοπά!!!(για τη δουλειά του-όχι το γούστο του... ) -
Βασικά photoshop είναι βασισμένο στο 307 με στοιχεία απο το 1007 που με τη σειρά τους θα περάσουν και στο 207.
Οχι ρε γαμωτο!
-
Ρε αλήτη!!! Ρε άτιμε!!! Και με βάζεις να προσπαθώ να εκφραστώ και γίνομαι ρεζίλι!
-
Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά νόμιζα πως θα το καταλαβαίνατε κοιτάζοντας τη τρίτη κολώνα ειδικά.
-
Äåí öáßíåôáé êáé ôüóï êáëÜ üôé åßíáé phtoshop
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Δεν φαίνεται και τόσο καλά ότι είναι phtoshopΕγώ χαμπάρι δεν πήρα και άρχισα τις αναλύσεις...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Δεν φαίνεται και τόσο καλά ότι είναι phtoshop
Εγώ χαμπάρι δεν πήρα και άρχισα τις αναλύσεις...
Φταίει ο πρότερος βίος του Παύλου-paparazzi...για αυτό το πίστεψαν οι περισσότεροι!
Για αυτό καλύτερα να μασάμε παρα να μιλάμε (γράφουμε)
-
Peugeot 207 2006